• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • zirconium

Resultat för

Zirconium - Import och export

 1. CONCEPT METAL

  Frankrike

  Concept Metal erbjuder halvfabrikat och färdiga delar i järnfri metall och specialmetall enligt ritningar. Bearbetning och tillverkning av enstaka stycken och små, medelstora och stora serier. Concept Metals specialitet är att leverera halvfabrikat utanför standardmåtten (t.ex. stora arbetsstycken, block, plåtar, rör …). Expertisen hos Concept Metal ligger också i rådgivning och hjälp vid valet av specialmetaller i era prover med volfram, molybden, tantal… Vi kan också hjälpa till vid konstruktion, montering eller svetsning av dessa specialmetaller efter förstudier som utförs av vårt tekniska team. Våra ingenjörer kan ingripa inom olika sektorer som mekanik, plastinjektion, sprutpressning, djuppressning, flygindustri, kärnkraftssektorn, kemisk sektor, bygg- och anläggningssektorn, jordbrukssektorn, metallindustri, stålindustri, varvsindustri, järnväg, forskning, försvar.

 2. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 4. ABCR GMBH

  Tyskland

  abcr. Kemi av hög kvalitet. Vår service gör skillnad. abcr är din kompletta leverantör för försäljning, produktion samt forskning och utveckling av organiska, oorganiska och metallorganiska specialkemikalier – vi har mer än 260 000 produkter i vår onlinekatalog och webbshop som du enkelt kan välja och beställa. Behöver du synteser? Inga problem. Vårt kompetenta FoU-team skapar unika innovationer på uppdrag av dig. abcr labs – specialkemikalier i egen produktion. När du väljer abcr labs litar du på kvaliteten hos egenframställda kemikalier, vilka vi producerar i Europa, för den internationella marknaden. På en 6 000 kvm stor produktionsareal erbjuder vårt internationella team av erfarna tekniker kompetens inom forskning och utveckling av synteser, produktionsutveckling och Scale-up och ända upp till produktion i större skala. För produktion av mängder ifrån kilo och upp till ton står ett laboratorium och anläggningar med reaktorer av olika storlek till förfogande.

 5. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PLANTE SPECIAL METALS

  Tyskland

 2. SMILYYY

  Frankrike

  Smilyyy Dental är en framstående försäljare av tandprodukter. Tillsammans med våra partner tillverkar vi bästa kvalitetsprodukter för priset.Vi erbjuder ett helt sortiment CFAO-produkter och ett brett utbud av tänder i akryl och vaxer för tandlaboratorier. Alla våra produkter är CE-certifierade och håller EG: s kvalitetsstandarder.

  Alla produkter för "zirconium"

 3. STS METALLE GMBH

  Tyskland

  Ända sedan starten 1992 har STS Metalle GmbH tillhandahållit halvfabrikat och monteringsfärdiga delar både som lagervaror och tillverkningsdelar av högspecialiserade metaller, eldfasta material, speciallegeringar, rostfritt stål och nickelbaserade legeringar. STS Metalle GmbH samarbetar med flera utvalda och mycket kvalificerade producenter och lagerföretag världen över för att alltid kunna utlova optimal kvalitet och logistik. Övervakning av deadlines garanterar dessutom tillförlitlig orderbehandling.

 4. DR. IHME GMBH

  Tyskland

 5. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. WELDSTONE GMBH

  Tyskland

 2. SCMG EUROPE GMBH

  Tyskland

 1. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Tyskland

 2. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrike

 3. HST METALS CO.,LTD

  Kina

 4. HLMET CO., LTD.

  Kina

 5. PA-METALS GBR

  Tyskland

 6. FUJIAN SANXIANG ADVANCED MATERIALS CO., LTD.

  Kina

 7. EVEK GMBH

  Tyskland

 8. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Schweiz

 1. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Tyskland

 2. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 3. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Tyskland

 4. KEROX DENTAL LTD.

  Ungern

 5. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Tyskland

 6. METALLOY METALLE - LEG

  Tyskland

 7. NISOMET GMBH

  Schweiz

 8. MOKAWA

  Tyskland

 9. PROJECTOR GMBH

  Tyskland

 10. SIGNER TITANIUM AG

  Schweiz