• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vindenergi - produktion

Resultat för

Vindenergi - produktion - Import och export

 1. NEUHÄUSER GRUPPE

  Tyskland

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Tyskland

 3. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Vi hjälper företag inom vinkraftsindustrin med helhetslösningar på områdena lastsimulering, rotorblad, torn och struktur. Vi har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla ingenjörstjänster inom vindkraft, och våra kompetenta medarbetare hjälper er gärna att ro projekten i hamn. Vi lever och andas vindkraft och har ingenjörer som utvecklar produkter för en renare och hållbarare framtid. Ett nära samarbete med kunden, öppen kommunikation samt snabb och kompetent rådgivning har hos oss högsta prioritet. Genom att vara flexibla och kreativa blir alla berörda parter nöjda.

 4. REBO

  Belgien

  REBO-terminalen i Oostendes hamn utgör centrum för installation och underhåll av havsvindkraftparkerna i Nordsjön. Under de senaste tio åren har Oostendes hamn varit aktivt engagerad i byggandet och underhållet av de belgiska havsvindkraftparkerna: C-Power, Belwind 1, Northwind och Nobelwind. Fem vindkraftparker planeras ännu: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid och Seastar. I Nederländerna kommer Borssele 1 & 2 att byggas av Dong. Oostendes hamn ligger strategiskt i förhållande till Borssele och är en kandidat som uppsamlingshamn för bygget, men också som en servicehamn för underhållet av Borssele. REBO-terminalens breda erfarenhet, det strategiska läget och lättillgängligheten gör att Oostendes hamn är en tillförlitlig partner: 800 meter kaj, 15 hektar terminalyta med en lastkapacitet på 20 ton/m², och lyftmöjligheter för monteringsfartygen.

 5. SPARES IN MOTION

  Nederländerna

  Spares in Motion är en oberoende e-handlare som för samman köpare och säljare som söker reservdelar till vindkraftverk, underhåll, reparation och renovering, nya och begagnade vindkraftverk samt olika typer av tjänster. Spares in Motion har en lista över nya och begagnade delar till försäljning och kan därmed hjälpa operatörer och underhållsföretag inom vindkraftsbranschen att optimera tillförlitligheten och minimera kostnaderna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Italien

  Vi arbetar på en ny prototyp för energiåtervinning, som snart kommer att vara i produktion. Tack vare den kommer vårt företag att utmärka sig på världsmarknaden. Vi har tillverkat ett innovativt bromssystem för alla renoverade turbiner för kontroll av kraften. Med Enel Energia nya regler är kontroll av kraften avgörande för att vindkraftverken ska fungera väl.

 2. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

 3. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 4. EPSILINE

  Frankrike

 5. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Danmark

 1. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

 2. PALS

  Grekland

 1. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Tyskland

 2. SUD CONCEPT

  Frankrike

 3. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Tyskland

 5. ESTUDENER

  Spanien

 6. EOS HOLDING

  Schweiz

 7. NINGXIA JUNJIE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

 8. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Förenade kungariket

 1. C-POWER

  Belgien

 2. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  Kina

 3. SOCER

  Tunisien

 4. QINGDAO RICHUAN PRECISION MACHINERY CO., LTD

  Kina

 5. NEOWIND

  Belgien

 6. SOCIETÀ ELETTRICA ITALIANA

  Italien

 7. YANGZHOU SHENZHOU WIND-DRIVEN GENERATOR CO., LTD

  Kina

 8. OVERLINE

  Korea

 9. ENGIE GREEN

  Frankrike

 10. GWOOD S.R.O.

  Slovakien