• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattenbruk och fiskodling

Resultat för

Vattenbruk och fiskodling - Import och export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har över femtio års erfarenhet av plastbearbetning och tillverkar Hel-x fyllkroppar för biologisk avlopps- och gasrening och för användning inom akvakultur. Oavsett vad du har tänkt använda de högpresterande Hel-x plastfyllkropparna till kan du lita på vårt gedigna tekniska kunnande! Tillverkningen sker enbart vid vår fabrik i Tyskland och enligt vår egenutvecklade process som uppfyller de tuffaste kraven i tillämpliga kvalitets- och miljöstandarder. Låga investerings- och driftskostnader, enkel hantering och hög effektivitet gör våra Hel-x-fyllkroppar till ett såväl ekologiskt som ekonomiskt alternativ för dig. Hel-x-fyllkroppar används i hela världen för kommunal och industriell avloppsrening i både MBBR- och IFAS-system. Även i akvakultur och biogasanläggningar finns det många installationer.

 2. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Sverige

  Verified by europages badge

  Mammadov Caviar är en partihandlare inom lyxkaviarsortiment, baserat i Sverige. Vi importerar störrom, kaviar, från en av de största godkända störfarmarna i Kina, i Qiandons sjödistrikt. Vi distribuerar främst som grossist, och letar aktivt efter samarbetspartners. Beroende på störsort, så distribuerar vi för närvarande följande kvaliteter: -Mammadov ”Premiumblandning"/Mix (Acipenser Schrenkiid & Huso Dauricus) -Mammadov Oscietra ”Ryssland” (Acipenser Guildenstaedti). Kaviar anses vara ett mycket hälsosamt afrodisiaka och innehåller aminosyror, mineraler, lysin och så lite som 157 mg kolesterol/100 gram. Det som avgör kaviarens kvalitet är delvis varifrån stören kommer, och delvis hur den förädlas. Det finns olika sätt att förädla kaviar. Vårt sortiment förbereds på det traditionella sättet - "Malossol", som betyder "lite salt" på ryska. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss för mer information!

 3. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget NUTRIFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, och akvakultur av lax. Företagets huvudkontor finns i Monastir, Tunisien.

 4. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget GRANJA AGAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Vattenbruk och fiskodling, vaktelägg, hönsägg, ägg från frigående utomhushöns, ägg från spanien, ägg i cuenca, och färska förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 5. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Företaget PARLIER ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom odling av havsmollusker, byråer för forskning och utveckling inom sektorn för jordbruk och zooteknik, utbildning och ny teknik för företag, och konsulter, biologi. Företagets huvudkontor finns i La Roche Sur Yon, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Företaget SEAWELL HIRTSHALS A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 2. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrike

  Företaget DOMEC AQUACULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Akvariefiskar. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, havsfisk fiske, störar, och Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Airvault, Frankrike.

 3. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BLACK CAVIAR CLUB LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Swadlincote, Förenade kungariket.

 4. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

  Företaget VISKWEKERIJ CORTEN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Fiskar för fiskdammar, Vattenbruk och fiskodling, och Fiskar för fiskdammar. Företagets huvudkontor finns i Lommel, Belgien.

 5. TRUST CARE COMPANY

  Egypten

  Företaget TRUST CARE COMPANY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Veterinärprodukter. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, och Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Obour, Egypten.

 1. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italien

  Företaget VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom ätbara alger. Företagets huvudkontor finns i Cavallino-Treporti, Italien.

 2. LANDING AQUACULTURE

  Nederländerna

  Företaget LANDING AQUACULTURE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Oirschot, Nederländerna.

 1. PACIFICO AQUACULTURE

  Mexiko

  Företaget PACIFICO AQUACULTURE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Ensenada, Mexiko.

 2. NEPTUNE LED

  Frankrike

  Företaget NEPTUNE LED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Undervattensbelysning. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, och Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Ste Anne / Gervonde, Frankrike.

 3. OYSTERWORLD

  Portugal

  Företaget OYSTERWORLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom ostron, tapesmusslor, och formar. Företagets huvudkontor finns i Queijas, Portugal.

 4. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Schirgiswalde-Kirschau, Tyskland.

 5. VDM GALICIA SL

  Spanien

  Företaget VDM GALICIA SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Livsmedel - Import/Export, marknader för partiförsäljning, snäckor, Vattenbruk och fiskodling, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Ribeira, Spanien.

 6. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Kanada

  Företaget MATRIX ENVIRONMENT INC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Montreal (laval), Kanada.

 7. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanien

  Företaget IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Undersöknings- och utvecklingsstrategi, Geologi - Forskning och studier, privata arbeten, Vattenbruk och fiskodling, och Undersöknings- och utvecklingsstrategi. Företagets huvudkontor finns i Coruño (llanera)-Asturias, Spanien.

 8. AQUATROPICAL

  Demokratiska republiken Kongo (Kinshasa)

  Företaget AQUATROPICAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Kinshasa, Demokratiska republiken Kongo (Kinshasa).

 1. SPAROS, LDA.

  Portugal

  Företaget SPAROS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, och Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Olhão, Portugal.

 2. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgien

  Företaget VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Fiskar för fiskdammar, Vattenbruk och fiskodling, fiskodling, Fiskar för fiskdammar, och Karpfiske. Företagets huvudkontor finns i Zonhoven, Belgien.

 3. PRUNIER MANUFACTURE

  Frankrike

  Företaget PRUNIER MANUFACTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Störkaviar, kaviar från Aquitaine, Kaviar från odling, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Montpon Menesterol, Frankrike.

 4. ROMNETS CORPORATION

  Rumänien

  Företaget ROMNETS CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. HOMARIUM

  Belgien

  Företaget HOMARIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Anläggningar för fiskuppfödning, Vattenbruk och fiskodling, Anläggningar för fiskuppfödning, Vattenbruk och fiskodling, och måttbeställda akvarier. Företagets huvudkontor finns i Pittem, Belgien.

 6. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget VISION GREEN SOLUTIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom desinficeringsmedel för vattenrening, kemisk desinficering av vatten, och bakteriedödande desinficering av byggnader, miljöer och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 7. FINITTICA SRL

  Italien

  Företaget FINITTICA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom uppfödning biologisk, och tapesmusslor. Företagets huvudkontor finns i Goro, Italien.

 8. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom tråg för fiskodling, Rörbockning, fritidsbåtar, och saluföring av halvfabrikat av fiskeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. REDES DOS MARES

  Spanien

  Företaget REDES DOS MARES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Cartagena, Spanien.

 10. SALLMANN FEHR AG

  Schweiz

  Företaget SALLMANN FEHR AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Skrivmaterial, Tyger, Tygbehandling, Vattenbruk och fiskodling, Skrivmaterial, Tyger, och Tygbehandling. Företagets huvudkontor finns i Emmenbrücke, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis