• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bestick i tenn

Resultat för

Bestick i tenn - Import och export

 1. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Schweiz

  Företaget S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företagets huvudkontor finns i Horgen, Schweiz.

 2. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Tjeckiska republiken

  Företaget MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 3. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företaget är även verksamt inom tennföremål. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 4. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företaget är även verksamt inom kökstillbehör. Företagets huvudkontor finns i Peterborough, Förenade kungariket.

 5. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bestick i tenn, Skedar, gafflar och knivar, Bestick i tenn, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PINDER BROTHERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PINDER BROTHERS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, Bestick i tenn, Bordsserviser i metall, och Bestick i tenn. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 2. GNALI & ZANI

  Italien

  Företaget GNALI & ZANI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bestick i tenn, Skedar, gafflar och knivar, Bestick i tenn, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 3. PMT 2000 LTD

  Bulgarien

  Företaget PMT 2000 LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företagets huvudkontor finns i Shumen, Bulgarien.

 4. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bestick i tenn, Skedar, gafflar och knivar, Bestick i tenn, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 5. INOXRIV S.P.A.

  Italien

  Företaget INOXRIV S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bestick i tenn, Skedar, gafflar och knivar, Bestick i tenn, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Villa Carcina, Italien.

 1. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i tenn. Företaget är även verksamt inom Prydnadsartiklar i tenn, och Prydnadsartiklar i tenn. Företagets huvudkontor finns i Tirschenreuth, Tyskland.

 2. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Norge

 1. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Italien

 2. PINTI INOX S.P.A.

  Italien

 3. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Italien

 4. IMIR S.R.L.

  Italien

 5. NUOVA HSSC S.R.L.

  Italien

 6. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Italien