• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar - järnfri metall

Resultat för

Vajrar och kablar - järnfri metall - Import och export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 4. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Tyskland

  2012 utvecklade Allplastik den detekterbara förslutaren Blitzbinder®. Det FDA- och EUR 10/2011-kompatibla sortimentet är tillverkat i en innovativ materialblandning som möjliggör detektering av produkten, t.ex. inom livsmedelsindustrin. Som ISO 9001: 2008-certifierat företag står Allplastik för högkvalitativa material, hög produktkvalitet, snabb produkttillgänglighet och tillförlitliga leveranser.

 5. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Dragverk - järnfri metall, dragna stänger i legering, och Dragverk - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Brierley Hill, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turkiet

  Företaget BIRIKIM KABLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. 2M KABLO

  Turkiet

  Företaget 2M KABLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Elkablar, kopparkabel, Elkablar, inkapslade kablar, och koaxkablar. Företagets huvudkontor finns i Silivri, Turkiet.

 3. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italien

  Företaget INCOFIL TECH S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, och kablar och tillbehör i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Pergine Valsugana, Italien.

 4. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dubbelväggar - Isoleringsmaterial. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Galler, grillar och väv, metall, Eldfasta element - Material och produkter, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Galler, grillar och väv, metall, och Eldfasta element - Material och produkter. Företagets huvudkontor finns i Altena, Tyskland.

 5. AQUITAINE RESSORT

  Frankrike

  Företaget AQUITAINE RESSORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Fjädrar, Stål och metall - bearbetning, Kedjor, Fjädrar, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Beychac-Et-Caillau, Frankrike.

 1. PROMETAL

  Frankrike

  Företaget PROMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar - järnfri metall, armatur för byggbranschen, Stål och metall - bearbetning, och armerad betong. Företagets huvudkontor finns i Heimsbrunn, Frankrike.

 2. BEKON KABEL GMBH

  Tyskland

  Företaget BEKON KABEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Vajrar och kablar i koppar, och elkablar och elledningar. Företagets huvudkontor finns i Nuthe-Urstromtal, Tyskland.

 1. DROME ARMATURES BETON

  Frankrike

  Företaget DROME ARMATURES BETON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, armering för betong, metallarmaturer för byggnation, och bockning av stål. Företagets huvudkontor finns i Eurre, Frankrike.

 2. JINGDA GROUP

  Förenade kungariket

  Företaget JINGDA GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Frankrike

  Företaget FILS ET CABLE DE LORRAINE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i stål, Stål och metall - bearbetning, kablar i rostfritt stål, Vajrar och kablar i stål, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Schoeneck, Frankrike.

 4. ARMACENTRE

  Frankrike

  Företaget ARMACENTRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, metallarmaturer för byggnation, och balk. Företagets huvudkontor finns i Colombe, Frankrike.

 5. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, och Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bazeilles, Frankrike.

 6. LLC "TEHPROVOD"

  Ukraina

  Företaget LLC "TEHPROVOD", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminiumtråd, och dragen koppartråd. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 7. RESSORTS MASSELIN

  Frankrike

  Företaget RESSORTS MASSELIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, och Vajrar och kablar - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Petit Quevilly Cédex, Frankrike.

 8. SYNFLEX

  Frankrike

  Företaget SYNFLEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom dielektrisk tejp. Företagets huvudkontor finns i Corbeil Essonnes, Frankrike.

 1. EKTRO

  Frankrike

  Företaget EKTRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, och montering. Företagets huvudkontor finns i Monistrol-Sur-Loire, Frankrike.

 2. LEWIS WIRE LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget LEWIS WIRE LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom rostfri tråd. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 3. THOMAS FILTER

  Tyskland

  Företaget THOMAS FILTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Fjädrar, Fixering - Material, Bultar, Vajrar och kablar - järnfri metall, Fjädrar, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Wathlingen, Tyskland.

 4. DS AG CONMA

  Schweiz

  Företaget DS AG CONMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Yttre och inre solskydd, Fönster, Persienner och rullgardiner, Vajrar och kablar - järnfri metall, Yttre och inre solskydd, Fönster, och Persienner och rullgardiner. Företagets huvudkontor finns i Kriessern, Schweiz.

 5. A. VAN DER HOF KABELFABRIEK

  Nederländerna

  Företaget A. VAN DER HOF KABELFABRIEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, El- och telefonkablar och ledningar, Vajrar och kablar - järnfri metall, El- och telefonkablar och ledningar, och signalkabel. Företagets huvudkontor finns i Roosendaal, Nederländerna.

 6. SEILEREI SCHOSER

  Tyskland

  Företaget SEILEREI SCHOSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Tilläggsutrustning för vajrar, Vajrar och kablar - järnfri metall, Kedjor, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Tilläggsutrustning för vajrar, Vajrar och kablar - järnfri metall, och Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Burladingen, Tyskland.

 7. ZIMMERMANN, STEINER AG

  Schweiz

  Företaget ZIMMERMANN, STEINER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Textilindustri - Maskiner för förberedning, spinning och vävning, Emballage i plast, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Vajrar och kablar - järnfri metall, Textilindustri - Maskiner för förberedning, spinning och vävning, Emballage i plast, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Altendorf, Schweiz.

 8. NESTLER GMBH DRAHTERZEUGNISSE

  Tyskland

  Företaget NESTLER GMBH DRAHTERZEUGNISSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnfri metall, Fjädrar, Fixering - Material, Bultar, Vajrar och kablar - järnfri metall, Fjädrar, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Ehrenfriedersdorf, Tyskland.

 9. BEST METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BEST METALL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Wittlich, Tyskland.

 10. WIREHOUSE GMBH

  Tyskland

  Företaget WIREHOUSE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, Galler, grillar och väv, metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnfri metall, och Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Burgberg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Vajrar och kablar - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

651 Företag