• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • verktyg och järnhandelsvaror

Resultat för

Verktyg och järnhandelsvaror - Import och export

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWS grundades redan 1960. I dag ligger kärnkompetensen i företaget på verktygssystem för CNC-svarvmaskiner (statiska och drivverktyg) och har i samarbete med EWS i Korea utökats med verktygsrevolvrar och revolversystem. Över 300 medarbetare i hela EWS-koncernen bidrar genom sina olika och unika kompetensområden till dagens företags särskilda profil. Alla EWS-produkter tillverkas i Tyskland. Våra systemsamarbeten med DMG-Mori Seiki (Trifix och MSQP), INDEX (W-kuggning och V-lister), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (verktygshållarsystem) säger något om det fackkunnande som finns i företaget. Med snabbväxlarsystemet (modulsystemet) EWS Varia (som ofta felaktigt benämns Vario) sätter vi en ny standard för effektivitet i branschen. Systemet har belönats med Baden-Württembergs innovationspris.

 2. MICRON AMERICA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA är beläget i Izmir i Turkiet och tillhandahåller öljetter, hålfästen för gardiner, tryckknappar, täckta knappar, jeansknappar och nitar av mässing, metall och plast samt fästmaskiner sedan 1995. Vår högkvalitativa tillverkningsstandard och vår hängivenhet till överlägsen kundtjänst har gjort oss till en ledande leverantör av hålfästen av plast och metall, knäppfästen, knappar, täckta knappar, jeansknappar, jeansnitar, fästmaskiner för hålfästen och maskiner för överklädning till industrier inom kläder, fordon och mycket mer. Micron America är välkänt för sin hängivenhet till att tillhandahålla produkter, service och priser till oslagbar kvalietet. Vårt mål är att göra kunden fullkomligt nöjd. Vår styrka är vår förmåga till kvickt och effektivt gensvar till kundens behov. Vi underlättar för våra kunder att välja rätt produkter för deras specifika behov. Vår högutbildade personal hjälper dig att välja rätt fästelement och/eller maskin för ditt projekt. Vi har miljontals fästelement på lager för att kunna leverera dem omedelbart vid beställning. Vi är stolta över vår artiga och tränade personal, och för vår snabba leveransförmåga av lagerprodukter. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att ge dig konsekvent kvalitet, punktlig service och konkurrenskraftig prissättning. Vi levererar till hela världen, snabbt, tryggt och effektivt. Vår höga kvalitet når ut över hela världen. Vi är en stark och framgångsrik organisation som fokuserar på kundnöjdheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 4. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

 5. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Byggnadsarbeten och offentliga arbeten, Import/Export - Byggnadsarbeten och offentliga arbeten, badrumsmöbler, och Razprodaja serij za diskontne trgovce. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KÄFER WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KÄFER WERKZEUGBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Besigheim, Tyskland.

 2. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Sarmenstorf, Schweiz.

 3. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Bultar, skruvar, järnvaruartiklar av metall, Bultar, och skruvar special. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 4. FEM S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Verktyg och järnhandelsvaror, metallsprintar, gångjärn för dekoration, Järnvaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 5. METAL LABOR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget METAL LABOR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Verktyg och järnhandelsvaror, arborrning av metall, fräsning av metall, Verktyg och järnhandelsvaror, och perforering av metall. Företagets huvudkontor finns i Castenedolo, Italien.

 1. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CUNO KIPPER & SOHN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 2. EC PLAZA

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Företaget EC PLAZA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Sminkprodukter, Skönhetsprodukter, Kosmetika, Produkter för kroppsbehandling, Väskor, Textilier - Import/Export, E-handel - tjänster, Lädervaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Sydkorea.

 1. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Våra kakelkanter bearbetas för hand och kommer med en rad olika ytskikt. Vårt kärnområde är bearbetning av hörnskyddsprofiler samt profiler för kakelsättning. Det mesta av bearbetningen utgörs av tvärslipning som finns både i borstat, mönstrat och högglansigt utförande. Den exakta utformningen varierar med kundens önskemål. Finslipade skenor i rostfritt ger en snygg och hållbar övergång mellan olika typer av golvbeläggningar. Övergångar mellan olika golvmaterial som t.ex. parkett och kakel samt övergångar mellan golv och golvlist får en elegant lösning. ProDivas lister är inte bara vackra att se på, utan passar även utmärkt som kantskydd. Till listerna finns även hörnavslut med olika bearbetningsmönster. Rostfritt stål av V4A skapar ett fint samspel mellan golv- och väggytor.

