• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler för industriell rörläggning

Resultat för

Ventiler för industriell rörläggning - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  WESA är ett välrenommerat företag med ett stort sortiment av kulventiler, värme-, rörlednings- och industriarmaturer som riktar sig mot sanitet-, värme- och tekniska specialgrossister. Våra produkter: Armaturer, rörledningsarmaturer, flänskulventiler, kulventiler, armaturer och kranar av rostfritt stål, stänkskydd (armaturer), kulventiler av rostfritt stål, spärrventiler, backventiler med mera

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 4. I.V.A.R. SPA

  Italien

  IVAR producerar innovativa artiklar för värme- och sanitetssystem helt tillverkade i Italien: ventiler för motståndsvärmare, moduler för direkträkning, anordningar för värmefördelning, rör och skarvstycken, understationer för värmekraftverk, fördelningsrör, värmesystem och paneler, komponenter för sol- och markvärmesystem.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Tyskland

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ADIS FRANCE

  Frankrike

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

  Alla produkter för "ventiler för industriell rörläggning"

 2. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Om du söker ventiler och tillbehör till styrningar för alla typer av ämnen är HO-Matic AG rätt ställe. Sedan vårt företag grundades 1977 har vi specialiserat oss på styrning av gasformiga och flytande ämnen samt av abrasiva material. Vid sidan av ett nära samarbete med internationellt välkända leverantörer av ventiler av vitt skilda slag (t. ex. företaget ROSS EUROPA GmbH eller Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG utvecklat en egen produkt, nämligen HOmatic-klämventilen. Den är idag en uppskattad lösning på många olika styrningsproblem hos kunder på alla kontinenter. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom ventilteknik och den höga kvaliteten på våra produkter kan vi omsätta kundernas önskemål i övertygande tekniska lösningar. Våra produkter: Reglerventiler för rörledningar; Klämventiler; Strypventiler; Tryckluftsstyrningsventiler m.m.

 3. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italien

  Vårt företag som är verksamhet sedan 40 år i sektorn för ventiler och industriella grindventiler. Vi har utvecklat know-how i den specifika elektromekaniska sektorn, inom kemi- och anläggningsbranschen och konstruerar, på kundernas begäran, industrikranar för vätskesystem av alla typer. Vi står till kundernas fullständiga förfogande för att bedöma behoven och tillsammans välja de tekniskt sett mest lämpliga teknikerna.

 4. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 5. BART

  Italien

  Företaget BART, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Manometrar, Rörskarvar - järnhaltig metall, Termometrar, tryckregulatorer för mätinstrument och precisionsinstrument, instrument för reglering och styrning av temperatur, Ventiler för industriell rörläggning, termometrar, och Manometrar. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 1. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Företaget RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, klaffventil, backventil, Ventiler och kopplingar, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 2. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. (som ingår i CNNC) är en teknologifokuserad verksamhet som sammanför forskning och utveckling, design, tillverkning och försäljning av ventiler för industriellt bruk. Det är Kinas och CNNC: s första registrerade ventilföretag. Produkterna används i över tio olika industrier, så som bränsle, bensin, oljeraffinering, kärnkraft, elkraft, metall, kemi, skeppsvarv, papperstillverkning och läkemedel. Vi tillhandahåller produkter inom landet, utomlands och till nationella forskningsverksamheter. Företagets varumärken "H" och "SUFA" är välkända inom ventilindustrin, med goda rykten och en viss påverkan på den internationella ventilmarknaden. "H" är ett känt märke för staden Suzhou och provinsen Jiangsu. Det utsågs på den fjortonde världsproducentkonferensen (2006) till ett av Kinas topp tio (ventil-) varumärken på världsmarknaden 2006.

 1. WILHELM GELDBACH GMBH

  Tyskland

  Vårt sortiment omfattar alla vanliga flänsar och rördelar enligt en lång rad olika standarder som till exempel DIN, EN, ANSI och British Standard. Vi erbjuder produkter i alla vanligt förekommande plast- och rostfrittkvaliteter.

 2. SICOM ITALIA

  Italien

  Rör, kopplingar, rörledningsprodukter, alla produkter enligt: ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Skarvstycken, smidda och gjutna ventiler, sömlösa och svetsade rör, mätning och kontroll av temperatur och flöde, smidda skarvar BW - SW - gängskurna ANSI B 16.11, stag och skruvförband.

 3. IDROSFER SRL

  Italien

 4. PETRAS

  Frankrike

 5. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Turkiet

 6. WENZHOU PIONEER VALVE CO., LTD.

  Kina

 7. VENN CO., LTD.

  Japan

 8. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Kina

 1. ZHEJIANG DOXI VALVE CO.LTD

  Kina

 2. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Förenade kungariket

 3. MAROS ENGINEERING

  Italien

 4. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. LEENGATE VALVES LTD

  Förenade kungariket

 6. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

 7. PETRO POWER OIL & GAS

  Förenade kungariket

 8. FLUID CONTROLS

  Förenade kungariket

 9. DVD VALVES - DOGUS VANA

  Turkiet

 10. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Grekland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ventiler för industriell rörläggning - Import och export

Antal resultat

826 Företag