• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattenväxter

Resultat för

Vattenväxter - Import och export

 1. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli är ett företag i plantskolebranschen. Vårt mål är att tjäna kunden med professionalitet, effektivitet och punktlighet. För oss är det också viktigt att våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi är specialiserade på plantor för professionella (plantering av fruktträd och vinstockar) och rumsväxter.

 2. GEOTEST, A.S.

  Tjeckiska republiken

  GEOtest, a.s. är ett av de största och viktigaste företagen i Tjeckien som arbetar med miljöskydd och utför geologiska undersökningar, miljöåterställningsarbeten samt bedriver geoteknisk och hydrologisk forskning. Företaget har 40 års erfarenhet inom dessa områden och ett team av erfarna experter varav flera har praktisk erfarenhet av internationellt arbete.

 3. DE TUINEN VAN

  Nederländerna

  Företaget DE TUINEN VAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom inom- och utomhusväxter, lägenhetsväxter, vattenväxter, och artificiella växter. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 4. AQUAFISHSTORE

  Frankrike

  Företaget AQUAFISHSTORE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Voreppe, Frankrike.

 5. RAVEX D.O.O.

  Serbien

  Företaget RAVEX D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom vattenflter, och silar. Företagets huvudkontor finns i Vrbas, Serbien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turkiet

  Företaget ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor, växter och frukt, blomkålsplantor, vattenväxter, och Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företagets huvudkontor finns i Adana (adana, Turkey), Turkiet.

 2. AQUAPLANTA PT

  Portugal

  Företaget AQUAPLANTA PT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Valongo, Portugal.

 3. PLANTASCORUNNA

  Spanien

  Företaget PLANTASCORUNNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 4. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Italien

  Företaget COOPERATIVA P. G. FRASSATI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom prydnadsväxter, anläggning av irrigeringsanläggningar, trädfällning, och grässlagningsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Canneto Sull'oglio, Italien.

 5. EFEKT ROMAN BARTNICKI

  Polen

  Företaget EFEKT ROMAN BARTNICKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Mińsk Mazowiecki, Polen.

 1. GARNELEN-GUEMMER

  Tyskland

  Företaget GARNELEN-GUEMMER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Berlin-Steglitz, Tyskland.

 2. PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom avhärdare industriella, provtagning på tappvatten och avfall, utrustning för omvänd osmos, och Naprave za čiščenje vode. Företagets huvudkontor finns i Tonbridge, Förenade kungariket.

 1. PLANTEDBOX

  Belgien

  Företaget PLANTEDBOX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom akvarietillbehör, och akvarier. Företagets huvudkontor finns i Velm, Belgien.

 2. DE STEXHE

  Belgien

  Företaget DE STEXHE, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom Diverse vattenprodukter, Diverse vattenprodukter, och liner för dammar. Företagets huvudkontor finns i Omal, Belgien.

 3. WITTERS

  Belgien

  Företaget WITTERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, Vattenväxter, och Krasse. Företagets huvudkontor finns i Rumst, Belgien.

 4. C&G IBÉRICA

  Spanien

  Företaget C&G IBÉRICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. WEB ACUARIOS

  Spanien

  Företaget WEB ACUARIOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom akvarieväxter, Odling av vattenväxter, och akvarietillbehör. Företagets huvudkontor finns i Cuenca, Spanien.

 6. AQUA PRODUCTION

  Belgien

  Företaget AQUA PRODUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Vattenbruk och fiskodling, och Odling av vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Limal, Belgien.

 7. AQUA KOI

  Belgien

  Företaget AQUA KOI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Fiskar för fiskdammar, Vattenväxter, Fiskar för fiskdammar, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Balen, Belgien.

 8. AQUA GREEN CONSULT

  Belgien

  Företaget AQUA GREEN CONSULT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom Diverse vattenprodukter, Vattenbruk och fiskodling, Diverse vattenprodukter, och Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Limal, Belgien.

 1. UAE-HYDROPONICS FARM

  Förenade arabstaterna

  Företaget UAE-HYDROPONICS FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom grönsallad. Företagets huvudkontor finns i Abu Dhabi, Förenade arabstaterna.

 2. ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Företaget ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företaget är även verksamt inom akvatiska och träskväxter, och rening med växter. Företagets huvudkontor finns i Istrana, Italien.

 3. WATERPLANT.EU

  Nederländerna

  Företaget WATERPLANT.EU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i handel, Nederländerna.

 4. D&E BROAD

  Förenade kungariket

  Företaget D&E BROAD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, Fruktträd, Vattenväxter, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Launceston, Förenade kungariket.

 5. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

  Nederländerna

  Företaget AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Maasland, Nederländerna.

 6. HYDRO HUISMAN B.V.

  Nederländerna

  Företaget HYDRO HUISMAN B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Bemmel, Nederländerna.

 7. FIRST HYDRO COMPANY

  Förenade kungariket

  Företaget FIRST HYDRO COMPANY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 8. FUJIAN BRINGREEN FOODS CO.,LTD

  Kina

  Företaget FUJIAN BRINGREEN FOODS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse vattenprodukter. Företaget är även verksamt inom ätbara alger, och vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Fuzhou, Kina.

 9. TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S

  Danmark

  Företaget TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Egaa, Danmark.

 10. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

  Nederländerna

  Företaget AQUAFLORA AQUARIUM B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vattenväxter, och Vattenväxter. Företagets huvudkontor finns i Vinkeveen, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis