• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelmetall och specialmetaller

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

 1. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Det är endast metallen som är kall: Gmöhling — mer än 70 års inhämtad erfarenhet, mer än 80 starka medarbetare och långt över 1 000 förverkligade idéer inom aluminiumbearbetning. Innovationer är en tradition hos oss. Viljan att ständigt vidareutvecklas är djupt förankrad i företagets själ. Den exemplifierades av företagets ägare Gmöhling och har överförts med stolthet till våra medarbetare. Fritt efter yttrandet från Gustav Heinemann: ”Den som inget vill förändra kommer också att förlora det han vill bevara”. På detta sätt lyckas vi alltid höja ribban inom vår bransch. Våra transport- och avfallsbehållare, transport- och rullskåp samt vårt breda utbud har blivit oumbärligt för många av våra kunder världen över. Med sin stora produktionsanläggning på 8 000 kvm i Fürth, Tyskland skriver Gmöhling sin framgångssaga.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Oavsett om du letar efter en anläggning för kryogen avgradning och borttagning av beläggningar, högtryckstvätt, blästermedelsåtervinning eller stålkonstruktion, svetsteknik, mekanisk bearbetning, plåtbearbetning och 3D-utskrifter – det ägarledda familjeföretaget Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. levererar högsta kvalitet vid både utveckling och tillverkning! Med över 40 års erfarenhet har vi gedigna kunskaper inom: ■ kryogen avgradning och kryogen borttagning av beläggning, specialtvättning, blästermedelsåtervinning, beläggning, ugn >gummi och plastindustrin ■ 3D-printning silikon och plast, mikroskopanalys ■ konstruktion offshore ■ stålkonstruktioner, ljudisolerade bås, beklädnader och skydd, maskinramar, moduler och mycket mer ■ svetsning (MIG, MAG, gasvolframsvetsning, punktsvetsning, bultsvetsning, elsvetsning, svetsrobotanläggningar), CNC-fräsmaskiner, 3/4/5-axlade med en fräslängd på upp till 7 m, CNC-svarvar upp till 3 m, CNC-brännskärmaskiner, plasma och autogen, CNC-kantpressar, hålstansar, rundvalsar och mycket mer ■ ytförädling (lackering, varmförzinkning, kromatering, sand- och glaspärleblästring, betning och brunering) och mycket mer. Vårt breda utbud av produkter och tjänster är tillgängliga för dig. Vi levererar över hela världen!

 3. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Tyskland

  GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH grundades 1991. Företaget har 12 medarbetare och är i dag verksamt i hela världen. Årsomsättningen 2001 uppgick till 1, 5 miljoner euro. Företagets verksamhet är hållbar återvinning av gammalt kvicksilver och alla typer av kvicksilverhaltigt avfall med målet att återanvända kvicksilvret som råmaterial, rena det och återföra det till marknaden som kvicksilver av högsta renhetsgrad. Sedan en tid tillbaka arbetar företaget också med vakuumvärmebehandling och immobilisering av kvicksilverhaltigt slam och restprodukter med naturlig radioaktivitet samt med tillverkning av ädelmetallkoncentrat från ädelmetallhaltiga avfalls- och restprodukter. Vid sitt säte i Leipzig har företaget 4 vakuumåtervinningsanläggningar med olika stora volymer som är godkända enligt Tysklands immissionslag.

 4. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 5. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RATIONAL EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM

  Tyskland

 3. GEBR. HÖRR GMBH

  Tyskland

 4. CLEVER-CUT GMBH

  Tyskland

 5. BLECH-X-PRESS ANARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 1. THIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Tyskland

 1. M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH

  Tyskland

 2. METAQ GMBH

  Tyskland

 3. KURT UND GERD SCHMIDT GMBH

  Tyskland

 4. GRÜN MECHANIK GMBH

  Tyskland

 5. GERHARD HORNUNG GMBH

  Tyskland

 6. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Tyskland

 7. BI-METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. LASLO GMBH

  Tyskland

 1. METALL MEISTER GRIMMA GMBH

  Tyskland

 2. GIENGER-METALLBAU E.K.

  Tyskland

 3. VAN BERGEN GMBH

  Tyskland

 4. KLAUS OSTERMEIER GMBH

  Tyskland

 5. JENAER FEINBLECH GMBH

  Tyskland

 6. SEEGER LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. SCHÄUFELIN GMBH METALLVERARBEITUNG

  Tyskland

 8. LÜTKEMÜLLER GMBH

  Tyskland

 9. W. ALBRECHT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

Antal resultat

2 076 företag