• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar i mässing

Resultat för

Vajrar och kablar i mässing - Import och export

 1. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kabeltillverkaren SAB – vi är en av världens ledande tillverkare av kablar och ledningar, kabelkonfektioneringar och temperaturmätteknik. Över 60 års erfarenhet inom kabel- och ledningstillverkning samt inom temperaturmät- och reglerteknik har förvandlat oss från ett enmansföretag till ett företag med nästan 500 medarbetare. Vår styrka ligger inte bara i tillverkningen av standardkablar utan även i konstruktionen av specialartiklar. Varje år tillverkar vi mer än 1 500 specialkablar efter kundernas önskemål. Våra produkters kvalitet är känd i över 40 länder. Våra kunder som har testat våra produkter bekräftar att de har längre livslängd än andra tillverkare. Elkablar och elledningar: Halogenfria kablar, dataledningar, styrledningar, flexibla kablar, specialkablar, termoledningar, distributionsledningar, busskablar, elkablar, konfektionerade kablar, värmebeständiga kablar

 2. GUZEL METAL BRASS MILL

  Turkiet

  Företaget GUZEL METAL BRASS MILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådfjädrar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Tipton, Förenade kungariket.

 4. PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY

  Kina

  Företaget PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 5. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FLEXAL SPRINGS UK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HANSON SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HANSON SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Rochdale, Förenade kungariket.

 2. FLEXO SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FLEXO SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Bristol, Förenade kungariket.

 3. G JOHN POWER LTD

  Förenade kungariket

  Företaget G JOHN POWER LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Halesowen, Förenade kungariket.

 4. JOHN STANIAR & CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JOHN STANIAR & CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 5. ANGLIA SPRINGS

  Förenade kungariket

  Företaget ANGLIA SPRINGS, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Norwich, Förenade kungariket.

 1. HILL & SONS

  Förenade kungariket

  Företaget HILL & SONS, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i High Peak, Förenade kungariket.

 2. J E S MANUFACTURING CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget J E S MANUFACTURING CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 1. UNITED WIRE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget UNITED WIRE LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Edinburgh, Förenade kungariket.

 2. CENTRAL SPRINGS

  Förenade kungariket

  Företaget CENTRAL SPRINGS, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 3. OWEN SPRINGS

  Förenade kungariket

  Företaget OWEN SPRINGS, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Gateshead, Förenade kungariket.

 4. ANYTE KABEL CO., LTD

  Kina

  Företaget ANYTE KABEL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företagets huvudkontor finns i Changzhou, Kina.

 5. DB SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DB SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Redditch, Förenade kungariket.

 6. J T ADAMS (SPRINGS) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget J T ADAMS (SPRINGS) LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i West Bromwich, Förenade kungariket.

 7. DYMET ALLOYS

  Förenade kungariket

  Företaget DYMET ALLOYS, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Aldershot, Förenade kungariket.

 8. JONES SPRINGS ENGINEERING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JONES SPRINGS ENGINEERING LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Wednesbury, Förenade kungariket.

 1. PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PORTLAND WIRE PRODUCTS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Burntwood, Förenade kungariket.

 2. DOOR SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DOOR SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Tipton, Förenade kungariket.

 3. G BOPP & CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget G BOPP & CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Alfreton, Förenade kungariket.

 4. HAMPSHIRE RIGGING SERVICES

  Förenade kungariket

  Företaget HAMPSHIRE RIGGING SERVICES, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Romsey, Förenade kungariket.

 5. SARGENT ELECTRICAL SERVICES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SARGENT ELECTRICAL SERVICES LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Beverley, Förenade kungariket.

 6. JURAISE SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JURAISE SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Bromsgrove, Förenade kungariket.

 7. JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Skipton, Förenade kungariket.

 8. INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Mitcham, Förenade kungariket.

 9. COWELL & COOPER

  Förenade kungariket

  Företaget COWELL & COOPER, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Haverhill, Förenade kungariket.

 10. LION SPRINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LION SPRINGS LTD, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i mässing. Företaget är även verksamt inom Trådkedjor med osvetsade länkar, Trådfjädrar, Trådkedjor med osvetsade länkar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Rochdale, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Vajrar och kablar i mässing - Import och export

Antal resultat

1 165 Företag