• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • allmän mekanik - kontraktsbeställningar

Resultat för

Allmän mekanik - kontraktsbeställningar - Import och export

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år ställer TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES sin kompetens och sitt tekniska expertkunnande till er tjänst. TCM är synonymt med innovation och kvalitet och står för: - Utformning och tillverkning av specialmaskiner, integrering av kringutrustningar (robotteknik, transportband, svetsning, vibration, optik ...) och användning av 4.0-teknologier för alla verksamhetssektorer - Underhåll och efterservice av anläggningar (maskiner, tillverkningslinjer, infrastrukturer) - Teknisk uppgradering, modernisering och eftermontering av/på befintliga anläggningar (produktionsautomatisering, mekanisk ombyggnad, elektricitet och automatik, tillägg av kringutrustning och fjärrunderhåll, övervakning ...) - Överensstämmelse med säkerhetskraven (operatörssäkerhet, montering av materiella eller immateriella skydd) - Projekthantering, sammanställning av kravspecifikationer, installation på plats samt design och konstruktion - En projektansvarig som blir er specifika samarbetspartner för ert projekt - Ett team dedikerat till ert projekt på alla nivåer - Beprövad lyhördhet och smidighet; TCM är nämligen ett ritkontor, en maskinbearbetningsverkstad, ett plåtslageri, en monteringsverkstad, en elektricitet/automatiseringscenter vid en och samma anläggning Vi erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar som svarar på era behov. Vi garanterar våra åtaganden och de driftsatta utrustningarnas överensstämmelse.

 2. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH en kompetent partner för industrin, med tradition och erfarenhet inom områdena materialhantering och -transport, lyfta, svänga och hantering av last samt lagerteknik. Hanteringsteknik från IHF-JUNGENTHAL – manipulatorer med tradition och erfarenhet. IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH är ett mångsidigt företag, vars mångåriga erfarenhet inom områdena materialhantering och -transport, lyfta, svänga och hantering av last samt lagerteknik sträcker sig tillbaka till ingenjörsbyrån IHF som grundades 1980. Förutom planering, konstruktion och tillverkning av nya manipulatorer av typen VECTOR såväl som alla sorters gripmedel, erbjuder vi också tjänsten underhåll och reparation av befintlig utrustning. Vi levererar till bilindustrins monteringslinjer såväl som till medelstora företag och hantverkare.

 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och tillbehör för nedgrävning och reparation av rörledningar. Denna grävlösa NODIG-teknik används vid anläggning av ledningsnät för vatten, gas, el, telekommunikation och fjärrvärme, vid utbyggnaden av glasfibernät, konstruktionen av ledningar samt för avloppsförsörjningen. Kunderna som vill ha dessa specialmaskiner kommer huvudsakligen från industrin för grund- och specialbyggnad men även leverantörer och nätoperatörer kan räknas in i kundkretsen. I all produktion lägger TT stor vikt vid förstklassig kvalitet. Redan vid inköp av material ser TT till att använda leverantörer som håller högsta kvalitetsnivå. Särskilt stålet genomgår strikta kvalitetskontroller som går som en röd tråd genom hela tillverkningsprocessen. De senaste tillverkningsmetoderna och precisa CNC-styrda fleroperationsmaskiner svarvar, borrar, fräser och slipar arbetsstyckena till rätt form.

 4. VOXELJET AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  voxeljet är en ledande tillverkare av 3D-skrivare lämpade för industrin och har servicecenter i Tyskland, USA och Storbritannien för "tillverkning på begäran" av formar och modeller för metallgjutgods.Affärsenheten voxeljet SYSTEMS är ansvarig för utveckling, tillverkning och försäljning av marknadens snabbaste och effektivaste 3D-skrivare. I voxeljet SERVICES servicecenter framställs formar och modeller efter CAD-data på förfrågan.

 5. TIRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TIRA GmbH levererar mät- och kontrollsystem för industri och forskning över hela världen. Vi utvecklar och framställer modern anläggningsteknik inklusive användarorienterade programvaror för simulering av miljöfaktorer, kontroll av materialegenskaper och för kartläggning och undanröjning av oönskade vibrationer. Vårt tillverknings- och produktsortiment omfattar balansmaskiner för motorankare, verktyg, kardanaxlar, fläktar och vevaxlar, elektromekaniska tillverknings- och specialmaskiner, spindelmaskiner, universaltestmaskiner, modernisering av testmaskiner och DKD-kalibrering, elektrodynamiska vibrationstestanläggningar, vibrationsmatare, modulära matare, modulär vibrationsutrustning, mekanisk vibrationsutrustning, vibrationsmatare med långa slag, vibrationsregleringssystem för lägena sinus, chock, brus och blandat, linjärt eller hydrostatiskt guidade glidbord, kalibreringssystem, digitala/analoga förstärkare, testkammare för simulering av miljöfaktorer, maskin- och verktygsmaskinteknik.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WIGTEC FISCHEREDER KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till WigTec Fischereder KG, pionjären inom precisionstillverkning och vakuumteknik. Som erfaren specialist på CNC-bearbetning och svetsade konstruktioner erbjuder vi måttsydda lösningar som lyfter precisionen i dina projekt till en ny nivå. Vårt expertkunnande sträcker sig från avancerade vakuumkomponenter och lödstationer för diamanter till CNC-svarvade delar av titan och rostfritt stål. Våra högvakuumugnar WTH 200.2 revolutionerar lödning av diamanter och PCBN och möjliggör flussmedelsfria processer samt säkerställer högsta kvalitet och reproducerbarhet. Vårt omfattande erbjudande omfattar även specialtillverkning för maskinteknik, från stycktillverkning till serieproduktion och levererar precisionstillverkade metalldelar till en mängd olika branscher. Tillverkningen sker i moderna 5-axliga fleroperationsmaskiner som säkerställer precision och effektivitet. Inom TIG-svetsning utmärker vi oss genom förstklassiga metoder, särskilt vid svetsning av aluminium, där vi använder den senaste tekniken och högkvalificerad personal. WigTec Fischereder KG står för kvalitet, innovation och precision. Vårt branschkunnande och starka fokus på kundanpassade lösningar gör oss till din perfekta partner för morgondagens utmaningar. Låt oss skriva framgångssagor tillsammans.

 2. SAMAG MACHINE TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  MADE IN GERMANY – Högsta kvalitet, tradition och mer än 150 års erfarenhet! I slutet av 1800-talet började vårt företag tillverka sina första borrmaskiner. Sedan dess har SAMAGs ingenjörer upprepade gånger bidragit till att förbättra kvaliteten och kostnadseffektiviteten i produktionsprocesser med banbrytande utveckling och teknisk excellens. Idag håller verksamheten till i Saalfeld där vårt team på 120 medarbetare håller sig sysselsatta med maskintillverkning. Våra maskiner och anläggningar används världen över och inom många branscher, bl.a. inom bilindustrin, verktygs- och formtillverkning samt maskinteknik. SAMAG står för: mycket produktiva CNC-fleroperationsmaskiner, automation och stabil djupborrningsteknik med högsta standard samt specialmaskiner för specifika, och framförallt effektivare produktionslinjer. Idag är vi en av de ledande tillverkarna av : •Flerspindliga horisontella fleroperationsmaskiner •Djupborr- och fräsmaskiner •Djupborrmaskiner •Kontrollstationer till fleroperationsmaskiner •Specialmaskiner/kundanpassade maskinlösningar i vårt produktsortiment ingår även s.k. retrofitmaskiner. Vi fixar till gamla SAMAG-verktygsmaskiner så att de återigen är i utmärkt och fullt funktionsdugligt skick. Detta är inte bara bra för miljön, utan sparar även pengar åt kunden. HOS OSS STAVAS SERVICE MED STORA BOKSTÄVER. – Vår kundvård slutar inte vid maskinöverlämnandet!

 3. FORMHAND AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FORMHAND är ett ungt maskinteknikföretag vars mål är att utveckla, tillverka och sälja smarta hanteringslösningar. Planerar du en automation av din tillverkning och står inför en mängd utmaningar i dina tillverknings- och logistikprocesser på grund av otaliga variabler? Oavsett om det gäller förflyttning av delar som är komplext formade, som anländer till griparen i olika lägen eller som har olika dimensioner finns det oändligt med möjliga krav och behov. Lika oändligt är utbudet av möjlig hanteringsteknik. Tänk om det fanns en lösning som kunde greppa, spänna fast eller klämma fast komponenter med olika dimensioner, geometrier och ytstrukturer med hjälp av ett enda verktyg? FORMHAND-tekniken kombinerar universella, granulatfyllda gripdynor med ett elektriskt genererat volymflöde och ersätter därmed fasta hanteringslösningar. Våra anpassningsbara gripdynor innebär en enorm potential för flexibla och effektiva processer. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar och stöttar dem både vid valet av passande Formhand-produkter och vid driftsättningen. I vårt testcenter kan vi granska din specifika lösning under lupp. Vårt agila team ger dig gärna råd. Kontakta oss!

 4. S.C.E. COMPANY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  S.C.E. Company srl är ett företag som sysslar med bearbetning av koppar- och järnrör för luftkonditionerings- och kylsektorn. Den maskinpark som företaget har tillgänglig för konstruktion av: koppar- och järngrenrör, fördelare, formade rör med avsmalnande sektioner, expansioner, kronor, nypning, mappar och veck.

 5. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH utvecklar och tillverkar anläggningar för drift- och uthållighetsprovning av komponenter inom fordons- och varvsindustrin liksom andra industrier. De precisa och kraftfulla specialmaskinerna från specialisten på högtrycks- och provningsteknik används inom forskning, utveckling och produktion. Dit hör anläggningar för sprängningstrycks- och täthetsprovning, tryckcykelprovning, automatisk förspänning samt anläggningar för funktionstester av komponenter. Vårt företag med säte i tyska Nordhausen ingår i Poppe + Potthoff-koncernen. Som systemutvecklare står kundernas krav i främsta rummet för oss. Fokus ligger på tekniskt avancerade anläggningssystem inom provnings- och högtrycksteknik. Som systemutvecklare erbjuder vi alltifrån utformning, konstruktion, tillverkning (mekanisk + elektrisk) samt programvarudesign på ett och samma ställe.

 1. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort, certifierat, ägarlett företag med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av uppsugnings- och filtreringsanläggningar av hög kvalitet för industriellt bruk. Uppsugnings- och filtreringsanläggningar och tillverkningen av dessa har varit ett huvudtema hos oss redan från första början. Att kunna ösa ur denna fond av erfarenhet gör att vi inte bara betraktar oss som en tillverkare och leverantör av originalutrustning för uppsugning och filtrering, utan även som en kompetent partner till våra slutkunder inom det tekniskt krävande området luftkvalitetsstyrning på arbetsplatser. Vi kan erbjuda dig en affärsrelation som bygger på kvalitet, trovärdighet och teknisk kompetens. Låter det intressant?

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd är en grupp av tillverkare sedan 13 år tillbaka. Vi är den enskilda hållplatsen för metallprodukter av hög kvalitet till en total lägre kostnad i Kina. Vi kan tillverka alla möjliga sorters metalldelar, som plåt och metallark, CNC-maskinbearbetade delar, böjda rördelar, svetsade delar och särskilt monterbara delar. Marknader för våra produkter är bland annat fordonsindustrin, sjukvården, jordbruksmaskineri, sportindustrin och så vidare.

 1. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Bruschi är en tredjepartstillverkare av högkvalitativa mekaniska komponenter som framställs utifrån ritningar som erhållits genom svarvning. Bearbetning av precisionssvarvade smådelar, svarvning av rostfritt stål, titanlegeringar, automatisk CNC-glidhuvudsvarvning och CNC-svarvning och plastmaterial som kan svarvas från stång, kontinuerlig bearbetning på horisontella och vertikala värdecentra med 5 axlar.

