• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • verktyg och järnhandelsvaror

Resultat för

Verktyg och järnhandelsvaror - Import och export

 1. FENTO

  Nederländerna

  Geert Kaal och René van Rijn är grundarna av FENTO KNÄSKYDD. De har utvecklat FENTO: s knäskydd tillsammans. 2000 gick segelmakaren René van Rijn till läkaren med kroniska knäsmärtor. Han refererades till Geert Kaal, en fysioterapeut med specialisering inom knä- och ryggsmärta. Efter tio behandlingar var Renés knän bättre, men tre månader senare återvände han med samma problem. Nu var det så illa att han inte kunde arbeta på knäna längre. Han hade redan köpt och provat flera olika knäskydd, men ingenting hjälpte för att förebygga smärtan i knän och rygg. Så han frågade Geert: "Kan du hjälpa mig att uppfinna knäskydd som gör att jag kan fortsätta jobba? ". Efter att ha studerat knäpositionen gjordes skumformar på ett dussintal människor, för att man skulle hitta rätt ergonomisk form. Utifrån det kunde man ta fram prototyper, som provades av olika knäsittare som mattläggare, golvläggare, kakelläggare och byggarbetare. En dié tog form. Man behövde utveckla ett knäskydd som flyttade tryckpunkten från knäet, och distribuerade vikten över hela skenbenet. Det behövde dessutom vara lättviktigt, luftigt och vattentätt. Fem år senare var den första modellen redo att släppas. Vi hyrde ett litet stånd på marknaden, och sålde slut på två dagar. Resten är historia. Vi har nu över 500 000 nöjda användare i över tio länder. Vi uppskattar den fortsatta resan, och är mycket ambitiösa i strävan att bredda FENTO internationellt.

 2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  EWS grundades redan 1960. I dag ligger kärnkompetensen i företaget på verktygssystem för CNC-svarvmaskiner (statiska och drivverktyg) och har i samarbete med EWS i Korea utökats med verktygsrevolvrar och revolversystem. Över 300 medarbetare i hela EWS-koncernen bidrar genom sina olika och unika kompetensområden till dagens företags särskilda profil. Alla EWS-produkter tillverkas i Tyskland. Våra systemsamarbeten med DMG-Mori Seiki (Trifix och MSQP), INDEX (W-kuggning och V-lister), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (verktygshållarsystem) säger något om det fackkunnande som finns i företaget. Med snabbväxlarsystemet (modulsystemet) EWS Varia (som ofta felaktigt benämns Vario) sätter vi en ny standard för effektivitet i branschen. Systemet har belönats med Baden-Württembergs innovationspris.

 3. MICRON AMERICA

  Turkiet

  MICRON AMERICA är beläget i Izmir i Turkiet och tillhandahåller öljetter, hålfästen för gardiner, tryckknappar, täckta knappar, jeansknappar och nitar av mässing, metall och plast samt fästmaskiner sedan 1995. Vår högkvalitativa tillverkningsstandard och vår hängivenhet till överlägsen kundtjänst har gjort oss till en ledande leverantör av hålfästen av plast och metall, knäppfästen, knappar, täckta knappar, jeansknappar, jeansnitar, fästmaskiner för hålfästen och maskiner för överklädning till industrier inom kläder, fordon och mycket mer. Micron America är välkänt för sin hängivenhet till att tillhandahålla produkter, service och priser till oslagbar kvalietet. Vårt mål är att göra kunden fullkomligt nöjd. Vår styrka är vår förmåga till kvickt och effektivt gensvar till kundens behov. Vi underlättar för våra kunder att välja rätt produkter för deras specifika behov. Vår högutbildade personal hjälper dig att välja rätt fästelement och/eller maskin för ditt projekt. Vi har miljontals fästelement på lager för att kunna leverera dem omedelbart vid beställning. Vi är stolta över vår artiga och tränade personal, och för vår snabba leveransförmåga av lagerprodukter. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att ge dig konsekvent kvalitet, punktlig service och konkurrenskraftig prissättning. Vi levererar till hela världen, snabbt, tryggt och effektivt. Vår höga kvalitet når ut över hela världen. Vi är en stark och framgångsrik organisation som fokuserar på kundnöjdheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 5. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METAL LABOR SRL

  Italien

 2. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Tyskland

 3. KÄFER WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

 4. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Schweiz

 5. FEM S.R.L.

  Italien

 1. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italien

 2. FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER

  Schweiz

 1. NICMAS

  Ukraina

 2. EC PLAZA

  Sydkorea

 3. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Tyskland

 4. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "verktyg och järnhandelsvaror"

 5. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Våra kakelkanter bearbetas för hand och kommer med en rad olika ytskikt. Vårt kärnområde är bearbetning av hörnskyddsprofiler samt profiler för kakelsättning. Det mesta av bearbetningen utgörs av tvärslipning som finns både i borstat, mönstrat och högglansigt utförande. Den exakta utformningen varierar med kundens önskemål. Finslipade skenor i rostfritt ger en snygg och hållbar övergång mellan olika typer av golvbeläggningar. Övergångar mellan olika golvmaterial som t.ex. parkett och kakel samt övergångar mellan golv och golvlist får en elegant lösning. ProDivas lister är inte bara vackra att se på, utan passar även utmärkt som kantskydd. Till listerna finns även hörnavslut med olika bearbetningsmönster. Rostfritt stål av V4A skapar ett fint samspel mellan golv- och väggytor.

 6. KANNENBERG GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiserat oss på tillverkning av hårdmetallskär för träbearbetning och erbjuder våra kunder ytterligare kvalitetsprodukter och kunnig service. Observera att vi endast levererar till tillverkare och handel. I vårt sortiment finns kvalitetsverktyg för plast- och träindustri. Bland annat vändskär, hyvelstål, räfflade ämnen, sågtänder, profilerade standardskär samt ämnen för profilering, rundstavar och extremt hållfasta K-SMG02+ skär. Kannenberg GmbH är en stabil partner för allt som rör hårdmetallskär och vändskär för träbearbetning. Vårt mål är att leverera produkter med hög och jämn kvalitet. Därför tillämpar vi de allra snävaste toleranserna vid bearbetning av våra verktyg. Vi är medlemmar i den tyska föreningen för precisionsverktygsslipare e. V.

 7. MECHAFIN AG

  Schweiz

  Oavsett om det är utomhus, inomhus, offshore eller långt ner i berget förlitar sig svetsindustrin på MECHAFIN svetskomponenter från Schweiz. Handbrännare, automatiska brännare, robotbrännare, push-pull-enheter.Tillverkning av högkvalitativa svetsbrännare, trådmatningsanordningar och svetstillbehör. Våra produkter: • gasbågsvetsbrännare • svetsbrännare • svetskablar • matningsanordningar för svetstråd

 8. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italien

  Glänthållaren för fönster Click Comp ® uppstod ur behovet av att hålla dörrar och fönster på glänt, även vid blåst och korsdrag. Den har tagits fram och tillverkats för att enkelt anpassas till alla typer av fönster utan att behöva borra, skruva eller limma, och den gör det möjligt att lufta sin bostad genom att blockera fönstret i önskat läge utan ett det stängs eller öppnas hastigt. Den är användbar för alla som har ett mindre husdjur, den monteras på fönsterdörrar istället för en kattlucka.

 1. MARSI GROUP D.O.O.

  Slovenien

 2. SFDO

  Frankrike

 3. GRIP ON TOOLS,S.COOP.

  Spanien

 4. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Italien

 5. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Förenade kungariket

 6. THE FABELHAFT GROUP GMBH

  Tyskland

 7. ASAHI METAL INDUSTRY CO., LTD.

  Japan

 8. SARTEX SRL

  Italien

 9. AKI CELIK SAN.TIC.LTD.

  Turkiet

 10. FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

Filter

Resultat för

Verktyg och järnhandelsvaror - Import och export

Antal resultat

45 846 företag