• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • turbinborrningstjänster

Resultat för

Turbinborrningstjänster - Import och export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WERNER MITSCHELE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. ZW HYDRAULIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ZW HYDRAULIK AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Rümlingen, Schweiz.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Merkers, Tyskland.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Tyskland

  Företaget SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Murr, Tyskland.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PFLEGHAR GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Spindeldockor, flyttbara, Turbinborrningstjänster, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, och Spindeldockor, flyttbara. Företagets huvudkontor finns i Baienfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Österrike

  Företaget PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Bärbara motordrivna jiggslipmaskiner, Turbinborrningstjänster, Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Bärbara motordrivna jiggslipmaskiner, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget PROSPEZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Montalto Uffugo, Italien.

 3. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Rio Saliceto, Italien.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italien

  Företaget B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vetenskaplig forskning - Institut och laboratorier. Företaget är även verksamt inom Markanalys, Turbinborrningstjänster, Markanalys, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Canicatti', Italien.

 5. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italien

  Företaget IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Lamezia Terme, Italien.

 1. VENTURA VINCENZO

  Italien

  Företaget VENTURA VINCENZO, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Gela, Italien.

 2. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italien

  Företaget TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 1. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italien

  Företaget PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Barletta, Italien.

 2. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italien

  Företaget F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 3. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Matera, Italien.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italien

  Företaget I.GE.M. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i San Prisco, Italien.

 5. PIGLI

  Italien

  Företaget PIGLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, Turbinborrningstjänster, Brunnar - Konstruktion, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Calenzano, Italien.

 6. IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S.

  Italien

  Företaget IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 7. SOIL TEST S.R.L.

  Italien

  Företaget SOIL TEST S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 8. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italien

  Företaget DELL'ORSO APPALTI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Camerano, Italien.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Italien

  Företaget M.C.S. S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italien

  Företaget FERRARI SOIL S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Rivning - Företag. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Menconico, Italien.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italien

  Företaget EUROSONDA 2 S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Spresiano, Italien.

 4. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget LUMA PERFORAZIONI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Montorio Al Vomano, Italien.

 5. GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirådgivning. Företaget är även verksamt inom Markanalys, Turbinborrningstjänster, Markanalys, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Chianciano Terme, Italien.

 6. PILU PIETRINO

  Italien

  Företaget PILU PIETRINO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, Turbinborrningstjänster, Brunnar - Konstruktion, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Padru, Italien.

 7. OBERTO S.R.L.

  Italien

  Företaget OBERTO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Savigliano, Italien.

 8. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italien

  Företaget SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Alghero, Italien.

 9. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italien

  Företaget SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Campagnola Emilia, Italien.

 10. GEOCIPO S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOCIPO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Solbiate Con Cagno, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis