• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • wienerbröd

Resultat för

Wienerbröd - Import och export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Wolf ButterBack tillverkar sedan över 20 år djupfrysta konditorivaror av högsta kvalitet. Kärnkompetensen ligger i croissanter, fyllda wienerbröd och snacks med rent runmärkt smör. Företagets hela produktion och administration är baserad i tyska Fürth, där våra mer än 500 medarbetare tillverkar fina bröd och bakverk på en hög, hantverksmässig nivå. En stor personalstyrka med många yrkesaktiva inom bagerihantverket i kombination med tillverkningsteknik av senaste snitt säkerställer en hög och jämn kvalitet. Vi är noga med att alltid använda de bästa råvarorna. Därför använder vi alltid rent, runmärkt smör till våra smördegar och de söta och salta fyllningarna är i de flesta fall tillverkade efter våra egna, välbeprövade recept. Degarna vilar i upp till åtta timmar så att smakämnena utvecklas och bakverket håller sig färskt länge efter bakningen. Sedan många år är företaget certifierat för ”higher level” enligt IFS.

 2. SOMEXPORT

  Frankrike

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. TRENDY FOODS

  Belgien

 4. TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

 5. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italien

 2. LA COOKISERIE

  Frankrike

 3. LANTMANNEN UNIBAKE

  Belgien

 4. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Österrike

 5. DULCES COBO, S.L.

  Spanien

 1. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  Belgien

 2. DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA

  Spanien

 1. DOLCIARIA CASA

  Italien

 2. PATISSERIE RICHARD

  Belgien

 3. DELIFRANCE BELGIUM

  Belgien

 4. SERVI S.R.L.

  Italien

 5. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 6. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luxemburg

 7. CROSSET

  Belgien

 8. AMASALIA

  Spanien

 1. PASTELERÍA GIMAR

  Spanien

 2. GELPAS SRL

  Italien

 3. TILCATERING

  Nederländerna

 4. VAN DER HUIR UND WENHOLT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. DIEGO FERNÁNDEZ E HIJOS PANADERÍA

  Spanien

 6. BOLLERÍA EL NEO, S.L.

  Spanien

 7. FORAC GMBH

  Tyskland

 8. PRUSIK GMBH

  Österrike

 9. STRAMONIO PRANZO

  Italien

 10. PANELUX

  Luxemburg