• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • öl

Resultat för

Öl - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 3. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu är tillverkar patenterad, alkoholfri öl. Vi levererar utsökt dryck med 100 % naturliga ingredienser. Våra uppfriskande protein- och vitaminberikade ölsorter är unika och har fått flera utmärkelser. Tack vare att FoU sköts inhouse kan vi även ta fram individuella produkter på kort tid. Vårt partnerskap med Technischen Universität Berlin ger oss tillgång till den senaste tekniken och vetenskaplig kompetens som hjälper oss vid arbetet med nya och innovativa produkter. Det vi erbjuder: Individuell produktutveckling, märkeslösa produkter, produkter med eget varumärke, distribution/export, tysktillverkad kvalitet, protein-, vitamin-, CBD- och koffeindrycker, 100 % alkoholfritt, halal och 100 % naturligt. JoyBräu GmbH: redan fler än 3 miljoner sålda burkar i Tyskland, skalbar produktion med 100 000 l/dag, exklusiv expertis på området funktionsdrycker

 4. RAB WHOLESALE B.V.

  Nederländerna

  BAYSI IMPORT & EXPORT UG (LLC) är ett företag med aktiv verksamhet inom handlingsmöjligheter i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika. Vi fokuserar på populära livsmedelsvarumärken och kosmetiska produkter. De dominerar hyllorna i mataffärerna och hos matserviceleverantörer. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Kunskapen har vi erhålit genom många års erfarenhet av att sourca och distribuera märkesprodukter över hela världen, samt genom att bredda och renodla vårt nätverk i österut. Våra specialiteter finns inom att tillhandahålla globalt erkända och högt värderade livsmedels-, dryckes- och livsstilsprodukter i parti till otaliga länder. Den ökade efterfrågan av västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande aktörerna på den globala exportkedjan av dagligvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VR TRADING INC

  Portugal

  VR Trading är en internationell leverantör och exportör av exceptionella drycker och livsmedel. Med smak för det utsökta och en hängivenhet till kvalitet presenterar vi ett mångfaldigt produktsortiment som kommer att glädja de allra mest kräsna smaklökarna. Vårt produktsortiment innefattar ett brett omfång av drycker som läsk, champagne, öl och cider, teer, kaffe osv. Inom livsmedel tillhandahåller vi en uppsjö av smakliga alternativ som godis, choklad, tuggummi, kakor, halalprodukter med mera. Det som gör oss unika i mängden är vår obevekliga hängivenhet till kvalitetskontroll. Vi föjer strikta standarder från sourcingen till produktion och paketering för att säkerställa att varje produkt lever upp till och överstiger internationella regelverk kring kvalitet och säkerhet. Genom att identifiera den globala efterfrågan på exceptionell mat och dryck har vi positionerat oss själva som en pålitlig partner inom exportindustrin. Vårt utbredda nätverk gör det möjligt för oss att nå marknader över hela världen, och våra omfattande marknadsundersökningar lägger oss i framkant för nya trender. Vi vill behålla vår position som ett av kundernas toppval genom att erbjuda dem de allra bästa produkterna.

 2. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Företaget HK TRADING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkohol, Öl, Vegetabiliska oljor, Te, dryck, energidrycker, individulaliserade coca-cola-burkar, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Krummnussbaum, Österrike.

 3. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrike

  Upptäck Egiazki Spiritueux, ett passionerat och engagerat bränneri som skapar enastående spritdrycker. Vårt företag personifierar arvet av sekelgamla traditioner och sätter naturliga ingredienser från vårt unika odlingsläge. Varje droppe av våra spritdrycker berättar en historia, väcker sinnena och inbjuder till en oförglömlig smakupplevelse. Vår noggranna tillverkningsprocess, från bryggning till destillering, garanterar en oklanderlig kvalitet. Vi privilegierar lokala produkter, främjar hållbarhet och respekt för miljön. Vårt varierade sortiment omfattar giner med komplexa botaniska smaker, utsökt sötade likörer och sofistikerade brännviner. Varje flaska är en hyllning till vårt odlingsläge och till vår destilleringsmästares expertkunskap. Vare sig ni är en kännare som söker nya upplevelser eller endast är nyfiken och vill utforska nya aromer, erbjuder Egiazki Spiritueux er att upptäcka en fängslande värld. Ta steget in i vårt universum av unika skapelser och låt er svepas med av Egiazkis anda. Tveka inte att kontakta mig för mer information.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 5. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrike

  LES BIERES DE MONTMORILLON är ett bryggeri specialiserat på traditionell tillverkning av öl, lemonad och koladrycker sedan 1843. Våra produkter är ekologiska och 100 % Made in France. De står i en klass för sig tack vare vår know-how och kvalitén av våra utvalda ingredienser. Vi erbjuder ett ständigt utbud av öler: - Ljusa, - Vita, - Mörka, - Bärnstensgula, - IPA. Men även årstidsöler: - Julöler, - Våröler, - Sommaröler. Samt tillfälliga öler. Våra produkter säljs i Frankrike och på export i kaféer, på hotell och restauranger samt i delikatessbutiker, hos vinkällarmästare, stormarknader och snabbköp och specialiserade stormarknader. Dessutom producerar vi enligt specifikationer enligt avtal. Våra drycker produceras så ekologiskt som möjligt och miljövänligt. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan.Drick med måttfullhet.

 1. BRASSERIE DE BRUNEHAUT SA

  Belgien

  Bryggeri grundat 1890 i byn Brunehaut, i Belgien. Det blev känt i regionen för att ha bryggt öl som "La Druide" och "Brunehaut 8°". 1991 fick företaget ett nytt uppsving med flyttningen till moderna byggnader, samtidigt som de bevarade sin hantverksamma karaktär och kvaliteten av sina produkter, betecknade av ölkännare som "grands crus". Upptäck vårt öl Brunehaut och klosterölet Saint Martin.

 2. MALTIVOR

  Frankrike

  Företaget MALTIVOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Öl, Öl, livsmedelsindustrin, Agrifood industry, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i Vourles, Frankrike.

 1. LA CORRÉZIENNE

  Frankrike

  Företaget LA CORRÉZIENNE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hantverk. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Leksaker och spel, prydnadsföremål, smycken, Gastronomiska specialiteter, äpplen, svampar, kakor, och karameller. Företagets huvudkontor finns i Brive La Gaillarde, Frankrike.

 2. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

  Företaget SOUTH EXPORT ALLIANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Drycker, öl, kokosnötter, kokosolja, riskakor, vårrullar, och utländskt öl. Företagets huvudkontor finns i Trivières, Belgien.

 3. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Drycker - Import/Export, Viner, Bröd, Grönsakskonserver, Drycker, Alkohol, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

 4. BRASSERIE 3 MÂTS

  Frankrike

  Företaget BRASSERIE 3 MÂTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 5. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Företaget DOMUS CAPITAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Viner, Drycker - Import/Export, öl, alkoholhaltiga drycker, livsmedel - import/export, kolsyrat vatten, Viner - Portugal, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Alfena, Portugal.

 6. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 7. RESONE

  Frankrike

  Företaget RESONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker, Öl, Internationell handel, Drycker, alkoholer, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. MIXER S.R.L.

  Italien

  Företaget MIXER S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom aperitifer, pizzor, öl, och hors-d'oeuvre. Företagets huvudkontor finns i Cortona, Italien.

 1. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

  Belgien

  De Feniks är ett mikrobryggeri som grundades under mitten av 2016. Med bryggmästarna Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) och Jasper Candaele har bryggeriet över 30 års erfarenhet av internationell bryggning. Kurt Decoene och Angela Wang gör etamet komplett (utrikeshandel och administration). De Feniks producerar ett ölsortiment om sex öler och släpper regelbundet specialöler i begränsade utgåvor. Ölegenskaper och recept skapas i samspel med kunden. De Feniks fungerar även som en kuvös för nystartade bryggerier.

