• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ventiler för aerosol

Resultat för

Ventiler för aerosol - Import och export

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation är specialisten för magnet-, fluid- och styrteknik som erbjuder exakta och innovativa komponenter och moduler för många användningsområden. Kendrion Kuhnke Automation ingår i Industrial Division i Kendrion N.V. och verkar under firmanamnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Vid utvecklingen och tillverkningen av elektromagneter och ställdon drar IAC nytta av över 100 års erfarenhet och erbjuder en bred produktportfölj. IAC är även tillverkare inom fluidteknik och specialiserar sig på utveckling av kundanpassade ventiler, ventilblock och tryckregulatorer. Inom styrteknik använder IAC internationella industristandarder för att möjliggöra integration i de mest skilda infrastrukturer, samt induktiva värmesystem som möjliggör utsläppsfri uppvärmning i industriprocesser. Våra produkter används huvudsakligen i medicinteknik som dialysutrustning, anestesi- och andningsutrustning, tandvårdsutrustning, behandlings- och terapiutrustning. I automation och robotteknik som AGV, materialflödessystem och kollaborativa robotar. I maskinteknik används de i dryckes- och livsmedelsindustrin, tryck- och pappersbearbetning samt textilindustrin. Andra användningsområden är brandskydd och åtkomstkontroller i fastighetsautomation samt nödförsörjning av syrgas och kabinapplikationer i flygindustrin. Mer information om Kendrion finns på www.kendrion.com

 2. THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 3. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  PTEC GmbH är en tillförlitlig partner för stora projekt inom mobila och stationära naturgas- och vätgasapplikationer. Våra produkter: Ventiler, gasventiler, högtrycksventiler, högtrycksventiler för teknisk gas, flänsventiler för gas, magnetventiler, säkerhetsventiler för rör, säkerhetsventiler, ventiler för teknisk gas. Produktsortimentet omfattar rörledningar, skruvkopplingar, filter, backventiler, elektromagnetiska ventiler, säkerhetsanordningar och även kundanpassade produkter. Vi håller oss hela tiden uppdaterade om den senaste tekniken tack vare samarbeten med universitet, partnerskap, mässbesök och riktad fortbildning. Kunder inom bilindustrin över hela världen sätter sitt förtroende till PTEC – företaget för innovativa produkter.

 4. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Tyskland

  Företaget HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Munstycken - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, Smörjmedel för industribruk, Smörjmedel för bilar, Olja ej för livsmedelsbruk, Ventiler för aerosol, Smörjmedel för industribruk, Smörjmedel för bilar, och Olja ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Münsingen, Tyskland.

 5. EVERTON S.R.L

  Italien

  Företaget EVERTON S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kosmetika. Företaget är även verksamt inom Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, Förpackningar och inslagningar i metall, Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, och Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Povegliano Veronese, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH

  Tyskland

  Företaget COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Ettlingen, Tyskland.

 2. PACK-PART GMBH

  Schweiz

  Företaget PACK-PART GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Smörjmedel för industribruk, Vattenbehandling - Produkter, Ventiler för aerosol, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Smörjmedel för industribruk, och Vattenbehandling - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Kaiseraugst, Schweiz.

 3. VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA

  Spanien

  Företaget VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, Ventiler för aerosol, sprejanordningar, ventiler till aerosolflaskor, och manöverdon. Företagets huvudkontor finns i Morata De Tajuña, Spanien.

 4. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjeckiska republiken

  Företaget ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för aerosol. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, Ventiler och kopplingar, Ventiler för industriell rörläggning, Ventiler, hydrauliska, Tappventiler, Ventiler och kopplingar, Ventiler för industriell rörläggning, och Ventiler, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Plzen, Tjeckiska republiken.

 5. SILICONI CHIMICA S.R.L.

  Italien

  Företaget SILICONI CHIMICA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, Aerosol - Metallbehållare, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Marostica, Italien.

 1. PROFILE PHARMA LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget PROFILE PHARMA LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Guildford, Förenade kungariket.

 2. VALVE PRECISION

  Frankrike

  Företaget VALVE PRECISION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i St Michel Sur Orge, Frankrike.

 1. AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH

  Tyskland

  Företaget AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Bad Oldesloe, Tyskland.

 2. LINDAL HOLDINGS PLC

  Förenade kungariket

  Företaget LINDAL HOLDINGS PLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Leighton Buzzard, Förenade kungariket.

 3. AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Leighton Buzzard, Förenade kungariket.

 4. COSTERTEC SA

  Spanien

  Företaget COSTERTEC SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. LINDAL FRANCE

  Frankrike

  Företaget LINDAL FRANCE, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Briey, Frankrike.

 6. AIR PLANTS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AIR PLANTS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Leicester, Förenade kungariket.

 7. PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA

  Italien

  Företaget PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, Aerosol - Metallbehållare, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

 8. COSMOSOL S.R.L.

  Italien

  Företaget COSMOSOL S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, Aerosol - Metallbehållare, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Mulazzano, Italien.

 1. F.I.A. S.R.L.

  Italien

  Företaget F.I.A. S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aerosol - Metallbehållare, Ventiler för aerosol, Aerosol - Metallbehållare, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i San Giuliano Milanese, Italien.

 2. ARMATURES D AQUITAINE

  Frankrike

  Företaget ARMATURES D AQUITAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Pommevic, Frankrike.

 3. TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI.

  Turkiet

  Företaget TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Hydraulik - Anläggningar och apparater, Ventiler för aerosol, Hydraulik - Anläggningar och apparater, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. AEROSOL VALF SANAYI A S

  Turkiet

  Företaget AEROSOL VALF SANAYI A S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 5. DCP SP Z O O

  Polen

  Företaget DCP SP Z O O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Pabianice, Polen.

 6. EUSKO SA

  Spanien

  Företaget EUSKO SA, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Ventiler för aerosol, och Ventiler för aerosol. Företagets huvudkontor finns i Bergara, Spanien.

 7. MARHVEL

  Italien

 8. ALPATEC S.R.L.

  Italien

 9. DUE CI ELECTRONIC

  Italien

 10. UNISPRAY S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis