• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tunga metallarbeten

Resultat för

Tunga metallarbeten - Import och export

 1. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH med huvudkontor i tyska Freiberg am Neckar har över 75 års erfarenhet av industriell värmeteknik, termisk efterförbränning och pannkonstruktion. Sin nuvarande form fick företaget 2004 efter en sammanslagning av BAY Wärme-technik GmbH och Bay Engineering und Consulting och idag erbjuder BBS GmbH både tillverkning av industriella pannanläggningar och rätt kompetens för konstruktion av moderna energisystem och miljöteknik. Förutom serietillverkning av standardprodukter utvecklar och tillverkar vi anpassade pannor och apparater för specialapplikationer inom kosmetik, kemi och petrokemi. Bland annat tillverkar vi ång- och hetvattenspannor och hetoljepannor. I sortimentet finns även renångsgeneratorer och värmepannor för en lång rad olika användningsområden.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 40 år är M.M. specialiserade på glasfiber PRFV (glasfiberförstärkt plast) och tillverkar trallar, profiler och kompositstrukturer av hög kvalitet. De inneboende egenskaperna hos PRFV (det är korrosionsbeständigt, omagnetiskt, elisolerande och underhållsfritt) medger en mångsidig användning. Certifiering ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

 3. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmeväxlare. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Tunga metallarbeten, tlačne posode, trycktankar, reaktorer, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Lieboch, Österrike.

 4. E. PRANG & CO. APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget E. PRANG & CO. APPARATEBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 5. MPG MENDENER PRÄZISIONSROHR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MPG MENDENER PRÄZISIONSROHR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HTT ENERGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HTT ENERGY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 2. POLYTETRA GMBH EIN UNTERNEHMEN DER ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GRUPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget POLYTETRA GMBH EIN UNTERNEHMEN DER ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GRUPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. APPARATEBAU-WÄRMETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget APPARATEBAU-WÄRMETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Wetzlar, Tyskland.

 4. TRANTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRANTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Hildesheim, Tyskland.

 5. FUNKE WÄRMEAUSTAUSCHER APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FUNKE WÄRMEAUSTAUSCHER APPARATEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Gronau, Tyskland.

 1. APL APPARATEBAU GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget APL APPARATEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Hopfgarten, Österrike.

 2. CRISCO FORMTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget CRISCO FORMTECHNIK AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Sennwald, Schweiz.

 1. EMMEGI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EMMEGI GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Grevenbroich, Tyskland.

 2. INNEX WÄRMETAUSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INNEX WÄRMETAUSCHER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Dormagen, Tyskland.

 3. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Tankar av rostfritt stål, reservoarer av stål, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Ibarra, Spanien.

 4. FLUITEC MIXING + REACTION SOLUTIONS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget FLUITEC MIXING + REACTION SOLUTIONS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Neftenbach, Schweiz.

 5. SONDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SONDEX DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Winsen, Tyskland.

 6. AGITEC APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AGITEC APPARATEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Dreieich, Tyskland.

 7. ETB ENERGIETECHNIK BREMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ETB ENERGIETECHNIK BREMEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 8. PEROZENI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PEROZENI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Tunga metallarbeten, Svetsning av stål och metall, mekanisk bearbetning, Tunga metallarbeten, produkter av tunga metallkonstruktioner, Svetsning av stål och metall, produkter av medeltunga metallkonstruktioner, produkter för metallkonstruktioner, och tjänster tredje part. Företagets huvudkontor finns i Bosco Chiesanuova, Italien.

 1. SCHMOHL NÄHAUTOMATEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMOHL NÄHAUTOMATEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Eislingen, Tyskland.

 2. FORSTER BEHÄLTER- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FORSTER BEHÄLTER- UND APPARATEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Mantel, Tyskland.

 3. BRUNO F.LLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BRUNO F.LLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företaget är även verksamt inom metallstrukturer, metallstrukturer, strukturer av järn, metallarmaturer för byggnation, och bockad metall för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Mondovi', Italien.

 4. POLAR KÄLTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget POLAR KÄLTETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Fröndenberg/ruhr, Tyskland.

 5. GOVEL DI VERONI GIANCARLO & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GOVEL DI VERONI GIANCARLO & C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Tunga metallarbeten, produkter för metallkonstruktioner, stommar av järn, Tunga metallarbeten, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Luzzara, Italien.

 6. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget BSA Schneider Anlagentechnik grundades 1990 i Aachen. Med en personalstyrka på 25 medarbetare och ett världsomspännande försäljningsnät med handelsrepresentanter för 32 länder är det medelstora företaget väletablerat i konfekt- och livsmedelsindustrin. Vid vår fabrik i Aachen utvecklar och tillverkar vi maskiner och anläggningar för framställning och lagring av chokladmassa i flytande form. Vårt sortiment sträcker sig över områdena blandning, valsning, conchning, temperering och lagring. Till vårt tjänsteutbud hör: förvalsning, produktionslinjer för choklad i flytande form, blandare, transportband, torrconchning, konstruktion av apparater och behållare, öppningsenheter, chokladpumpar/transportpumpar, magnetfilter/magnetseparatorer, genomgångsventiler, reparation av begagnade chokladmaskiner, doseringsanordningar för både torra komponenter och komponenter i flytande form

 7. OFFICINE MECCANICHE VETTORELLO LUCIANO & C. SNC

  Italien

  Officine Meccaniche Vettorello Luciano & C. tillverkar anläggningar för kycklingsektorn, uppfödning och industri. Med trettio års erfarenhet inom sektorn, kombinerar koncernen förmågor inom både teknik och marknadsföring vilket garanterar säker tillförlitlighet. Vi använder moderna metoder och material av hög kvalitet vilket göra att vi kan bygga hangarer som uppfyller kundernas krav och behov.

 8. LA METALGROS

  Italien

  Företaget LA METALGROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Tunga metallarbeten, snickeri, underhåll av industriella anläggningar, Tunga metallarbeten, och stommar av järn. Företagets huvudkontor finns i Margarita, Italien.

 9. CLAUSEN OHG

  Tyskland

  Företaget CLAUSEN OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 10. DE DIETRICH PROCESS SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget DE DIETRICH PROCESS SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tunga metallarbeten. Företagets huvudkontor finns i Mainz, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis