• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler och kopplingar

Resultat för

Ventiler och kopplingar - Import och export

 1. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Som ett stark växande Hightech-företag utvecklar, tillverkar och säljer Schubert & Salzer Control Systems mycket exakta styr- och avstängningsventiler för användning inom industriprocesser. Våra ventiler hör till de mest effektiva på marknaden vad gäller energiförbrukning, livslängd och bulleremission. Deras kompakta konstruktion och höga styrkvalitet underlättar installationen och underhållet, och säkerställer en hög drift- och processäkerhet samt ovanligt långa drifttider. Schubert & Salzer Control Systems GmbH med säte i Ingolstadt erbjuder er och era kunder tysktillverkade kvalitetsprodukter direkt eller via våra dotterbolag i Beneluxländerna, England, Frankrike, Indien och USA.

 3. FRITZ GYGER AG

  Schweiz

  Fritz Gyger AG är specialist på mikroteknik för mikroventiler och doseringsapparater. Vi utvecklar, producerar, säljer och erbjuder service genom våra partners eller oss själva över hela världen. 1959, grundades, började med grammofonnålar av safir. 1978, avancerade diamantnålar med patenterad Gyger-slipning. Idag, två generationer senare är det alltid nyfikenheten, uppfinnarandan och strävan efter perfektion som driver oss till att trotsa det omöjliga. 1992, utveckling och tillverkning av den patenterade elektromagnetiska 2/2-vägsmikroventilen av hårdmetall och rostfria komponenter för kontaktlös dosering. Nya standarder för storlek, precision, hastighet och livslängd. Modulärt doseringssystem i mikro- och nanoliterområdet. Liquid Dispenser CERTUS FLEX doserar vätskor med liten volym. Flerkanalsdosering med upp till 8 enskilda kanaler med precision och hög hastighet i enskild eller parallell drift. Ventilhuvud med rak eller snedställd doseringsstråle för dosering av olika vätskor och volymer. Obegränsade programmeringsmöjligheter med brett användningsområde. Dosering av vätskor från flaskor eller sprutor i alla vanligt förekommande mikrotiterplattor. Kan integreras i ditt automationsflöde via SiLA-gränssnitt. CLEANING STATION, för snabb och automatiserad rengöring med 3 rengöringslösningar för upp till 8 mikroventiler samtidigt för optimala rengöringsresultat

 4. ADIS FRANCE

  Frankrike

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

  Alla produkter för "ventiler och kopplingar"

 5. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IMEBUR ASYSER

  Spanien

  Företaget IMEBUR ASYSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom gpl-ventiler, och högtrycksregulatorer. Företagets huvudkontor finns i Burgos, Spanien.

 2. AST GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AST GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Dorsten, Tyskland.

 3. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Schweiz

  Företaget ANDRÉ RAMSEYER AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Flamatt, Schweiz.

 4. HAWLIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HAWLIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Eppingen, Tyskland.

 5. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Företaget RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, klaffventil, backventil, Ventiler och kopplingar, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 1. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget KÜHME ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 2. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom kulventiler, solenoider, nålventiler, och Svängdrivningar. Företagets huvudkontor finns i Tettnang-Bechlingen Germany, Tyskland.

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget A & S FÖRDERANLAGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 2. TURKOGLU

  Turkiet

  Företaget Sensoylar grundades under märket TURKOGLU 1978 och är en av Turkiets främsta tillverkare av byggnadsmaterial såsom vattenmätare, ventiler, böjliga metallslangar för vatten och gas, monteringar och fästen, brandutrustning och specialtillverkningar. Vi har blivit ett branschledande företag med ett professionellt och välberyktat märke, tack vare produkternas pålitlighet, hållbarhet, kvalitet och stabilitet. Våra produkter har tillämpningar inom alla områden av vatten-, gas- och avloppsindustrin. Företaget har genomgående gjort investeringar i teknik, baserat på marknadens behov enligt vår forsknings- och utvecklingsenhet, för att öka försäljningen både på den inhemska och den utländska marknaden. Företaget exporterar till många marknader världen över, och följs av konkurrenterna inom branschen. Merparten av produktionen och organisationen är certifierad med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-märkning, MID, ISO EU-direktiv, GOST, EN, TSE-standarder.

 3. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan 2004 är Watergates en tillförlitlig partner för utveckling, produktion och försäljning av avancerade skjutspjällsventiler och elektriska drivenheter för industriautomation. Vi är en pålitlig tillverkare och leverantör med ett brett utbud av avancerade skjutspjällsventiler. Utöver vårt standardutbud erbjuder vi även innovativa speciallösningar. Vi är en stabil partner för våra kunder eftersom vi känner marknaden väl, ger välgrundade råd och löser problem på ett effektivt sätt.

 4. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Tillverkar rörförbindningar i segment. Levererar stora segment för konstruktion av vattenledningsnät, avloppssystem, gasnät, dränering och industriella system. Vi förser investerare och entreprenörer med omfattande installationssystem. Kvalitet, modernitet och kundtillfredsställelse är våra huvudvärderingar. Se mer information på www.tako-ar.eu. Använd gärna våra tjänster från Tako Armatura Rurociągi!

 5. INDUS AGAR SA

  Spanien

  Kompletta raka ventiler och centrifugpumpar anpassade till alla typer av vätskor som är speciellt slipande och korrosiva.

 6. GE OIL & GAS

  Frankrike

  Masoneilan, i Dresserkoncernen, är världsledande inom reglerventiler för standardtillämpningar och svåra tillämpningar, på pneumatiska regulatorer och markinstrument.

 7. INOXPA S.A.U

  Spanien

 8. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 1. SOPAL

  Tunisien

 2. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Belgien

 3. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

 4. MARCO TECH SAS

  Frankrike

 5. HÜCOBI GMBH

  Tyskland

 6. GESA TERMÓMETROS SL

  Spanien

 7. SODELUX SA

  Belgien

 8. TECVAL, S.L.

  Spanien

 9. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. STEINCONNECTOR GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis