• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • allmän mekanik - kontraktsbeställningar

Resultat för

Allmän mekanik - kontraktsbeställningar - Import och export

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  TRACTO-TECHNIK utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och tillbehör för nedgrävning och reparation av rörledningar. Denna grävlösa NODIG-teknik används vid anläggning av ledningsnät för vatten, gas, el, telekommunikation och fjärrvärme, vid utbyggnaden av glasfibernät, konstruktionen av ledningar samt för avloppsförsörjningen. Kunderna som vill ha dessa specialmaskiner kommer huvudsakligen från industrin för grund- och specialbyggnad men även leverantörer och nätoperatörer kan räknas in i kundkretsen. I all produktion lägger TT stor vikt vid förstklassig kvalitet. Redan vid inköp av material ser TT till att använda leverantörer som håller högsta kvalitetsnivå. Särskilt stålet genomgår strikta kvalitetskontroller som går som en röd tråd genom hela tillverkningsprocessen. De senaste tillverkningsmetoderna och precisa CNC-styrda fleroperationsmaskiner svarvar, borrar, fräser och slipar arbetsstyckena till rätt form.

 2. FELSS GROUP GMBH

  Tyskland

  Under varumärket Felss Shortcut Technologies levererar Felss-gruppen teknik till olika branscher, som till exempel bilindustrin, samt såväl maskiner för metallbearbetning som komponenter. På den tekniska sidan står kallbearbetning, rundbearbetning, axelbearbetning, bockning, automatisk förspänning och slutbearbetning i fokus. Felss-gruppen är en global koncern med huvudsäte i Königsbach-Stein. Förutom två andra tyska säten i Bretten-Gölshausen och Nesselwang är företaget etablerat i Wujiang (Kina), New Berlin (USA) och Triengen (Schweiz). Omsättningen låg år 2014 på omkring 100 miljoner euro. Felss sysselsätter mer än 580 medarbetare världen över, varav 350 i Tyskland.

 3. TIRA GMBH

  Tyskland

  TIRA GmbH levererar mät- och kontrollsystem för industri och forskning över hela världen. Vi utvecklar och framställer modern anläggningsteknik inklusive användarorienterade programvaror för simulering av miljöfaktorer, kontroll av materialegenskaper och för kartläggning och undanröjning av oönskade vibrationer. Vårt tillverknings- och produktsortiment omfattar balansmaskiner för motorankare, verktyg, kardanaxlar, fläktar och vevaxlar, elektromekaniska tillverknings- och specialmaskiner, spindelmaskiner, universaltestmaskiner, modernisering av testmaskiner och DKD-kalibrering, elektrodynamiska vibrationstestanläggningar, vibrationsmatare, modulära matare, modulär vibrationsutrustning, mekanisk vibrationsutrustning, vibrationsmatare med långa slag, vibrationsregleringssystem för lägena sinus, chock, brus och blandat, linjärt eller hydrostatiskt guidade glidbord, kalibreringssystem, digitala/analoga förstärkare, testkammare för simulering av miljöfaktorer, maskin- och verktygsmaskinteknik.

 4. VOXELJET AG

  Tyskland

  voxeljet är en ledande tillverkare av 3D-skrivare lämpade för industrin och har servicecenter i Tyskland, USA och Storbritannien för "tillverkning på begäran" av formar och modeller för metallgjutgods.Affärsenheten voxeljet SYSTEMS är ansvarig för utveckling, tillverkning och försäljning av marknadens snabbaste och effektivaste 3D-skrivare. I voxeljet SERVICES servicecenter framställs formar och modeller efter CAD-data på förfrågan.

 5. S.C.E. COMPANY SRL

  Italien

  S.C.E. Company srl är ett företag som sysslar med bearbetning av koppar- och järnrör för luftkonditionerings- och kylsektorn. Den maskinpark som företaget har tillgänglig för konstruktion av: koppar- och järngrenrör, fördelare, formade rör med avsmalnande sektioner, expansioner, kronor, nypning, mappar och veck.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH utvecklar och tillverkar anläggningar för drift- och uthållighetsprovning av komponenter inom fordons- och varvsindustrin liksom andra industrier. De precisa och kraftfulla specialmaskinerna från specialisten på högtrycks- och provningsteknik används inom forskning, utveckling och produktion. Dit hör anläggningar för sprängningstrycks- och täthetsprovning, tryckcykelprovning, automatisk förspänning samt anläggningar för funktionstester av komponenter. Vårt företag med säte i tyska Nordhausen ingår i Poppe + Potthoff-koncernen. Som systemutvecklare står kundernas krav i främsta rummet för oss. Fokus ligger på tekniskt avancerade anläggningssystem inom provnings- och högtrycksteknik. Som systemutvecklare erbjuder vi alltifrån utformning, konstruktion, tillverkning (mekanisk + elektrisk) samt programvarudesign på ett och samma ställe.