 2. KANNENBERG GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiserat oss på tillverkning av hårdmetallskär för träbearbetning och erbjuder våra kunder ytterligare kvalitetsprodukter och kunnig service. Observera att vi endast levererar till tillverkare och handel. I vårt sortiment finns kvalitetsverktyg för plast- och träindustri. Bland annat vändskär, hyvelstål, räfflade ämnen, sågtänder, profilerade standardskär samt ämnen för profilering, rundstavar och extremt hållfasta K-SMG02+ skär. Kannenberg GmbH är en stabil partner för allt som rör hårdmetallskär och vändskär för träbearbetning. Vårt mål är att leverera produkter med hög och jämn kvalitet. Därför tillämpar vi de allra snävaste toleranserna vid bearbetning av våra verktyg. Vi är medlemmar i den tyska föreningen för precisionsverktygsslipare e. V.

 3. MECHAFIN AG

  Schweiz

  Oavsett om det är utomhus, inomhus, offshore eller långt ner i berget förlitar sig svetsindustrin på MECHAFIN svetskomponenter från Schweiz. Handbrännare, automatiska brännare, robotbrännare, push-pull-enheter.Tillverkning av högkvalitativa svetsbrännare, trådmatningsanordningar och svetstillbehör. Våra produkter: • gasbågsvetsbrännare • svetsbrännare • svetskablar • matningsanordningar för svetstråd

 4. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italien

  Glänthållaren för fönster Click Comp ® uppstod ur behovet av att hålla dörrar och fönster på glänt, även vid blåst och korsdrag. Den har tagits fram och tillverkats för att enkelt anpassas till alla typer av fönster utan att behöva borra, skruva eller limma, och den gör det möjligt att lufta sin bostad genom att blockera fönstret i önskat läge utan ett det stängs eller öppnas hastigt. Den är användbar för alla som har ett mindre husdjur, den monteras på fönsterdörrar istället för en kattlucka.

 5. MARSI GROUP D.O.O.

  Slovenien

  Företaget MARSI GROUP D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom forskning och utveckling, utrustning för verkstäder, sprutgjutning, och gjutning av plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Jesenice Na Dolenjskem, Slovenien.

 6. SFDO

  Frankrike

  Företaget SFDO, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Verktyg och järnhandelsvaror, Avspärrningsband, skyddsglasögon och visir, arbetskläder, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Argenteuil, Frankrike.

 7. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Italien

  Företaget ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom metallskåp, och arbetsbord. Företagets huvudkontor finns i Cittadella, Italien.

 8. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Förenade kungariket

  Företaget GRANVILLE TOOL HIRE LUTON, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom uthyrning av verktyg, uthyrning av elverktyg, Handel med verktygsmaskiner, och reparation elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Luton, Förenade kungariket.

 1. THE FABELHAFT GROUP GMBH

  Tyskland

  Företaget THE FABELHAFT GROUP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Breckerfeld, Tyskland.

 2. AKI CELIK SAN.TIC.LTD.

  Turkiet

  Företaget AKI CELIK SAN.TIC.LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Verktyg och järnhandelsvaror, smide av metall, hammare, Verktyg och järnhandelsvaror, och Ročno orodje. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 3. FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

  Företaget FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Enger, Tyskland.

 4. ELTRIK - ELEKTROTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ELTRIK - ELEKTROTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Limbach-Oberfrohna, Tyskland.

 5. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget COMENSAL SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor för byggnadsindustri, Murbruk för byggnadsindustri, Handverktyg utan motor för byggnadsindustri, handverktyg, och Murbruk för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Janki, Polen.

 6. OTTO DIETERLE SPEZIALWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Företaget OTTO DIETERLE SPEZIALWERKZEUGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Rottweil, Tyskland.

 7. MODERN SEALING LLC

  Vitryssland

  Företaget MODERN SEALING LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom tillbehör för dörrar. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 8. SOURCING PARTNER LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SOURCING PARTNER LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Stoke-On-Trent, Förenade kungariket.

 9. FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER

  Schweiz

  Företaget FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Grenchen, Schweiz.

 10. HEINDRYCKX

  Belgien

  Företaget HEINDRYCKX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, metaller, järnplåt, och Rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Verktyg och järnhandelsvaror - Import och export

Antal resultat

45 071 Företag