• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler för sanitetskopplingar

Resultat för

Ventiler för sanitetskopplingar - Import och export

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. ADIS FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

 3. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Välkommen till Szczawinski.pl, din förtroendepartner för partiförsäljning av armaturer! Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett urval kvalitetsprodukter för att svara på ert företags krävande behov. Vårt sortiment omfattar allt som är nödvändigt för professionella vattenförsörjnings- och sanitetsanläggningar. Från vattenmätare med hög precision till robusta gängade ventiler, mässingsarmaturer till gjutjärnskompression och reparationsarmaturer, vi tillhandahåller alla väsentliga produkter på ett och samma ställe. Våra produkter kommer från pålitliga tillverkare, vilket garanterar tillförlitlighet och hållbarhet. Vi håller ett stort lager för att tillfredsställa era behov utan dröjsmål. Våra högkvalitativa produkter har konkurrenskraftiga priser och vårt professionella team står till förfogande för råd och stöd för att hjälpa er att göra de bästa valen för er verksamhet. Vårt produktsortiment: vattenmätarkonsoler, vattenmätare och tillbehör, mässingsarmaturer, galvaniserade armaturer, gängade ventiler, reparationsarmaturer, gjutjärnsarmaturer och tejp.

 4. P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företaget är även verksamt inom Flottörströmställare, rostfria kulor, elektriska ventiler, ventiler för skarvar, Slider med system för nödutlösning, ventiler för kryogenapparater, tvättfat med avlopp, membranventiler för nivåkontroll, och regleringsventiler med membran. Företagets huvudkontor finns i Tönisvorst, Tyskland.

 5. BUSCHJOST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BUSCHJOST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Bad Oeynhausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Magstadt, Tyskland.

 2. SIAGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIAGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Schwetzingen, Tyskland.

 3. BÜRKERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÜRKERT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Ingelfingen, Tyskland.

 4. RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Sprockhövel, Tyskland.

 5. PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Uetersen, Tyskland.

 1. FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 2. RAU SERTA HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RAU SERTA HYDRAULIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Kirchheim, Tyskland.

 1. A/S SAUER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget A/S SAUER HYDRAULIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Kleinostheim, Tyskland.

 2. ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 4. HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Mücke, Tyskland.

 5. QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Drolshagen, Tyskland.

 6. CENTER TECH ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CENTER TECH ARMATUREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Laufeld, Tyskland.

 7. BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Bad Grund, Tyskland.

 8. VENTEK ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VENTEK ARMATUREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 2. ALKUMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALKUMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 3. RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Ingelfingen, Tyskland.

 4. ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 5. LUDWIG MOHREN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LUDWIG MOHREN KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 6. ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Hagnau, Tyskland.

 7. KARCOMA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARCOMA-ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Sindelfingen, Tyskland.

 8. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företaget är även verksamt inom Montering av hydraulanläggningar, Hydrauliska fogar, Hydraulik - Anläggningar och apparater, Cylindrar, hydrauliska, Ventiler, hydrauliska, Montering av hydraulanläggningar, Hydrauliska fogar, Hydraulik - Anläggningar och apparater, och Cylindrar, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Lübbecke, Tyskland.

 9. A+E ARMATUREN & AUTOMATISIERUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget A+E ARMATUREN & AUTOMATISIERUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Tostedt, Tyskland.

 10. BITTEL-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BITTEL-HYDRAULIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Singen (hohentwiel), Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis