• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vindenergi - produktion

Resultat för

Vindenergi - produktion - Import och export

 1. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Vi hjälper företag inom vinkraftsindustrin med helhetslösningar på områdena lastsimulering, rotorblad, torn och struktur. Vi har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla ingenjörstjänster inom vindkraft, och våra kompetenta medarbetare hjälper er gärna att ro projekten i hamn. Vi lever och andas vindkraft och har ingenjörer som utvecklar produkter för en renare och hållbarare framtid. Ett nära samarbete med kunden, öppen kommunikation samt snabb och kompetent rådgivning har hos oss högsta prioritet. Genom att vara flexibla och kreativa blir alla berörda parter nöjda.

  Webbplats Open In New icon
 2. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade sensorer för anläggnings- och maskinteknik på den växande marknaden för mät- och automationsteknik. Vårt växande sensorteknikprogram ligger till grund för våra kunders tekniska innovationsprodukter. Mer än 50 års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och försäljning av sensorer är motorn som driver våra nya tekniska tillvägagångssätt. Våra kunder får därvid fördelen av en sensorteknik som passar alla typer av krav, som är av hög kvalitet och framför allt är säker. Funktionell säkerhet för människa och maskin – där står vi som mångårig tillverkare av kvalitetssensorteknik till ert förfogande. Vår framgång bygger på engagemang och laganda hos mer än 100 medarbetare, vars färdigheter och insatser gör det möjligt för oss att tillämpa de senaste teknikerna och kvalitetsstandarderna

  Webbplats Open In New icon
 3. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. NEUHÄUSER GRUPPE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. REBO

  Belgien

  REBO-terminalen i Oostendes hamn utgör centrum för installation och underhåll av havsvindkraftparkerna i Nordsjön. Under de senaste tio åren har Oostendes hamn varit aktivt engagerad i byggandet och underhållet av de belgiska havsvindkraftparkerna: C-Power, Belwind 1, Northwind och Nobelwind. Fem vindkraftparker planeras ännu: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid och Seastar. I Nederländerna kommer Borssele 1 & 2 att byggas av Dong. Oostendes hamn ligger strategiskt i förhållande till Borssele och är en kandidat som uppsamlingshamn för bygget, men också som en servicehamn för underhållet av Borssele. REBO-terminalens breda erfarenhet, det strategiska läget och lättillgängligheten gör att Oostendes hamn är en tillförlitlig partner: 800 meter kaj, 15 hektar terminalyta med en lastkapacitet på 20 ton/m², och lyftmöjligheter för monteringsfartygen.

 2. SPARES IN MOTION

  Nederländerna

  Spares in Motion är en oberoende e-handlare som för samman köpare och säljare som söker reservdelar till vindkraftverk, underhåll, reparation och renovering, nya och begagnade vindkraftverk samt olika typer av tjänster. Spares in Motion har en lista över nya och begagnade delar till försäljning och kan därmed hjälpa operatörer och underhållsföretag inom vindkraftsbranschen att optimera tillförlitligheten och minimera kostnaderna.

 3. HIFI WIND SPA

  Italien

  Vi arbetar på en ny prototyp för energiåtervinning, som snart kommer att vara i produktion. Tack vare den kommer vårt företag att utmärka sig på världsmarknaden. Vi har tillverkat ett innovativt bromssystem för alla renoverade turbiner för kontroll av kraften. Med Enel Energia nya regler är kontroll av kraften avgörande för att vindkraftverken ska fungera väl.

 4. SUD CONCEPT

  Frankrike

 5. EPSILINE

  Frankrike

 1. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Danmark

 2. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 3. PALS

  Grekland

 4. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

 5. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Tyskland

 6. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. ESTUDENER

  Spanien

 8. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

 9. WIND-TURBINE.COM

  Tyskland

 10. EDF BELGIUM

  Belgien

 1. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

 2. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Tyskland

 3. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Tyskland

 4. NITIDE ENERGY SAVING

  Spanien

 5. EOS HOLDING

  Schweiz

 6. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Tyskland

 7. MICROSEA(GUANGZHOU) NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

 8. QIANGSHENG MAGNETS CO., LTD

  Kina

 9. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Förenade kungariket

 10. C-POWER

  Belgien