• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vinstockar

Resultat för

Vinstockar - Import och export

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget TRSNICA VRHPOLJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Hortikultur - Import/Export, Plantskolor och skogsbruk, ympningsarbeten, vindruvor, ympkvistar, klängväxtsticklingar, sticklingar, vinrankor, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Vipava, Slovenien.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE, ledande europeisk producent av krukade vinplantor och barrotade stockar: Plantering möjlig hela året. Ympkvistar, ympade plantor, certifierade, klonförädlade plantor, alla sorter. Rådgivning, etablering, teknisk uppföljning, alla länder. I vinodlingens tjänst sedan 3 generationer. Vi förfogar över tekniska medel och toppmoderna installationer för produktion av vinrankor, både för framställning av vin och för bordsdruvor. Ympningen av vinrankor gjorde det möjligt under förra århundradet att återställa vinodlingen som förstörts av vinlus och att bevara traditionella vinsorter från de stora vinodlingsregionerna. Vi producerar modervinstockar över ett hundratal hektar. Som producenter av trä och vinstockar genomgår våra produkter en mångfald kontroller och stränga fytosanitära standarder från de regionala franska myndigheterna AGRIMER. I Frankrike är alla våra certifierade vinstockar producerade under märket ENTAV-INRA.

 3. SOLODKI GRONA

  Ukraina

  Företaget SOLODKI GRONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom vinrankor, sticklingar, och russin. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italien

  Företaget WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Vinstockar, ympningsarbeten, Rådgivning för anläggning av vingårdar, Vinplantor, och Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 5. VITISERVE GMBH

  Tyskland

  Företaget VITISERVE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Sommerhausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

  Företaget CANTINA ITALIANA (LA), är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Vinstockar, alkoholhaltiga drycker, Vinstockar, och typiskt italienskt vin. Företagets huvudkontor finns i Diest, Belgien.

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

  Företaget ENRIC REGULL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Vinstockar, vinrankor, Vinplantor, Plantskola för vinodling, och Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Vilafranca Del Penedes, Spanien.

 3. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

  Företaget SARDA VIGNETI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom vinodling, och sticklingar. Företagets huvudkontor finns i Santa Giusta, Italien.

 4. JARDIVIGNE

  Frankrike

  Företaget JARDIVIGNE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Sainte Livrade Sur Lot, Frankrike.

 5. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

  Företaget VIVEROS PLANTVID SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Aielo De Malferit, Spanien.

 1. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

  Företaget VIVEROS CORTÉS, SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Cheste, Spanien.

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrike

  Företaget PEPINIERES GUILLAUME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Plantskola för vinodling, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Charcenne, Frankrike.

 1. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

  Företaget AMV-AGRO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrike

  Företaget PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Vix, Frankrike.

 3. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

  Företaget CESAR GILABERT SOLANES, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vinstockar, och Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Beniarrés, Spanien.

 4. BOUGES SARL

  Frankrike

  Företaget BOUGES SARL, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vinstockar, och Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Camiran, Frankrike.

 5. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrike

  Företaget PEPINIERES HEBINGER SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företagets huvudkontor finns i Eguisheim, Frankrike.

 6. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

 7. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

  Företaget SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom vinstockar från kampanien, och aglianico. Företagets huvudkontor finns i San Prisco, Italien.

 8. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

  Företaget LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valle d'Aosta. Företaget är även verksamt inom Viner, vinstockar från val d'aosta, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Aymavilles, Italien.

 1. ROCCA DI CASTAGNOLI

  Italien

  Företaget ROCCA DI CASTAGNOLI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Landsbygdsturism. Företaget är även verksamt inom vinstockar från toscana, uthyrning av slott, och chianti. Företagets huvudkontor finns i Gaiole In Chianti, Italien.

 2. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom vinstockar från piemonte. Företagets huvudkontor finns i Mazzè, Italien.

 3. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrike

  Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

 4. IL PIAGGIONE DI SERRAVALLE

  Italien

  Piaggione di Serravalle, en pärla på toppen av Chianti, är ett boende som andas autentiska smaker, gamla traditioner och ett behagligt lugn. I skuggan under frodiga ekträd och omgiven av olivträdens och vinstockarnas grönska har man vidsträckt utsikt över den toskanska landsbygden med sin autentiska och orörda natur.

 5. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli är ett företag i plantskolebranschen. Vårt mål är att tjäna kunden med professionalitet, effektivitet och punktlighet. För oss är det också viktigt att våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi är specialiserade på plantor för professionella (plantering av fruktträd och vinstockar) och rumsväxter.

 6. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanien

  Resultatet av sammanslagningen av 240 vinodlare måna om att erbjuda marknaden viner av högsta kvalitet. För detta förfogar vi över mer än 550 hektarer vinstockar med en genomsnittsålder på 35 år.