• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vinstockar

Resultat för

Vinstockar - Import och export

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by Europages badge
 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

 3. SOLODKI GRONA

  Ukraina

 4. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

 5. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Sydafrika

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

 2. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

 3. ENRIC REGULL

  Spanien

 4. WORLDWIDE VINEYARDS

  Frankrike

 5. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

 1. JARDIVIGNE

  Frankrike

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrike

 3. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrike

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DU VERNAS

  Frankrike

 6. BOUGES SARL

  Frankrike

 7. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

 8. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgien

 9. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrike

 10. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

 1. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

 2. ROCCA DI CASTAGNOLI

  Italien

 3. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italien

 4. TESTBIP_PROD

  Frankrike

 5. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrike

  Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

 6. CHATEAU ARMANDIERE

  Frankrike

  CHÂTEAU ARMANDIERE är en familjedriven vingård belägen på fyra väl åtskilda terrasser som är registrerade i Cahors. Vingården drivs nu av den fjärde generationen. Den består av 25 hektar vinstockar, främst av druvsorten Malbec, den druva som huvudsakligen används i viner med den skyddade ursprungsbeteckningen Cahors. Alla viner från CHÂTEAU ARMANDIERE produceras med hänsyn till principen om måttlig bekämpning. Vingården erbjuder ett komplett sortiment av viner, rött, vitt, rosé samt starkvin. Bland vinerna från CHÂTEAU ARMANDIERE, finner ni ett rött AOP CAHORS 100% Malbec, ett rosé IGP 100% Malbec, ett vitt vin de France 100% Chenin och ett starkvin 100% Malbec. Varje vin har koppling till en specifik odling, vilket skapar en diversifiering av dofter och smaker. Våra viners doft och smak har gett vingården CHÂTEAU ARMANDIERE många medaljer och priser.

 7. IL PIAGGIONE DI SERRAVALLE

  Italien

  Piaggione di Serravalle, en pärla på toppen av Chianti, är ett boende som andas autentiska smaker, gamla traditioner och ett behagligt lugn. I skuggan under frodiga ekträd och omgiven av olivträdens och vinstockarnas grönska har man vidsträckt utsikt över den toskanska landsbygden med sin autentiska och orörda natur.

 8. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli är ett företag i plantskolebranschen. Vårt mål är att tjäna kunden med professionalitet, effektivitet och punktlighet. För oss är det också viktigt att våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi är specialiserade på plantor för professionella (plantering av fruktträd och vinstockar) och rumsväxter.

 9. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanien

  Resultatet av sammanslagningen av 240 vinodlare måna om att erbjuda marknaden viner av högsta kvalitet. För detta förfogar vi över mer än 550 hektarer vinstockar med en genomsnittsålder på 35 år.