• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitaminer och provitaminer

Resultat för

Vitaminer och provitaminer - Import och export

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrike

  Laboratoriet NUTERGIA grundades 1989 och är specialiserat på framtagning av kosttillskott. Företaget bygger på ett initiativ från Claude Lagarde, farmaceut och biolog, och NUTERGIA driver mikronutritionen i Frankrike. Det är Frankrikes tredje största laboratorium för kosttillskott. NUTERGIA sköter utveckling/FoU, tillverkning, spedition och marknadsföring. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® härstammar från vårt laboratorium, här får kroppens celler aktivast möjliga näringsämnen tack vare mikronäringsämnen som förstärker effekten och upptaget för att detoxa och förnya våra celler. Med ett utbud på över tjugofyra produkter som hanterar alla tänkbara kroppsliga problem har NUTERGIA kontroll över hela processen, från urval av recept till hur produkterna marknadsförs. Dessutom garanterar NUTERGIA spårbarheten i alla steg och att alla kvalitetskontroller utförs.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 4. HAMDARD

  Turkiet

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  GLOBALBLEND SP. Z O.O är ett polskt företag specialiserat inom kontraktstillverkning av kosttillskott och födoämnen för specifika näringsbehov och medicinska behov. Vi utvecklar och tillverkar produkter för olika användningsområden, som sportnäring, hälsoprodukter, drycker, läkemedel, näringsämnen och färdigmat. Vårt kvalificerade team tillverkar högkvalitativa produkter åt kunder över hela världen, främst i Europa, Mellanöstern och Nordafrika. Vi har full kontroll över produktionsprocessen, från inköpen av råvaror från pålitliga leverantörer till sammansättning och paketering av slutprodukterna. Vår fabrik arbetar enligt standarder som HACCP och GMP. Vi hanterar produkter i puverform, vätskeform och i kapslar. Dessutom har vi partiförsäljning på råvaror för produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEE-N PHARMA

  Turkiet

  BEE-N grundades 2010 och tillhandahåller farmaceutiska produkter i Ankara i Turkiet. Vi tillhandahåller ett brett utbud av märkesläkemedel och generiska mediciner, sjukhusprodukter för engångsbruk, produkter för hälsa och välmående, testkit och produkter för personlig vård. Vi vill erbjuda superb service till varje enskild kund, och tillfredsställa deras behov snabbt och effektivt. Vi säljer specialiserade farmaceutiska artiklar till olika delar av världen. Vi har ett brett produktsortiment: •Generiska, receptfria läkemedel •Generiska, receptbelagda läkemedel •Receptfria märkesläkemedel •Receptbelagda märkesläkemedel •Basutrustning inom sjukvård •Produkter för hälsa och välmående •Produkter för personlig vård och mycket mer, som finns att upptäckas på vår hemsida. Vi är hängivna till skapandet, marknadsförandet och leveransen av moderna, högkvalitativa läkemedel och medicinska artiklar för läkare, kliniker och sjukhus. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 3. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanien

  Laboratorios Ubiopharma S.L. är ett läkemedelsföretag grundat den 24 december 1927. Deras främsta verksamhet är tillverkning och försäljning av egna farmaceutiska specialiteter samt försäljning av andras produkter. Registreringsnummer 1247.

 4. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Tyskland

 5. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Tyskland

 1. NIETIET GMBH

  Tyskland

 2. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. SAARFIT GMBH

  Tyskland

 3. APLANTIS GMBH

  Tyskland

 4. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

 5. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

 6. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

 7. DIE NEMS GMBH

  Tyskland

 8. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

 1. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

 2. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Tyskland

 4. SWAY SPORTS & HEALTH GMBH

  Österrike

 5. BIOPHARMATEC GMBH

  Tyskland

 6. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

 8. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

 9. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

 10. BENIVIO GMBH

  Tyskland