• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • varmvattenbehållare i gjutjärn

Resultat för

Varmvattenbehållare i gjutjärn - Import och export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Presentartiklar - företag, plattor i gjutjärn, kastruller, Paellafat, kastruller, kastruller med non-stickbeläggning, kastanjekaminer, och stekpannor. Företagets huvudkontor finns i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CALDAIE MELGARI SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, ångvärmepannor för industriellt bruk, uthyrning av värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, gasvärmepannor för industriellt bruk, ångvärmepannor för stålverk, och värmepannor för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Gadesco-Pieve Delmona, Italien.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turkiet

  Rima Heating Systems grundades 1969 och är beläget i Istanbul. Vårt registrerade varumärke är Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal gjuteri). Vi har över 50 års erfarenhet av gjutjärnsindustrier och aluminiumgjutning i Turkiet. Vårt produktsortiment består av stående eller väggmonterade kondensorpannor inklusive aluminiumgjutna värmeväxlare som tillverkats av vårt företag under eget patent, pannor för fast bränsle, kombinerade pannor och värmeväxlare, atmosfäriska järngjutna pannor, samt gaspannor och oljepannor som tillverkas med gjutna segment från egen produktion. I över 30 år har tiotusentals boende i Europa, Mellanöstern, Balkanländerna, Ryssland, Kina och Mexiko fått sin värme genom Rima Heating Systems. Företaget exporterar till över 35 länder, och tillverkar värmepannor och gjutna segmenterade växlare under eget varumärke för många organisationer i Turkiet och utomlands, som är ledande företag inom värmeindustrin. Vi utvecklar nya produkter på vår avdelning för forskning och utveckling, och utför tester i egna laboratorier genom alla steg i produktionen innan produkterna släpps på marknaden. Alla våra produkterna möter standarderna CE, GOST-R och TSE (Turkiets standardinstitution), och företaget har blivit certifierad med ISO 9001. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. BENESSERE SRL

  Italien

  Vi erbjuder alla tjänster som ni förväntar er av ett stort företag, med kompetenta tekniker som fortbildas med jämna mellanrum. Vi är ett tekniskt servicecenter auktoriserat BUDERUS och CS THERMOS

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Tyskland

  Företaget IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Sondershausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MENESTRINA S.R.L.

  Italien

  Företaget MENESTRINA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom pannor för tjära och asfalt för konstruktion vägar, och anläggningar och utrustningar för att blanda och emulgera tjära. Företagets huvudkontor finns i Trento, Italien.

 2. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatien

  Företaget CENTROMETAL D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom elektriska värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Macinec, Kroatien.

 3. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumänien

  Företaget SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för läkemedelsindustri. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, och Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 4. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Företaget Z.P.H.U. OKSANA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gasvärmepannor, och kaminer. Företagets huvudkontor finns i Pleszew, Polen.

 5. DELLIS ETS

  Belgien

  Företaget DELLIS ETS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Metalltunnor, Miljösanering - Tjänster, värmepannor för hemmet, Metalltunnor, Avgasning - Företag, och Miljösanering - Tjänster. Företagets huvudkontor finns i Neuville, Belgien.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget WÄRME SPOL. S R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Pumpar, Värmeväxlare, Skarvar för gas, Industriella kranar och ventiler, Pumpar, Värmeväxlare, och Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Brno , Tjeckiska republiken.

 2. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  Kina

  Företaget ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom rörskarvar av gjutjärn, och stängningsanordningar av metall för byggnadsarbete. Företagets huvudkontor finns i cangzhou, Kina.

 1. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Hygieniska och sanitära apparater, Kranar för sanitetsutrymmen, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Hygieniska och sanitära apparater, Kranar för sanitetsutrymmen, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Teplice , Tjeckiska republiken.

 2. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Företaget WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Weifang, Kina.

 3. TAMBORINI SERVICE

  Italien

  Företaget TAMBORINI SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Värme, luftkonditionering - Arbete. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Varese, Italien.

 4. LMF S.R.L.

  Italien

  Företaget LMF S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Sarego, Italien.

 5. GRECO IPPOLITO E C S.N.C.

  Italien

  Företaget GRECO IPPOLITO E C S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Centralvärme - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 6. IDEALKLIMA DI MISCHI FERRUCCIO

  Italien

  Företaget IDEALKLIMA DI MISCHI FERRUCCIO, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Värmepannor för uppvärmning av hem, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Roverbella, Italien.

 7. A.B.I. DI BRUGNOLO RENZO C. S.A.S.

  Italien

  Företaget A.B.I. DI BRUGNOLO RENZO C. S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella förbrännare. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Venezia, Italien.

 8. BARTOLETTI ALESSANDRO

  Italien

  Företaget BARTOLETTI ALESSANDRO, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 1. ALTEL S.N.C. DI GALLINI A. & PAMPOLINI L.

  Italien

  Företaget ALTEL S.N.C. DI GALLINI A. & PAMPOLINI L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Värmepannor för uppvärmning av hem, Industriella värmepannor, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Ferrara, Italien.

 2. G.M. S.R.L.

  Italien

  Företaget G.M. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Savignano Sul Rubicone, Italien.

 3. ORAGAS S.N.C.

  Italien

  Företaget ORAGAS S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Centralvärme - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 4. LUISI GREGORIO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget LUISI GREGORIO & C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

 5. A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO

  Italien

  Företaget A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom värmepannor för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Rapallo, Italien.

 6. BONINO TENDE DI TRIBERTI DAVIDE

  Italien

  Företaget BONINO TENDE DI TRIBERTI DAVIDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Yttre och inre solskydd. Företaget är även verksamt inom Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Varmvattenbehållare i gjutjärn, Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, och Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Pinerolo, Italien.

 7. ECOFLAM BRUCIATORI S.P.A.

  Italien

  Företaget ECOFLAM BRUCIATORI S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom brännare med flytande gas för industriellt bruk, och gasvärmepannor för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Resana, Italien.

 8. L.C.Z. S.R.L.

  Italien

  Företaget L.C.Z. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Industriella värmepannor, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Noceto, Italien.

 9. CARLETTI CLAUDIO

  Italien

  Företaget CARLETTI CLAUDIO, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Värmepannor för uppvärmning av hem, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Värmepannor för uppvärmning av hem. Företagets huvudkontor finns i Poggio Renatico, Italien.

 10. RUTHS S.P.A.

  Italien

  Företaget RUTHS S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varmvattenbehållare i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Industriella värmepannor, gasvärmepannor för industriellt bruk, och Industriella värmepannor. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis