• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • zink och legeringar

Resultat för

Zink och legeringar - Import och export

 1. ANKARA BRONZ

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ANKARA BRONZ grundades 1974 och har finslipat sitt hantverk inom ett flertal olika gjutningsmetoder med härstamning från Turkiet. Vår expertis innefattar gjutning med brons, aluminium och mässing samt speciella kopparlegeringar som utformats för olika områden. Bland våra legeringar finns tenn-brons, aluminium-brons, magnesium-brons, kiselbrons, blyinfattat tennbrons, tennbrons med hög blyhalt samt versatilt nickel-tenn-brons. Vårt sortiment omfattar ett rikt utbud av legeringar av mässing, aluminium och specialkoppar. I den ständigt växande metallteknologin axlar vi ansvaret att dela toppmoderna innovationer med våra högt aktade klienter. Grundprincipen hos ANKARA BRONZ är bergfast - att leverera kontinuerlig kvalitet i ett ständigt rörligt landskap. Våra horisonter sträcker sig längre än gjutning, och omfamnat ett eklektiskt utbud av metaller: Brons, aluminium, koppar, mässing, importerat nodulärt gjutjärn, Peak-stål, rostfritt stål, kvicksilverstål, oljehärdat stål med mera. Vi är stolta över att även ha teknisk plast som kestamid, polyamid, politef, Pom C, PVC och fiber. Erfarenhet lägger grunden till den djupa expertis och avant-gardiska skickligheten i gjutning och material som du kan ta del av genom att kontakta oss idag. ANKARA BRONZ står stadigt som en beständig samarbetspartner med årtionden av samlad visdom inom den dynamiska metallvärlden.

 2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos oss finns det kemi: En titt in i vårt företag: Vår företagsfilosofi är baserad på ovillkorligt kundfokus, vilket har gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa och utveckla globala produktinnovationer i över 30 år. Våra värderingar formar inte bara vår företagskultur, utan är också anledningen till vårt mycket motiverade team av lojala medarbetare som levererar på topp – varje dag. Team: Vårt engagemang för mottot ”Excellens inom galvaniseringslösningar” präglar den dagliga verksamheten. Team riag säkerställer tillsammans att våra kunder alltid får optimala produkter och tjänster. Värderingar: Att forma framtiden, tillsammans med kreativitet och innovation, är vad vi lever för. Genom att lyssna noga identifierar vi de behov som finns. Vi behandlar alla lika och skapar förtroende. Erbjud möjligheter – kräv resultat. Ärlighet och respekt utgör grunden för vår framgångsrika kultur. Vi främjar och förutsätter potential. Rättvisa och tydlighet är hörnpelarna i vår kommunikation. Välkomna idéer – implementera dem med pondus. Vi ser nyfikenhet som utgångspunkten för framsteg. Vi får saker att hända idag som garanterar morgondagens framgång. Vi lär oss av våra misstag. Framgång glädjer. Vi implementerar ambitiösa mål med entusiasm. Med passion strävar vi efter förstklassighet. Vi är stolta över våra framgångar och berättar gärna för de som vill lyssna. Vi tar ansvar. Vi högaktar och respekterar de grundläggande värderingarna i vårt samhälle.

 3. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget METALÚRGICA FONSECA & FLORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, offeranoder, anoder, Corrosion protection, zink, Zink och legeringar, element och delar till fartyg och båtar, maskinbearbetade delar, och zinkanoder. Företagets huvudkontor finns i Matosinhos, Portugal.

 4. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 5. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFALENZINN J. JOST KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lödning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, Tennlegeringar, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, anoder, och Mjuklod. Företagets huvudkontor finns i Sundern, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, zink, bly, och Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Maastricht, Nederländerna.

 2. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIPL.-ING. HERWIG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom avfettning, bly, och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 3. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Tyskland

  HZD är sedan 1991 en pålitlig tjänsteleverantör och partner för tillverkning av bearbetning av pressgjutna zinkdelar. Vårt företag utmärks av långa och stabila affärsrelationer med kunderna, av vårt patenterade zinkskum -ZINCOPOR- och vår medverkan i olika forskningsprojekt inom gjuteribranschen. Tack vare vår kompetens och erfarenhet erbjuder vi en enastående kundupplevelse där varje kund känner sig sedd, och hittar rätt lösning för alla slags utmaningar. Under 2019 drabbades vi av stora ekonomiska svårigheter. Men vi kämpade vidare. Till och med när det var tufft lyckades vi hålla oss kvar och hävda vår plats på marknaden. Sedan i augusti 2020 heter vi HZD – Druckguss Havelland GmbH. Vårt mål är tydligt: kundorientering, kvalitet och kostnadseffektivitet – för hållbar och säker tillväxt och utveckling av vårt företag. Med flexibilitet och tillförlitlighet tillverkar vi allt från standardprodukter till komplexa specialprodukter.

 4. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group startades under 1980-talet som ett litet familjeföretag med att tillverka skorstensrör och byggartiklar. Under årens lopp specialiserar sig företaget särskilt på att tillverka rökavledningssystem och stommar för skjutdörrar. Idag är Zinco Group närvarande på en lite större marknad tack vare ett strukturerat försäljningsnätverk som sträcker sig över hela Italien och i Europa.

 5. ID CASTING

  Frankrike

  Företaget ID CASTING, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Arbois, Frankrike.

 1. GLORIA KEY

  Vitryssland

  Företaget GLORIA KEY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Rostskyddsbeläggningar, Elektrolytisk förzinkning, Rostskyddsbeläggningar, och galvaniska behandlingar. Företagets huvudkontor finns i Zhodino, Vitryssland.

 2. COLIMET SRL

  Italien

  Företaget COLIMET SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom sprutförzinknng, och sprutförzinkning av metallytor. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 1. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Frankrike

  Företaget INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Amand Montrond, Frankrike.

 2. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Turkiet

  Företaget YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Karatay/konya, Turkiet.

 3. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 4. MINA GALVANIZ

  Turkiet

  Företaget MINA GALVANIZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom stolpar för belysning, och installation av säkerhetsbarriärer för vägar och motorvägar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

  Företaget CHUN & VOLLERIN S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Zink och legeringar, Bly och legeringar, Zink och legeringar, metalllegeringar, och nickellegeringar. Företagets huvudkontor finns i Buccinasco, Italien.

 6. NIMET MADEN

  Turkiet

  Företaget NIMET MADEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ukraina

  Företaget DIALOG-LIBRTI LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom metall i tackor, mässing i tackor, och aluminium i tackor. Företagets huvudkontor finns i Slavyansk, Ukraina.

 8. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Wülfrath, Tyskland.

 1. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukraina

  Företaget ZINGA METALL & CO. LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Dnepr, Ukraina.

 2. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Tyskland

  Företaget ZINQ NETZSCHKAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Elektrolytisk förzinkning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Elektrolytisk förzinkning, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Netzschkau, Tyskland.

 3. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION

  Frankrike

  Företaget STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, Zink och legeringar, och tillverkning av smådelar. Företagets huvudkontor finns i Dampierre-Les-Bois, Frankrike.

 5. BRUSCHI S.P.A.

  Italien

  Företaget BRUSCHI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Abbiategrasso, Italien.

 6. SILAR

  Frankrike

  Företaget SILAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Beauchamp, Frankrike.

 7. A PLUS GALVANIZ

  Turkiet

  Företaget A PLUS GALVANIZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom zink, aluminium i tackor, koppar, och industriella kemiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. INZA Y PLAS, S.L.

  Spanien

  Företaget INZA Y PLAS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Massamagrell-Valencia, Spanien.

 9. SIOBRA

  Frankrike

  Företaget SIOBRA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom formsprutning av zamak, Magnesiumgjutgods, magnesiumlegering, och gjuterier tryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Arbois, Frankrike.

 10. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, tryckvetsning av zink, tryckgjutning zink aluminium, och Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Roletto, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis