• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • värmesteriliserade konserver

Resultat för

Värmesteriliserade konserver - Import och export

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HUBER Packaging Group gick nyligen in under världskända Envases Group och utgör nu en del av Envases Europe A/S med huvudkontor i Danmark. Att vi nu tillhör Envases-koncernen och har en ny identitet märks bland annat på att vi har bytt både namn och logotyp. Fram till den 1: a april 2021 hade samtliga tidigare HUBER Packaging-företag bytt namn till ”Envases”. Företaget tillverkar bleckplåtsförpackningar för färg och lack, för kemiska produkter och livsmedel. Inom affärsområdet BEVERAGE inriktar sig Envases Öhringen på tillverkning av 5-liters partyfat av bleckplåt. Företaget är ledande på världsmarknaden inom detta segment. Även när det gäller förpackningar för transport av farligt gods tillhör Envases en av de ledande leverantörerna på marknaden. Vid anläggningen i schweiziska Aesch tillverkas dessutom formblåsta plastförpackningar. Endast du som bor i Tyskland kan handla i webbutiken.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COPPOLA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Livsmedel - Import/Export, fruktpuré, export livsmedelsprodukter, Värmesteriliserade konserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrike

  Företaget WECK UNITED KINGDOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glasbuteljer och burkar. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Konserver, pr-artklar av bleckplåt och metall, Värmesteriliserade konserver, Konserver, och konserveringsburkar i glas. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim Gare, Frankrike.

 4. TALIA GIDA A.S.

  Turkiet

  Företaget TALIA GIDA A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Paprikor, auberginer, tomater, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turkiet

  Företaget CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KASI KONSERV LTD.

  Bulgarien

  Företaget KASI KONSERV LTD., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Septemvri, Bulgarien.

 2. POTS POTES

  Frankrike

  Företaget POTS POTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Aiguilhe, Frankrike.

 3. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugal

  Företaget CONSERVEIRA DO SUL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Värmesteriliserade konserver, Tillverkning av fiskkonserver, linjer för konservering av fisk, och Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Olhao, Portugal.

 4. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumänien

  Företaget SC CAMARA LUI TOMITA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, Frukt- och grönsaksjuice, Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, och Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Rasnov, Rumänien.

 5. FLORAMED LTD

  Turkiet

  Företaget FLORAMED LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom kapris. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. KATRIN KO LTD

  Bulgarien

  Företaget KATRIN KO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 2. CONSERVERIE DU MOULIN

  Frankrike

  Företaget CONSERVERIE DU MOULIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Usseau, Frankrike.

 1. PIGMAGROUP

  Spanien

  Företaget PIGMAGROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom linjer för konservering av fisk, och konserver. Företagets huvudkontor finns i Gandia, Spanien.

 2. AGROBAYS

  Turkiet

  Företaget AGROBAYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Spanien

  Företaget CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom livsmedelskonserver, och linjer för konservering av fisk. Företagets huvudkontor finns i Lodosa, Spanien.

 4. STOCZEK NATURA

  Polen

  Företaget STOCZEK NATURA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom Konserverad korv. Företagets huvudkontor finns i Stoczek Lukowski, Polen.

 5. DENIMEKS FOOD

  Turkiet

  Företaget DENIMEKS FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom konserver, och producent av hummus. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 6. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugal

  Företaget C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 7. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugal

  Företaget SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Calheta, Portugal.

 8. GENCOAL, S.A.

  Portugal

  Företaget GENCOAL, S.A., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Matosinhos, Portugal.

 1. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Företaget FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Ílhavo, Portugal.

 2. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Företaget LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 3. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugal

  Företaget FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Olhão, Portugal.

 4. COVI SAS

  Frankrike

  Företaget COVI SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Bressuire, Frankrike.

 5. YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD.

  Sydkorea

  Företaget YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Geumsan-gun, Chungnam-do, Sydkorea.

 6. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugal

  Företaget GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 7. LUSOFJORD - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Företaget LUSOFJORD - PRODUTOS ALIMENTARES LDA., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Atouguia Da Baleia, Portugal.

 8. SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Företaget SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 9. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugal

  Företaget EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Olhão, Portugal.

 10. BOCAGE RESTAURATION

  Frankrike

  Företaget BOCAGE RESTAURATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företagets huvudkontor finns i Loudun Cedex, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis