• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • turbinborrningstjänster

Resultat för

Turbinborrningstjänster - Import och export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WERNER MITSCHELE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Merkers, Tyskland.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Schweiz

  Företaget ZW HYDRAULIK AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Rümlingen, Schweiz.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PFLEGHAR GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Spindeldockor, flyttbara, Turbinborrningstjänster, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, och Spindeldockor, flyttbara. Företagets huvudkontor finns i Baienfurt, Tyskland.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Tyskland

  Företaget SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Murr, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Österrike

  Företaget PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Bärbara motordrivna jiggslipmaskiner, Turbinborrningstjänster, Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Bärbara motordrivna jiggslipmaskiner, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. BOTTI ELIO

  Italien

  Företaget BOTTI ELIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Adria, Italien.

 3. PILU PIETRINO

  Italien

  Företaget PILU PIETRINO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, Turbinborrningstjänster, Brunnar - Konstruktion, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Padru, Italien.

 4. GE.LA.MO.

  Italien

  Företaget GE.LA.MO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Villar San Costanzo, Italien.

 5. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italien

  Företaget FERRARI SOIL S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Rivning - Företag. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Menconico, Italien.

 1. MARCHESELLI DANIELE

  Italien

  Företaget MARCHESELLI DANIELE, som är verksamt inom sektorn för Domotik. Företaget är även verksamt inom Vattenkraftverk, Turbinborrningstjänster, Vattenkraftverk, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Crevalcore, Italien.

 2. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italien

  Företaget MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Markanalys. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Altopascio, Italien.

 1. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italien

  Företaget EUROSONDA 2 S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Spresiano, Italien.

 2. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Prekucniki. Företaget är även verksamt inom Grävmaskiner, Turbinborrningstjänster, Grävmaskiner, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Ripalimosani, Italien.

 3. OBERTO S.R.L.

  Italien

  Företaget OBERTO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Savigliano, Italien.

 4. TRANZA GINO

  Italien

  Företaget TRANZA GINO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Marrubiu, Italien.

 5. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italien

  Företaget MIRA SERVICE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Mogliano, Italien.

 6. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italien

  Företaget F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 7. GEOCIPO S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOCIPO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Solbiate Con Cagno, Italien.

 8. I.GE.M. S.R.L.

  Italien

  Företaget I.GE.M. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i San Prisco, Italien.

 1. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italien

  Företaget B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vetenskaplig forskning - Institut och laboratorier. Företaget är även verksamt inom Markanalys, Turbinborrningstjänster, Markanalys, och Turbinborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Canicatti', Italien.

 2. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italien

  Företaget SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Alghero, Italien.

 3. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italien

  Företaget SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Campagnola Emilia, Italien.

 4. VENTURA VINCENZO

  Italien

  Företaget VENTURA VINCENZO, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Gela, Italien.

 5. FORMATO ERNESTO

  Italien

  Företaget FORMATO ERNESTO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Velletri, Italien.

 6. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Matera, Italien.

 7. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italien

  Företaget PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Barletta, Italien.

 8. SIGECO S.R.L.

  Italien

  Företaget SIGECO S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirådgivning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Nuoro, Italien.

 9. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Rio Saliceto, Italien.

 10. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italien

  Företaget DELL'ORSO APPALTI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Camerano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis