• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • varmvattenbehållare i gjutjärn

Resultat för

Varmvattenbehållare i gjutjärn - Import och export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Presentartiklar - företag, plattor i gjutjärn, kastruller, Paellafat, kastruller, kastruller med non-stickbeläggning, kastanjekaminer, och stekpannor. Företagets huvudkontor finns i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CALDAIE MELGARI SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, ångvärmepannor för industriellt bruk, uthyrning av värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, gasvärmepannor för industriellt bruk, ångvärmepannor för stålverk, och värmepannor för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Gadesco-Pieve Delmona, Italien.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turkiet

  Rima Heating Systems grundades 1969 och är beläget i Istanbul. Vårt registrerade varumärke är Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal gjuteri). Vi har över 50 års erfarenhet av gjutjärnsindustrier och aluminiumgjutning i Turkiet. Vårt produktsortiment består av stående eller väggmonterade kondensorpannor inklusive aluminiumgjutna värmeväxlare som tillverkats av vårt företag under eget patent, pannor för fast bränsle, kombinerade pannor och värmeväxlare, atmosfäriska järngjutna pannor, samt gaspannor och oljepannor som tillverkas med gjutna segment från egen produktion. I över 30 år har tiotusentals boende i Europa, Mellanöstern, Balkanländerna, Ryssland, Kina och Mexiko fått sin värme genom Rima Heating Systems. Företaget exporterar till över 35 länder, och tillverkar värmepannor och gjutna segmenterade växlare under eget varumärke för många organisationer i Turkiet och utomlands, som är ledande företag inom värmeindustrin. Vi utvecklar nya produkter på vår avdelning för forskning och utveckling, och utför tester i egna laboratorier genom alla steg i produktionen innan produkterna släpps på marknaden. Alla våra produkterna möter standarderna CE, GOST-R och TSE (Turkiets standardinstitution), och företaget har blivit certifierad med ISO 9001. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. BENESSERE SRL

  Italien

  Vi erbjuder alla tjänster som ni förväntar er av ett stort företag, med kompetenta tekniker som fortbildas med jämna mellanrum. Vi är ett tekniskt servicecenter auktoriserat BUDERUS och CS THERMOS

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Tyskland

  Företaget IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Sondershausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MENESTRINA S.R.L.

  Italien

  Företaget MENESTRINA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom pannor för tjära och asfalt för konstruktion vägar, och anläggningar och utrustningar för att blanda och emulgera tjära. Företagets huvudkontor finns i Trento, Italien.

 2. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumänien

  Företaget SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för läkemedelsindustri. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, och Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 3. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Företaget Z.P.H.U. OKSANA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gasvärmepannor, och kaminer. Företagets huvudkontor finns i Pleszew, Polen.

 4. DELLIS ETS

  Belgien

  Företaget DELLIS ETS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Metalltunnor, Miljösanering - Tjänster, värmepannor för hemmet, Metalltunnor, Avgasning - Företag, och Miljösanering - Tjänster. Företagets huvudkontor finns i Neuville, Belgien.

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatien

  Företaget CENTROMETAL D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom elektriska värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Macinec, Kroatien.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget WÄRME SPOL. S R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Pumpar, Värmeväxlare, Skarvar för gas, Industriella kranar och ventiler, Pumpar, Värmeväxlare, och Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Brno , Tjeckiska republiken.

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Hygieniska och sanitära apparater, Kranar för sanitetsutrymmen, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Hygieniska och sanitära apparater, Kranar för sanitetsutrymmen, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Teplice , Tjeckiska republiken.

 1. COLOMBO IMPIANTI DI GIUSEPPE COLOMBO & C. (S.N.C.)

  Italien

  Företaget COLOMBO IMPIANTI DI GIUSEPPE COLOMBO & C. (S.N.C.), är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Lainate, Italien.

 2. OEKOFEN ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget OEKOFEN ITALIA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Värmepannor för uppvärmning av hem, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Naturno, Italien.

 3. PESSOT DI PESSOT ROBERTO

  Italien

  Företaget PESSOT DI PESSOT ROBERTO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Autoklavar, Industriella värmepannor, Autoklavar, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 4. GAS NAPOLETANA S.R.L.

  Italien

  Företaget GAS NAPOLETANA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 5. TECNOGEST S.R.L.

  Italien

  Företaget TECNOGEST S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Värmepannor för uppvärmning av hem, Industriella värmepannor, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i San Benedetto Del Tronto, Italien.

 6. ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C.

  Italien

  Företaget ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Värmepannor för uppvärmning av hem, Industriella värmepannor, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Cordenons, Italien.

 7. FLOW CLIMA, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget FLOW CLIMA, SPOL. S R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Filtrering, utrustning och tillbehör, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Filtrering, utrustning och tillbehör, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Praha 4 , Tjeckiska republiken.

 8. GBM CLIMA

  Italien

  Företaget GBM CLIMA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Santa Ninfa, Italien.

 1. HEIZUNGSBAU S.R.L.

  Italien

  Företaget HEIZUNGSBAU S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Appiano Sulla Strada Del Vino, Italien.

 2. S.I.A.T. ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget S.I.A.T. ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Värmeväxlare, Industriella värmepannor, Värmeväxlare, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Rho, Italien.

 3. DE PAOLIS MARCO

  Italien

  Företaget DE PAOLIS MARCO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Zagarolo, Italien.

 4. WEISHAUPT ITALIA S.P.A.

  Italien

  Företaget WEISHAUPT ITALIA S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Industriella förbrännare. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Gerenzano, Italien.

 5. ICI CALDAIE S.P.A.

  Italien

  Företaget ICI CALDAIE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Värmepannor för uppvärmning av hem, Industriella värmepannor, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Zevio, Italien.

 6. NUOVA CE.RE.DO.

  Italien

  Företaget NUOVA CE.RE.DO., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Värmepannor för uppvärmning av hem, Industriella värmepannor, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Pescara, Italien.

 7. BARTOLETTI ALESSANDRO

  Italien

  Företaget BARTOLETTI ALESSANDRO, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 8. CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE

  Italien

  Företaget CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Ginosa, Italien.

 9. OSBY PARCA AB

  Sverige

  Företaget OSBY PARCA AB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, nerjaveče kovine, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kotlarstvo, nerjaveče kovine, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Osby, Sverige.

 10. AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY

  Förenade kungariket

  Företaget AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Stålgjuteri, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Hertford, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis