• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Resultat för

Visable supports ukrainian companies - Import och export

 1. JOSE-AMORALES

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Jose Amorales är en ukrainsk skomakare. Våra skor är tillverkade med specialiserad skumteknologi, från moderna EVA-material. Skosortimentet är väldigt mångsidigt, och innehåller sommarmodeller - balettskor, tofflor, crocs, moccasiner, överskor - och vinterskor - uggstövlar, kängor med päls eller fleece. Sotimentet innehåller damskor, herrskor och tonårsskor. Skor med EVA sticker ut med sin lätta vikt, sin tålighet och sin elasticitet. Materialet är elastiskt, motståndskraftigt mot deformering och - viktigast av allt - fritt från gifter och odörer, och det har antimikrobakteriell effekt. En till fördel med skor av EVA är den låga kostnaden. Alla skor tillverkas med den senaste teknologin. Skor av Jose Amorales har alla nödvändiga dokument, som garanterar EVA-skornas felfria kvalitet. Produkterna genomgår dubbel kvalitetskontroll. Våra skor är högt efterfrågade, tack vare materialets unika kvaliteter. Sommarskor av EVA är lätta, mjuka, lätta att tvätta och bekväma att ha på sig. Sulorna är elastiska, fjädringen är bra, och de fungerar på varm sand och sten. Skorna passar inte bara för strandbruk, utan för andra utomhusaktiviteter också.

 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Det privata agroindustriella företaget Agroprodservice har blivit ett av de tre främsta jordbruksföretagen i västra Ukraina under sina 24 verksamma år. Den totala arealen av bördig jord som odlas av Agroprodservice är cirka 45 000 hektar. Vi odlar majs, vintervete och korn, solrosor, soja, vårkorn och vårvete, rapsfrön, ärtor och sockerbetor. Vår boskapshjord består av över 3 000 djur. Vår årliga produktionsvolym kommer att bli 1 255 ton nötkött. Vi implementerar erfarenheten hos europeiska och globala erkända namn, vilket bidrar till en effektiv tillväxt och förhöjd kvalitet hos vår säd, våra grönsaker och våra sockerbetor. Agroprodservice är medvetet om hur viktigt det är att bevara miljön, och har som huvudprincip att inte åverka någon skada. Vi värnar om miljön och stöttar ekologiska program för att bevara riktningen för vårt uppdrag.

 3. TRIO UKRAINE LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) är en ukrainsk tillverkare av innovativa FAR-infraröda uppvärmningsapparater och små hushållsapparater för hem, kontor, lagerlokaler, hotell och andra platser för fritid och arbete. De är utmärkta extra värmekällor utöver centralvärmen, eftersom de inte behöver fastmontering eller extra utrustning. Tack vare FAR-infrarödteknologi är uppvärmarna ekonomiska, användarvänliga (men använd inte för att torka håret) och har ett estetiskt utseende. FAR-infrarödteknologin skickar ut strålar som liknar solvågor, som är nyttigt för levande organismer. Värmen skickas direkt in i objektet utan att nödvändigtvis använda luften som värmeledare. Våra produkter tillverkas under vår patenterade teknologi sedan 2010 i Kiev i Ukraina. Våra huvudsakliga exportartiklar: väggfasta värmepaneler, mobil govvärme samt värmeplattor och -mattor för människor och sällskapsdjur. Vi använder högkvalitativa material och reservdelar till kostnadseffektiva priser som uppnås tack vare enkla men effektiva tekniska lösningar och förhållningssätt. Våra bäst säljande produkter är väggfasta värmepaneler med bilder, som drar mindre elektricitet än konventionella värmare, är enkla att transportera och tillverkas med individuella högupplösta bilder (företagsloggor, motton, reklamer, politiska meddelanden, familjefoton osv.). Vi bjuder in nationella distributörer och partihandlare i Europa och andra länder till samarbete.

 4. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 5. KRUK LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KRUK LLC är ett diversifierat jordbruksföretag som främst specialiserar sig på tillverkning av foderblandningar: processering av sojaprodukter, så som olja, mjöl och fullfettsextruderad soja. Soja är en högkaloriprodukt med hög proteinhalt. Det är en universalföda för alla typer av djur, fåglar och fisk. Soja förhöjer den ekonomiska effektiviteten i djurhållning. 2018 grundades snigelfarmen FERMA EKO baserat på KRUK LLC, med specialisering på odlingen av gourmetsniglar. En annan riktning är tillverkningen av bränslebriketter, som funnit kunder i både Ukraina och utrikes. Genom sin 30-åriga historia har KRUK LLC konsekvent befäst sin status som en pålitlig tillverkare och samarbetspartner. Företagets högkvalitativa arbete understryks av ISO 22000 kvalitetskontrollsstandard och ett flertal priser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INTELKOM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Intelkom är det ledande företaget inom tillverkning av plastleksaker för barn i Ukraina. Vårt företag tillverkar leksaker i olika kategorier, även produkter för spädbarn, såsom badkar, badleksaker, potatisar, åkleksaker och annat. Vi erbjuder samarbete under Private Label-villkor. Företagets mission är att förverkliga barns drömmar om den perfekta leksaken av metall och plast - en leksak som inte bara är säker och lätt att förstå utan också stimulerande för barns utveckling.

 2. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Ukraina

  Verified by europages badge

  När fabriken byggdes 1998 började vi bearbeta solrosfrön, med en kapacitet på 30 ton per skift. I februari 2002 registrerades märket "Royal Smack", och produkter för företaget "Victor and K" började produceras under det märket. Under 2002 påbörjades tillverkningen av majonnäs. Vi tillverkar 11 sorters majonnäs med olika fettinnehåll och i olika sorters förpackningar, nämligen: glasburkar, plastbyttor, konservburkar, tråg, glas, tryckförpackningar, klämpåsar.

 3. JNL PPTE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company är en ukrainsk tillverkare och exportör av spannmål, mjöl, säd och grönsaker. JNL grundades 1992 och har erhålit ett rykte som en pålitlig leverantör och samarbetspartner på den globala jordbruksinustriella marknaden. JNL producerar och exporterar delade ärtor, mosade ärtor, korngryn, ärtmjöl, hirs, vete, rapsfrön och solrosprodukter. JNL levererar till Tyskland, Nederländerna, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien, Förenade arabemiraten och andra länder.

 4. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Presentartiklar - företag, plattor i gjutjärn, kastruller, Paellafat, kastruller, kastruller med non-stickbeläggning, kastanjekaminer, och stekpannor. Företagets huvudkontor finns i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 5. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Anläggningar och utrustning, Jordbruksprodukter, produktion av jordbruksmaskiner, maskiner och utrustningar för jordbruk, Jordbruk - Anläggningar och utrustning, jordbruksarbeten, jordbruksprodukter, Jordbruksprodukter, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kitaygorod, Ukraina.

 1. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. UDEN-UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget UDEN-UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Innertak, Eldstäder för öppna spisar, väggradiatorer för infravärme, värmeanläggningar, infraröda värmeapparater, uppvärmningsapparater, termostater, värmare, och elektriska uppvärmningsapparater. Företagets huvudkontor finns i Kropyvnytskyi, Ukraina.

 2. VND FURNITURE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget VND FURNITURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Soffor. Företaget är även verksamt inom Inredning - Leveranser och tillbehör, Fåtöljer, Trä - Artiklar, Sängar, sängbottnar och madrasser, Täcken, sängöverkast, duntäcken, Sovrum, sängar, stolar, och Inredning - Leveranser och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 3. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BARGY UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Diet- och bionäring, Livsmedel - Import/Export, hälsosam och naturlig mat, energikaka, Välbefinnande och kroppsvård, och naturliga livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 5. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plattor för golv och reveteringar. Företaget är även verksamt inom taktäckning för byggnader och tak, golv och plattor för arkitektur, konsthantverk, plattor, personligt utformade plattor, plattor, takpannor av genomskinlig betong, golv och plattor för offentliga lokaler, arkitektoniska paneler, och Slagg. Företagets huvudkontor finns i Cherkasy, Ukraina.

 6. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 7. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HERMES AGRI-COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, Torv och mylla, Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, flytande gödningsmedel, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Znamianka, Ukraina.

 8. KIEV SHIPPING LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget KIEV SHIPPING LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sjöfartsbyråer. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, båtuthyrning, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. INGAS LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget INGAS LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk gas. Företaget är även verksamt inom Komprimerad och kondenserad gas, Kväve, Gas - Produktion och distribution, Gasblandning, komprimerad gas, kylgas, Gas av speciell typ och blandningar, specialgas, och laboratoriegas. Företagets huvudkontor finns i Yuzhne, Ukraina.

 2. CLIXAR

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget CLIXAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom high-security seals, säkerhetsförseglingar, sadlar för emballage, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Odesa, Ukraina.

 3. ATON SERVICE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ATON SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Luftfiltreringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Extraktorer, gas och rök - utrustning, Behandling av luft - Apparater och anläggningar, Ventilatorer för industriellt bruk, Dammextraktionsinstallationer och utrustning, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Filtrering, utrustning och tillbehör, Stoftsugningsutrustning för industrin, Miljöskydd - Maskiner och utrustning, och Extraktorer, gas och rök - utrustning. Företagets huvudkontor finns i Kolchyno, Ukraina.

 4. MILINAL (LLC UNIT CRAFT)

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget MILINAL (LLC UNIT CRAFT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Väskor. Företaget är även verksamt inom portföljer, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Rivne City, Ukraina.

 5. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ECO BERRY FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frukt, Djupfryst frukt, Jordbruk - Import/Export, björnbär, Djupfrysta bär, blåbär förpackade, jordgubbar, och förpackade jordgubbar. Företagets huvudkontor finns i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 6. ZIA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ZIA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smakämnen - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsfärger, aromer för konfekt, produkter för beredning kakor, aromer och extrakt för konditoriindustrin, kemiska färgmedel för livsmedelsindustrin, Naturliga färgämnen för livsmedel, garnering för konditorier, och yerocolors. Företagets huvudkontor finns i Odesa, Ukraina.

 7. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 8. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ALTE FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfryst frukt, hallon, Djupfrysta bär, fryst frukt, Blåbär antocyanidin, ekologisk frukt, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 9. MILIGUS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget MILIGUS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klädsel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom export kläder, tillverkning av kläder, kläder, grossist, arbetskläder, militära kläder, herrkläder, ytterkläder, läderartiklar för militärt bruk, och militära ryggsäckar. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 10. GNP FRUITS LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GNP FRUITS LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom torkade äpplen, förpackade äpplen, vitaminer, spannmål för tilltugg, frukost och mellanmål, dietmåltider, förpackning av torkad frukt, ekologiska livsmedel, äpplen import-export, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Ivano-Frankivsk, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
screen europages
En sida för ditt företag
Lägg till mitt företag