 2. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Österrike

  FLECKS brygganläggningar byggs sedan 20 år tillbaka i storlekarna 3, 5, 10, 20, 30, 50 hl: mer än 150 halv- eller helautomatiska bryggerier i 37 länder. Vi är ett familjeföretag i andra generationen i Österrike och levererar allt från samma ställe: bryggteknologi, planering, tillverkning, montering, driftsättning, utbildning, ölrecept och fjärrunderhåll. Specialitet: hållbara energisystem, bryggprocesser: med extern kokare + infusion + dekoktion - och speciell design. Förutom kompletta bryggerianläggningar med den kända FLECKS-kokaren för mångsidiga mäsktekniker bygger vi även tillägg såsom: CIP-rengöringssystem, jästpropagerare, ”Hop-Guns” för humlestoppning, flashpastöriserare, FLECKSMIXER – ett patenterat bland- och omrörningssystem för tjockmäskning – och mycket mer. FLECKS bedriver sedan många år även Österrikes största hantverksbryggeri med en otalig mängd öl.

 3. DISTRIDRINQ

  Frankrike

  IDRINQ är ett tyskt företag med stort kunnande när det gäller både smak och kvalitet. IDRINQ har tagit fram en unik och innovativ produkt med nya egenskaper. Det har tagit 10 år av forskning för att komma fram till den här unika drycken. Under testerna utkristalliserade sig flera positiva effekter: förbättrad syn, bättre sömn och ökad fysisk uthållighet samt förbättrad koncentrationsförmåga. Det visar sig att de positiva effekterna hör samman med kombinationen av R(+)-alfaliponsyra och L-arginin: tankeverksamhet och uppmärksamhet förbättras och den fysiska energin ökar. Vi har tagit fram en unik process där effekterna av dessa båda naturliga ämnen kombineras till en sportdryck som uppfyller lagkraven för den här typen av produkter. Nu söker vi samarbetspartners som kan marknadsföra vår produkt Idrinq. IDRINQ säljer sedan 1564 också olika alkoholhaltiga drycker som till exempel ljust öl och pale ale.

 4. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA är ett internationellt handelsföretag. Våra främsta produkter är drycker (vatten, läsk, öl, alkohol etc.), toalettartiklar, dagligvaruhandel- och tullfria produkter. Andra märkesprodukter är dock inte uteslutna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. BRASSERIE C

  Belgien

  La Brasserie C grundades 2012 i hjärtat av staden Liège och producerar traditionellt bryggt öl av hög kvalitet. Bryggeriet har tagit fram det kända ölet Curtius. La Brasserie C lanserar regelbundet nya ölsorter för att behålla sitt innovationsvärde. Under 2014 lanserade bryggeriet ett sortiment av 3 ölsorter single hop, Torpah, underjäst öl i "30", "60" och "90" - ett mått på beskan hos ölet (IBU) som lockar fram styrkan i de 3 humlesorterna som bearbetats separat på samma maltbas.

 6. BEER PROJECT SRL

  Italien

  Beer Project är ett ledande företag inom distribution och import av hantverksmässiga, sicilianska, italienska och utländska öl. Tack vare dess samarbete med Kuaska Insitut, erbjuder företaget med ensamrätt för Sicilien ölen från de bästa italienska bryggerierna: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni och Epica.För Beer Project, är ett gott öl en ren konst: en raffinerad konst, rik på historia och dofter, till glädje för själ och kropp.

 7. BRASSERIE LION SRL

  Belgien

 8. RAUSCH UND PARTNER GMBH

  Tyskland

 9. BIRRA LUCANIA

  Italien

 10. SWISS CHIPS GMBH

  Schweiz

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Öl - Import och export

Antal resultat

3 987 Företag