• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelmetall och specialmetaller

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Oavsett om du letar efter en anläggning för kryogen avgradning och borttagning av beläggningar, högtryckstvätt, blästermedelsåtervinning eller stålkonstruktion, svetsteknik, mekanisk bearbetning, plåtbearbetning och 3D-utskrifter – det ägarledda familjeföretaget Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. levererar högsta kvalitet vid både utveckling och tillverkning! Med över 40 års erfarenhet har vi gedigna kunskaper inom: ■ kryogen avgradning och kryogen borttagning av beläggning, specialtvättning, blästermedelsåtervinning, beläggning, ugn >gummi och plastindustrin ■ 3D-printning silikon och plast, mikroskopanalys ■ konstruktion offshore ■ stålkonstruktioner, ljudisolerade bås, beklädnader och skydd, maskinramar, moduler och mycket mer ■ svetsning (MIG, MAG, gasvolframsvetsning, punktsvetsning, bultsvetsning, elsvetsning, svetsrobotanläggningar), CNC-fräsmaskiner, 3/4/5-axlade med en fräslängd på upp till 7 m, CNC-svarvar upp till 3 m, CNC-brännskärmaskiner, plasma och autogen, CNC-kantpressar, hålstansar, rundvalsar och mycket mer ■ ytförädling (lackering, varmförzinkning, kromatering, sand- och glaspärleblästring, betning och brunering) och mycket mer. Vårt breda utbud av produkter och tjänster är tillgängliga för dig. Vi levererar över hela världen!

 2. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det är endast metallen som är kall: Gmöhling — mer än 70 års inhämtad erfarenhet, mer än 80 starka medarbetare och långt över 1 000 förverkligade idéer inom aluminiumbearbetning. Innovationer är en tradition hos oss. Viljan att ständigt vidareutvecklas är djupt förankrad i företagets själ. Den exemplifierades av företagets ägare Gmöhling och har överförts med stolthet till våra medarbetare. Fritt efter yttrandet från Gustav Heinemann: ”Den som inget vill förändra kommer också att förlora det han vill bevara”. På detta sätt lyckas vi alltid höja ribban inom vår bransch. Våra transport- och avfallsbehållare, transport- och rullskåp samt vårt breda utbud har blivit oumbärligt för många av våra kunder världen över. Med sin stora produktionsanläggning på 8 000 kvm i Fürth, Tyskland skriver Gmöhling sin framgångssaga.

 3. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH grundades 1991. Företaget har 12 medarbetare och är i dag verksamt i hela världen. Årsomsättningen 2001 uppgick till 1, 5 miljoner euro. Företagets verksamhet är hållbar återvinning av gammalt kvicksilver och alla typer av kvicksilverhaltigt avfall med målet att återanvända kvicksilvret som råmaterial, rena det och återföra det till marknaden som kvicksilver av högsta renhetsgrad. Sedan en tid tillbaka arbetar företaget också med vakuumvärmebehandling och immobilisering av kvicksilverhaltigt slam och restprodukter med naturlig radioaktivitet samt med tillverkning av ädelmetallkoncentrat från ädelmetallhaltiga avfalls- och restprodukter. Vid sitt säte i Leipzig har företaget 4 vakuumåtervinningsanläggningar med olika stora volymer som är godkända enligt Tysklands immissionslag.

 4. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi är en global metalhandlare som handlar med Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, järnklot, tackjärn med mera. Vi är intresserade av metaller, slam, stoft, pulver, slagg, matt, förbrukade katalysatorer, koncentrat, skum, filterkakor, anodiskt slam, spån, rester, malm, svarvrester, granulat, tackor. Om du har något att erbjuda, men har haft utmaningar med att sälja det - problem med varans belägenhet, oväntade element, för hög fuktighet, pappersbrist, för små kvatiteter eller att hitta en köpare - uppmuntrar vi dig att kontakta oss! Under 515 minuters telefonsamtal lär vi känna varandra och stämmer av våra möjligheter, för att avgöra om det är en perfekt matchning eller inte. Vi går igenom produkttypen, ursprunget och tekniska detaljer, leveransmöjligheter, enhetspris, fraktdetaljer, logistik, betalningsvillkor och eventuella frågor och funderingar. Vi står för en neutral granskning med provtagning, vägning och bildtagning. Vi värdesätter våra kunder, och ser fram emot ett gynsamt samarbete!

 5. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH i Frankfurt är ett ägarlett företag som sedan 1999 framgångsrikt verkat för sina kunder från industrin och handeln. Våra internationella kunder kommer från olika industribranscher där man använder sig av sällsynta jordartsmetaller, teknikmetaller och ädelmetaller. Dit hör t.ex. elektronikindustrin, bilindustrin och glas- och keramikindustrin. Även privatpersoner köper strategiska metaller som investering. Vi förvarar stora mängder strategiska råvaror i tullager hos vår partner METLOCK. På så vis kan vi svara på kundernas behov med korta leveranstider. Efter som vi tillhandahåller råvaror med olika specifikationer kan vi möta de skiftande kraven från våra kunder. Det gäller både för den kemiska sammansättningen och för leveransformen hos de olika råvarorna. Även investerare kan dra nytta av våra goda kontakter med industrin.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 2. SEEGER LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SEEGER LASERTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lorsch, Tyskland.

 3. LÜTKEMÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LÜTKEMÜLLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 4. KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget KOSTA LEICHTSTAHLBAUGES.M.B.H., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Niederwaldkirchen, Österrike.

 5. INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lennestadt, Tyskland.

 1. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERSA-KANTTEILE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Bad Soden-Salmünster, Tyskland.

 2. H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget H & K BEHÄLTER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Kehl, Tyskland.

 1. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 2. METALL MEISTER GRIMMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALL MEISTER GRIMMA GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Grimma, Tyskland.

 3. SYCHOLD GMBH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SYCHOLD GMBH GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Neuenbürg, Tyskland.

 4. ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lichtentanne, Tyskland.

 5. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Lehrte, Tyskland.

 6. THIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THIES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Coesfeld, Tyskland.

 7. LASLO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LASLO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Sternenfels, Tyskland.

 8. M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Crimmitschau, Tyskland.

 1. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Rechlin, Tyskland.

 2. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Dingelstädt, Tyskland.

 3. ANTON KIEFMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANTON KIEFMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Puchheim, Tyskland.

 4. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Sembach, Tyskland.

 5. UFG UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UFG UMFORMTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Gotha, Tyskland.

 6. GRÜN MECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GRÜN MECHANIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Merzig, Tyskland.

 7. ALBERT BIEBL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALBERT BIEBL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Hauzenberg, Tyskland.

 8. DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIETER SCHÜTTE GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Trappenkamp, Tyskland.

 9. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HEGER EDELSTAHL GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Schardenberg, Österrike.

 10. GERHARD HORNUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GERHARD HORNUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Althütte, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ädelmetall och specialmetaller - Import och export

Antal resultat

2 076 Företag