• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • biodling och silkesodling

Resultat för

Biodling och silkesodling - Import och export

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Det är resultatet av arbetet av Apícola Cuartero, ett familjeföretag som startade för tre generationer sedan och som är etablerat på Moncayos skyddade sluttningar. Med mer än 3 000 bikupor, erhålls dessa honungar, som är helt producerade i Spanien, ur de bästa blomningarna i den spanska geografin. Deras mer än tjugo olika produkter framställs naturligt, utan bekämpningsmedel kring blommorna och enligt traditionella processer. Därför är alla honungar olika, även inom varje typ. På detta vis lyckas Mieles del Tío Juan Cruz att påminna smaklökarna om den gamla honungssmaken från tiden då honung köptes direkt av biodlaren. Här finner du alla produkter från Mieles del Tío Juan Cruz. De finns i stora burkar (940 g) och i små (470 g), och flaskan honungsvinäger rymmer 250 ml. Dessutom är alla etiketter skrivna på flera språk (spanska, engelska, franska, tyska och klassisk arabiska).

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MAES HONEY SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, Biodling och silkesodling, Import/Export - jordbruksprodukter, honung för livsmedel, Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, bihonung, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 3. EUROMIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget EUROMIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, pollen, gul pollen, Honung, torkad pollen, färsk fryst pollen, skogshonung, apelsinblomshonung, och honung från solrosor. Företagets huvudkontor finns i Mérida-Badajoz, Spanien.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, pollen, vax, Honung, Bivax, försäljning av honung, försäljning av vax, och försäljning av pollen. Företagets huvudkontor finns i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

 5. COOP MELISSA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COOP MELISSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Biodling och silkesodling, Honung, bikupor, utrökare, Biodling och silkesodling, bikupor, Honung, containrar rosfritt stål för honung, och produkter från bin. Företagets huvudkontor finns i Castelliri, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget APIS - MATERIALE APISTICO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för biodling, produktion av bidrottningar, bikupor, Maskiner och utrustning för biodling, utrökare, produkter för bikupor, utfodringsanläggning för bikupor, blandare för honung, och containrar rosfritt stål för honung. Företagets huvudkontor finns i Pombia, Italien.

 2. SAN PER

  Spanien

  Med över 30 års erfarenhet på biodlingsmarknaden, välkända bland en mångfald framstående kunder. Vi har blivit ledande inom skyddsutrustningssektorn tack vare vår ständiga respekt för råmaterialen och våra utmärkta priser, det hela kombinerat med bästa teknologi och innovationer i alla våra produkter. Materiel för biodling, vi tillverkar: jackor, masker, damasker, blåställ, handskar.

 3. PROVENCE APICULTURE

  Frankrike

  Företaget PROVENCE APICULTURE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom honungsextraktorer, och biodling. Företagets huvudkontor finns i Gémenos, Frankrike.

 4. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrike

  Företaget GAEC FAMILLE LASBLEIZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Beaucaire, Frankrike.

 5. KELES BAL VE KAYISI

  Turkiet

  Företaget KELES BAL VE KAYISI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom bihonung, naturliga livsmedel, och torkade aprikoser. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 1. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanien

  Företaget LA ABEJA PRODIGIOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Landete (cuenca), Spanien.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukraina

  Företaget PCHELOMAG.COM.UA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grekland

  Företaget MELOSTAGMA - HONEY DROP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, bihonung, Bivax, och kastanjehonung. Företagets huvudkontor finns i Skalokhori, Lesvos, Grekland.

 2. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Tyskland

  Företaget IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Honung, och fullsäsongshonung. Företagets huvudkontor finns i Faßberg, Tyskland.

 3. AIMERIT S.L.

  Spanien

  Företaget AIMERIT S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Soller, Spanien.

 4. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, Stearinljus, Biodling och silkesodling, Honung, Bivax, Stearinljus, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Liberec, Tjeckiska republiken.

 5. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrike

  Företaget LACOURCELLE BENOIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, propolis, pollen, honung, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Chaumeil, Frankrike.

 6. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italien

  Företaget GAPCHEMICALITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom ekologiska gödningsmedel, och ekologisk gödning. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 7. API-SPAIN EXPORT

  Spanien

  Företaget API-SPAIN EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom honung och propolis, typisk honung, biodlingsprodukter, och pollen. Företagets huvudkontor finns i Puertollano, Spanien.

 8. APICOLTURA BONETTI

  Italien

  Företaget APICOLTURA BONETTI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom biodling, honung, och bidrottningmat. Företagets huvudkontor finns i Torre Pallavicina, Italien.

 1. BEEBIO PORTUGAL

  Portugal

  Företaget BEEBIO PORTUGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 2. MONDO APE SRLS

  Italien

  Företaget MONDO APE SRLS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom biodling. Företagets huvudkontor finns i Viano, Italien.

 3. SUN FLOWER

  Ukraina

  Företaget SUN FLOWER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom honung och propolis. Företagets huvudkontor finns i Pavlograd, Ukraina.

 4. ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO

  Moldavien

  Företaget ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. ETS NEVIERE

  Frankrike

  Företaget ETS NEVIERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Biodling och silkesodling, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Kosmetika, Honung, Biodling och silkesodling, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, och Kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Valensole, Frankrike.

 6. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

  Företaget MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom honung, pollen, bidrottningmat, och bivax. Företagets huvudkontor finns i Monserrat - Valencia, Spanien.

 7. STALE MATERIALE APISTICO

  Italien

  Företaget STALE MATERIALE APISTICO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Luserna San Giovanni, Italien.

 8. MEDOVIK

  Ukraina

  Företaget MEDOVIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 9. SOLTALECRIM, LDA

  Portugal

  Företaget SOLTALECRIM, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Vila De Frades, Portugal.

 10. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Frankrike

  Företaget L'ABEILLE DE LA FONDATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis