• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vägtransport av passagerare

Resultat för

Vägtransport av passagerare - Import och export

 1. INFINITY LUXE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur erbjuder företag och privatpersoner transporttjänster och skytteltrafik mellan flygplatser och tågstationer med sina fordon i hela världen. En unik och skräddarsydd professionell privatchaufförstjänst. Lyxiga fordon tillgängliga för alla. Dygnet runt, veckan runt. Vi erbjuder er också vaktmästartjänster för att svara på alla era behov vid era förflyttningar, men också exklusiva transporter med vårt Prestige-erbjudande. Boka er chaufför online med ett 1 klick.

 2. STOLAM

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget STOLAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastlaminat. Företaget är även verksamt inom Vägtransport av passagerare, järnvägsindustri, tillbehör till järnvägsindustri, utrustning av termoplast, 3d-design, tillverkning av plastämnen, Vägtransport av passagerare, Bearbetning av termoplast, och infrastruktur för transport. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 3. TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L.

  Spanien

  Besök vinkällare och vinodlingsdistrikt internationellt i grupper från 16 personer eller mindre grupper. Turistvägar och vinkällare i olika vindistrikt i Spanien och Europa. Säkra, praktiska och bekväma resor. Erfarenhet av grupper från hela världen och besök hos internationella vinproducenter.

 4. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spanien

  Vi utför alla typer av tjänster i fråga om bussar: specialtransporter och reguljära vägtransporter av resande. Specialister på diskreta tjänster i synnerhet, turisttransporter.

 5. GOTHIA TRANSFER & LIMOUSINE

  Sverige

  Gothia Transfer & Limousine erbjuder chaufförstjänster som vänder sig till kunder som behöver en säker, pålitlig transport från en viktig destination till en annan.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugal

  Företaget PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom Biluthyrning med chaufför, Bussuthyrning, uthyrning av bilar med chaufför, uthyrning av långfärdsbussar med chaufför, Biluthyrning med chaufför, och Bussuthyrning. Företagets huvudkontor finns i Loures, Portugal.

 2. TRANSFER VIP BARCELONA

  Spanien

  Företaget TRANSFER VIP BARCELONA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom turistbussar med chaufför, uthyrning av små lastbilar med eller utan chaufför, flygplatstransfer, och uthyrning transportbilar med förare. Företagets huvudkontor finns i Sabadell, Spanien.

 3. AUTONOLEGGIO ESSE PI

  Italien

  Företaget AUTONOLEGGIO ESSE PI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom limousinetjänster, och Limousinservice med chaufför. Företagets huvudkontor finns i Como, Italien.

 4. XLNS TRANSFER THESSALONIKI

  Grekland

  Företaget XLNS TRANSFER THESSALONIKI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 5. PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS )

  Frankrike

  Företaget PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS ), är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom passagerartransport med taxi, skyttelservice, och Chauffeur-driven luxury car rental. Företagets huvudkontor finns i Tremblay-En-France, Frankrike.

 1. ADVENTURQUS

  Turkiet

  Företaget ADVENTURQUS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Biluthyrning med chaufför. Företaget är även verksamt inom Vägtransport av passagerare, passagerartransport med taxi, turistbyråer, passagerartransport med minibuss, och Vägtransport av passagerare. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. STAR TOURISME SERVICES

  Frankrike

  Företaget STAR TOURISME SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom bil med chaufför för företagsledare, bussar och minibussar med chaufför, uthyrning av bilar med chaufför, och Limousinservice med chaufför. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO

  Frankrike

  Företaget LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom turistservice. Företagets huvudkontor finns i Saint-Malo Cedex, Frankrike.

 2. FALCON TRAVEL

  Förenade kungariket

  Företaget FALCON TRAVEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom uthyrning av minibussar med chaufför, uthyrning av minibussar och bussar för idrottsevenemang, och uthyrning av bussar för internationell turism. Företagets huvudkontor finns i Bradford, Förenade kungariket.

 3. ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS

  Spanien

  Företaget ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom people transport, skolbusstrafik, utflyktssemester, och turistbussar med chaufför. Företagets huvudkontor finns i Palma De Mallorca, Spanien.

 4. AUTO ANDALUCIA BUS S.L

  Spanien

  Företaget AUTO ANDALUCIA BUS S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom uthyrning av långfärdsbussar med chaufför, uthyrning av minibussar med chaufför, uthyrning av turistlångfärdsbussar med förare, och VIP airport transfer. Företagets huvudkontor finns i Montequinto, Spanien.

 5. THIERRY COURSES SAS

  Frankrike

  Företaget THIERRY COURSES SAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom passagerartransport med taxi, och ambulanser. Företagets huvudkontor finns i Le Houlme, Frankrike.

 6. Y-DRIVE

  Belgien

  Företaget Y-DRIVE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företagets huvudkontor finns i Mechelen, Belgien.

 7. TIMEBUS

  Förenade kungariket

  Företaget TIMEBUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom Bussuthyrning, Montrar för utställningar, Bussuthyrning, och Montrar för utställningar. Företagets huvudkontor finns i St. Albans, Förenade kungariket.

 8. VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT

  Turkiet

  Företaget VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom Biluthyrning med chaufför, VIP airport transfer, Biluthyrning med chaufför, flygplatstransfer, och VIP transport for business people. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. RADIOTAXI RAVENNA

  Italien

  Företaget RADIOTAXI RAVENNA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom resor utrikes, passagerartransport med taxi, service dygnet runt, och öppet helgdagar. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 2. DEA TOUR NCC

  Italien

  Företaget DEA TOUR NCC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Biluthyrning. Företaget är även verksamt inom Vägtransport av passagerare, uthyrning av bilar med chaufför, flygplatsservice för passagerare, Vägtransport av passagerare, och flygplatser och flygplatstjänster. Företagets huvudkontor finns i Taranto, Italien.

 3. TEMPO CARS

  Belgien

  Företaget TEMPO CARS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom Tåg- och vägtransporter, transport av äldre, Tåg- och vägtransporter, och transport. Företagets huvudkontor finns i Mol, Belgien.

 4. PRZEMYSŁAW SZUKAŁA "PRIMEX"

  Polen

  Företaget PRZEMYSŁAW SZUKAŁA "PRIMEX", är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom bussar. Företagets huvudkontor finns i Poznań, Polen.

 5. J2 JAUME TRANSFER S.L

  Spanien

  Företaget J2 JAUME TRANSFER S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företagets huvudkontor finns i Sant Cebrià De Vallalta, Spanien.

 6. RESERBUS ESPAÑA

  Spanien

  Företaget RESERBUS ESPAÑA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företagets huvudkontor finns i Ogíjares, Spanien.

 7. VOYAGES ET AUTOCARS ERNY WEWER

  Luxemburg

  Företaget VOYAGES ET AUTOCARS ERNY WEWER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom Bussar - Utlandsresor, Bussar - Utlandsresor, passagerartransport med minibuss, bussar, och transport handikappade per minibuss. Företagets huvudkontor finns i Eschweiler (junglinster), Luxemburg.

 8. NAVETTES TC

  Belgien

  Företaget NAVETTES TC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom privattaxi, och skyttelservice. Företagets huvudkontor finns i Ath, Belgien.

 9. ZRZESZENIE TRANSPORTU PRYWATNEGO

  Polen

  Företaget ZRZESZENIE TRANSPORTU PRYWATNEGO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport av passagerare. Företaget är även verksamt inom passagerartransport med taxi. Företagets huvudkontor finns i Kraków, Polen.

 10. URMETZ

  Belgien

  Företaget URMETZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Vägtransport av passagerare, Bussar - Utlandsresor, Vägtransport av passagerare, turistbussar med chaufför, långfärdsbussar med toalett, och Bussar - Utlandsresor. Företagets huvudkontor finns i Charleroi, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis