• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vägtransporter

Resultat för

Vägtransporter - Import och export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. är ett familjeföretag som har varit verksamt sedan 1975. Det har utvecklat fältet för vätskestransport i årtionden. Våra huvudaktiviteter är organisering och utförande av transport och tankrengöring. Vi möjliggör hela logistiktjänster inom vätsketransport. Vi har erfarenhet av att samarbeta med europeiska ledande företag inom området, och har haft framgångsrika samarbeten med företag både inom och utanför EU. Kontakta oss för mer information.

 2. IMV SPEDITION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  IMV SPEDITION LTD är ett speditionsföretag som specialiserar sig inom organisering av internationell frakt. Vi är belägna i Sofia i Bulgarien. Vi tillhandahåller tjänster inom import-export för fordon- och transportutrustningsindustrin. Vi är även verksamma inom internationell frakt, lagerhållning och tullager samt internationell spedition. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med pålitlig och säker transport. Vi tillhandahåller olika kategorier av tjänster: Samlastningsfrakt, komplett frakt, frakt av skrymmande gods, temperaturkänsligt gods, farligt gods (ADR). Tveka inte att kontakta oss!

 3. AGROAZ FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE är vi stolta att erbjuda er algeriska dadlar av högsta kvalitet. Våra åtaganden för kvalitet är orubbliga, och vi förstår att det är av avgörande betydelse att leverera helt oklanderliga produkter till sina kunder. Våra dadlar odlas i Algeriets bördiga jord och är resultatet av nedärvda kunskaper som förts vidare från generation till generation. Denna know-how, i kombination med ett idealiskt klimat och riklig solbestrålning, ger dadlar av enastående kvalitet. Varje dadel väljs noggrant ut för att garantera en autentisk smak, en utsökt textur och ojämförlig färskhet. Vare sig ni är en dadelfantast eller ni upptäcker denna delikata frukt för första gången, kan ni vara säkra på att ni kommer att förtjusas av AGROAZ FRANCE dadlar. Mer en enkel produkt, är AGROAZ FRANCE dadlar en verklig inbjudan till fjärran länder. Låt er hänföras av våra dadlars förtrollande smaker och fylliga texturer, och upptäck en värld av njutning och läckerhet. Lita på AGROAZ FRANCE för att erbjuda marknadens bästa algeriska dadlar.

 4. PLATINIUM TRANSPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Platinum Transport erbjuder förstklassiga transportlösningar för att svara på era strängaste logistikbehov. Med en tillförlitlig service, erfarna yrkesmän och ett engagemang för excellens, är vi er förtroendepartner för säkra och effektiva leveranser. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förenkla er leveranskedja och optimera era transportoperationer.

 5. BUSCOM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi är stolta över att vara ledande inom passagerartransport per buss och minibuss med chaufför och med europas största vagnpark. Vårt nätverk av professionella förare och fritidsfordon tillgängliga för uthyrning sträcker sig längre än kontinenten för att svara på alla era resebehov. Hos BusCom är vi ett gemytligt och hjärtlig företag specialiserat på uthyrning av VIP-bussar, turistbussar och minibussar, samt på skytteltrafik till flygplatser, skoltransport, företagsevent, skytteltjänster och stadsbesök. Vi är beslutna att skapa en extravagant reseupplevelse för er familj eller er organisation och svara på alla era resebehov. Som er yttersta resepartner erbjuder vi skräddarsydd uthyrning av bussar, minibussar och vans med chaufför för er resa i Europa. För att garantera er det bästa priset behöver vi veta antalet passagerare, detaljer om färdvägen (inklusive datum och tid) och bagagets volym. Lita på oss för att erbjuda en enastående service och en oförglömlig reseupplevelse. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS BAIL är specialiserade på vägtransport av handelsvaror, lösvikt och containrar. Etablerade i Frankrike (Valenciennes) och i Luxemburg, erbjuder de kundanpassade transportlösningar till/från Frankrike och Benelux. Transport av fast gods i bulk över långa avstånd, containertransport hamnen i Anvers och Zeebrugge, palltransport och varor allmänt i full eller partiell last. Frankrike - Luxemburg - Belgien - Nederländerna - Tyskland - England - Italien - Spanien.

 2. INTEROUTE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Med mer än 1 miljon paket och pallar levererade per år och omfattande investeringar 2013 för distributionen av läkemedelsprodukter, är Interoute ett av de ledande företagen på den luxemburgska marknaden i fråga om budtransport och erbjuder innovativa och kundanpassade lösningar. InteRoutes stora styrka är att vara uppmärksam för marknadens utvecklingar och lyhörd för sina kunder för att erbjuda ett brett utbud tjänster från den klassiska leveransen.

 3. TRANSPORTS RABOUIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSPORTS RABOUIN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Transport - Fordon och husvagnar. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, långtradare för biltransport, biltransporter, fordonstransporter, Vägtransporter, Nyttotransport, transport av fordonsflotta, och Biltransporter med lastbil. Företagets huvudkontor finns i Le Cellier, Frankrike.

 4. E-SPED OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget E-SPED OOD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport - logistik. Företaget är även verksamt inom Logistik för varulager, Lagerhus, kylförvaring, Vägtransporter, Flygtransporter, Prevoz blaga, Logistik för varulager, Lagerhus, kylförvaring, containertransport, och isoterma transporter. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 5. IFB - INTERNATIONAL FREIGHBRIDGE LE HAVRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget IFB - INTERNATIONAL FREIGHBRIDGE LE HAVRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning sjöfart. Företaget är även verksamt inom Flygplansuthyrning, Vägtransporter, Prevoz blaga, Flygplansuthyrning, Vägtransporter, lagring av varor, multimodaltransport, Carinjenje, och speditör. Företagets huvudkontor finns i Le Havre, Frankrike.

 1. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Prevoz blaga. Företaget är även verksamt inom Expresstransporter, Vägtransporter, Kyltransporter, Expresstransporter, Vägtransporter, Kyltransporter, och logistik. Företagets huvudkontor finns i Vendargues, Frankrike.

 2. MCE EXPRESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MCE EXPRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Expresstransporter, Expresstransporter, Urgent parcel transport, international express transport, och Orderberedning. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. MOOIJ FORWARDING&LOGISTICS BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget MOOIJ FORWARDING&LOGISTICS BV, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tåg- och vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, Vägtransport - logistik, Logistik för varulager, logistiktjänster, Vägtransporter, internationella vägtransporter, Vägtransport - logistik, varulager, och magasinering. Företagets huvudkontor finns i Milsbeek, Nederländerna.

 2. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TBE -TRANS' BEAU EXPRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Prevoz blaga. Företaget är även verksamt inom Expresstransporter, urgent transport, Expresstransporter, transportföretag, spedition av varor, vägtransport, varutransport med lastbil, adr-transport handelsvaror, och speditör. Företagets huvudkontor finns i Saint-Laurent-Blangy, Frankrike.

 3. DÉMÉNAGEMENTS GIRAUD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DÉMÉNAGEMENTS GIRAUD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Flyttningar, Flyttföretag, Тransport logistics, och flyttning av laboratorier. Företagets huvudkontor finns i Vaulx En Velin, Frankrike.

 4. AUTRASPORTI MARCON G. & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AUTRASPORTI MARCON G. & C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom transport i underentreprenad, transport livsmedelsvätskor, internationella transporter, och internationell transport. Företagets huvudkontor finns i Ponte Di Piave, Italien.

 5. AB TRANS LOG

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AB TRANS LOG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Prevoz blaga, Transport av lösgods, Prevoz blaga, Transport av lösgods, transport avfall, och transport av farligt gods. Företagets huvudkontor finns i Lescheroux, Frankrike.

 6. MARCUS TRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARCUS TRANSPORT GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 7. IWA GMBH - KOMPETENZ IN KLT REINIGUNG UND LOGISTIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IWA GMBH - KOMPETENZ IN KLT REINIGUNG UND LOGISTIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Winnweiler, Tyskland.

 8. 2M FRET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget 2M FRET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Logistik för varulager, Logistik för varulager, logistik, magasinering, och transport. Företagets huvudkontor finns i Tremblay-En-France, Frankrike.

 1. GARANTIE TRANSPORTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GARANTIE TRANSPORTS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Specialtransporter. Företaget är även verksamt inom Expresstransporter, Internationell transport - Agenturer, Transport av lösgods, Prevoz blaga, inhemsk transport, transport lastbilar, internationell transport, uthyrning av lastbilar, och spedition. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. GRUPO TT TRANSPORTES TRANSITARIOS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget GRUPO TT TRANSPORTES TRANSITARIOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom transport, logistik, varudistribution, multimodaltransport, inrikes transporter, internationella transporter, vägtransport, fulla laster, och Internationella vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Naron-A Coruña, Spanien.

 3. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Internationella vägtransporter av gods, Vägtransport - logistik, Internationell spedition, Internationella varutransporter, Kyltransporter, Kyltransporter - Utrustning, Internationella vägtransporter av gods, Vägtransport - logistik, och Internationell spedition. Företagets huvudkontor finns i Cirkovce, Slovenien.

 4. HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tankbilstransport - dryckesvaror. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, Vägtransporter, transport oljor, transport av mjölk, tankbilar, och transport handelsvaror med cisterner. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 5. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LT TRANS'EXPRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lastpallar. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, Expresstransporter, Prevoz blaga, transporttjänster, transport lastbilar, flyttningar inrikes, palltransportörer, tjänster för lastbilsgods, och Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Neuvilly, Frankrike.

 6. TRANSALPI DI BONTEMPI MARIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSALPI DI BONTEMPI MARIO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom varutransport med lastbil, silo, och livsmedeltransport. Företagets huvudkontor finns i Cimadolmo, Italien.

 7. COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport - logistik. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, Internationella vägtransporter av gods, internationell transport, Specialtransporter, Vägtransporter, varutransport med lastbil, gruppering, Internationella vägtransporter av gods, och transportföretag. Företagets huvudkontor finns i Donostia-San Sebastián-Guipúzcoa, Spanien.

 8. SGT TRANSPORTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SGT TRANSPORTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Prevoz blaga, Expresstransporter, Prevoz blaga, Expresstransporter, transport och spedition av varor, och prevoz splošnega blaga. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 9. WEBSMART GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEBSMART GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Dülmen, Tyskland.

 10. RCM D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget RCM D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning sjöfart. Företaget är även verksamt inom Internationella varutransporter, Flygtransporter, Vägtransporter, Vägtransport - logistik, Förvaring och lagring - Service, tullombud, freight transportation, Internationella varutransporter, och transporttjänster. Företagets huvudkontor finns i Prevalje, Slovenien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Vägtransporter - Import och export

Antal resultat

55 794 Företag

Länder