• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattenbruk och fiskodling

Resultat för

Vattenbruk och fiskodling - Import och export

 1. TROPICAL

  Polen

  Tropical foods har blivit en populär och välkänd faktor i akvarieindustrin under de senaste 45 åren. Vi exporterar till över 80 länder över hela världen. Vårt sortiment: •VATTENBEHANDLINGSPRODUKTER Våra behandlingsprodukter innehåller alla nödvändiga ingredienser för att behandla akvarievatten och anpassa det till invånarnas behov. Erbjudandet komplementeras av specialiserade salter som är användbara vid transport och kläckning. •FÖREBYGGANDE - PROBIOTISKT FODER I FÖREBYGGANDE SYFTE innefattar foder med probiotika för daglig utfodring av fisk. Fodret finns i fyra storlekar: Mikro, XXS, S och M. •MJUKT SORTIMENT - INNOVATIVA KONCEPT AV AKVARIEPRODUKTER Mjuka granulat, hög hydrostabilitet, enastående upptagbarhet, mängder av näring - det är de unika kvaliteterna hos vårt mjuka sortiment av akvarieprodukter. Den polska tillverkaren har utvecklat en unik metod för att tillverka mjuka, extruderade livsmedel, som är mer attraktivt för fisken och lättare för matsmältningen. •TROPICAL PREMIUM LINE innefattar både generella och specialanpassade foder, till för fiskar med specifika kostbehov. •TROPICAL MARINE POWER innefattar foder, vattenbehandlingsprodukter och havssalt för saltvattensakvarium. Tropical har specialiserade foder för dekorationsfiskar i dammar, som koi, stör och andra arter.

 2. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Sverige

  Mammadov Caviar är en partihandlare inom lyxkaviarsortiment, baserat i Sverige. Vi importerar störrom, kaviar, från en av de största godkända störfarmarna i Kina, i Qiandons sjödistrikt. Vi distribuerar främst som grossist, och letar aktivt efter samarbetspartners. Beroende på störsort, så distribuerar vi för närvarande följande kvaliteter: -Mammadov ”Premiumblandning"/Mix (Acipenser Schrenkiid & Huso Dauricus) -Mammadov Oscietra ”Ryssland” (Acipenser Guildenstaedti). Kaviar anses vara ett mycket hälsosamt afrodisiaka och innehåller aminosyror, mineraler, lysin och så lite som 157 mg kolesterol/100 gram. Det som avgör kaviarens kvalitet är delvis varifrån stören kommer, och delvis hur den förädlas. Det finns olika sätt att förädla kaviar. Vårt sortiment förbereds på det traditionella sättet - "Malossol", som betyder "lite salt" på ryska. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss för mer information!

 3. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har över femtio års erfarenhet av plastbearbetning och tillverkar Hel-x fyllkroppar för biologisk avlopps- och gasrening och för användning inom akvakultur. Oavsett vad du har tänkt använda de högpresterande Hel-x plastfyllkropparna till kan du lita på vårt gedigna tekniska kunnande! Tillverkningen sker enbart vid vår fabrik i Tyskland och enligt vår egenutvecklade process som uppfyller de tuffaste kraven i tillämpliga kvalitets- och miljöstandarder. Låga investerings- och driftskostnader, enkel hantering och hög effektivitet gör våra Hel-x-fyllkroppar till ett såväl ekologiskt som ekonomiskt alternativ för dig. Hel-x-fyllkroppar används i hela världen för kommunal och industriell avloppsrening i både MBBR- och IFAS-system. Även i akvakultur och biogasanläggningar finns det många installationer.

 4. NUTRIFISH

  Tunisien

 5. GRANJA AGAS SA

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Frankrike

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 3. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrike

 4. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Förenade kungariket

 5. AQUATROPICAL

  Demokratiska republiken Kongo (Kinshasa)

 1. CAVIAR DE NEUVIC - HUSO SAS

  Frankrike

 2. FINITTICA SRL

  Italien

 1. HOMARIUM

  Belgien

 2. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 3. CASAMER

  Frankrike

 4. LANDING AQUACULTURE

  Nederländerna

 5. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

 6. SPAROS, LDA.

  Portugal

 7. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Kanada

 8. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgien

 1. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Tyskland

 2. ROMNETS CORPORATION

  Rumänien

 3. TRUST CARE COMPANY

  Egypten

 4. OYSTERWORLD

  Portugal

 5. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italien

 6. ART PRO COMPOSITE

  Frankrike

 7. PRUNIER MANUFACTURE

  Frankrike

 8. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanien

 9. NEPTUNE LED

  Frankrike

 10. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet