• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tenn och legeringar

Resultat för

Tenn och legeringar - Import och export

 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos oss finns det kemi: En titt in i vårt företag: Vår företagsfilosofi är baserad på ovillkorligt kundfokus, vilket har gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa och utveckla globala produktinnovationer i över 30 år. Våra värderingar formar inte bara vår företagskultur, utan är också anledningen till vårt mycket motiverade team av lojala medarbetare som levererar på topp – varje dag. Team: Vårt engagemang för mottot ”Excellens inom galvaniseringslösningar” präglar den dagliga verksamheten. Team riag säkerställer tillsammans att våra kunder alltid får optimala produkter och tjänster. Värderingar: Att forma framtiden, tillsammans med kreativitet och innovation, är vad vi lever för. Genom att lyssna noga identifierar vi de behov som finns. Vi behandlar alla lika och skapar förtroende. Erbjud möjligheter – kräv resultat. Ärlighet och respekt utgör grunden för vår framgångsrika kultur. Vi främjar och förutsätter potential. Rättvisa och tydlighet är hörnpelarna i vår kommunikation. Välkomna idéer – implementera dem med pondus. Vi ser nyfikenhet som utgångspunkten för framsteg. Vi får saker att hända idag som garanterar morgondagens framgång. Vi lär oss av våra misstag. Framgång glädjer. Vi implementerar ambitiösa mål med entusiasm. Med passion strävar vi efter förstklassighet. Vi är stolta över våra framgångar och berättar gärna för de som vill lyssna. Vi tar ansvar. Vi högaktar och respekterar de grundläggande värderingarna i vårt samhälle.

 2. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C:MET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Plåt och band i tenn, Bly och legeringar, tenn, Tennlegeringar, vitmetall, Plåt och band i tenn, rundstänger av metall, och bly. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFALENZINN J. JOST KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lödning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, Tennlegeringar, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, anoder, och Mjuklod. Företagets huvudkontor finns i Sundern, Tyskland.

 4. TRIGON CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRIGON CHEMIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Schlüchtern, Tyskland.

 5. ABERFOND SRL

  Italien

  Vårt företag tillverkar gjutna stycken i gjutjärn sedan mer än femtio år. Samtidigt som det bevarar en mänsklig storlek har det blivit effektivare och handlingskraftigare, och fäster stor betydelse vid valet av de bästa tillgängliga teknikerna för sina industriinstallationer. Vi har nämligen två formningsutrustningar: den ena manuell, med en "sand-och-harts"-process med vilken vi framställer gjutna stycken av stor och medelstor kaliber, (på högst 8 ton); den andra mekanisk för gjutna stycken i små och medelstora serier, (på högst 70 kg).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PENA METAUX SAS

  Frankrike

  PENA METAUX är ett företag för internationell handel med metall, metallåtervinning, lagring av råvaror. Köper, samlar in bearbetar järnfria metaller, helhetsservice för industri. Våra femtio års erfarenhet gör att vi kan erbjuda inköp av alla produkter som innehåller järnfria metaller. Återvinning, insamling, inköp, handel med industrirester, biprodukter, nytt industriavfall, slagg, aska, katoder, koppar, aluminium, zink, bly, tenn, mässing, specialstål, nickel, legeringar.

 2. DALL'ORTO DAL 1892

  Italien

  Gjuteri för tennlegeringar. Dall'Orto Edilio grundades 1892 mad avsikten att positionera sig på den internationella marknaden som en viktig referens för handelssektorerna som använder tennlegeringar. Företaget särskiljer sig på tre fundamentala punkter: absolut engagemang för vilken typ som helst av råämneslegeringar, garanticertifikat som medföljer alla leveranser, uteslutande hantverksmässigt arbete.

 3. MBO-HUTMEN J.V. SP. Z O.O.

  Polen

  Produktion och försäljning av vitmetallegeringar och svetsämnen. Erbjudandet omfattar: blyfria bindemedel, tenn, tennbindemedel, metalltråd med flussmedel, hela trådar, smältbara legeringar, blyfria blandningar.

 4. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanien

  Över 25 års erfarenhet av tillverkning av legeringar och mjuklödning, samt utveckling av deras lösningsmedel. Gjuterier.

 5. MACE COMMODITY S.R.L.

  Italien

  Företaget MACE COMMODITY S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Tenn och legeringar, Aluminium och legeringar, Tenn och legeringar, ventiler för skarvar, och bearbetning av plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanien

  Företaget CRM SYNERGIES S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, tenn, Legeringar för svetsning, och Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Las Ventas De Retamosa, Spanien.

 2. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

  Företaget ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom tennföremål, stänger i tenn för lödning, bly och legeringar, och handel med metall och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Bodiosa, Portugal.

 1. LE POTIER D ETAIN SA

  Frankrike

  Företaget LE POTIER D ETAIN SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom tennföremål, tennfat, prydnadssaker i tenn, och tennskulpturer. Företagets huvudkontor finns i Bourg-De-Péage, Frankrike.

 2. Sodeka Méca

  Frankrike

  Företaget Sodeka Méca, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Elektrolys - ytbehandling, koppar, zink, nickel, och Elektrolys - ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Le Blanc Mesnil, Frankrike.

 3. ESTANHEX

  Portugal

  Företaget ESTANHEX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, tenn, och Vajrar och kablar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Argoncilhe, Portugal.

 4. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Plåt och band i bly, Återvinning och återanvändning av diverse material, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Plåt och band i bly, och Återvinning och återanvändning av diverse material. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 5. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Företaget GENA METALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Plåt och band i bly, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 6. R&J CNC, S.L.

  Spanien

  Företaget R&J CNC, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Villatobas, Spanien.

 7. FONDERIA BENINI

  Italien

  Företaget FONDERIA BENINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Bly och legeringar, Aluminium och legeringar, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Rosta, Italien.

 8. ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN

  Tyskland

  Företaget ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Lagring och uppsamling av avfall - Material, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Lagring och uppsamling av avfall - Material, och Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Weinbergen, Tyskland.

 1. GMH STACHOW-METALL GMBH

  Tyskland

  Företaget GMH STACHOW-METALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Stål och metall - bearbetning, Aluminium och legeringar, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Goslar, Tyskland.

 2. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Hartsämnen, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Hartsämnen. Företagets huvudkontor finns i Eisenberg, Tyskland.

 3. MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Balve, Tyskland.

 4. BRAUMANDL ZINN

  Schweiz

  Företaget BRAUMANDL ZINN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - bearbetning, och Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 5. WULLSCHLEGER & CO AG

  Schweiz

  Företaget WULLSCHLEGER & CO AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Thalwil, Schweiz.

 6. WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH

  Tyskland

  Företaget WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Guld-, silvervaror, Tenn och legeringar, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, och Guld-, silvervaror. Företagets huvudkontor finns i Bönen, Tyskland.

 7. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Tyskland

  Företaget BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Kranar för sanitetsutrymmen, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Balve, Tyskland.

 8. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

  Företaget CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Staudt, Tyskland.

 9. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Schweiz

  Företaget DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, och Metallhjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Visp, Schweiz.

 10. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Kranar för sanitetsutrymmen, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Ort Im Innkreis, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis