• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • utrustning och leverantörer för blomsterhandlare

Resultat för

Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare - Import och export

 1. MIRYAM FLOWERS SRL

  Italien

  Miryam Flowers srl är ett dynamiskt och modernt företag som är specialiserat på produktion och import av tillbehör till blommor. Produktionen sker i Italien när det gäller våra plastprodukter och järnstrukturer, medan svamp och andra tillbehör produceras vid våra europeiska anläggningar, i enlighet med Europeiska unionens gällande kvalitetsnormer. Andra produkter som vi säljer importeras direkt från andra länder i Asien. Företaget strävar efter att ständigt förnya sig när det gäller innovation och idéer.

 2. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import och distribution av snittblommor, lövverk för dekoration och leverans av artiklar och tillbehör för blomsterhandlare. Onlinesändning av växter och blommor i hela världen. Programmering och sammanställning av blomsterpresenter för företag; sammanställer individualiserade blom- och växtkompositioner för välgörenhetsdagar; rådgivning och utformning av anordningar för kontor, butiker, hotell, villor; blomsterdekorationer för ceremonier och evenemang.

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti står till ert förfogande för professionell sammanställning av buketter med färska blommor, blomsterarrangemang för bröllop och ceremonier, brudbuketter, blomsterkompositioner för begravningar, kuddar och blomkronor till minne för de avlidna. Köp online, det är mycket enkelt! Se vår katalog och välj en produkt, eller ring oss så att vi tillsammans kan finna vad ni behöver. Ni kan sedan betala antingen med ert kreditkort eller via ert Paypal-konto.

 4. EUROFLORA SRL

  Italien

  Organisation som är ledande sedan över 30 år inom grossistförsäljning av färska blommor, torkade blommor, konstgjorda blommor, tillbehör, diverse föremål, växter. Besök vår nya hemsida www.planet.euroflorasrl.it. Där kan du läsa om bröllopsplaneringar, titta på designade klänningar samt hitta ett brett urval av diverse objekt som godis, tillbehör och annat som behövs för att planera ditt livs största fest.

 5. FLORISTERÍA LOLI

  Spanien

  Företaget FLORISTERÍA LOLI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom blomkransar. Företagets huvudkontor finns i Granada, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOMENTS FLORIST

  Förenade kungariket

  Företaget MOMENTS FLORIST, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom florister, och gravdekorationer. Företagets huvudkontor finns i Chester, Förenade kungariket.

 2. TOP ROUWSTUK

  Nederländerna

  Företaget TOP ROUWSTUK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Heemskerk, Nederländerna.

 3. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Förenade kungariket

  Företaget CREAM AND BROWNS FLORIST, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Middlesbrough, Förenade kungariket.

 4. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Turkiet

  Företaget ILTA GLOBAL A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom blomkrukor. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 5. TECKNA BY FASANO

  Belgien

  Företaget TECKNA BY FASANO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom Begravningsentreprenörer - förbrukning, band för blomsterhandlare, band för skrivare, film för tryckning, och Begravningsentreprenörer - förbrukning. Företagets huvudkontor finns i Overijse, Belgien.

 1. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Freiburg, Tyskland.

 2. BETSEYS BLOOMS

  Förenade kungariket

  Företaget BETSEYS BLOOMS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom bröllop, tillställningar, och begravningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Kirkcudbright, Förenade kungariket.

 1. SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Företaget SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Kina.

 2. PFLANZWERK

  Tyskland

  Företaget PFLANZWERK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 3. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Danmark

  Företaget BLOMSTERHUSET SLAGELSE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Slagelse, Danmark.

 4. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Nederländerna

  Företaget ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom blommor i parti, floristtillbehör, grossist, tillbehör för blomhandlare i parti, och växter i parti. Företagets huvudkontor finns i Honselersdijk, Nederländerna.

 5. HERBS BARCELONA

  Spanien

  Företaget HERBS BARCELONA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 6. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom prydnadssaker, och presentartiklar. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 7. FLOWERS & PLANTS CO.

  Förenade kungariket

  Företaget FLOWERS & PLANTS CO., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom blomsterdekorationer, uppträdanden för bröllop, och konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Kensington-London, Förenade kungariket.

 8. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Spanien

  Företaget FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 1. LE MIMOSA

  Belgien

  Företaget LE MIMOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, och sammanställning av brudbuketter. Företagets huvudkontor finns i Queue-Du-Bois, Belgien.

 2. FLOWER DELIVERY

  Förenade kungariket

  Företaget FLOWER DELIVERY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. EL JARDÍ D'ESTHER

  Spanien

  Företaget EL JARDÍ D'ESTHER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Xàtiva, Spanien.

 4. ROSES ONLY LONDON

  Förenade kungariket

  Företaget ROSES ONLY LONDON, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. MAISON BEAUFRERE

  Frankrike

  Företaget MAISON BEAUFRERE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Spanien

  Företaget LARA ANDALUCÍA S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom floristtillbehör, grossist, artiklar för blomsterhandlare, leverans till lokaler, och möbeltillbehör. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 7. ROSE NOIRE

  Belgien

  Företaget ROSE NOIRE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom florister, och sammanställning av brudbuketter. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 8. ATREZO FLORISTAS

  Spanien

  Företaget ATREZO FLORISTAS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Granada, Spanien.

 9. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget GÖRGES GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom Bearbetning av etiketter, velängpapper, visitkort, och självhäftande etiketter. Företagets huvudkontor finns i Neustadt, Tyskland.

 10. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Schweiz

  Företaget FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom Bröllopsdekorationer, och sammanställning av brudbuketter. Företagets huvudkontor finns i Lausanne, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis