• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelmetall och specialmetaller

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Oavsett om du letar efter en anläggning för kryogen avgradning och borttagning av beläggningar, högtryckstvätt, blästermedelsåtervinning eller stålkonstruktion, svetsteknik, mekanisk bearbetning, plåtbearbetning och 3D-utskrifter – det ägarledda familjeföretaget Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. levererar högsta kvalitet vid både utveckling och tillverkning! Med över 40 års erfarenhet har vi gedigna kunskaper inom: ■ kryogen avgradning och kryogen borttagning av beläggning, specialtvättning, blästermedelsåtervinning, beläggning, ugn >gummi och plastindustrin ■ 3D-printning silikon och plast, mikroskopanalys ■ konstruktion offshore ■ stålkonstruktioner, ljudisolerade bås, beklädnader och skydd, maskinramar, moduler och mycket mer ■ svetsning (MIG, MAG, gasvolframsvetsning, punktsvetsning, bultsvetsning, elsvetsning, svetsrobotanläggningar), CNC-fräsmaskiner, 3/4/5-axlade med en fräslängd på upp till 7 m, CNC-svarvar upp till 3 m, CNC-brännskärmaskiner, plasma och autogen, CNC-kantpressar, hålstansar, rundvalsar och mycket mer ■ ytförädling (lackering, varmförzinkning, kromatering, sand- och glaspärleblästring, betning och brunering) och mycket mer. Vårt breda utbud av produkter och tjänster är tillgängliga för dig. Vi levererar över hela världen!

 2. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Tyskland

  GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH grundades 1991. Företaget har 12 medarbetare och är i dag verksamt i hela världen. Årsomsättningen 2001 uppgick till 1, 5 miljoner euro. Företagets verksamhet är hållbar återvinning av gammalt kvicksilver och alla typer av kvicksilverhaltigt avfall med målet att återanvända kvicksilvret som råmaterial, rena det och återföra det till marknaden som kvicksilver av högsta renhetsgrad. Sedan en tid tillbaka arbetar företaget också med vakuumvärmebehandling och immobilisering av kvicksilverhaltigt slam och restprodukter med naturlig radioaktivitet samt med tillverkning av ädelmetallkoncentrat från ädelmetallhaltiga avfalls- och restprodukter. Vid sitt säte i Leipzig har företaget 4 vakuumåtervinningsanläggningar med olika stora volymer som är godkända enligt Tysklands immissionslag.

 3. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Det är endast metallen som är kall: Gmöhling — mer än 70 års inhämtad erfarenhet, mer än 80 starka medarbetare och långt över 1 000 förverkligade idéer inom aluminiumbearbetning. Innovationer är en tradition hos oss. Viljan att ständigt vidareutvecklas är djupt förankrad i företagets själ. Den exemplifierades av företagets ägare Gmöhling och har överförts med stolthet till våra medarbetare. Fritt efter yttrandet från Gustav Heinemann: ”Den som inget vill förändra kommer också att förlora det han vill bevara”. På detta sätt lyckas vi alltid höja ribban inom vår bransch. Våra transport- och avfallsbehållare, transport- och rullskåp samt vårt breda utbud har blivit oumbärligt för många av våra kunder världen över. Med sin stora produktionsanläggning på 8 000 kvm i Fürth, Tyskland skriver Gmöhling sin framgångssaga.

 4. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

 5. KLAUS OSTERMEIER GMBH

  Tyskland

  Företaget KLAUS OSTERMEIER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Schweitenkirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KURT UND GERD SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget KURT UND GERD SCHMIDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Herborn, Tyskland.

 2. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Företaget DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lehrte, Tyskland.

 3. UFG UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget UFG UMFORMTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Gotha, Tyskland.

 4. HERBST MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HERBST MASCHINENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Buxtehude, Tyskland.

 5. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Tyskland

  Företaget HERSA-KANTTEILE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Bad Soden-Salmünster, Tyskland.

 1. GEBR. HÖRR GMBH

  Tyskland

  Företaget GEBR. HÖRR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Villingendorf, Tyskland.

 2. NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NEUMAIER INDUSTRY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Hofstetten, Tyskland.

 1. GERHARD HORNUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget GERHARD HORNUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Althütte, Tyskland.

 2. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Tyskland

  Företaget MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Karlstadt, Tyskland.

 3. JENAER FEINBLECH GMBH

  Tyskland

  Företaget JENAER FEINBLECH GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Jena, Tyskland.

 4. LASLO GMBH

  Tyskland

  Företaget LASLO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Sternenfels, Tyskland.

 5. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Österrike

  Företaget HEGER EDELSTAHL GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Schardenberg, Österrike.

 6. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Sembach, Tyskland.

 7. H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Kehl, Tyskland.

 8. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Trappenkamp, Tyskland.

 1. OTTO CARLE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO CARLE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 2. VAN BERGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget VAN BERGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Kranenburg, Tyskland.

 3. GRÜN MECHANIK GMBH

  Tyskland

  Företaget GRÜN MECHANIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Merzig, Tyskland.

 4. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Tyskland

  Företaget SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 5. METALLVERARBEITUNG MARSCHALCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget METALLVERARBEITUNG MARSCHALCK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Steinfurt, Tyskland.

 6. ALBERT BIEBL GMBH

  Tyskland

  Företaget ALBERT BIEBL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Hauzenberg, Tyskland.

 7. ANTON KIEFMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget ANTON KIEFMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Puchheim, Tyskland.

 8. SEEGER LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SEEGER LASERTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lorsch, Tyskland.

 9. BW-BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BW-BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Erlenbach, Tyskland.

 10. THIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget THIES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Coesfeld, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

Antal resultat

2 072 Företag