• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vindruvor

Resultat för

Vindruvor - Import och export

 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 2. Durdaslar

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

 3. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget TRSNICA VRHPOLJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Hortikultur - Import/Export, Plantskolor och skogsbruk, ympningsarbeten, vindruvor, ympkvistar, klängväxtsticklingar, sticklingar, vinrankor, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Vipava, Slovenien.

 4. ENZO BELLUARDO

  Italien

  Företaget omfattar flera olika områden i Mazzarrone, Valle dell’Acate och Chiaramonte, som definieras efter druvornas kvalitet. Vi har tidiga och sena druvsorter och vår produktion sträcker sig från maj till december. Vi kan exportera till hela Europa och utanför Europa i olika typer av förpackningar, från 30x50-lådor till spjällådor i trä på 30x40 och 30x50, m.m. För vårt företag är vinodling själva livet

 5. OLIMPIA CEBOTARI

  Frankrike

  OLIMPIA CEBOTARI, som grundades 2014, är en distributör av honung från Andorra, av moldaviskt vin och av vin med guldpaljetter. Företag säljer i hela världen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. F.B. SRL

  Italien

  Företaget F.B. SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, lök, kronärtskockor, Vindruvor, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Vimodrone, Italien.

 2. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Spanien

  Företaget UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom russin, förpackade ägg, och Druvor import export. Företagets huvudkontor finns i La Romana, Spanien.

 3. TC FRUITS

  Spanien

  Företaget TC FRUITS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Barro-Pontevedra, Spanien.

 4. PERUZZO GROUP

  Italien

  Företaget PERUZZO GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom citrusfrukter, och vindruvor. Företagets huvudkontor finns i Comiso, Italien.

 5. BIVAS PRIM SRL

  Moldavien

  Företaget BIVAS PRIM SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, äpplen, Jordbruk - Import/Export, och förpackade äpplen. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 1. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Spanien

  Företaget FALCÓ FRUITS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företagets huvudkontor finns i La Romana, Spanien.

 2. RO.GR.AN SR

  Italien

  Företaget RO.GR.AN SR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Potatis, vindruvor, export frukt, Vindruvor, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i Parabita, Italien.

 1. TERRE DEL MONGIBELLO

  Italien

  Företaget TERRE DEL MONGIBELLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom rött vin. Företagets huvudkontor finns i Belpasso, Italien.

 2. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Grekland

  Företaget PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Tropiska frukter, Frukt och grönsaker - Import/export, vindruvor, Vindruvor, Tropiska frukter, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Kavala, Grekland.

 3. TREA FRUIT SRL

  Italien

  Företaget TREA FRUIT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom clementiner, persikor, vindruvor, och aprikoser. Företagets huvudkontor finns i San Ferdinando Di Puglia, Italien.

 4. LA FAVORITA SRL

  Italien

  Företaget LA FAVORITA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, vindruvor, Frukt, och vita bordsdruvor. Företagets huvudkontor finns i Canicattì, Italien.

 5. ARYIL FRESH

  Turkiet

  Företaget ARYIL FRESH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Vindruvor, persikor, och tomater. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 6. SARANTOS ORGANIC FARM

  Grekland

  Företaget SARANTOS ORGANIC FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom vindruvor, vit vinäger, och russin. Företagets huvudkontor finns i Poulitsa, Grekland.

 7. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Turkiet

  Företaget FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tomater. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Import/Export - jordbruksprodukter, äpplen, Vindruvor, Import/Export - jordbruksprodukter, och navel. Företagets huvudkontor finns i Kepez, Turkiet.

 8. AZIENDA AGRICOLA LEFTER DANIELA

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA LEFTER DANIELA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom sylt, sylt, och vindruvor. Företagets huvudkontor finns i Chiaramonte Gulfi (rg), Italien.

 1. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Italien

  Företaget CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Vindruvor, och export av frukt. Företagets huvudkontor finns i Ruvo Di Puglia, Italien.

 2. SERHANBEY

  Turkiet

  Företaget SERHANBEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, Frukt och grönsaker - Import/export, plommon, Vindruvor, Frukt och grönsaker - Import/export, och navel. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 3. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Grekland

  Företaget PAPADOPOULOS APOSTOLOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom olivolja, Grossist inom frukt och grönsaker, frukt och grönsaker, och destillat. Företagets huvudkontor finns i Kavala, Grekland.

 4. SUPREME DI DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

  Italien

  Företaget SUPREME DI DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom handel med frukt och grönsaker, export frukt, och vindruvor. Företagets huvudkontor finns i Noicattaro, Italien.

 5. HHY GROUP

  Turkiet

  Företaget HHY GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Diet - livsmedel, valnötsträ, mandel, Torkad frukt, och Diet - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Italien

  Företaget INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Jordbruk - Import/Export, och Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i San Ferdinando Di Puglia, Italien.

 7. JOSE ILLAN

  Frankrike

  Företaget JOSE ILLAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom aprikoser, sallader, körsbär, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Oraison, Frankrike.

 8. TERA-PRODUKT

  Nordmakedonien

  Företaget TERA-PRODUKT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Vindruvor, färsk frukt och färska grönsaker, persikor, frukt och grönsaker import/export - tillverkning och försäljning, och Vindruvor. Företagets huvudkontor finns i Negotino, Nordmakedonien.

 9. EXTREM LTD

  Ukraina

  Företaget EXTREM LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, citroner, apelsiner, och persikor. Företagets huvudkontor finns i Kherson, Ukraina.

 10. VLADALINA SRL

  Moldavien

  Företaget VLADALINA SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vindruvor. Företaget är även verksamt inom frukt färsk, och plommon. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis