• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler för industriell rörläggning

Resultat för

Ventiler för industriell rörläggning - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. I.V.A.R. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  IVAR producerar innovativa artiklar för värme- och sanitetssystem helt tillverkade i Italien: ventiler för motståndsvärmare, moduler för direkträkning, anordningar för värmefördelning, rör och skarvstycken, understationer för värmekraftverk, fördelningsrör, värmesystem och paneler, komponenter för sol- och markvärmesystem.

 3. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Om du söker ventiler och tillbehör till styrningar för alla typer av ämnen är HO-Matic AG rätt ställe. Sedan vårt företag grundades 1977 har vi specialiserat oss på styrning av gasformiga och flytande ämnen samt av abrasiva material. Vid sidan av ett nära samarbete med internationellt välkända leverantörer av ventiler av vitt skilda slag (t. ex. företaget ROSS EUROPA GmbH eller Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG utvecklat en egen produkt, nämligen HOmatic-klämventilen. Den är idag en uppskattad lösning på många olika styrningsproblem hos kunder på alla kontinenter. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom ventilteknik och den höga kvaliteten på våra produkter kan vi omsätta kundernas önskemål i övertygande tekniska lösningar. Våra produkter: Reglerventiler för rörledningar; Klämventiler; Strypventiler; Tryckluftsstyrningsventiler m.m.

 4. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 5. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WESA är ett välrenommerat företag med ett stort sortiment av kulventiler, värme-, rörlednings- och industriarmaturer som riktar sig mot sanitet-, värme- och tekniska specialgrossister. Våra produkter: Armaturer, rörledningsarmaturer, flänskulventiler, kulventiler, armaturer och kranar av rostfritt stål, stänkskydd (armaturer), kulventiler av rostfritt stål, spärrventiler, backventiler med mera

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 2. ADIS FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 3. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Vårt företag som är verksamhet sedan 40 år i sektorn för ventiler och industriella grindventiler. Vi har utvecklat know-how i den specifika elektromekaniska sektorn, inom kemi- och anläggningsbranschen och konstruerar, på kundernas begäran, industrikranar för vätskesystem av alla typer. Vi står till kundernas fullständiga förfogande för att bedöma behoven och tillsammans välja de tekniskt sett mest lämpliga teknikerna.

 4. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 5. GEP VALVES SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  I över 20 år har vårt företag Gep Valves sas varit en referenspunkt för leverans och teknisk assistans för industriella ventiler som är lämpliga för verksamheter i petrokemiska, marin-, stål- och mekaniska anläggningar. Stärkta av det ständiga sökandet efter innovationer och förbättringar för vår produktionskedja, har vi växt under åren till att bli partner till många nationella och internationella företag.

 1. BART

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BART, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Manometrar, Rörskarvar - järnhaltig metall, Termometrar, tryckregulatorer för mätinstrument och precisionsinstrument, instrument för reglering och styrning av temperatur, Ventiler för industriell rörläggning, termometrar, och Manometrar. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, klaffventil, backventil, Ventiler och kopplingar, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 1. WILHELM GELDBACH GMBH

  Tyskland

  Vårt sortiment omfattar alla vanliga flänsar och rördelar enligt en lång rad olika standarder som till exempel DIN, EN, ANSI och British Standard. Vi erbjuder produkter i alla vanligt förekommande plast- och rostfrittkvaliteter.

 2. SICOM ITALIA

  Italien

  Rör, kopplingar, rörledningsprodukter, alla produkter enligt: ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Skarvstycken, smidda och gjutna ventiler, sömlösa och svetsade rör, mätning och kontroll av temperatur och flöde, smidda skarvar BW - SW - gängskurna ANSI B 16.11, stag och skruvförband.

 3. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Turkiet

  Företaget PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom tallriksventiler, och pneumatiska startmotorer. Företagets huvudkontor finns i KOCAELI, Turkiet.

 4. IDROSFER SRL

  Italien

  Företaget IDROSFER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom konstfulla kranar, och servomotorer. Företagets huvudkontor finns i Prato Sesia, Italien.

 5. PETRAS

  Frankrike

  Företaget PETRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska manöverdon, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, och Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Pourrieres, Frankrike.

 6. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Kina

  Företaget CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom kulventiler för höga temperaturer, tallriksventiler, slidventiler, och backventiler. Företagets huvudkontor finns i Wenzhou, Kina.

 7. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BETA VALVE SYSTEMS LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Solenoidventiler, ventiler i rostfritt stål, flödesmätare - regulatorer för vattenanläggningar, och utrustning för filtrering. Företagets huvudkontor finns i High Wycombe, Förenade kungariket.

 8. MAROS ENGINEERING

  Italien

  Företaget MAROS ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom vakuumventiler, pneumatiska ventiler, pneumatiska ventiler och cylindrar, och utforming av ventiler. Företagets huvudkontor finns i Ferrara, Italien.

 1. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget GUTH VENTILTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom ventiler i rostfritt stål, anläggningar och utrustningar för ölbryggerier, Tillbehör i rostfritt stål för vinindustrin, och armaturer. Företagets huvudkontor finns i Landau, Tyskland.

 2. BURACCO SAS

  Frankrike

  Företaget BURACCO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Kopplingar, hydrauliska, Ventiler för sanitetskopplingar, Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, Kopplingar, hydrauliska, Ventiler för sanitetskopplingar, och Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Montceau Les Mines, Frankrike.

 3. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

  Företaget ZA.VE.RO. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, kulventil, och Ringventiler. Företagets huvudkontor finns i Romagnano Sesia, Italien.

 4. BREMER VALVES S.R.L.

  Italien

  Företaget BREMER VALVES S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Industriella kranar och ventiler, Ventiler, ventiler, och kulventil. Företagets huvudkontor finns i Barzago, Italien.

 5. LEENGATE VALVES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LEENGATE VALVES LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom tallriksventiler, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Derby, Förenade kungariket.

 6. MILLENNIUM VALVES ITALY

  Italien

  Företaget MILLENNIUM VALVES ITALY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, kulventil, rörskarvar av metall, Ventiler och kopplingar, och backventil. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 7. JONLOO MACHINE MANUFACTURING CO.,LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JONLOO MACHINE MANUFACTURING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom kulventil, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i Oubei Town,yongjia County,wenzhou City,, Förenade kungariket.

 8. FAF ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Turkiet

  Företaget FAF ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för industriell rörläggning. Företaget är även verksamt inom kranar-ventiler. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 9. ARMATUREN VERTRIEB ALMS GMBH

  Tyskland

  Företaget ARMATUREN VERTRIEB ALMS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, och Ventiler för industriell rörläggning. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 10. FUCOLI-SOMEPAL-FUNDIÇAO DE FERRO,S.A.

  Portugal

  Företaget FUCOLI-SOMEPAL-FUNDIÇAO DE FERRO,S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, och Ventiler för industriell rörläggning. Företagets huvudkontor finns i Coimbra, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis