• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tunnor och fat i metall

Resultat för

Tunnor och fat i metall - Import och export

 1. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, och Metallförpackningar. Företagets huvudkontor finns i Dombasle Sur Meurthe, Frankrike.

 2. RINGOPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RINGOPLAST GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Ringe, Tyskland.

 3. DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Sankt Wolfgang, Tyskland.

 4. PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Wettringen, Tyskland.

 5. ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LT CASES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LT CASES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hausen, Tyskland.

 2. CARL MOSER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL MOSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 3. LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Mühlhausen, Tyskland.

 4. LIQUICON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIQUICON GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Münsing, Tyskland.

 5. WERIT (SCHWEIZ) AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WERIT (SCHWEIZ) AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Regensdorf, Schweiz.

 1. GALORE-FLIGHTCASE OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GALORE-FLIGHTCASE OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Rehburg/loccum, Tyskland.

 2. DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Eslarn, Tyskland.

 1. B. & F. TAMMLING

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget B. & F. TAMMLING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. BTRALOG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BTRALOG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Kleinblittersdorf, Tyskland.

 3. ALBERT DAUB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALBERT DAUB GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. TONELERÍA MANUEL CABELLO

  Spanien

  Tradition, erfarenhet och innovation är nyckelord för Tonelería Manuel Cabello Márquez, ett företag som sedan sitt grundande njuter av stor prestige i vindistriktet Montilla-Moriles. Med fyra decenniers erfarenhet och tack vare användningen av råmaterial av hög kvalitet under hela tillverkningsprocessen, har företaget lyckats saluföra ett komplett sortiment av tunnor i vitek.

 5. BECZKOPOL SP. Z O.O. WYTWORNIA OPAKOWAN BLASZANYCH

  Polen

  WOB Beczkopol säljer stålfat: - med icke avtagbara lock, volym 15 till 250 dm3 - med avtagbara lock, volym 210 och 212 dm3 - koniska fat med avtagbara lock, volym 30 till 60 dm3 och spännanordningar för fat. Alla våra fat har UN-godkännande och är avsedda för förpackning, lagring och transport av farligt gods i enlighet med internationella bestämmelser, ADR-S, RID-S, INDG-koden och/eller IATA-DGR. Sedan 2002 är Beczkopol certifierade enligt ISO 9001: 2008

 6. SUPERMONTE SRL

  Italien

  Företaget SUPERMONTE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företaget är även verksamt inom Prägling av stål och metall, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, slipning rosfritt stål, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Leverano, Italien.

 7. CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH

  Tyskland

  Företaget CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Weinstadt, Tyskland.

 8. SKUFA-GMBH

  Tyskland

  Företaget SKUFA-GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Alveslohe, Tyskland.

 1. GRIEPE CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Företaget GRIEPE CONTAINER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 2. LATTNER METALLTECHNIK GMBH

  Österrike

  Företaget LATTNER METALLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Mühlgrub, Österrike.

 3. ETILOG GMBH

  Tyskland

  Företaget ETILOG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Stamsried, Tyskland.

 4. ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Pliezhausen, Tyskland.

 5. FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH

  Tyskland

  Företaget FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Morsbach, Tyskland.

 6. ABC CONTAINER

  Tyskland

  Företaget ABC CONTAINER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Neubiberg, Tyskland.

 7. LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN

  Tyskland

  Företaget LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Serba, Tyskland.

 9. PLASTFORMA GMBH

  Tyskland

  Företaget PLASTFORMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Nordhorn, Tyskland.

 10. MTS MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget MTS MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Mengen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis