• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vinstockar

Resultat för

Vinstockar - Import och export

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

 3. SOLODKI GRONA

  Ukraina

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italien

 5. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

 2. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Sydafrika

 3. JARDIVIGNE

  Frankrike

 4. ENRIC REGULL

  Spanien

 5. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrike

 1. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrike

 3. BOUGES SARL

  Frankrike

 4. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgien

 5. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

 6. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrike

 7. TECHSEALAB

  Frankrike

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

 8. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

 1. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

 2. ROCCA DI CASTAGNOLI

  Italien

 3. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italien

 4. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrike

  Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

 5. IL PIAGGIONE DI SERRAVALLE

  Italien

  Piaggione di Serravalle, en pärla på toppen av Chianti, är ett boende som andas autentiska smaker, gamla traditioner och ett behagligt lugn. I skuggan under frodiga ekträd och omgiven av olivträdens och vinstockarnas grönska har man vidsträckt utsikt över den toskanska landsbygden med sin autentiska och orörda natur.

 6. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanien

  Resultatet av sammanslagningen av 240 vinodlare måna om att erbjuda marknaden viner av högsta kvalitet. För detta förfogar vi över mer än 550 hektarer vinstockar med en genomsnittsålder på 35 år.

 7. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli är ett företag i plantskolebranschen. Vårt mål är att tjäna kunden med professionalitet, effektivitet och punktlighet. För oss är det också viktigt att våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi är specialiserade på plantor för professionella (plantering av fruktträd och vinstockar) och rumsväxter.