• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattendistribution

Resultat för

Vattendistribution - Import och export

 1. NEW TRADE CENTER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEW TRADE CENTER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Eau de parfum, Skönhetsprodukter, Parfymer och skönhetsprodukter, Diet- och bionäring, Vattendistribution, krommineraler, import-export av parfymer, Agrifood industry, och Skönhet - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Morvillars, Frankrike.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenåtervinning - utrustning och installation. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Pumpar, Behandling av vatten - Apparater och anläggningar, Dränering, anläggningar och utrustning, Filtrering, utrustning och tillbehör, Filter systems, Vattendistribution, anläggningar för rening av dricksvatten, och Pumpar. Företagets huvudkontor finns i Kempenich, Tyskland.

 3. BOMBAS BALLESTER SL

  Spanien

  År 1954 grundades ett litet företag på rue la Gloria av Mariano Ballester Navarro, och som först hette TALLERES BALLESTER. Gradvis kom hans söner Pepe, Mariano, Ángel, Toni och Juanito med i företaget. PUMPAR, HÖGTRYCKSPUMPAR, BRANDPUMPAR, PUMPAR FÖR VATTENRENING. FOTOKATALYS förstör virus, bakterier, VOC, eten och alla möjliga dåliga lukter. FÖRNYBAR ENERGI, total vatten- och energibesparing.

 4. 1RDESIGN

  Frankrike

  Företaget 1RDESIGN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom flaskor i glas, kylda vattenfontäner för institutioner, och flaskor i plast. Företagets huvudkontor finns i Chambéry, Frankrike.

 5. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Tyskland

  Företaget W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Horrheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. UWO-WATER GMBH

  Tyskland

  Företaget UWO-WATER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Vattenåtervinning - utrustning och installation, och Vattenåtervinning - utrustning och installation. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Rening av industriavloppsvatten, behandlingar och återvinning av processvatten, Obdelava odplak in odpadne vode, Rening av industriavloppsvatten, och tillverkning av vattenreningsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf A.n., Tyskland.

 3. KALIMBA

  Belgien

  Företaget KALIMBA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Vattenkylare, Alkoholdrycker, industri - Maskiner och utrustning, Vattenkylare, varuautomater för varma drycker, Alkoholdrycker, industri - Maskiner och utrustning, och chokladmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Lanaken, Belgien.

 4. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget GLOBAL WATER SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kemisk filtrering. Företaget är även verksamt inom Vätskefilter, Vattendistribution, jonisatorer, Vätskefilter, Vattendistribution, och automatiska vattenavhärdare. Företagets huvudkontor finns i Czeladź, Polen.

 5. IWVA

  Belgien

  Företaget IWVA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Rening av industriavloppsvatten, Vattendistribution, avloppssanering, Rening av industriavloppsvatten, och Avfallsuppsamlare. Företagets huvudkontor finns i Oostduinkerke, Belgien.

 1. ORDAL

  Belgien

  Företaget ORDAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Vatten - Produktion och distribution, lemonad, Fruktjuice, saft, och Vatten - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Ranst, Belgien.

 2. RAMUS INDUSTRIE SA

  Frankrike

  Företaget RAMUS INDUSTRIE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Industriella kranar och ventiler, Vattendistribution, armatur, armaturer för byggnation, och Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i La Motte Servolex, Frankrike.

 1. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget MFK MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Centrifugalgjutning av metaller - Maskiner, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Fräsning av stål och metall, Centrifugalgjutning av metaller - Maskiner, och Fotokopiering - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Albstadt, Tyskland.

 2. OPTIM QUALITY, S.L

  Spanien

  Företaget OPTIM QUALITY, S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 3. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugal

  Företaget DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 4. FLOWSERVE POMPES SAS

  Frankrike

  Företaget FLOWSERVE POMPES SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Vattendistribution, avhärdningsfilter, tillbehör till värmepannor, och pumpstationer. Företagets huvudkontor finns i Arnage, Frankrike.

 5. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Återvinning av avloppsvatten. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Vattendistribution, material för bevattning, ventiler i gjutjärn, och utloppsrör. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. APK WALLONIE

  Belgien

  Företaget APK WALLONIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom Underjordsarbeten - Företag, Vattendistribution, Distribution av elektricitet, Underjordsarbeten - Företag, avlopp, Vattendistribution, och Distribution av elektricitet. Företagets huvudkontor finns i Saive, Belgien.

 7. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Tyskland

  Företaget KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Dessau, Tyskland.

 8. FUNKE FRANCE

  Frankrike

  Företaget FUNKE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Vattendistribution, vattentätning, och vattenpumpar. Företagets huvudkontor finns i Caluire Et Cuire, Frankrike.

 1. YDROFORES NEROU

  Grekland

  Företaget YDROFORES NEROU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Koropi, Grekland.

 2. AQUALOGIC

  Polen

  Företaget AQUALOGIC, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företaget är även verksamt inom Kemisk filtrering, Vatten - Produktion och distribution, vattenrening, Kemisk filtrering, Vatten - Produktion och distribution, och kaffekokare. Företagets huvudkontor finns i Tychy, Polen.

 3. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Tyskland

  Företaget ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Miljöskyddstjänster. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Återvinning och återanvändning av diverse material, Vattendistribution, Återvinning och återanvändning av diverse material, och förvaltning avfall. Företagets huvudkontor finns i Sierksdorf, Tyskland.

 4. STAR HOLDING

  Spanien

  Företaget STAR HOLDING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Mataró, Spanien.

 5. CEM WATER METERS

  Turkiet

  Företaget CEM WATER METERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Trabzon, Turkiet.

 6. AVK BELGIUM

  Belgien

  Företaget AVK BELGIUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ventiler och kopplingar. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, utformning av gasdistributionsnät, och Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 7. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 8. U.V.O. AG

  Schweiz

  Företaget U.V.O. AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Gas - Produktion och distribution, Vatten - Produktion och distribution, Vattendistribution, Gas och olja - Utvinning, Gas - Produktion och distribution, Vatten - Produktion och distribution, och Vattendistribution. Företagets huvudkontor finns i Ziegelbrücke, Schweiz.

 9. HYGIENE-INSTITUT BERLIN SEARCH CARE GMBH

  Tyskland

  Företaget HYGIENE-INSTITUT BERLIN SEARCH CARE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Radar och radionavigering, Möblerade kontor och industrilokaler - Service, Kvalitetskontroll och certifikat, Vattendistribution, Radar och radionavigering, Möblerade kontor och industrilokaler - Service, och Kvalitetskontroll och certifikat. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 10. ENTSORGUNGS- UND VERWERTUNGS GMBH

  Tyskland

  Företaget ENTSORGUNGS- UND VERWERTUNGS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Vattendistribution, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Lagring och uppsamling av avfall - Material, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Vattendistribution, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Lagring och uppsamling av avfall - Material, och Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Freising, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis