• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitaminer och provitaminer

Resultat för

Vitaminer och provitaminer - Import och export

 1. NATROLABS A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Natrolabs grudades 2015 och är ett företag inom kontraktstillverkning i Turkiet. Vi är specialiserade på kosttillskott, personlig vård och kosmetika. Vikten vi lägger vid perfektion reflekteras i våra systematiska och effektiva arbetsförhållanden, omfattande investeringar, internationellt erkända certifikat samt obeveklig fokus vid kundnöjdhet. Vår expertis omfattar ett brett produktutbud inom kosttillskott och hudkosmetika. Inom kosttillskott erbjuder vi heltäckande tjänster genom alla steg - produktion, kvalitetskontroll, utrikeshandel, affärsutveckling, verksamhet, projektkoordinering, design, forskning och utveckling samt licensering. Inom hudkosmetika tillverkar vi krämer för ansiktsvård, rengöringsgel och skum för ansiktstvätt, krämer för kroppsvård, serum för kroppsvård, hudvårdsmasker och peelingprodukter, hårvårdsprodukter (som schampo, balsam, masker), hårstylingsprodukter, hårvårdsoljor, samt hårvårdsprodukter för ögonbryn och ögonfransar. Våra tillverkningskapaciteter omfattar ett brett utbud av kontraktsproduktion och fyllningstjänster för till exempel tabletter, kapslar, vitaminer, kosmetika, schampo och krämer. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster, eller för att ta reda på hur vi kan tillfredsställa just dina behov.

 2. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

 4. HAMDARD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH är specialiserade på partiförsäljning av globalt erkända och högt värdesatta livsmedel, generella handelsvaror samt livsstilsprodukter till otaliga länder. Den ökade efterfrågan på västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande företagen på den globala exportkedjan av dagligvaror. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Med åratal av erfarenhet inom sourcing och distribution av märkesvaror över hela världen har vi utvecklat en omfattande förståelse av industrin. Vårt strategiska partnerskap med de växande östliga marknaderna har bidragit till att stärka vår position. På Mir Han Bau GmbH är vi stolta över att leverera högkvalitativa märkesprodukter och möta den globala handelns krav. Vi är hängivna till att bevara vår utmärkta kundtjänst, säkerställa snabba och pålitliga leveranser samt kapitalisera på möjligheter inom den ständigt växande märknaden för västliga livsmedel och daglighandelsvaror.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  GLOBALBLEND SP. Z O.O är ett polskt företag specialiserat inom kontraktstillverkning av kosttillskott och födoämnen för specifika näringsbehov och medicinska behov. Vi utvecklar och tillverkar produkter för olika användningsområden, som sportnäring, hälsoprodukter, drycker, läkemedel, näringsämnen och färdigmat. Vårt kvalificerade team tillverkar högkvalitativa produkter åt kunder över hela världen, främst i Europa, Mellanöstern och Nordafrika. Vi har full kontroll över produktionsprocessen, från inköpen av råvaror från pålitliga leverantörer till sammansättning och paketering av slutprodukterna. Vår fabrik arbetar enligt standarder som HACCP och GMP. Vi hanterar produkter i puverform, vätskeform och i kapslar. Dessutom har vi partiförsäljning på råvaror för produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BEE-N PHARMA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  BEE-N grundades 2010 och tillhandahåller farmaceutiska produkter i Ankara i Turkiet. Vi tillhandahåller ett brett utbud av märkesläkemedel och generiska mediciner, sjukhusprodukter för engångsbruk, produkter för hälsa och välmående, testkit och produkter för personlig vård. Vi vill erbjuda superb service till varje enskild kund, och tillfredsställa deras behov snabbt och effektivt. Vi säljer specialiserade farmaceutiska artiklar till olika delar av världen. Vi har ett brett produktsortiment: •Generiska, receptfria läkemedel •Generiska, receptbelagda läkemedel •Receptfria märkesläkemedel •Receptbelagda märkesläkemedel •Basutrustning inom sjukvård •Produkter för hälsa och välmående •Produkter för personlig vård och mycket mer, som finns att upptäckas på vår hemsida. Vi är hängivna till skapandet, marknadsförandet och leveransen av moderna, högkvalitativa läkemedel och medicinska artiklar för läkare, kliniker och sjukhus. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Laboratorios Ubiopharma S.L. är ett läkemedelsföretag grundat den 24 december 1927. Deras främsta verksamhet är tillverkning och försäljning av egna farmaceutiska specialiteter samt försäljning av andras produkter. Registreringsnummer 1247.

 5. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BARGY UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Diet- och bionäring, Livsmedel - Import/Export, Visable supports the Ukrainian companies, hälsosam och naturlig mat, energikaka, och Välbefinnande och kroppsvård. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. TINY TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TINY TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Produktionskoncept - outsourcing, vitaminer, Magnesium, järn, flaskor för förpackning, kosttillskott på bas av essentiella oljor, kreationer på beställning, kemisk forskning för läkemedelsindustrin, och forskning och utveckling. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Nassau, Tyskland.

 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Waghäusel, Tyskland.

 2. SAARFIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SAARFIT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 3. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Ambach, Tyskland.

 4. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 5. APLANTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget APLANTIS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Huglfing, Tyskland.

 6. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FIT INGREDIENTS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Haibach, Tyskland.

 7. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GLOBAL FINE MARKET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Vitaminer och provitaminer, Olivolja, Kosmetika, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, dadlar, biologiska livsmedel i parti, Vitaminer och provitaminer, Olivolja, och Kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Grez-Doiceau, Belgien.

 8. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANSE LABS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Ritterhude, Tyskland.

 1. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Kontraktmalning av plast, siktning, och mjölksyra. Företagets huvudkontor finns i Apolda, Tyskland.

 2. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTL POWER FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Legofyllning av hårda gelatinkapslar, Legotillverkning av kosttillskott, aminosyror, Kolhydrater, proteinintegrator, proteiner, och proteinrika dietetiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grimma, Tyskland.

 3. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Neuenkirchen, Tyskland.

 4. SWAY SPORTS & HEALTH GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SWAY SPORTS & HEALTH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Klosterneuburg, Österrike.

 5. BIOPHARMATEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIOPHARMATEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom vitaminer, och Magnesium. Företagets huvudkontor finns i Worms, Tyskland.

 6. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NAKO NATURALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter och örter för parfymer. Företaget är även verksamt inom Vitaminer och provitaminer, Additives for the foodstuffs industry, och Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Bardowick, Tyskland.

 7. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Laatzen, Tyskland.

 8. BENIVIO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BENIVIO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 10. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget W&R BIOLINE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis