• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • växter

Resultat för

Växter - Import och export

 1. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget GENEROSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom ekologiska reklamgåvor, Business gifts for companies, prydnadsväxter för inomhusbruk, konstruktion inomhusmöbler, och Spruta. Företagets huvudkontor finns i Lisbon, Portugal.

 2. MILSENS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MILSENS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Guenange, Frankrike.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVEROS MACÍAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Skogsbruk, plantskolor för olivträd, Växter, Skogsbruk, plantskolor för palmträd, europeisk dvärgpalm, träd, och Ek. Företagets huvudkontor finns i Carmona-Sevilla, Spanien.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVEROS HERMANOS PEÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, försäljning av fruktplantor, fruktträd, persikoträd, aprikosplantor, körsbärsplantor, granatäppelträdsplantor, citronträdsplantor, och apelsinplantor. Företagets huvudkontor finns i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 5. HIGHBUY - CBD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HIGHBUY - CBD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget BOTÁNICA LEVANTINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, palmväxter, palmträd, Växter, enastående prydnadsträd, plantskola, olivträd, och plantskolor för olivträd. Företagets huvudkontor finns i Elche-Alicante, Spanien.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, plantor för balkonglådor, Växter, plantskolor för olivträd, medelhavsväxter, fruktträd, olivträd, och palmträd. Företagets huvudkontor finns i Elche-Alicante, Spanien.

 3. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Utöver odlingen av jordnötter och citrusfrukt började vi odla palmträd 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ erbjuder ett brett sortiment medelhavsprodukter året runt. Utöver produkter av hög kvalitet, erbjuder vi en service av utmärkt kvalitet och utökar vår katalog med nya produkter varje år. Vi har också stor erfarenhet utomlands där vi arbetar med stormarknader och trädgårdsbutikskedjor som idag betraktar oss som en tillförlitlig leverantör som kan utbyta med sina kunder på fem språk.

 4. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti står till ert förfogande för professionell sammanställning av buketter med färska blommor, blomsterarrangemang för bröllop och ceremonier, brudbuketter, blomsterkompositioner för begravningar, kuddar och blomkronor till minne för de avlidna. Köp online, det är mycket enkelt! Se vår katalog och välj en produkt, eller ring oss så att vi tillsammans kan finna vad ni behöver. Ni kan sedan betala antingen med ert kreditkort eller via ert Paypal-konto.

 5. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi är specialiserade på produktionen av perenna, prydnadsgrässorter, trädgårdsormbunkar och örter i behållare. Vårt sortiment omfattar sällsynta och ovanliga perennaväxter - inte lika kända, men lika värdefulla - samt höga och låga perennaväxter som är perfekta för soliga och skuggiga ställen. Vi erbjuder växter som kan växa varsomhelst, från små trädgårdar till parker och gröna tak. Vår plantskola har belönats med två guldmedaljer vid den internationella mässan i Poznań.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanien

  Specialister på alla typer av frön för odling av sallad, lök, broccoli, tomater, squash, potatis, paprika, meloner, etc.

 2. PLANTESTABILISEE.COM

  Frankrike

  Företaget PLANTESTABILISEE.COM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Courbevoie, Frankrike.

 1. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

  Företaget ALGOROS VIVEROS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom plantskolor för olivträd, prydnadsväxter, citrusfrukter, och palmträdsexportörer. Företagets huvudkontor finns i Elche (Alicante), Spanien.

 2. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

  Företaget EXCLUSIVAS ROCAN S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom Blommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, civila dekorationer, begravningsplatser, Blommor, och Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företagets huvudkontor finns i Lucena, Spanien.

 3. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgien

  Företaget JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, Växter, Plantskoleväxter, orkide, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Buggenhout, Belgien.

 4. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spanien

  Företaget VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom plantskolsplantor, vinrankor, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i L'olleria Valencia, Spanien.

 5. DE NOLF WILLY

  Belgien

  Företaget DE NOLF WILLY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, plantskolsplantor, bygger trädgårdsbutiker, trädgårdsskötsel, och Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

 6. ARTI FLEUR DECO

  Belgien

  Företaget ARTI FLEUR DECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Växter, Konstgjorda växter, blomkransar, Växter, Konstgjorda växter, och Blomsterkompositioner. Företagets huvudkontor finns i Oostende, Belgien.

 7. HOUTMEYERS

  Belgien

  Företaget HOUTMEYERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Plantskoleväxter, Växter, fruktträd, blommande buskar, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Eindhout-Laakdal, Belgien.

 8. VIVERS GASSÓ S.L.

  Spanien

  Företaget VIVERS GASSÓ S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom plantskolor för olivträd, stadsblommor, prydnadsbuskar, och plantskolor för palmträd. Företagets huvudkontor finns i Mont Roig Del Camp, Spanien.

 1. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

  Företaget PIAZZA DEI FIORI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Växter, klippta blommor, Växter, buketter och blomsterkompositioner, och dekorationer. Företagets huvudkontor finns i Pompei, Italien.

 2. ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom tomatfrön. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 3. MEISTERPFLANZEN

  Tyskland

  Företaget MEISTERPFLANZEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Nordhorn, Tyskland.

 4. GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Företaget GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Ellerhoop, Tyskland.

 5. PARK M

  Polen

  Företaget PARK M, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Arkitektur - Tekniska kontor. Företaget är även verksamt inom Växter, figurklippning, Växter, och trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Stary Sącz, Polen.

 6. PAULOWNIA EUROPA

  Rumänien

  Företaget PAULOWNIA EUROPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Skogsväxter, Växter, Krukväxter, Blommande växter, Skogsväxter, Växter, Krukväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Cristian, Rumänien.

 7. PHYTESIA

  Belgien

  Företaget PHYTESIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomplantor. Företaget är även verksamt inom Växter, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Scry, Belgien.

 8. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

  Företaget PÉPINIÈRES CECE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Blommande växter, Blommor och plantor, växthus, Växter, Planteringar, Blommande växter, och Blommor och plantor, växthus. Företagets huvudkontor finns i Bray, Belgien.

 9. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  Belgien

  Företaget PLANTENCENTRUM MARÉCHAL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom Växter, tillbehör för plantskolor, Växter, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Turnhout, Belgien.

 10. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgien

  Företaget WALTER VAN GASTEL NINOVE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor, växter och frukt, Växter, Konstgjorda blommor, växter och frukt, Växter, trädgårdsmöbler, och prydnadssaker. Företagets huvudkontor finns i Ninove, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Växter - Import och export

Antal resultat

2 812 Företag