• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler och kopplingar

Resultat för

Ventiler och kopplingar - Import och export

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Som ett stark växande Hightech-företag utvecklar, tillverkar och säljer Schubert & Salzer Control Systems mycket exakta styr- och avstängningsventiler för användning inom industriprocesser. Våra ventiler hör till de mest effektiva på marknaden vad gäller energiförbrukning, livslängd och bulleremission. Deras kompakta konstruktion och höga styrkvalitet underlättar installationen och underhållet, och säkerställer en hög drift- och processäkerhet samt ovanligt långa drifttider. Schubert & Salzer Control Systems GmbH med säte i Ingolstadt erbjuder er och era kunder tysktillverkade kvalitetsprodukter direkt eller via våra dotterbolag i Beneluxländerna, England, Frankrike, Indien och USA.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 3. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 4. IMEBUR ASYSER

  Spanien

 5. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Schweiz

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AST GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. HAWLIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 4. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

 5. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

 2. TURKOGLU

  Turkiet

  Företaget Sensoylar grundades under märket TURKOGLU 1978 och är en av Turkiets främsta tillverkare av byggnadsmaterial såsom vattenmätare, ventiler, böjliga metallslangar för vatten och gas, monteringar och fästen, brandutrustning och specialtillverkningar. Vi har blivit ett branschledande företag med ett professionellt och välberyktat märke, tack vare produkternas pålitlighet, hållbarhet, kvalitet och stabilitet. Våra produkter har tillämpningar inom alla områden av vatten-, gas- och avloppsindustrin. Företaget har genomgående gjort investeringar i teknik, baserat på marknadens behov enligt vår forsknings- och utvecklingsenhet, för att öka försäljningen både på den inhemska och den utländska marknaden. Företaget exporterar till många marknader världen över, och följs av konkurrenterna inom branschen. Merparten av produktionen och organisationen är certifierad med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-märkning, MID, ISO EU-direktiv, GOST, EN, TSE-standarder.

 1. CONSTRUCCIONES HIDRÁULICAS ERNIO

  Spanien

  Hydraulpumpar och tillbehör: Pumpar för kemisk industri, livsmedelsindustri, pappersindustri, högtryckssystem, centrifugala och dränkbara pumpar. Hydrauliklösningar för dricksvattenförsörjning, vattenuppdragning, djupborrade brunnar, industriella processer, värme. Evakuering av avloppsvatten och dagvatten för regnvatten och filtrering. Uppdragning av vatten, dricksvattenförsörjning, dagvatten och avloppsvatten, uppdragning av vatten på hög höjd.

 2. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan 2004 är Watergates en tillförlitlig partner för utveckling, produktion och försäljning av avancerade skjutspjällsventiler och elektriska drivenheter för industriautomation. Vi är en pålitlig tillverkare och leverantör med ett brett utbud av avancerade skjutspjällsventiler. Utöver vårt standardutbud erbjuder vi även innovativa speciallösningar. Vi är en stabil partner för våra kunder eftersom vi känner marknaden väl, ger välgrundade råd och löser problem på ett effektivt sätt.

 3. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Tillverkar rörförbindningar i segment. Levererar stora segment för konstruktion av vattenledningsnät, avloppssystem, gasnät, dränering och industriella system. Vi förser investerare och entreprenörer med omfattande installationssystem. Kvalitet, modernitet och kundtillfredsställelse är våra huvudvärderingar. Se mer information på www.tako-ar.eu. Använd gärna våra tjänster från Tako Armatura Rurociągi!

 4. INDUS AGAR SA

  Spanien

  Kompletta raka ventiler och centrifugpumpar anpassade till alla typer av vätskor som är speciellt slipande och korrosiva.

 5. GE OIL & GAS

  Frankrike

  Masoneilan, i Dresserkoncernen, är världsledande inom reglerventiler för standardtillämpningar och svåra tillämpningar, på pneumatiska regulatorer och markinstrument.

 6. SOPAL

  Tunisien

 7. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Belgien

 8. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 1. MARCO TECH SAS

  Frankrike

 2. INOXPA S.A.U

  Spanien

 3. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

 4. HÜCOBI GMBH

  Tyskland

 5. GESA TERMÓMETROS SL

  Spanien

 6. TECVAL, S.L.

  Spanien

 7. SODELUX SA

  Belgien

 8. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. STEINCONNECTOR GMBH

  Tyskland

 10. WEGMAN VALVES

  Nederländerna