• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • växthusplantor

Resultat för

Växthusplantor - Import och export

 1. ECO SERA SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget ECO SERA SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växthus - utrustning och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Växthusplantor, Anläggningar för multipla växthus, Jordbruk - maskiner och utrustning, växthus för odling av frukt och grönsaker, Växthusplantor, Anläggningar för multipla växthus, och Jordbruk - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 2. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företaget är även verksamt inom Anläggningar för multipla växthus, växthusprodukter, växthus för plantskolor, värmepannor för växthus, och Anläggningar för multipla växthus. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 3. LOTOS K

  Ukraina

  Företaget LOTOS K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Glevakha, Kyiv State, Ukraina.

 4. SERA TEKNIK

  Turkiet

  Företaget SERA TEKNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företaget är även verksamt inom växhusblommor, växthusfrukt, växthusprodukter, och växthus. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 5. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Företaget BERINGGAARD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade blommor. Företaget är även verksamt inom Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, Blommande växter, Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Gilleleje, Danmark.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JOACHIM REIMANN

  Tyskland

  Företaget JOACHIM REIMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Växthusplantor, Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Neugersdorf, Tyskland.

 2. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Tyskland

  Företaget BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bottrop, Tyskland.

 3. GERT HÖFER

  Tyskland

  Företaget GERT HÖFER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Frukt, Blomsterodling, Växthusplantor, och Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 4. FLORAPRIMA GMBH

  Tyskland

  Företaget FLORAPRIMA GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wendeburg, Tyskland.

 5. BLUMEN-BERRET GMBH

  Tyskland

  Företaget BLUMEN-BERRET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Mühlacker, Tyskland.

 1. WALTER HEERMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget WALTER HEERMANN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 2. HIVERNACLEHORTA

  Spanien

  Företaget HIVERNACLEHORTA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företaget är även verksamt inom blommor och plantor grossist, aromatiska växter, dekorerade vaser, och växhusblommor. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 1. BLUMEN ERTLE

  Tyskland

  Företaget BLUMEN ERTLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Sontheim, Tyskland.

 2. STEFAN SCHÄDLER

  Tyskland

  Företaget STEFAN SCHÄDLER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Zeltingen-Rachtig, Tyskland.

 3. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Tyskland

  Företaget BLUMEN STIERLE-WAGNER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Växthusplantor, Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Böblingen, Tyskland.

 4. RIEBL- GELTINGER

  Tyskland

  Företaget RIEBL- GELTINGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Pfeffenhausen, Tyskland.

 5. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Tyskland

  Företaget BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Giengen, Tyskland.

 6. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italien

  Företaget CASITA HERMOSA PIANTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företaget är även verksamt inom orkide, och prydnadsväxter. Företagets huvudkontor finns i Ruvo Di Puglia, Italien.

 7. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Büren, Tyskland.

 8. ROSENHOF BEUTLER

  Tyskland

  Företaget ROSENHOF BEUTLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Växthusplantor, Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Vaihingen, Tyskland.

 1. OPPERMANN FLORISTIK

  Österrike

  Företaget OPPERMANN FLORISTIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Ampflwang, Österrike.

 2. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Tyskland

  Företaget BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 3. BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO

  Tyskland

  Företaget BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Växthusplantor, Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgien

  Företaget HORTICULTURE HALLEUX, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom Blomplantor, Växthusplantor, Blomplantor, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Boirs, Belgien.

 5. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Tyskland

  Företaget BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 6. NOORDAM

  Nederländerna

  Företaget NOORDAM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomplantor. Företaget är även verksamt inom Växthusplantor, Växthusplantor, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i S-Gravenzande, Nederländerna.

 7. SABINE KRÖPER

  Tyskland

  Företaget SABINE KRÖPER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Crailsheim, Tyskland.

 8. FLOWER DREAMS LDA

  Portugal

  Företaget FLOWER DREAMS LDA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växthusplantor. Företaget är även verksamt inom plantor och blommor från hela världen. Företagets huvudkontor finns i Rio De Mouro, Portugal.

 9. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget BLUMEN - SCHMIDT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Växthusplantor, Frukt, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Abstatt, Tyskland.

 10. COMMERCIALE EUGANEA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Företaget COMMERCIALE EUGANEA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, som är verksamt inom sektorn för Blomsterarrangemang. Företaget är även verksamt inom Växthusplantor, Blommande växter, Växthusplantor, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Galzignano Terme, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis