• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vit nougat med nötter

Resultat för

Vit nougat med nötter - Import och export

 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS positionerar sig frontfigur inom franskt hantverk och är specialiserad på produktionen av exklusiva nougater som hyllar Montélimars anrika historia och know-how som nougatens obestridda huvudstad. Våra produkter: Vi erbjuder ett brett sortiment nougater, från klassisk vit nougat från Montélimar, späckad med mandel och honung, till ekologisk nougat, framtagen för de som privilegierar produkter från ekologiskt jordbruk. Vår nougat med choklad och våra små nougater fångar fullkomligt balansen mellan tradition och innovation, medan den mjuka nougaten erbjuder en ojämförligt smidig textur. De som söker autenticitet kommer att förföras av vår hantverksmässiga nougater och calisson som inkarnerar själen av vårt hantverk. Vårt engagemang gentemot hantverksmässig produktion återspeglas i vår hänsyn till detaljer, från urvalet av de bästa ingredienserna, som chokladöverdragen mandel från Montélimar, till den känsliga beredningen av varje konfektbit. Vi breddar vårt utbud med konfekt och godsaker, med eller utan choklad, och ett unikt bredbart pålägg som kommer att göra er frukost till ett tillfälle för rent frosseri. Låt er förföras av denna läckerhetsupplevelse med oss och njut av den franska, hantverksmässiga konfektens mångfald.

 2. NOUGAT TOLLERON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Nougatfabriken TOLLERON, etablerad i den vackra byn CRESTET, i Vaucluse, är specialiserad på tillverkning av mjuk nougat enligt anrika traditioner. Vi bereder våra nougatsorter på hantverksmässigt vis, för hand, och vi erbjuder ett helt utbud av läckra nougater. Vi lägger speciell omsorg vid valet av ingredienser. Vi erbjuder ett brett sortiment delikata nougater. Ni kan beställa våra utsökta nougater online på vår webbplats.

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

 4. SOLGI

  Spanien

  Hos SOLGI tillverkar vi ett brett sortiment fyllningar och överdrag för tårtor och pajer, med inlagd äggula, messmör, alla sorters krokant (karamelliserad torkad frukt), geléer, torkade fruktpastor (turron i deg, mandelpralin, hasselnötspralin, mandelmassa). Vi arbetar för att underlätta våra kunders arbete genom att erbjuda dem produkter färdiga för användning.

 5. REY ALIMENTACIÓN

  Spanien

  Familjeföretag beläget i Castuera (Estramadura). Sedan starten har företaget valt att tillverka två produkter med en lång tradition i regionen: den vita turrón-nougaten (turrón Rey) och olja (Sierra Serena-olja).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanien

  Liten familjedriven fabrik för tillverkning av turron och marsipan, produktionen pågår hela året med traditionella metoder. Vi erbjuder också provsmakning på plats av våra typiska produkter, med visning av tillverkningar av våra kvalitetsprodukter. Vår turrón och vår marsipan tillverkas alltid på traditionellt sätt. Våra specialiteter är bland annat : hård och mjuk turrón, med choklad, guirlache (en sorts nougat). Turrón i tre smaker, hård och med mandel.

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

  Företaget TURRÓN D'ARNOULD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Kex, Vit nougat med nötter, Kex, vanilj, Vit nougat med nötter, och praliner. Företagets huvudkontor finns i Englos, Frankrike.

 3. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Företaget MDM DREYER AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, Vit nougat med nötter, Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Muri B. Bern, Schweiz.

 4. ILES & DELICES

  Frankrike

  Företaget ILES & DELICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, praliner, karameller, söta jordnötter, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Essey-Les-Nancy, Frankrike.

 5. DULYMAZ S.L.L

  Spanien

  Företaget DULYMAZ S.L.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, frukt i marsipan, påsktårtor, och ekologisk produkt. Företagets huvudkontor finns i Malagón, Spanien.

 1. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom marsipan, och choklad. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 2. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgien

  Företaget LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, KONFEKT, nougat med mandel, och underbyxorkivor. Företagets huvudkontor finns i Liège, Belgien.

 1. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanien

  Företaget OBLEAS PASTOR S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 2. NOUGATS LAURMAR

  Frankrike

  Företaget NOUGATS LAURMAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom Honung, mandel, Konfektyr, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Caumont Sur Durance, Frankrike.

 3. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italien

  Företaget DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom påskägg av choklad, nougat och smånougat, hantverksmässigt bakade panettoni, och knaprig. Företagets huvudkontor finns i Gatteo Mare, Italien.

 4. NOUGAT SILVAIN

  Frankrike

  Företaget NOUGAT SILVAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Livsmedel - Import/Export, Kex och kaffebröd, konfekt, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Saint Didier, Frankrike.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, Vit nougat med nötter, choklad, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Stockelsdorf, Tyskland.

 6. NOUGATERIE DU PONT D'ARC

  Frankrike

  Företaget NOUGATERIE DU PONT D'ARC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, mjuk nougat, nougat med mandel, honung, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Vallon Pont D'arc, Frankrike.

 7. TURRONES PICÓ

  Spanien

  Företaget TURRONES PICÓ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Jijona-Alicante, Spanien.

 8. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanien

  Företaget MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom reklamgodis, och nougat med mandel. Företagets huvudkontor finns i Válor, Spanien.

 1. CYRIL CHOCOLAT

  Belgien

  Företaget CYRIL CHOCOLAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, Hantverksmässig chokladtillverkning, tillverkare av praliner, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Samrée (La Roche-en-Ardenne), Belgien.

 2. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrike

  Företaget NOUGAT DOULCE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Import/Export - jordbruksprodukter, Kex och kaffebröd, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Montelimar, Frankrike.

 3. EL COMPANY LTD

  Bulgarien

  Företaget EL COMPANY LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom vit nougat med nötter, och makaroner. Företagets huvudkontor finns i Petrich, Bulgarien.

 4. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanien

  Företaget TURRONES SAN ANDRÉS, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, Kanderad frukt, Mandelkonfekt, Kanderad frukt, och choklad. Företagets huvudkontor finns i TOBARRA - ALBACETE, Spanien.

 5. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Lübeck, Tyskland.

 6. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Turkiet

  Företaget BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. ANTEPTAT

  Turkiet

  Företaget ANTEPTAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 8. R&V SHVORAK R.G.

  Ukraina

  Företaget R&V SHVORAK R.G., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom vit nougat med nötter, och bakverk i parti. Företagets huvudkontor finns i Verbka, Volyns'ka Oblast', Ukraine, Ukraina.

 9. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, Vit nougat med nötter, mandel, och hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Stockelsdorf / Lübeck, Tyskland.

 10. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Spanien

  Företaget PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Jijona (Alicante), Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis