• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • utrustning för krukodling

Resultat för

Utrustning för krukodling - Import och export

 1. LLC PND-GROUP

  Vitryssland

  Företaget LLC PND-GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Grodno, Vitryssland.

 2. MODULARTE SRL

  Italien

  Företaget MODULARTE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 3. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanien

  Företaget COSTIÑA ORGÁNICA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Utrustning och leverantörer för bevattningssystem, bark för marktäckning, Utrustning för krukodling, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, och Utrustning och leverantörer för bevattningssystem. Företagets huvudkontor finns i O Pino (a Coruña), Spanien.

 4. GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD

  Kina

  Företaget GOODMAX GROUP INTERNATIONAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Wuhan, Kina.

 5. ALYA PLASTIK

  Turkiet

  Företaget ALYA PLASTIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plast - Hushållsartiklar. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, blomkrukor, grytor, Utrustning för krukodling, och stänger i guld och silver. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Polen

  Företaget LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsmöbler, Växtbehandlingsmedel, Trädgårdsmöbler, och Växtbehandlingsmedel. Företagets huvudkontor finns i Myślenice, Polen.

 2. FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL

  Polen

  Företaget FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Kozieg?owy, Polen.

 3. EL ORO VERDE

  Spanien

  Företaget EL ORO VERDE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 4. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turkiet

  Företaget ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor, växter och frukt, blomkålsplantor, vattenväxter, och Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företagets huvudkontor finns i Adana (adana, Turkey), Turkiet.

 5. BOSAMUA GARDEN

  Turkiet

  Företaget BOSAMUA GARDEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Blomsterodling, blomkrukor, och flytande gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş

  Turkiet

  Företaget ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom bambukäppar. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 2. EVHANI

  Frankrike

  Företaget EVHANI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Eu, Frankrike.

 1. SAKSILUX

  Turkiet

  Företaget SAKSILUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. RE- SISTEM LTD

  Bulgarien

  Företaget RE- SISTEM LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Varna, Bulgarien.

 3. EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT

  Turkiet

  Företaget EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom blomkrukor, och föremål av terracotta. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. GARDEN NATURA

  Turkiet

  Företaget GARDEN NATURA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom blomkrukor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. INA S.A.

  Grekland

  Företaget INA S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Aspropyrgos, Grekland.

 6. ALU MIXER SRL

  Italien

  Företaget ALU MIXER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommor och plantor, växthus. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, Grönsaker inlagda i olja, Utrustning för krukodling, Grönsaker inlagda i olja, och svampar i parti. Företagets huvudkontor finns i Aaaaaaaaaaaaaaa, Italien.

 7. AGRIMATCO EESTI AS

  Estland

  Företaget AGRIMATCO EESTI AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Utrustning för krukodling, Plantor, blomsterlökar och frö, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 8. KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT

  Ungern

  Företaget KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, Tegelstenar, Utrustning för krukodling, och Tegelstenar. Företagets huvudkontor finns i Bekescsaba, Ungern.

 1. QUICK-POT A/S

  Danmark

  Företaget QUICK-POT A/S, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Viborg, Danmark.

 2. GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING

  Frankrike

  Företaget GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Besancon, Frankrike.

 3. SIEGFRIED-BURGER ET FILS

  Frankrike

  Företaget SIEGFRIED-BURGER ET FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Soufflenheim, Frankrike.

 4. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Tyskland

  Företaget JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Eldhärdiga stenar. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 5. GREEMEX AGENCY A/S

  Danmark

  Företaget GREEMEX AGENCY A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Odense N, Danmark.

 6. CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD.

  Kina

  Företaget CHAO ZHOU ASIAN POTTERY CO., LTD., som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Guangdong, Kina.

 7. RACHES POTERIES

  Frankrike

  Företaget RACHES POTERIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dekoration av trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Raches, Frankrike.

 8. BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS

  Danmark

  Företaget BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Blomplantor, Blomsterodling, och Blomplantor. Företagets huvudkontor finns i Odense Sv, Danmark.

 9. OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L.

  Rumänien

  Företaget OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Såser. Företaget är även verksamt inom Pasta, Utrustning för krukodling, Pasta, och Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 10. DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O.

  Slovenien

  Företaget DEKORPLAST SENTJERNEJ D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Utrustning för krukodling. Företagets huvudkontor finns i Sentjernej, Slovenien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis