• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitaminer och provitaminer

Resultat för

Vitaminer och provitaminer - Import och export

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Laboratoriet NUTERGIA grundades 1989 och är specialiserat på framtagning av kosttillskott. Företaget bygger på ett initiativ från Claude Lagarde, farmaceut och biolog, och NUTERGIA driver mikronutritionen i Frankrike. Det är Frankrikes tredje största laboratorium för kosttillskott. NUTERGIA sköter utveckling/FoU, tillverkning, spedition och marknadsföring. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® härstammar från vårt laboratorium, här får kroppens celler aktivast möjliga näringsämnen tack vare mikronäringsämnen som förstärker effekten och upptaget för att detoxa och förnya våra celler. Med ett utbud på över tjugofyra produkter som hanterar alla tänkbara kroppsliga problem har NUTERGIA kontroll över hela processen, från urval av recept till hur produkterna marknadsförs. Dessutom garanterar NUTERGIA spårbarheten i alla steg och att alla kvalitetskontroller utförs.

  Webbplats Open In New icon
 2. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SopharTops – aktiva substanser som verkligen verkar! Kapslingen av aktiva substanser i bärare från SopharTops ökar hudpenetrationen, biotillgängligheten, samt stabiliseringen av aktiva substanser och minskar kostnader för aktiva substanser. Bärarsystemen är patenterade och effektivare än konventionella liposomer. SopharTops har kosmetisk verkan och kan även användas för kosttillskott. Företaget utför dessutom kundanpassade kapslingsprojekt. Gabriele Blume har över 25 års erfarenhet inom området liposomer. Nära samarbete med institutionen för farmaceutisk teknik vid Jenas universitet (Friedrich Schiller Universität Jena). Varför bärarsystem? Huden är en effektiv barriär. Den skyddar mot uttorkning och påfrestningar utifrån. Därför tränger vattenlösliga aktiva substanser och stormolekylära substanser knappt eller inte alls in i huden. Genom att kapsla in dessa i minimala, flexibla lipidvesiklar som SopharTops kan dessa ämnen även transporteras hela vägen till de levande hudlagren. För andra aktiva substanser ökar penetrationsförmågan avsevärt.

  Webbplats Open In New icon
 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

  Webbplats Open In New icon
 4. AKVION, JSC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  VTF-AKVION Group är en ledande läkemedelstillverkare inom naturliga och unika produkter för ett hälsosamt leverne. I nuläget innefattar företagsgruppens portfölj cirka 300 artiklar: läkemedelsprodukter, kosttillskott, kosmetika. Riktningar - Egna märkesvaror och märkesnamn. Produkterna är patenterade för kompositioner och industridesign, med registrerade varumärken. Dessutom går alla våra leverantörer av råmaterial igenom en gedigen process för certifiering av tillverkningsprocessen för deras substanser. Vi har kvalitetsstämpel på alla våra egna komponenter, som bekräftar andelen aktiv substans. Vi samarbetar med partners över hela världen med följande typer av verksamheter: Märkesprodukter; Tillverkning av egna märkesvaror; Tillverkningsavtal. Tillverkningsprocessen och ledningssystemet är godkänt enligt internationella certifikat; ISO 22000: 2005; -0065-000310/18.

  Webbplats Open In New icon
 5. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  ExperChem lägger fokus på råvaror inom kosmetika- och kosttillskottsindustrin. Utvalda råvaror för kosmetika, bland annat aktiva substanser som används vid tillverkningen av kosmetika: hyaluronsyror, peptider, vitaminer och antioxidanter samt en mängd växtextrakt och konserveringsmedel. Vi håller också ett öga på innovativa trender. Vi kan erbjuda våra kunder råvaror avsedda för användning inom naturkosmetika och råvaror från certifierade ekologiska odlingar. Det gäller att förstå marknaden om man ska kunna erbjuda det bästa för sina kunder. Det betyder att man får ta ett stort ansvar för denna marknad. Eftersom vi har specialiserat oss på ett sortiment med avancerade råvaror har vi blivit rena experterna. Tack vare lång erfarenhet kan vi förse marknaden med produkter av högsta kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 2. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

  Webbplats Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

  Webbplats Open In New icon
 4. FEPADIET

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Fepadiet är ett företag etablerat i Madrid som säljer och marknadsför sedan 2001 dietetiska tillskott och kosmetiska produkter, och som har som mål att erbjuda en utmärkt kundservice och ojämförlig kvalitet i sitt sortiment och i sitt val av erbjudna produkter. Det är viktigt att understryka att produkterna i FEPA-sortimentet överensstämmer med europeisk lagstiftning.

  Webbplats Open In New icon
 5. NIETIET GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. SAARFIT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. APLANTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. DIE NEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

  Verified by Europages badge
 8. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. VITA INVEST

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BENIVIO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PHYBE UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp GmbH är en ISO 22000, GMP-certifierad, Hamburg-baserad tillverkare av liposomala kosttillskott. Vår unika inkapslingsteknik "Made in Germany" ger våra kunder mycket effektiva liposomala kosttillskott med ökad biotillgänglighet. PlantaCorp tillverkar flytande liposomala kosttillskott i enlighet med de högsta HACCP-standarderna. Vår flexibilitet möjliggör individuella, skräddarsydda formuleringar för liposomkontraktstillverkning. Vi erbjuder också en portfölj av färdiga formuleringar som säljs som ett white label-alternativ. Som en del av PlantaCorps uppdrag att producera högeffektiva, maximalt absorberbara formuleringar använder vi vetenskapliga rön vid utvecklingen av våra liposomala formuleringar. Vårt FoU-team forskar om ingredienser från växtextrakt, mineraler och vitaminer och arbetar med liposomala formuleringar som kompenserar för specifika näringsbrister. Vidare, använder vi GMO-fritt, högkvalitativt solroslecitin från Europa (>97 % fosfolipider) för att tillverka våra liposomer. Vår avancerade teknik för inkapsling av vitala ämnen är patentsökt. PlantaCorps produktionsprocess är strikt konfidentiell. Vi kan tillhandahålla EU-kompatibel dokumentation och dela med oss av våra erfarenheter om EU-regler, med dig. Vi kan också ge dig råd om produktformuleringar och märkning Tillsammans med våra kunder är vårt mål att göra avancerad teknik för kosttillskott till en pålitlig standard för en global publik.

 9. EVOLUTION GMBH

  Österrike

  EVOLUTION är sedan över 30 år ett ägarlett, österrikiskt familjeföretag. Vi finns i Villach i regionen Wörthersee. Som ledande tillverkare av innovativa, naturliga kosttillskott och ekologiskt smink är vi specialister på holistiska produkter för hälsa, skönhet, viktminskning och träning. De holistiska produkterna från EVOLUTION är registrerade och skyddade varumärken. De säljs sedan 1987 i apotek, hälsobutiker, på spa-anläggningar, i vår egen butik och hos våra partners. För oss betyder holistisk: endast genom att kombinera större och mer subtila energier uppnår vi optimal biotillgänglighet och effekt med våra naturliga kosttillskott. Men inte bara det: Tack vare våra kvalitetskriterier uppnår vi en holistisk verkan i samklang med naturen. Evolution-produkter tillverkas enligt stränga internationella kvalitetsstandarder.

 10. FALCONE SPECIALITIES AG

  Schweiz

  Falcone Specialities AG hör tillsammans med Falcone Bauchemie AG och Polyrex Additives AG till Falcone Holding AG. Det Schweiziska företaget erbjuder sedan 1994 individuella lösningar och exklusiva produkter på området specialkemikalier och livsmedelsingredienser. Som en länk mellan våra långvariga kunder och våra internationellt ledande leverantörer skapar vi kunskap som sätter nya standarder för innovation, skyddar miljön och ger våra kunder en ekonomisk fördel. Hos oss får du inte bara god service och rådgivning – vi uppmuntrar dig aktivt till att komma med dina idéer och önskemål till oss. Tillsammans skapar vi morgondagens lösningar.