• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar - järnfri metall

Resultat för

Vajrar och kablar - järnfri metall - Import och export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 4. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Tyskland

  2012 utvecklade Allplastik den detekterbara förslutaren Blitzbinder®. Det FDA- och EUR 10/2011-kompatibla sortimentet är tillverkat i en innovativ materialblandning som möjliggör detektering av produkten, t.ex. inom livsmedelsindustrin. Som ISO 9001: 2008-certifierat företag står Allplastik för högkvalitativa material, hög produktkvalitet, snabb produkttillgänglighet och tillförlitliga leveranser.

 5. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turkiet

 2. BEKON KABEL GMBH

  Tyskland

 3. AQUITAINE RESSORT

  Frankrike

 4. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Frankrike

 5. LLC "TEHPROVOD"

  Ukraina

 1. SYNFLEX

  Frankrike

 2. DROME ARMATURES BETON

  Frankrike

 1. 2M KABLO

  Turkiet

 2. LEWIS WIRE LIMITED

  Förenade kungariket

 3. PROMETAL

  Frankrike

 4. RESSORTS MASSELIN

  Frankrike

 5. JINGDA GROUP

  Förenade kungariket

 6. CHEMTEC SICHERUNGSSYSTEME

  Tyskland

 7. METALUX SOCIÉTÉ OFFSHORE

  Tunisien

 8. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederländerna

 1. NORDIC TRAAD & TRAADVARER APS

  Danmark

 2. ASIM RECYCLING OY

  Finland

 3. ELISENTAL

  Tyskland

 4. INTRAS S.R.L.

  Italien

 5. TRAFILERIE DI VALGREGHENTINO S.P.A.

  Italien

 6. F.A.C.

  Frankrike

 7. GLOBALFUNI S.R.L.

  Italien

 8. LIETKABELIS AB AKCINE BENDROVE

  Litauen

 9. VENTCROFT LTD

  Förenade kungariket

 10. NOVOGRUDOK METALWARE PLANT MUNICIPAL UNITARY ENT.

  Vitryssland