• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • vattnare

Resultat för

Vattnare - Tyskland

Tyskland
  1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Utveckling, produktion och försäljning av Hydro Profi Line®-växtinredningssystem för hållbar och funktionell växtinredning på tätade ytor, ytor utan jord och inomhus. Fördelarna med Hydro Profi Line®-växtsystemen: • Hållbar reducering av vattenförbrukningen för planteringar med upp till 80 %.• Unikt rotvegetationsutrymme med luft och vatten för perfekt luftning av rötterna.• Inga rotklumpar eller ruttnande rötter i botten av krukan eftersom inget fyllnadsmaterial krävs runt planteringskrukan.• Stor vattenreserv, eftersom det inte finns någon förskjutning av växtsubstrat.• Unikt Quick Change System för snabb och enkel omplantering• Passar alla plantor i jord och hydrokultur• Passar både på kontor och större ytor• Vattnas alltid och endast när det behövs – Det går i princip inte att vattna för mycket

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.