• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vindruvor

Resultat för

Vindruvor - Import och export

 1. Durdaslar

  Turkiet

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 3. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Företaget TRSNICA VRHPOLJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Hortikultur - Import/Export, Plantskolor och skogsbruk, ympningsarbeten, vindruvor, ympkvistar, klängväxtsticklingar, sticklingar, vinrankor, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Vipava, Slovenien.

 4. ENZO BELLUARDO

  Italien

  Företaget omfattar flera olika områden i Mazzarrone, Valle dell’Acate och Chiaramonte, som definieras efter druvornas kvalitet. Vi har tidiga och sena druvsorter och vår produktion sträcker sig från maj till december. Vi kan exportera till hela Europa och utanför Europa i olika typer av förpackningar, från 30x50-lådor till spjällådor i trä på 30x40 och 30x50, m.m. För vårt företag är vinodling själva livet

 5. OLIMPIA CEBOTARI

  Frankrike

  OLIMPIA CEBOTARI, som grundades 2014, är en distributör av honung från Andorra, av moldaviskt vin och av vin med guldpaljetter. Företag säljer i hela världen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. F.B. SRL

  Italien

 2. SUM FRESH GIDA

  Turkiet

 3. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Spanien

 4. PERUZZO GROUP

  Italien

 5. TC FRUITS

  Spanien

 1. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Spanien

 2. BIVAS PRIM SRL

  Moldavien

 1. ARYIL FRESH

  Turkiet

 2. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Grekland

 3. RO.GR.AN SR

  Italien

 4. GB FARMS

  Egypten

 5. DEALMIR

  Egypten

 6. TERRE DEL MONGIBELLO

  Italien

 7. TREA FRUIT SRL

  Italien

 8. LA FAVORITA SRL

  Italien

 1. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Italien

 2. JOSE ILLAN

  Frankrike

 3. SARANTOS ORGANIC FARM

  Grekland

 4. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Turkiet

 5. SUPREME DI DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

  Italien

 6. FAZENDA HOLY LAND

  Brasilien

 7. AZIENDA AGRICOLA LEFTER DANIELA

  Italien

 8. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Italien

 9. HHY GROUP

  Turkiet

 10. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Grekland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis