• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • zirconium

Resultat för

Zirconium - Import och export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 2. ABCR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  abcr. Kemi av hög kvalitet. Vår service gör skillnad. abcr är din kompletta leverantör för försäljning, produktion samt forskning och utveckling av organiska, oorganiska och metallorganiska specialkemikalier – vi har mer än 260 000 produkter i vår onlinekatalog och webbshop som du enkelt kan välja och beställa. Behöver du synteser? Inga problem. Vårt kompetenta FoU-team skapar unika innovationer på uppdrag av dig. abcr labs – specialkemikalier i egen produktion. När du väljer abcr labs litar du på kvaliteten hos egenframställda kemikalier, vilka vi producerar i Europa, för den internationella marknaden. På en 6 000 kvm stor produktionsareal erbjuder vårt internationella team av erfarna tekniker kompetens inom forskning och utveckling av synteser, produktionsutveckling och Scale-up och ända upp till produktion i större skala. För produktion av mängder ifrån kilo och upp till ton står ett laboratorium och anläggningar med reaktorer av olika storlek till förfogande.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 4. PLANTE SPECIAL METALS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PLANTE SPECIAL METALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Breisach, Tyskland.

 5. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WHS SONDERMETALLE E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Grünsfeld, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SMILYYY

  Frankrike

 2. STS METALLE GMBH

  Tyskland

  Ända sedan starten 1992 har STS Metalle GmbH tillhandahållit halvfabrikat och monteringsfärdiga delar både som lagervaror och tillverkningsdelar av högspecialiserade metaller, eldfasta material, speciallegeringar, rostfritt stål och nickelbaserade legeringar. STS Metalle GmbH samarbetar med flera utvalda och mycket kvalificerade producenter och lagerföretag världen över för att alltid kunna utlova optimal kvalitet och logistik. Övervakning av deadlines garanterar dessutom tillförlitlig orderbehandling.

 3. DR. IHME GMBH

  Tyskland

  Företaget DR. IHME GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. SCMG EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget SCMG EUROPE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företaget är även verksamt inom tungsten. Företagets huvudkontor finns i Bad Harzburg, Tyskland.

 5. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Tyskland

  Företaget HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 1. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Zirconium, trycktankar, och Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Tönisvorst, Tyskland.

 2. WELDSTONE GMBH

  Tyskland

  Företaget WELDSTONE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Rosenheim, Tyskland.

 1. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar i stål, Pressningsplåtar, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar i stål, och Pressningsplåtar. Företagets huvudkontor finns i Grabenstätt, Tyskland.

 2. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Tyskland

  Företaget RHECODOR SPECIAL METALS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Kalefeld, Tyskland.

 3. PA-METALS GBR

  Tyskland

  Företaget PA-METALS GBR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Giebelstadt, Tyskland.

 4. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Schweiz

  Företaget INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Lausanne, Schweiz.

 5. NISOMET GMBH

  Schweiz

  Företaget NISOMET GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Wädenswil, Schweiz.

 6. MOKAWA

  Tyskland

  Företaget MOKAWA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar i stål, Pressningsplåtar, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar i stål, och Pressningsplåtar. Företagets huvudkontor finns i Heimsheim, Tyskland.

 7. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Tyskland

  Företaget RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Vajrar och kablar i stål, Pressningsplåtar, Industriell byggnadskonstruktion, Zirconium, Vajrar och kablar i stål, Pressningsplåtar, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Unterlüß, Tyskland.

 8. EVEK GMBH

  Tyskland

  Företaget EVEK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Ädelmetall och specialmetaller, och Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 1. SIGNER TITANIUM AG

  Schweiz

  Företaget SIGNER TITANIUM AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Freienbach, Schweiz.

 2. PROJECTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget PROJECTOR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Lätta metallkonstruktioner, Industriella järnvaror, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Lätta metallkonstruktioner, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 3. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Företaget ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rockenberg, Tyskland.

 4. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Tyskland

  Företaget BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Sagard, Tyskland.

 5. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål, Specialstål, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål, Specialstål, Ädelmetall och specialmetaller, och Zirconium. Företagets huvudkontor finns i Bad Iburg, Tyskland.

 6. DIKON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DIKON GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Lätta metallkonstruktioner, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Zirconium, Stål och metall - bearbetning, Lätta metallkonstruktioner, och Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 7. METALLOY METALLE - LEG

  Tyskland

  Företaget METALLOY METALLE - LEG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, Stål, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 8. S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE

  Tyskland

  Företaget S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Zirconium, Stål och metall - formning och skärning, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Gau-Odernheim, Tyskland.

 9. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrike

  Företaget LEGRAS - ZIRANDCO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företaget är även verksamt inom köper-säljer laboratorier, och sökning av lokala tjänsteleverantörer utomlands. Företagets huvudkontor finns i Courtomer, Frankrike.

 10. KEROX DENTAL LTD.

  Ungern

  Företaget KEROX DENTAL LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zirconium. Företaget är även verksamt inom Keramik, porslin och lergods - Produkter för industribruk, Keramik - Produkter för industribruk, Keramik, porslin och lergods - Produkter för industribruk, och Keramik - Produkter för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Diosd, Ungern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis