• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • zink och legeringar

Resultat för

Zink och legeringar - Import och export

 1. ANKARA BRONZ

  Turkiet

  ANKARA BRONZ grundades 1974 och har finslipat sitt hantverk inom ett flertal olika gjutningsmetoder med härstamning från Turkiet. Vår expertis innefattar gjutning med brons, aluminium och mässing samt speciella kopparlegeringar som utformats för olika områden. Bland våra legeringar finns tenn-brons, aluminium-brons, magnesium-brons, kiselbrons, blyinfattat tennbrons, tennbrons med hög blyhalt samt versatilt nickel-tenn-brons. Vårt sortiment omfattar ett rikt utbud av legeringar av mässing, aluminium och specialkoppar. I den ständigt växande metallteknologin axlar vi ansvaret att dela toppmoderna innovationer med våra högt aktade klienter. Grundprincipen hos ANKARA BRONZ är bergfast - att leverera kontinuerlig kvalitet i ett ständigt rörligt landskap. Våra horisonter sträcker sig längre än gjutning, och omfamnat ett eklektiskt utbud av metaller: Brons, aluminium, koppar, mässing, importerat nodulärt gjutjärn, Peak-stål, rostfritt stål, kvicksilverstål, oljehärdat stål med mera. Vi är stolta över att även ha teknisk plast som kestamid, polyamid, politef, Pom C, PVC och fiber. Erfarenhet lägger grunden till den djupa expertis och avant-gardiska skickligheten i gjutning och material som du kan ta del av genom att kontakta oss idag. ANKARA BRONZ står stadigt som en beständig samarbetspartner med årtionden av samlad visdom inom den dynamiska metallvärlden.

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Företaget METALÚRGICA FONSECA & FLORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, offeranoder, anoder, Corrosion protection, zink, Zink och legeringar, element och delar till fartyg och båtar, maskinbearbetade delar, och zinkanoder. Företagets huvudkontor finns i Matosinhos, Portugal.

 3. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Tyskland

  Företaget GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Tyskland

  Företaget DIPL.-ING. HERWIG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom avfettning, bly, och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederländerna

  Företaget METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, zink, bly, och Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Maastricht, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Tyskland

  HZD är sedan 1991 en pålitlig tjänsteleverantör och partner för tillverkning av bearbetning av pressgjutna zinkdelar. Vårt företag utmärks av långa och stabila affärsrelationer med kunderna, av vårt patenterade zinkskum -ZINCOPOR- och vår medverkan i olika forskningsprojekt inom gjuteribranschen. Tack vare vår kompetens och erfarenhet erbjuder vi en enastående kundupplevelse där varje kund känner sig sedd, och hittar rätt lösning för alla slags utmaningar. Under 2019 drabbades vi av stora ekonomiska svårigheter. Men vi kämpade vidare. Till och med när det var tufft lyckades vi hålla oss kvar och hävda vår plats på marknaden. Sedan i augusti 2020 heter vi HZD – Druckguss Havelland GmbH. Vårt mål är tydligt: kundorientering, kvalitet och kostnadseffektivitet – för hållbar och säker tillväxt och utveckling av vårt företag. Med flexibilitet och tillförlitlighet tillverkar vi allt från standardprodukter till komplexa specialprodukter.

 2. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group startades under 1980-talet som ett litet familjeföretag med att tillverka skorstensrör och byggartiklar. Under årens lopp specialiserar sig företaget särskilt på att tillverka rökavledningssystem och stommar för skjutdörrar. Idag är Zinco Group närvarande på en lite större marknad tack vare ett strukturerat försäljningsnätverk som sträcker sig över hela Italien och i Europa.

 3. GLORIA KEY

  Vitryssland

 4. ID CASTING

  Frankrike

 5. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Portugal

 1. COLIMET SRL

  Italien

 2. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Turkiet

 1. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

 3. MINA GALVANIZ

  Turkiet

 4. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 5. TESTAS

  Belgien

 6. AZ PRESSOFUSIONI

  Italien

 7. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

 8. A PLUS GALVANIZ

  Turkiet

 1. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ukraina

 2. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

 3. INZA Y PLAS, S.L.

  Spanien

 4. ASG METAL

  Turkiet

 5. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. BRUSCHI S.P.A.

  Italien

 7. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugal

 8. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukraina

 9. SIOBRA

  Frankrike

 10. NIMET MADEN

  Turkiet

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis