• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vindenergi - produktion

Resultat för

Vindenergi - produktion - Import och export

 1. NEUHÄUSER GRUPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NEUHÄUSER GRUPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Lünen, Tyskland.

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STEAG NEW ENERGIES GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 3. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Vi hjälper företag inom vinkraftsindustrin med helhetslösningar på områdena lastsimulering, rotorblad, torn och struktur. Vi har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla ingenjörstjänster inom vindkraft, och våra kompetenta medarbetare hjälper er gärna att ro projekten i hamn. Vi lever och andas vindkraft och har ingenjörer som utvecklar produkter för en renare och hållbarare framtid. Ett nära samarbete med kunden, öppen kommunikation samt snabb och kompetent rådgivning har hos oss högsta prioritet. Genom att vara flexibla och kreativa blir alla berörda parter nöjda.

 4. REBO

  Belgien

  REBO-terminalen i Oostendes hamn utgör centrum för installation och underhåll av havsvindkraftparkerna i Nordsjön. Under de senaste tio åren har Oostendes hamn varit aktivt engagerad i byggandet och underhållet av de belgiska havsvindkraftparkerna: C-Power, Belwind 1, Northwind och Nobelwind. Fem vindkraftparker planeras ännu: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid och Seastar. I Nederländerna kommer Borssele 1 & 2 att byggas av Dong. Oostendes hamn ligger strategiskt i förhållande till Borssele och är en kandidat som uppsamlingshamn för bygget, men också som en servicehamn för underhållet av Borssele. REBO-terminalens breda erfarenhet, det strategiska läget och lättillgängligheten gör att Oostendes hamn är en tillförlitlig partner: 800 meter kaj, 15 hektar terminalyta med en lastkapacitet på 20 ton/m², och lyftmöjligheter för monteringsfartygen.

 5. SPARES IN MOTION

  Nederländerna

  Spares in Motion är en oberoende e-handlare som för samman köpare och säljare som söker reservdelar till vindkraftverk, underhåll, reparation och renovering, nya och begagnade vindkraftverk samt olika typer av tjänster. Spares in Motion har en lista över nya och begagnade delar till försäljning och kan därmed hjälpa operatörer och underhållsföretag inom vindkraftsbranschen att optimera tillförlitligheten och minimera kostnaderna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Italien

  Vi arbetar på en ny prototyp för energiåtervinning, som snart kommer att vara i produktion. Tack vare den kommer vårt företag att utmärka sig på världsmarknaden. Vi har tillverkat ett innovativt bromssystem för alla renoverade turbiner för kontroll av kraften. Med Enel Energia nya regler är kontroll av kraften avgörande för att vindkraftverken ska fungera väl.

 2. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

  Företaget LUVSIDE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Diessen Am Ammersee, Tyskland.

 3. SUD CONCEPT

  Frankrike

  Företaget SUD CONCEPT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företaget är även verksamt inom Produktion av solenergi, Vindenergi - produktion, Solenergi, Produktion av solenergi, Vindenergi - produktion, och Solenergi. Företagets huvudkontor finns i Vedene, Frankrike.

 4. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Tyskland

  Företaget EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. EPSILINE

  Frankrike

  Företaget EPSILINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindmätare. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, vindkraft, och Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

 1. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Företaget EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Energi - anläggningar och utrustning för produktion, vindkraft, Vindenergi - produktion, och Energi - anläggningar och utrustning för produktion. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 2. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Företaget SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom vindkraftgenerator. Företagets huvudkontor finns i Shanghai, Kina.

 1. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Danmark

  Företaget VESTAS WIND SYSTEM A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Aarhus N, Danmark.

 2. PALS

  Grekland

  Företaget PALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 3. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Tyskland

  Företaget ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, och Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 4. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Företaget EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Stål, Industriell byggnadskonstruktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindenergi - produktion, Stål, Industriell byggnadskonstruktion, och Alternativ energi - Utrustning och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Halle (westfalen), Tyskland.

 5. ESTUDENER

  Spanien

  Företaget ESTUDENER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, distributionscenter, framtagning och tillverkning av utrustningar, och Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Saragosse, Spanien.

 6. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LTN SERVOTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Otterfing, Tyskland.

 7. EOS HOLDING

  Schweiz

  Företaget EOS HOLDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Solenergi, alternativa energikällor, Förnybara energikällor, Vindenergi - produktion, och Solenergi. Företagets huvudkontor finns i Lausanne, Schweiz.

 8. EDF BELGIUM

  Belgien

  Företaget EDF BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas - Produktion och distribution, Hydroelektriska kraftverk, Vindenergi - produktion, Gas - Produktion och distribution, Hydroelektriska kraftverk, och Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. WIND-TURBINE.COM

  Tyskland

  Företaget WIND-TURBINE.COM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, och Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Gelnhausen, Tyskland.

 2. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Tyskland

  Företaget CROSSWIND ENERGY SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Vindturbiner. Företagets huvudkontor finns i Würzburg, Tyskland.

 3. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

  Företaget LUVSIDE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Transformatorer, omformare, likriktare, Elmotorer och delar, Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Transformatorer, omformare, likriktare, och Elmotorer och delar. Företagets huvudkontor finns i Grünwald, Tyskland.

 4. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Tyskland

  Företaget KUKATE WINDROTORPROFILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Stål, Industriell byggnadskonstruktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindenergi - produktion, Stål, Industriell byggnadskonstruktion, och Alternativ energi - Utrustning och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. NITIDE ENERGY SAVING

  Spanien

  Företaget NITIDE ENERGY SAVING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Getafe, Spanien.

 6. MICROSEA(GUANGZHOU) NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Företaget MICROSEA(GUANGZHOU) NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Guangzhou, Kina.

 7. WITTENBAUER WINDKRAFT

  Tyskland

  Företaget WITTENBAUER WINDKRAFT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, Alternativ energi, Vindenergi - produktion, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, och Vindkraftverk. Företagets huvudkontor finns i Deggendorf, Tyskland.

 8. HY ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Företaget HY ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Guangzhou, Kina.

 9. GEAR-TEC GMBH

  Tyskland

  Företaget GEAR-TEC GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vindenergi - produktion, Stål, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Vindkraftverk, Vindenergi - produktion, Stål, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, och Vindkraftverk. Företagets huvudkontor finns i Eggebek, Tyskland.

 10. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  Kina

  Företaget QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis