• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • wienerbröd

Resultat för

Wienerbröd - Import och export

 1. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget TRENDY FOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kryddor, Mjöl och gryn, Drycker - Import/Export, Wienerbröd, Grönsakskonserver, Konfekt med choklad, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kryddor. Företagets huvudkontor finns i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOLF BUTTERBACK KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Pasta, Bröd, Munk, croissanter, Små mördegskakor, bageriprodukter, Wienerbröd, och bageriprodukter, grossist. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 4. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 5. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

  Tyskland

  Företaget SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Wienerbröd, vetebröd och wienerbröd, croissanter, och bageri. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LA COOKISERIE

  Frankrike

  Företaget LA COOKISERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Eragny, Frankrike.

 2. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italien

  Företaget ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Catania, Italien.

 3. TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

  Företaget TELTOMALZ GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Teltow, Tyskland.

 4. PETER BACKWAREN OHG

  Tyskland

  Företaget PETER BACKWAREN OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Wienerbröd, Kakmixar, konditorivaror till frukost, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. DULCES COBO, S.L.

  Spanien

  Företaget DULCES COBO, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Pedro Muñoz, Spanien.

 1. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Österrike

  Företaget LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. ZEELANDIA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZEELANDIA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 1. TILCATERING

  Nederländerna

  Företaget TILCATERING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Serveringar för allmänheten. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, företagsluncher och -middagar, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Beverwijk, Nederländerna.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Företaget VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Wienerbröd, såser, djupfrysta bageriprodukter, Margarin, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 3. GELPAS SRL

  Italien

  Företaget GELPAS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Wienerbröd, djupfrysta färdiglagade rätter, och kaffeblandningar. Företagets huvudkontor finns i Trino, Italien.

 4. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  Belgien

  Företaget BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, bageri, kakor, Wienerbröd, och baguette. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 5. BOULANGERIE RONDELEZ

  Belgien

  Företaget BOULANGERIE RONDELEZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Wienerbröd, baguetter, fullkornsbröd, och fullkornsbröd. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luxemburg

  Företaget BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, KONFEKT, Wienerbröd, KONFEKT, Hantverksmässig chokladtillverkning, och glassförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Mertert, Luxemburg.

 7. AMASALIA

  Spanien

  Företaget AMASALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företaget är även verksamt inom produktion av mellanmål. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

  Företaget BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Bröd och bakverk, Wienerbröd, Bröd, Industriella bagerier, Bröd och bakverk, Wienerbröd, och Bröd. Företagets huvudkontor finns i Nijlen, Belgien.

 1. CROSSET

  Belgien

  Företaget CROSSET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Wienerbröd, choklad, sylt, och croissanter. Företagets huvudkontor finns i Nandrin, Belgien.

 2. DELIFRANCE BELGIUM

  Belgien

  Företaget DELIFRANCE BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Bakverk, smörgåsar, Wienerbröd, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Nivelles, Belgien.

 3. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgien

  Företaget L'ECOPAIN D'IGNACE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Bröd och bakverk, vetebröd och wienerbröd, Wienerbröd, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Enghien, Belgien.

 4. SERVI S.R.L.

  Italien

  Företaget SERVI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företaget är även verksamt inom panettone, hantverksmässigt bakad pandoro, och kex. Företagets huvudkontor finns i Pomezia, Italien.

 5. DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA

  Spanien

  Företaget DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företaget är även verksamt inom påsktårtor, konditorivaror till frukost, söta kex, och konditorilaboratorium. Företagets huvudkontor finns i Marchena, Sevilla, Spanien.

 6. PATISSERIE RICHARD

  Belgien

  Företaget PATISSERIE RICHARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Kakmixar, diabetikerkost, dietbröd, Wienerbröd, och Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Châtelineau, Belgien.

 7. DOLCIARIA CASA

  Italien

  Företaget DOLCIARIA CASA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wienerbröd. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, kexfabrik, färska bakverk, Bröd och bakverk, och hantverksmässigt konditori. Företagets huvudkontor finns i Verolengo, Italien.

 8. LANTMANNEN UNIBAKE

  Belgien

  Företaget LANTMANNEN UNIBAKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, djupfryst bröd, Wienerbröd, fryst bröd, och djupfrysta livsmedel - produktion. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 9. DELICE DE FRANCE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DELICE DE FRANCE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Middlesex, Förenade kungariket.

 10. PATISSERIE WITTAMER ET CO

  Belgien

  Företaget PATISSERIE WITTAMER ET CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Wienerbröd, Bakverk, Delicatessen, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Wienerbröd, Bakverk, och Delicatessen. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis