• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitaminer och provitaminer

Resultat för

Vitaminer och provitaminer - Import och export

 1. NATROLABS A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Natrolabs grudades 2015 och är ett företag inom kontraktstillverkning i Turkiet. Vi är specialiserade på kosttillskott, personlig vård och kosmetika. Vikten vi lägger vid perfektion reflekteras i våra systematiska och effektiva arbetsförhållanden, omfattande investeringar, internationellt erkända certifikat samt obeveklig fokus vid kundnöjdhet. Vår expertis omfattar ett brett produktutbud inom kosttillskott och hudkosmetika. Inom kosttillskott erbjuder vi heltäckande tjänster genom alla steg - produktion, kvalitetskontroll, utrikeshandel, affärsutveckling, verksamhet, projektkoordinering, design, forskning och utveckling samt licensering. Inom hudkosmetika tillverkar vi krämer för ansiktsvård, rengöringsgel och skum för ansiktstvätt, krämer för kroppsvård, serum för kroppsvård, hudvårdsmasker och peelingprodukter, hårvårdsprodukter (som schampo, balsam, masker), hårstylingsprodukter, hårvårdsoljor, samt hårvårdsprodukter för ögonbryn och ögonfransar. Våra tillverkningskapaciteter omfattar ett brett utbud av kontraktsproduktion och fyllningstjänster för till exempel tabletter, kapslar, vitaminer, kosmetika, schampo och krämer. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster, eller för att ta reda på hur vi kan tillfredsställa just dina behov.

 2. HAMDARD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. NEVER DY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Jordbrukslivsmedel, kosmetika och hälsokostprodukter sedan 2017. Vi är mycket noggranna med ursprunget av våra råvaror och ingredienser, och garanterar spårbarheten och kvaliteten av alla våra produkter under hela processen (skörd, förpackning, import, lagring, leverans). Vi ställer vår expertkunskap till era insatsers och FoU-verksamhets tjänst | Systematisk analys | Produktsökning och import | Stor erfarenhet och kvalitetssäkring import, förpackning, logistik och transport. Brett sortiment ekologiska (och standard) produkter med mer än 25 råvaror och diverse ingredienser - Pulver - Mjöl - Frön - Blad - Infusioner - Oljor - Hela produkter - Stänger - Fröskal - - EKOLOGISK VANILJ, kluven eller ej | Gourmet svart | Gourmet TK | Röd USA/EU | Bourbon - RÅ EKOLOGISK KAKAO | Pulver | Bönor - EKOLOGISK PSYLLIUM | Fröskal | Pulver - EKOLOGISK MORINGA | Pulver | Torkade blad | Frön | Olja. - EKOLOGISK INGEFÄRA | Pulver ... GURKMEJA - JORDMANDEL - BAOBAB - HIBISKUS - ARONIA - HAVTORN - SPANSKPEPPAR - MALD SVARTPEPPAR - KANEL - HAMPA - KARDEMUMMA - NEJLIKOR - PAPAYA m.m. Se vår produktkatalog på vår webbplats. Leverans FRANKRIKE och EUROPA. Tar hand om alla formaliteter.

 4. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 5. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  GLOBALBLEND SP. Z O.O är ett polskt företag specialiserat inom kontraktstillverkning av kosttillskott och födoämnen för specifika näringsbehov och medicinska behov. Vi utvecklar och tillverkar produkter för olika användningsområden, som sportnäring, hälsoprodukter, drycker, läkemedel, näringsämnen och färdigmat. Vårt kvalificerade team tillverkar högkvalitativa produkter åt kunder över hela världen, främst i Europa, Mellanöstern och Nordafrika. Vi har full kontroll över produktionsprocessen, från inköpen av råvaror från pålitliga leverantörer till sammansättning och paketering av slutprodukterna. Vår fabrik arbetar enligt standarder som HACCP och GMP. Vi hanterar produkter i puverform, vätskeform och i kapslar. Dessutom har vi partiförsäljning på råvaror för produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Laboratorios Ubiopharma S.L. är ett läkemedelsföretag grundat den 24 december 1927. Deras främsta verksamhet är tillverkning och försäljning av egna farmaceutiska specialiteter samt försäljning av andras produkter. Registreringsnummer 1247.

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BARGY UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Diet- och bionäring, Livsmedel - Import/Export, hälsosam och naturlig mat, energikaka, Välbefinnande och kroppsvård, och naturliga livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. TINY TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TINY TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Produktionskoncept - outsourcing, vitaminer, Magnesium, järn, flaskor för förpackning, kosttillskott på bas av essentiella oljor, kreationer på beställning, kemisk forskning för läkemedelsindustrin, och forskning och utveckling. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Nassau, Tyskland.

 2. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 1. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Ambach, Tyskland.

 2. APLANTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget APLANTIS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Huglfing, Tyskland.

 3. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FIT INGREDIENTS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Haibach, Tyskland.

 4. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANSE LABS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Ritterhude, Tyskland.

 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTL POWER FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Legofyllning av hårda gelatinkapslar, Legotillverkning av kosttillskott, aminosyror, Kolhydrater, proteinintegrator, proteiner, och proteinrika dietetiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grimma, Tyskland.

 6. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Kontraktmalning av plast, siktning, och mjölksyra. Företagets huvudkontor finns i Apolda, Tyskland.

 7. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Neuenkirchen, Tyskland.

 8. BIOPHARMATEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIOPHARMATEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom vitaminer, och Magnesium. Företagets huvudkontor finns i Worms, Tyskland.

 1. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget W&R BIOLINE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 2. BENIVIO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BENIVIO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Laatzen, Tyskland.

 4. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NAKO NATURALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter och örter för parfymer. Företaget är även verksamt inom Vitaminer och provitaminer, Additives for the foodstuffs industry, och Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Bardowick, Tyskland.

 5. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 6. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 7. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp GmbH är en ISO 22000, GMP-certifierad, Hamburg-baserad tillverkare av liposomala kosttillskott. Vår unika inkapslingsteknik "Made in Germany" ger våra kunder mycket effektiva liposomala kosttillskott med ökad biotillgänglighet. PlantaCorp tillverkar flytande liposomala kosttillskott i enlighet med de högsta HACCP-standarderna. Vår flexibilitet möjliggör individuella, skräddarsydda formuleringar för liposomkontraktstillverkning. Vi erbjuder också en portfölj av färdiga formuleringar som säljs som ett white label-alternativ. Som en del av PlantaCorps uppdrag att producera högeffektiva, maximalt absorberbara formuleringar använder vi vetenskapliga rön vid utvecklingen av våra liposomala formuleringar. Vårt FoU-team forskar om ingredienser från växtextrakt, mineraler och vitaminer och arbetar med liposomala formuleringar som kompenserar för specifika näringsbrister. Vidare, använder vi GMO-fritt, högkvalitativt solroslecitin från Europa (>97 % fosfolipider) för att tillverka våra liposomer. Vår avancerade teknik för inkapsling av vitala ämnen är patentsökt. PlantaCorps produktionsprocess är strikt konfidentiell. Vi kan tillhandahålla EU-kompatibel dokumentation och dela med oss av våra erfarenheter om EU-regler, med dig. Vi kan också ge dig råd om produktformuleringar och märkning Tillsammans med våra kunder är vårt mål att göra avancerad teknik för kosttillskott till en pålitlig standard för en global publik.

 8. FALCONE SPECIALITIES AG

  Schweiz

  Falcone Specialities AG hör tillsammans med Falcone Bauchemie AG och Polyrex Additives AG till Falcone Holding AG. Det Schweiziska företaget erbjuder sedan 1994 individuella lösningar och exklusiva produkter på området specialkemikalier och livsmedelsingredienser. Som en länk mellan våra långvariga kunder och våra internationellt ledande leverantörer skapar vi kunskap som sätter nya standarder för innovation, skyddar miljön och ger våra kunder en ekonomisk fördel. Hos oss får du inte bara god service och rådgivning – vi uppmuntrar dig aktivt till att komma med dina idéer och önskemål till oss. Tillsammans skapar vi morgondagens lösningar.

 9. EVOLUTION GMBH

  Österrike

  EVOLUTION är sedan över 30 år ett ägarlett, österrikiskt familjeföretag. Vi finns i Villach i regionen Wörthersee. Som ledande tillverkare av innovativa, naturliga kosttillskott och ekologiskt smink är vi specialister på holistiska produkter för hälsa, skönhet, viktminskning och träning. De holistiska produkterna från EVOLUTION är registrerade och skyddade varumärken. De säljs sedan 1987 i apotek, hälsobutiker, på spa-anläggningar, i vår egen butik och hos våra partners. För oss betyder holistisk: endast genom att kombinera större och mer subtila energier uppnår vi optimal biotillgänglighet och effekt med våra naturliga kosttillskott. Men inte bara det: Tack vare våra kvalitetskriterier uppnår vi en holistisk verkan i samklang med naturen. Evolution-produkter tillverkas enligt stränga internationella kvalitetsstandarder.

 10. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Tyskland

  SopharTops – aktiva substanser som verkligen verkar! Kapslingen av aktiva substanser i bärare från SopharTops ökar hudpenetrationen, biotillgängligheten, samt stabiliseringen av aktiva substanser och minskar kostnader för aktiva substanser. Bärarsystemen är patenterade och effektivare än konventionella liposomer. SopharTops har kosmetisk verkan och kan även användas för kosttillskott. Företaget utför dessutom kundanpassade kapslingsprojekt. Gabriele Blume har över 25 års erfarenhet inom området liposomer. Nära samarbete med institutionen för farmaceutisk teknik vid Jenas universitet (Friedrich Schiller Universität Jena). Varför bärarsystem? Huden är en effektiv barriär. Den skyddar mot uttorkning och påfrestningar utifrån. Därför tränger vattenlösliga aktiva substanser och stormolekylära substanser knappt eller inte alls in i huden. Genom att kapsla in dessa i minimala, flexibla lipidvesiklar som SopharTops kan dessa ämnen även transporteras hela vägen till de levande hudlagren. För andra aktiva substanser ökar penetrationsförmågan avsevärt.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis