• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • öl

Resultat för

Öl - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. RAB WHOLESALE B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  BAYSI IMPORT & EXPORT UG (LLC) är ett företag med aktiv verksamhet inom handlingsmöjligheter i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika. Vi fokuserar på populära livsmedelsvarumärken och kosmetiska produkter. De dominerar hyllorna i mataffärerna och hos matserviceleverantörer. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Kunskapen har vi erhålit genom många års erfarenhet av att sourca och distribuera märkesprodukter över hela världen, samt genom att bredda och renodla vårt nätverk i österut. Våra specialiteter finns inom att tillhandahålla globalt erkända och högt värderade livsmedels-, dryckes- och livsstilsprodukter i parti till otaliga länder. Den ökade efterfrågan av västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande aktörerna på den globala exportkedjan av dagligvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 4. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Upptäck Egiazki Spiritueux, ett passionerat och engagerat bränneri som skapar enastående spritdrycker. Vårt företag personifierar arvet av sekelgamla traditioner och sätter naturliga ingredienser från vårt unika odlingsläge i fokus. Varje droppe av våra spritdrycker berättar en historia, väcker sinnena och inbjuder till en oförglömlig smakupplevelse. Vår noggranna tillverkningsprocess, från bryggning till destillering, garanterar en oklanderlig kvalitet. Vi privilegierar lokala produkter, främjar hållbarhet och respekt för miljön. Vårt varierade sortiment omfattar giner med komplexa botaniska smaker, utsökt sötade likörer och sofistikerade brännviner. Varje flaska är en hyllning till vårt odlingsläge och till vår destilleringsmästares expertkunskap. Vare sig ni är en kännare som söker nya upplevelser eller endast är nyfiken och vill utforska nya aromer, erbjuder Egiazki Spiritueux er att upptäcka en fängslande värld. Ta steget in i vårt universum av unika skapelser och låt er svepas med av Egiazkis anda. Tveka inte att kontakta mig för mer information.

 5. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. UFTER HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har Northlink Trading GMBH varit en nyckelspelare inom internationell handel. Vår specialitet är import och export av varor. Vår huvudsakliga styrka ligger i inköp av varor i bulk och återförsäljning av dem till konkurrenskraftiga priser. Under 28 år har vi närt starka samarbeten med välkända märken som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator med flera. Vår framgång ligger i vårt strategiska läge i Europa, vilket minskar transportkostnaderna och garanterar effektiva globala leveranser. På Northlink Trading GMBH är vårt orubbliga mål att ständigt överträffa våra kunders och partners förväntningar. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla säkra produkter med utmärkt kvalitet, använda moderna tekniker och ha en välutbildad personalstyrka. Vi strävar efter socialt och miljömässigt ansvar för att skapa värde för våra kunder, partner, anställa, intressenter och samhället i stort. Vårt mål är att erkännas som ett ledande företag på den internationella marknaden, där vi visar våra ambitioner genom utmärkt bearbetning och försäljning av högkvalitativa produkter från olika livsmedelsmärken och kommersiella märken. Som en del i vår strävan att expandera vår globala närvaro erbjuder vi även kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan, och problemfri frakt över hela världen – med snabb leverans hela vägen fram till dig. Kontakta oss för mer information!

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 3. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON är ett bryggeri specialiserat på traditionell tillverkning av öl, lemonad och koladrycker sedan 1843. Våra produkter är ekologiska och 100 % Made in France. De står i en klass för sig tack vare vår know-how och kvalitén av våra utvalda ingredienser. Vi erbjuder ett ständigt utbud av öler: - Ljusa, - Vita, - Mörka, - Bärnstensgula, - IPA. Men även årstidsöler: - Julöler, - Våröler, - Sommaröler. Samt tillfälliga öler. Våra produkter säljs i Frankrike och på export i kaféer, på hotell och restauranger samt i delikatessbutiker, hos vinkällarmästare, stormarknader och snabbköp och specialiserade stormarknader. Dessutom producerar vi enligt specifikationer enligt avtal. Våra drycker produceras så ekologiskt som möjligt och miljövänligt. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Franska producenter av ekologisk svart vitlök av hög kvalitet. Specialist på svart vitlök. Alla produkter är ekologiska och producerade vid gården med emballage som respekterar miljön. I ständigt sökande efter innovation, väljer vi ut råvarorna med största omsorg enligt L’étuveries stränga kravspecifikation. Våra produkter 100 % ekologiska med svart vitlök: Hel lök, skalade klyftor, pastej, honung, senap, öl, flytande extrakt, infusioner, aperitifkex.

 1. BRASSERIE DE BRUNEHAUT SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Bryggeri grundat 1890 i byn Brunehaut, i Belgien. Det blev känt i regionen för att ha bryggt öl som "La Druide" och "Brunehaut 8°". 1991 fick företaget ett nytt uppsving med flyttningen till moderna byggnader, samtidigt som de bevarade sin hantverksamma karaktär och kvaliteten av sina produkter, betecknade av ölkännare som "grands crus". Upptäck vårt öl Brunehaut och klosterölet Saint Martin.

 2. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE DE VAUCELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker - Import/Export, Gastronomiska specialiteter, hantverksmässigt framställd öl, mörkt öl, fatöl, alkoholhaltiga drycker, Drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Les Rues-Des-Vignes, Frankrike.

 1. BRASSERIE 3 MÂTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE 3 MÂTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 2. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 3. MALTIVOR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MALTIVOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Öl, Öl, livsmedelsindustrin, Agrifood industry, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i Vourles, Frankrike.

 4. BRASSERIE CÉDILLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE CÉDILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Alkohol, Gastronomiska specialiteter, Alkohol, hantverksmässigt framställd öl, och drycker i parti. Företagets huvudkontor finns i Flines-Lès-Mortagne, Frankrike.

 5. BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom brasserie, hantverksmässigt framställd öl, lemonad, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Brest, Frankrike.

 6. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Bordeaux. Företaget är även verksamt inom Viner, Öl, vinproducenter, vin i parti, vinproduktionsföretag, torrt vin, Viner, vitt vin, och rött franskt vin. Företagets huvudkontor finns i Saint-Sulpice-De-Faleyrens, Frankrike.

 7. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Alkohol, hantverksmässig tillverkning, brasserie, och Ölbryggerier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Camaret Sur Aigues, Frankrike.

 8. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

  Belgien

  De Feniks är ett mikrobryggeri som grundades under mitten av 2016. Med bryggmästarna Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) och Jasper Candaele har bryggeriet över 30 års erfarenhet av internationell bryggning. Kurt Decoene och Angela Wang gör etamet komplett (utrikeshandel och administration). De Feniks producerar ett ölsortiment om sex öler och släpper regelbundet specialöler i begränsade utgåvor. Ölegenskaper och recept skapas i samspel med kunden. De Feniks fungerar även som en kuvös för nystartade bryggerier.

 1. DISTRIDRINQ

  Frankrike

  IDRINQ är ett tyskt företag med stort kunnande när det gäller både smak och kvalitet. IDRINQ har tagit fram en unik och innovativ produkt med nya egenskaper. Det har tagit 10 år av forskning för att komma fram till den här unika drycken. Under testerna utkristalliserade sig flera positiva effekter: förbättrad syn, bättre sömn och ökad fysisk uthållighet samt förbättrad koncentrationsförmåga. Det visar sig att de positiva effekterna hör samman med kombinationen av R(+)-alfaliponsyra och L-arginin: tankeverksamhet och uppmärksamhet förbättras och den fysiska energin ökar. Vi har tagit fram en unik process där effekterna av dessa båda naturliga ämnen kombineras till en sportdryck som uppfyller lagkraven för den här typen av produkter. Nu söker vi samarbetspartners som kan marknadsföra vår produkt Idrinq. IDRINQ säljer sedan 1564 också olika alkoholhaltiga drycker som till exempel ljust öl och pale ale.

 2. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Österrike

  FLECKS brygganläggningar byggs sedan 20 år tillbaka i storlekarna 3, 5, 10, 20, 30, 50 hl: mer än 150 halv- eller helautomatiska bryggerier i 37 länder. Vi är ett familjeföretag i andra generationen i Österrike och levererar allt från samma ställe: bryggteknologi, planering, tillverkning, montering, driftsättning, utbildning, ölrecept och fjärrunderhåll. Specialitet: hållbara energisystem, bryggprocesser: med extern kokare + infusion + dekoktion - och speciell design. Förutom kompletta bryggerianläggningar med den kända FLECKS-kokaren för mångsidiga mäsktekniker bygger vi även tillägg såsom: CIP-rengöringssystem, jästpropagerare, ”Hop-Guns” för humlestoppning, flashpastöriserare, FLECKSMIXER – ett patenterat bland- och omrörningssystem för tjockmäskning – och mycket mer. FLECKS bedriver sedan många år även Österrikes största hantverksbryggeri med en otalig mängd öl.

 3. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu är tillverkar patenterad, alkoholfri öl. Vi levererar utsökt dryck med 100 % naturliga ingredienser. Våra uppfriskande protein- och vitaminberikade ölsorter är unika och har fått flera utmärkelser. Tack vare att FoU sköts inhouse kan vi även ta fram individuella produkter på kort tid. Vårt partnerskap med Technischen Universität Berlin ger oss tillgång till den senaste tekniken och vetenskaplig kompetens som hjälper oss vid arbetet med nya och innovativa produkter. Det vi erbjuder: Individuell produktutveckling, märkeslösa produkter, produkter med eget varumärke, distribution/export, tysktillverkad kvalitet, protein-, vitamin-, CBD- och koffeindrycker, 100 % alkoholfritt, halal och 100 % naturligt. JoyBräu GmbH: redan fler än 3 miljoner sålda burkar i Tyskland, skalbar produktion med 100 000 l/dag, exklusiv expertis på området funktionsdrycker

 4. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA är ett internationellt handelsföretag. Våra främsta produkter är drycker (vatten, läsk, öl, alkohol etc.), toalettartiklar, dagligvaruhandel- och tullfria produkter. Andra märkesprodukter är dock inte uteslutna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. BRASSERIE C

  Belgien

  La Brasserie C grundades 2012 i hjärtat av staden Liège och producerar traditionellt bryggt öl av hög kvalitet. Bryggeriet har tagit fram det kända ölet Curtius. La Brasserie C lanserar regelbundet nya ölsorter för att behålla sitt innovationsvärde. Under 2014 lanserade bryggeriet ett sortiment av 3 ölsorter single hop, Torpah, underjäst öl i "30", "60" och "90" - ett mått på beskan hos ölet (IBU) som lockar fram styrkan i de 3 humlesorterna som bearbetats separat på samma maltbas.

 6. RISTORANTE PIZZERIA VARÓ

  Italien

  Pizzeria grundades i Taormina på initiativ av kökschefen Marco, som alltid haft som passion att kombinera goda pizzor med utmärkt hantverksöl. Hos oss hittar ni pizzor, från de stora klassikerna till mer fantasifulla med frukt och fisk, samt ett litet urval förrätter och varmrätter för den som inte vill ha pizza. Vi erbjuder också ett stort urval av europeiska hantverksöl, en välsorterad vinkällare, och en dessertmeny som vi utarbetar med omsorg dag för dag.

 7. BEER PROJECT SRL

  Italien

  Beer Project är ett ledande företag inom distribution och import av hantverksmässiga, sicilianska, italienska och utländska öl. Tack vare dess samarbete med Kuaska Insitut, erbjuder företaget med ensamrätt för Sicilien ölen från de bästa italienska bryggerierna: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni och Epica.För Beer Project, är ett gott öl en ren konst: en raffinerad konst, rik på historia och dofter, till glädje för själ och kropp.

 8. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

  Företaget SOUTH EXPORT ALLIANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom öl, kokosnötter, kokosolja, och riskakor. Företagets huvudkontor finns i Trivières, Belgien.

 9. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Företaget DOMUS CAPITAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom öl, alkoholhaltiga drycker, livsmedel - import/export, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Alfena, Portugal.

 10. BRASSERIE LION SRL

  Belgien

  Företaget BRASSERIE LION SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom öl utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Nivelles, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis