• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • växter

Resultat för

Växter - Import och export

 1. MILSENS

  Frankrike

  Företaget MILSENS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Guenange, Frankrike.

 2. HIGHBUY - CBD

  Frankrike

  Företaget HIGHBUY - CBD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Företaget VIVEROS MACÍAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Skogsbruk, plantskolor för olivträd, Växter, Skogsbruk, plantskolor för palmträd, europeisk dvärgpalm, träd, och Ek. Företagets huvudkontor finns i Carmona-Sevilla, Spanien.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Företaget VIVEROS HERMANOS PEÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, försäljning av fruktplantor, fruktträd, persikoträd, aprikosplantor, körsbärsplantor, granatäppelträdsplantor, citronträdsplantor, och apelsinplantor. Företagets huvudkontor finns i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

  Företaget BOTÁNICA LEVANTINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, palmväxter, palmträd, Växter, enastående prydnadsträd, plantskola, olivträd, och plantskolor för olivträd. Företagets huvudkontor finns i Elche-Alicante, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Företaget PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, plantor för balkonglådor, Växter, plantskolor för olivträd, medelhavsväxter, fruktträd, olivträd, och palmträd. Företagets huvudkontor finns i Elche-Alicante, Spanien.

 2. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Utöver odlingen av jordnötter och citrusfrukt började vi odla palmträd 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ erbjuder ett brett sortiment medelhavsprodukter året runt. Utöver produkter av hög kvalitet, erbjuder vi en service av utmärkt kvalitet och utökar vår katalog med nya produkter varje år. Vi har också stor erfarenhet utomlands där vi arbetar med stormarknader och trädgårdsbutikskedjor som idag betraktar oss som en tillförlitlig leverantör som kan utbyta med sina kunder på fem språk.

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti står till ert förfogande för professionell sammanställning av buketter med färska blommor, blomsterarrangemang för bröllop och ceremonier, brudbuketter, blomsterkompositioner för begravningar, kuddar och blomkronor till minne för de avlidna. Köp online, det är mycket enkelt! Se vår katalog och välj en produkt, eller ring oss så att vi tillsammans kan finna vad ni behöver. Ni kan sedan betala antingen med ert kreditkort eller via ert Paypal-konto.

 4. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi är specialiserade på produktionen av perenna, prydnadsgrässorter, trädgårdsormbunkar och örter i behållare. Vårt sortiment omfattar sällsynta och ovanliga perennaväxter - inte lika kända, men lika värdefulla - samt höga och låga perennaväxter som är perfekta för soliga och skuggiga ställen. Vi erbjuder växter som kan växa varsomhelst, från små trädgårdar till parker och gröna tak. Vår plantskola har belönats med två guldmedaljer vid den internationella mässan i Poznań.

 5. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

 1. GENEROSA

  Portugal

 2. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

 1. ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 2. DOM W OGRODZIE

  Polen

 3. WEENCBD

  Frankrike

 4. DE PLANTENSPECIALIST

  Nederländerna

 5. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spanien

 6. A OP DE BEECK

  Belgien

 7. AQUARELLA

  Belgien

 8. BLOEMENRIJK

  Belgien

 1. DE TUINEN VAN

  Nederländerna

 2. HOUTMEYERS

  Belgien

 3. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Frankrike

 4. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

 5. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

 6. HESTERS

  Belgien

 7. PHYTESIA

  Belgien

 8. PAULOWNIA EUROPA

  Rumänien

 9. LA PANACEE DES PLANTES

  Frankrike

 10. SEVIMLER TOHUMCULUK

  Turkiet

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Växter - Import och export

Antal resultat

2 781 Företag