• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tunnor och fat i metall

Resultat för

Tunnor och fat i metall - Import och export

 1. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrike

  Företaget HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, och Metallförpackningar. Företagets huvudkontor finns i Dombasle Sur Meurthe, Frankrike.

 2. LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH

  Tyskland

  Företaget LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Mühlhausen, Tyskland.

 3. LT CASES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LT CASES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hausen, Tyskland.

 4. DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Sankt Wolfgang, Tyskland.

 5. CONZEPT CONTAINER MODULBAU & HANDEL GMBH

  Österrike

  Företaget CONZEPT CONTAINER MODULBAU & HANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Straßwalchen, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CARL MOSER GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL MOSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 2. PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Wettringen, Tyskland.

 3. RINGOPLAST GMBH

  Tyskland

  Företaget RINGOPLAST GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Ringe, Tyskland.

 4. ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. LIQUICON GMBH

  Tyskland

  Företaget LIQUICON GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Münsing, Tyskland.

 1. LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN

  Tyskland

  Företaget LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. WERIT (SCHWEIZ) AG

  Schweiz

  Företaget WERIT (SCHWEIZ) AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Regensdorf, Schweiz.

 1. CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 2. GALORE-FLIGHTCASE OHG

  Tyskland

  Företaget GALORE-FLIGHTCASE OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Rehburg/loccum, Tyskland.

 3. DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH

  Tyskland

  Företaget DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Eslarn, Tyskland.

 4. BTRALOG GMBH

  Tyskland

  Företaget BTRALOG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Kleinblittersdorf, Tyskland.

 5. B. & F. TAMMLING

  Tyskland

  Företaget B. & F. TAMMLING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. ALBERT DAUB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ALBERT DAUB GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunnor och fat i metall. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 7. TONELERÍA MANUEL CABELLO

  Spanien

  Tradition, erfarenhet och innovation är nyckelord för Tonelería Manuel Cabello Márquez, ett företag som sedan sitt grundande njuter av stor prestige i vindistriktet Montilla-Moriles. Med fyra decenniers erfarenhet och tack vare användningen av råmaterial av hög kvalitet under hela tillverkningsprocessen, har företaget lyckats saluföra ett komplett sortiment av tunnor i vitek.

 8. BECZKOPOL SP. Z O.O. WYTWORNIA OPAKOWAN BLASZANYCH

  Polen

  WOB Beczkopol säljer stålfat: - med icke avtagbara lock, volym 15 till 250 dm3 - med avtagbara lock, volym 210 och 212 dm3 - koniska fat med avtagbara lock, volym 30 till 60 dm3 och spännanordningar för fat. Alla våra fat har UN-godkännande och är avsedda för förpackning, lagring och transport av farligt gods i enlighet med internationella bestämmelser, ADR-S, RID-S, INDG-koden och/eller IATA-DGR. Sedan 2002 är Beczkopol certifierade enligt ISO 9001: 2008

 1. ETILOG GMBH

  Tyskland

 2. LATTNER METALLTECHNIK GMBH

  Österrike

 3. SKUFA-GMBH

  Tyskland

 4. CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH

  Tyskland

 5. GRIEPE CONTAINER GMBH

  Tyskland

 6. ABC CONTAINER

  Tyskland

 7. ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 8. FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH

  Tyskland

 9. ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. PLASTFORMA GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis