• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ugnar för restauranger

Resultat för

Ugnar för restauranger - Import och export

 1. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bartscher GmbH är ett av Europas ledande företag inom storköksbranschen. Produktsortimentet omfattar ett stort urval av professionell utrustning, praktisk kökshjälp och innovativa produktlösningar. Allt som behövs för att kunna arbeta effektivt i ett modernt storkök. Sedan grundandet år 1876 har Bartscher utvecklats till ett företag som erbjuder allt inom storköksutrustning. Bartschers produkter finns tillgängliga i fackhandeln i flera Europeiska länder och tack vare ett engagerat team garanteras en hög nivå av service över hela Europa. Det breda produktutbudet utökas med riktigt god service, något som Bartscher lägger stor vikt vid. Omfattande rådgivning, snabb kundtjänst och erfarna projektledare säkerställer en särskilt hög nivå på servicen. Det traditionsrika företaget har ett modernt höglager med 9 000 pallplatser och en lageryta på 15 000 kvadratmeter.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget R&R ROASTER AND ROASTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kafferosteri - Utrustning. Företaget är även verksamt inom Kafferosteri - Anläggningar, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Ugnar för restauranger, kaffekvarnar, kafferostning, tillverkning av espressomaskiner, Kafferosteri - Anläggningar, och Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Frankrike

  Företaget GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom gasugnar, diskmaskin, glasdiskmaskiner för institutionskök, och Kylda frysskåp. Företagets huvudkontor finns i Le Plessis-Trévise, Frankrike.

 4. EKOROAST

  Turkiet

  Företaget EKOROAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom Kafferosteri - Anläggningar, och Kafferosteri - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Turkiet

  Företaget OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom kafferostare. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GAMATECH AG

  Schweiz

  Företaget GAMATECH AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Illnau, Schweiz.

 2. FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom maskiner för slakthus, och Gasolgrillar. Företagets huvudkontor finns i Porta Westfalica, Tyskland.

 3. CRZ MAKINA

  Turkiet

  Företaget CRZ MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom kafferostare. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 4. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Turkiet

  Företaget BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, Ugnar för restauranger, Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, Ugnar för restauranger, fritöser för institutionskök, och maskiner och utrustning för hotell, restaurang och offentliga lokaler. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. GROSSKÜCHEN WENZEL

  Tyskland

  Företaget GROSSKÜCHEN WENZEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Ansbach, Tyskland.

 1. ROTISOL

  Frankrike

  Företaget ROTISOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, grillar för institutioner, Ugnar för restauranger, grillar med roterande värme, och Gasolgrillar. Företagets huvudkontor finns i Chelles, Frankrike.

 2. DOREGRILL

  Frankrike

  Företaget DOREGRILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, Ugnar för restauranger, grillar för institutioner, grillar med roterande värme, och Gasolgrillar. Företagets huvudkontor finns i Sautron, Frankrike.

 1. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Spanien

  Företaget MIRACOR-EUROPA, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, Utegrillar och tillbehör, rännor i rostfritt stål, uppläggningsfat för institutionskök, Ugnar för restauranger, och Utegrillar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Enguera, Spanien.

 2. LA CORNUE

  Frankrike

  Företaget LA CORNUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Stora apparater. Företaget är även verksamt inom Spisar, Ugnar för restauranger, Spisar, träspisar, varmvattenberedare och spisar för hushållsbruk, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Saint-Ouen L'Aumône, Frankrike.

 3. RISTO GLOBO

  Italien

  Företaget RISTO GLOBO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom kyl- och frysskåp för restauranger, artiklar för barer, restauranger, hotell, och ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Matera, Italien.

 4. FRYER BASKET TURKEY

  Turkiet

  Företaget FRYER BASKET TURKEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för halstring för livsmedels- och konservindustrin, och anläggningar och utrustningar för fritering för livsmedels- och konservindustrin. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. FORNITAL

  Italien

  Företaget FORNITAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom professionella gasugnar för kommersiellt bruk, professionella kök, ugnar för restauranger, och kylar för affärer, barer, restauranger. Företagets huvudkontor finns i Bressanvido, Italien.

 6. FERRABOLI & C.

  Italien

  Företaget FERRABOLI & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom elektriska tallriksvärmare för hemmet, och grillar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Prevalle, Italien.

 7. GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA

  Italien

  Företaget GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, Galler i metall, Ugnar för restauranger, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Qualiano, Italien.

 8. FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA.

  Portugal

  Företaget FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, Specialstål, Ugnar för restauranger, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Vila Verde-Terrugem, Portugal.

 1. VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN

  Spanien

  Företaget VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 2. 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A.

  Grekland

  Företaget 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Perama, Grekland.

 3. F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. )

  Italien

  Företaget F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. ), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Automatiska skoputsare, Ugnar för restauranger, Automatiska skoputsare, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Montiano, Italien.

 4. MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Ugnar för restauranger, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Sauerlach, Tyskland.

 5. PAUL KRIEGER HOTEL- UND GASTSTÄTTENBEDARF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PAUL KRIEGER HOTEL- UND GASTSTÄTTENBEDARF GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom Restauranger - Maskiner och utrustning, och Restauranger - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Peine, Tyskland.

 6. HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Schwarzenbach A.D. Saale, Tyskland.

 7. MAX WEISHAUPT A/S

  Danmark

  Företaget MAX WEISHAUPT A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom Brännare för uppvärmning av hushåll, och Brännare för uppvärmning av hushåll. Företagets huvudkontor finns i Glostrup, Danmark.

 8. POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Företaget POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Lübbecke, Tyskland.

 9. P + S METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget P + S METALLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ugnar för restauranger, och Ugnar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Oederan, Tyskland.

 10. AMADO CARDENES SA

  Spanien

  Företaget AMADO CARDENES SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar för institutioner, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Köttkvarnar för institutioner, och Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger. Företagets huvudkontor finns i Las Palmas De Gran Canari, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis