• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler och kopplingar

Resultat för

Ventiler och kopplingar - Import och export

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schubert & Salzer Control Systems är ett starkt växande Hightech-företag som utvecklar, tillverkar och säljer mycket exakta styr- och avstängningsventiler för användning i tekniska processer inom industrin. Våra ventiler hör till de mest effektiva på marknaden vad gäller energiförbrukning, livslängd och bulleremission. Deras kompakta konstruktion och höga styrkvalitet underlättar installationen och underhållet, och säkerställer en hög drift- och processäkerhet samt ovanligt långa drifttider. Schubert & Salzer Control Systems GmbH har sitt huvudkontor i Ingolstadt och kan erbjuda er och era kunder kvalitetsprodukter av tysktillverkad kvalitet direkt eller från våra dotterbolag i Benelux, England, Frankrike, Indien och USA, samt från fler än 40 internationella partners.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 3. FRITZ GYGER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Fritz Gyger AG är specialist på mikroteknik för mikroventiler och doseringsapparater. Vi utvecklar, producerar, säljer och erbjuder service genom våra partners eller oss själva över hela världen. 1959, grundades, började med grammofonnålar av safir. 1978, avancerade diamantnålar med patenterad Gyger-slipning. Idag, två generationer senare är det alltid nyfikenheten, uppfinnarandan och strävan efter perfektion som driver oss till att trotsa det omöjliga. 1992, utveckling och tillverkning av den patenterade elektromagnetiska 2/2-vägsmikroventilen av hårdmetall och rostfria komponenter för kontaktlös dosering. Nya standarder för storlek, precision, hastighet och livslängd. Modulärt doseringssystem i mikro- och nanoliterområdet. Liquid Dispenser CERTUS FLEX doserar vätskor med liten volym. Flerkanalsdosering med upp till 8 enskilda kanaler med precision och hög hastighet i enskild eller parallell drift. Ventilhuvud med rak eller snedställd doseringsstråle för dosering av olika vätskor och volymer. Obegränsade programmeringsmöjligheter med brett användningsområde. Dosering av vätskor från flaskor eller sprutor i alla vanligt förekommande mikrotiterplattor. Kan integreras i ditt automationsflöde via SiLA-gränssnitt. CLEANING STATION, för snabb och automatiserad rengöring med 3 rengöringslösningar för upp till 8 mikroventiler samtidigt för optimala rengöringsresultat

 4. ADIS FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

 5. GEP VALVES SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  I över 20 år har vårt företag Gep Valves sas varit en referenspunkt för leverans och teknisk assistans för industriella ventiler som är lämpliga för verksamheter i petrokemiska, marin-, stål- och mekaniska anläggningar. Stärkta av det ständiga sökandet efter innovationer och förbättringar för vår produktionskedja, har vi växt under åren till att bli partner till många nationella och internationella företag.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 2. IMEBUR ASYSER

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget IMEBUR ASYSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom gpl-ventiler, och högtrycksregulatorer. Företagets huvudkontor finns i Burgos, Spanien.

 3. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ANDRÉ RAMSEYER AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Flamatt, Schweiz.

 4. AST GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AST GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Dorsten, Tyskland.

 5. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KÜHME ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 1. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, klaffventil, backventil, Ventiler och kopplingar, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 2. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget A & S FÖRDERANLAGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 1. TURKOGLU

  Turkiet

  Företaget Sensoylar grundades under märket TURKOGLU 1978 och är en av Turkiets främsta tillverkare av byggnadsmaterial såsom vattenmätare, ventiler, böjliga metallslangar för vatten och gas, monteringar och fästen, brandutrustning och specialtillverkningar. Vi har blivit ett branschledande företag med ett professionellt och välberyktat märke, tack vare produkternas pålitlighet, hållbarhet, kvalitet och stabilitet. Våra produkter har tillämpningar inom alla områden av vatten-, gas- och avloppsindustrin. Företaget har genomgående gjort investeringar i teknik, baserat på marknadens behov enligt vår forsknings- och utvecklingsenhet, för att öka försäljningen både på den inhemska och den utländska marknaden. Företaget exporterar till många marknader världen över, och följs av konkurrenterna inom branschen. Merparten av produktionen och organisationen är certifierad med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-märkning, MID, ISO EU-direktiv, GOST, EN, TSE-standarder.

 2. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Tillverkar rörförbindningar i segment. Levererar stora segment för konstruktion av vattenledningsnät, avloppssystem, gasnät, dränering och industriella system. Vi förser investerare och entreprenörer med omfattande installationssystem. Kvalitet, modernitet och kundtillfredsställelse är våra huvudvärderingar. Se mer information på www.tako-ar.eu. Använd gärna våra tjänster från Tako Armatura Rurociągi!

 3. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan 2004 är Watergates en tillförlitlig partner för utveckling, produktion och försäljning av avancerade skjutspjällsventiler och elektriska drivenheter för industriautomation. Vi är en pålitlig tillverkare och leverantör med ett brett utbud av avancerade skjutspjällsventiler. Utöver vårt standardutbud erbjuder vi även innovativa speciallösningar. Vi är en stabil partner för våra kunder eftersom vi känner marknaden väl, ger välgrundade råd och löser problem på ett effektivt sätt.

 4. INDUS AGAR SA

  Spanien

  Kompletta raka ventiler och centrifugpumpar anpassade till alla typer av vätskor som är speciellt slipande och korrosiva.

 5. ORBINOX SA

  Spanien

  ORBINOX, med verksamhet i över 70 pays, över 45 års erfarenhet, vi utvecklar, tillverkar och distribuerar knivventiler, luckor, dampers och hydromekaniska utrustningar.

 6. GE OIL & GAS

  Frankrike

  Masoneilan, i Dresserkoncernen, är världsledande inom reglerventiler för standardtillämpningar och svåra tillämpningar, på pneumatiska regulatorer och markinstrument.

 7. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Belgien

  Företaget RISTERM VALVES & MAINTENANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Villers-Le-Bouillet, Belgien.

 8. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, tallriksventiler, Motorstyrning för industrikranar, tillverkning av kranar, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Bottrop, Tyskland.

 1. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

  Företaget HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom kranar-ventiler, rattar, gjutningar för kranar, och reservdelar för kranar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. INOXPA S.A.U

  Spanien

  Företaget INOXPA S.A.U, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för läkemedelsindustri. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Pumpar, Ventiler och kopplingar, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Pumpar, och Mixers. Företagets huvudkontor finns i Banyoles, Spanien.

 3. MARCO TECH SAS

  Frankrike

  Företaget MARCO TECH SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tankbilar. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, spännrullar för sugrör, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Mios, Frankrike.

 4. SODELUX SA

  Belgien

  Företaget SODELUX SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Rörledningar och rör av plastmaterial, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Ventiler och kopplingar, Rör och slangar av PVC, Rörledningar och rör av plastmaterial, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Recogne, Belgien.

 5. HÜCOBI GMBH

  Tyskland

  Företaget HÜCOBI GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Pneumatiska kopplingar, Kompressorer, Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Pneumatiska kopplingar, och Kompressorer. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 6. GESA TERMÓMETROS SL

  Spanien

  Företaget GESA TERMÓMETROS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument. Företaget är även verksamt inom Termometrar, Ventiler och kopplingar, Termometrar, Manometrar, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Urduliz-Vizcaya, Spanien.

 7. TECVAL, S.L.

  Spanien

  Företaget TECVAL, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom backventiler, speciallegering, och Ringventiler. Företagets huvudkontor finns i Vacarisses, Spanien.

 8. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 9. ADG - ALPES DIFFUSION EN GROS, SA.

  Frankrike

  Företaget ADG - ALPES DIFFUSION EN GROS, SA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Magnetventiler, och klaffar. Företagets huvudkontor finns i Albens, Frankrike.

 10. STEINCONNECTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget STEINCONNECTOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom Pneumatiska kopplingar, Pneumatiska kopplingar, och Honkontakter för snabbaslutningsflikar. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis