• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tvättutrustning för frukt- grönsaker och fisk

Resultat för

Tvättutrustning för frukt- grönsaker och fisk - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

 2. SAMMA SERVICE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SAMMA SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksmaskiner. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, maskiner behandling frukt och grönsaker, anläggningar och utrustningar för behandling av frukt och grönsaker, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, maskiner för jordbruks- och livsmedelsindustri, och torkmaskiner för livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Belpasso, Italien.

 3. DINOX, S.L.

  Spanien

  DINOX, S.L. är ett företag som specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och saluföring av industriell utrustning inom hygiensektorn. Tack vare vår erfarenhet inom tvätt och torkning kan vi erbjuda ett brett urval av maskiner som är konkurrenskraftiga, ergonomiska och säkra. Vi har en egen avdelning för teknisk assistans och kundservice efter köpet. Vår tekniska avdelning utvecklas ständigt och är alltid på jakt efter ny utrustning och nya applikationer.

 4. AGRI TRADIZIONE

  Italien

  Företaget AGRI TRADIZIONE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Frukt import export, Druvor import export, Jordbruksprodukter, och Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Vittoria, Italien.

 5. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgien

  Företaget CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och flexibla produktionslinjer. Företagets huvudkontor finns i Staden, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COSMO SRL

  San Marino

  Företaget COSMO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Dogana Rsm, San Marino.

 2. OPREMA-STROJEVI D.D.

  Kroatien

  Företaget OPREMA-STROJEVI D.D., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företaget är även verksamt inom Blandare och malare för livsmedelsberedningsindustrin, Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, Blandare och malare för livsmedelsberedningsindustrin, och Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Hrvatska, Kroatien.

 3. K. M. FISH MACHINERY A/S

  Danmark

  Företaget K. M. FISH MACHINERY A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för slakterier. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Dybvad, Danmark.

 4. METALTECK S.R.L.

  Italien

  Företaget METALTECK S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Treglio, Italien.

 5. KONUS KONEX D.O.O.

  Slovenien

  Företaget KONUS KONEX D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företaget är även verksamt inom Luftrening - utrustning och system, Kontinuerlig godshantering - system, Luftrening - utrustning och system, och Kontinuerlig godshantering - system. Företagets huvudkontor finns i Slovenske Konjice, Slovenien.

 1. DANORGANIC A/S

  Danmark

  Företaget DANORGANIC A/S, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Soender Felding, Danmark.

 2. PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT

  Ungern

  Företaget PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, Frukt, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Debrecen, Ungern.

 1. AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK

  Danmark

  Företaget AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Skals, Danmark.

 2. SOPACOM INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget SOPACOM INDUSTRIE, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Stains, Frankrike.

 3. CONSERVERIES PROVENCALES

  Frankrike

  Företaget CONSERVERIES PROVENCALES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Salernes, Frankrike.

 4. TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI.

  Turkiet

  Företaget TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biltvätt - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 6. LAITRAM MACHINERY APS

  Danmark

 7. ZANEMI SL

  Spanien

 8. BOATECH APS

  Danmark

 1. SIRANE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SIRANE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Embalaža za živila. Företaget är även verksamt inom absorberande medel, emballage för fisk, Emballage för kött, och folie för emballage frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Telford, Förenade kungariket.