GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Turkiet

Office Building Outline icon Tjänsteföretag

GB TRADE TRANSPORT
Web icon
5 Produkter

Turkiet

Verifierat av Europages

FTL-tjänster (Full Truck Load) är skräddarsydda och storleksspecifika. Den har FTL:s kortsiktighet och minimala produkthantering, eftersom den kommer till dörren för att du ska kunna dra nytta av dess tjänster. Tjänsterna inkluderar designverktyg och dubbla mottagare som kan användas över långa avstånd för att erbjuda snabbare transittid.

Begär prisuppgift

Turkiet

Verifierat av Europages

FCL-tjänster (Full Container Load) är oändligt flexibla och kan skräddarsys efter dina individuella behov och erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kapacitet, transittid och värde. Genom vårt globala nätverk upprätthåller GB LOGISTICS utrymme på alla nödvändiga marknader genom att tillhandahålla kontinuitet och kapacitet under "högsäsongsperioder".

Begär prisuppgift

Turkiet

Verifierat av Europages

Minivan-expresstransport är en mer ekonomisk och säkrare transport än flygtransport.I genomsnitt levereras dina produkter inom 24 till 84 timmar, beroende på destination.Minivan-expresstransport erbjuder dig den snabbaste lösningen på vägen. Med våra moderna fordon transporterar vi dina laster på upp till 1,3 ton överallt och utför garanterade INTERNATIONELLA TRANSFERER. De lösningar vi erbjuder är snabbare, säkrare och mer ekonomiska än andra transportmetoder.dessutom utförs dina transporttransaktioner med mindre pappersarbete och formalitet jämfört med lufttransport. Våra minivan-transporttjänster täcker hela Europa.

Begär prisuppgift

Turkiet

Verifierat av Europages

LTL (Less than truck) dvs partiella transporttjänster levereras på ett flexibelt och optimerat sätt, med mer än en full lastbil i storlek eller levereras på ett heltäckande sätt som grund. FTL-tjänster FTL-tjänster (Full Truck Load) är skräddarsydda och storleksspecifika. FTL har kortsiktighet och minimal produkthantering, eftersom det kommer till dörren för att du ska kunna dra nytta av dess tjänster. Tjänsterna inkluderar designverktyg och dubbla mottagare som kan användas över långa avstånd för att erbjuda snabbare transittid.

Begär prisuppgift

Turkiet

Verifierat av Europages

Baserat på standardiserade konsolideringstjänster för flygfrakt från de flesta regioner i världen och erbjuder vanligtvis avgångar två gånger i veckan från alla större gateways. Med ekonomitjänster kan du lägga upp din plan och njuta av det bästa tillgängliga priset. *Express-tjänster är helt anpassade och använder både snabba och omedelbara informationslösningar beroende på hur kritisk leveransen är. Den baseras på principen "nästa flyg", vilket ger dig flexibiliteten att välja en schemalagd tjänst som passar dina behov. Välj det flyg du vill använda som om du också reste! Du kan stöta på en prisökning för dessa typer av tjänster, men vi tillhandahåller dessa tjänster med våra rutinpriser.

Begär prisuppgift

Domain icon Tjänsteföretag

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Turkiet

Kontakt