 2. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 30 år är IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH en kompetent partner för industrin, med tradition och erfarenhet inom områdena materialhantering och -transport, lyfta, svänga och hantering av last samt lagerteknik. Hanteringsteknik från IHF-JUNGENTHAL – manipulatorer med tradition och erfarenhet. IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH är ett mångsidigt företag, vars mångåriga erfarenhet inom områdena materialhantering och -transport, lyfta, svänga och hantering av last samt lagerteknik sträcker sig tillbaka till ingenjörsbyrån IHF som grundades 1980. Förutom planering, konstruktion och tillverkning av nya manipulatorer av typen VECTOR såväl som alla sorters gripmedel, erbjuder vi också tjänsten underhåll och reparation av befintlig utrustning. Vi levererar till bilindustrins monteringslinjer såväl som till medelstora företag och hantverkare.

 3. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort, certifierat, ägarlett företag med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av uppsugnings- och filtreringsanläggningar av hög kvalitet för industriellt bruk. Uppsugnings- och filtreringsanläggningar och tillverkningen av dessa har varit ett huvudtema hos oss redan från första början. Att kunna ösa ur denna fond av erfarenhet gör att vi inte bara betraktar oss som en tillverkare och leverantör av originalutrustning för uppsugning och filtrering, utan även som en kompetent partner till våra slutkunder inom det tekniskt krävande området luftkvalitetsstyrning på arbetsplatser. Vi kan erbjuda dig en affärsrelation som bygger på kvalitet, trovärdighet och teknisk kompetens. Låter det intressant?

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd är en grupp av tillverkare sedan 13 år tillbaka. Vi är den enskilda hållplatsen för metallprodukter av hög kvalitet till en total lägre kostnad i Kina. Vi kan tillverka alla möjliga sorters metalldelar, som plåt och metallark, CNC-maskinbearbetade delar, böjda rördelar, svetsade delar och särskilt monterbara delar. Marknader för våra produkter är bland annat fordonsindustrin, sjukvården, jordbruksmaskineri, sportindustrin och så vidare.

 5. ELECTROALFA

  Rumänien

  Electroalfa är en rumänsk (östeurpoeisk) privat industrikoncern inriktad på tillverkning av elutrustning, plåtdelar och monteringar. Affärsenheten för ståltillverkade delar använder dess tillverknings- och maskinutformningsresurser för att verka som underleverantör för plåtdelar och monteringar. Vi bearbetar vanligt stål, aluminiserat, galvaniserat, rostfritt, aluminium och mässing. Den elektriska affärsenheten designar och tillverkar elutrustning för låg och medium spänning.

 1. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Bruschi är en tredjepartstillverkare av högkvalitativa mekaniska komponenter som framställs utifrån ritningar som erhållits genom svarvning. Bearbetning av precisionssvarvade smådelar, svarvning av rostfritt stål, titanlegeringar, automatisk CNC-glidhuvudsvarvning och CNC-svarvning och plastmaterial som kan svarvas från stång, kontinuerlig bearbetning på horisontella och vertikala värdecentra med 5 axlar.

 2. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Tyskland

  Maskinfabriken Berthold Hermle AG med säte i tyska Gosheim auf dem Heuberg är en av världens ledande tillverkare av fräsmaskiner/fleroperationsmaskiner.

 1. EKVITA SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Ekvita är en erfaren tillverkare med fokus på CNC-maskinbearbetning med hög precision - fräsning, svarvning och slipning. Vi tillverkar skräddarsydda delar utefter kundens specifikation, från ett par enheter till mellanstor serieproduktion. Vi kan tillverka och sammansätta olika sorters maskiner och uppsättningar. Vi tillverkar delar från alla standardmaterial, som stål, aluminium, gjutjärn, plast osv. Med ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda laserskurna eller svetsade delar, och alla sorters yt- och värmebehandling.

 2. STEEC

  Frankrike

 3. UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM

  Frankrike

 4. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

 5. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Italien

 6. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

 8. CMS AUTOMATISME

  Frankrike

 1. MARTIN JOSEPH SA

  Frankrike

 2. WUCHTTECHNIK LEWE

  Tyskland

 3. METALLTECHNIK GROSSENHAINER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 4. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italien

 5. SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 6. FREI HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 7. SHOPTEC GMBH

  Tyskland

 8. BD TECHNOLOGIES

  Frankrike

 9. OKTOPULS GMBH

  Tyskland

 10. JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Allmän mekanik - kontraktsbeställningar - Import och export

Antal resultat

12 437 företag