 2. ELECTROALFA

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Electroalfa är en rumänsk (östeurpoeisk) privat industrikoncern inriktad på tillverkning av elutrustning, plåtdelar och monteringar. Affärsenheten för ståltillverkade delar använder dess tillverknings- och maskinutformningsresurser för att verka som underleverantör för plåtdelar och monteringar. Vi bearbetar vanligt stål, aluminiserat, galvaniserat, rostfritt, aluminium och mässing. Den elektriska affärsenheten designar och tillverkar elutrustning för låg och medium spänning.

 3. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maskinfabriken Berthold Hermle AG med säte i tyska Gosheim auf dem Heuberg är en av världens ledande tillverkare av fräsmaskiner/fleroperationsmaskiner.

 4. PPS (PRESSURE PROFILE SYSTEMS)

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget PPS (PRESSURE PROFILE SYSTEMS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Precisionssensorer, Mätning - apparater och instrument, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, Mät- och kontrollinstrument, givare, Precisionssensorer, Kraftsensorer, Capacitive touch sensors, och Customer-specific sensors. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 5. STEEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget STEEC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Fräsning av stål och metall, Skärning av stål och metall, perforering av metall, fräsning av metall, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Brindas, Frankrike.

 6. UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Machining aluminium parts, och profiler i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Mortagne Sur Sevre, Frankrike.

 7. CMS AUTOMATISME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CMS AUTOMATISME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Industriella robotar, Pressar, hydrauliska, tillverkning av specialmaskiner, industriell automation med robotteknik, Automation - Anläggningar och apparater, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och plastemballagemaskin. Företagets huvudkontor finns i Schweyen, Frankrike.

 8. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom sågar, och cirkelsåg. Företagets huvudkontor finns i Neuenbürg, Tyskland.

 1. AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Industrimekanik. Företagets huvudkontor finns i Issoudun, Frankrike.

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Fästelement - metall, Fästtappar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i Suzhou, Kina.

 3. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Arborrning av stål och metall, mekanisk precisionsbearbetning, Arborrning av stål och metall, mekanisk bearbetning på beställning, och svarvning av metall. Företagets huvudkontor finns i Corbetta, Italien.

 4. JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Bad Laasphe, Tyskland.

 5. OREMUS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget OREMUS S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Riktning - stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Slipning av stål och metall, Stål och metall - Svetsning och lödning, Svetsning av stål och metall, Plåtar - Industriell bearbetning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Tvinning och spinneri - Maskiner och utrustning, och Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Pribram, Tjeckiska republiken.

 6. OKTOPULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OKTOPULS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Siegen, Tyskland.

 7. MARTIN JOSEPH SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MARTIN JOSEPH SA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Stål och metall - bearbetning, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Stål och metall - bearbetning, Fräsning och svarvning av gummi och plast, mekanisk precisionsverkstad, Precisionsavstickning, och digitalstyrd svarvning. Företagets huvudkontor finns i Vougy, Frankrike.

 8. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Rengöring, betsning, fettborttagning av stål och metall, Rengöring, betsning, fettborttagning av stål och metall, transmissionsaxlar, kuggaxlar för transmission, svetsning med laser, och Fordon. Företagets huvudkontor finns i Grävenwiesbach, Tyskland.

 9. VENNENS E.M.I

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VENNENS E.M.I, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportsystem. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, Robotik, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, mekaniska konstruktioner, bandtransportörer, remdrivna transportörer, automatisering robotisering, kedjetransportörer, och Automation - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Sint-Niklaas, Belgien.

 10. DELMERLE SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DELMERLE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, profiler i aluminium, och Bockning av aluminumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Valéry Sur Somme, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Allmän mekanik - kontraktsbeställningar - Import och export

Antal resultat

12 452 Företag