• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tryckgjutning av aluminium

Resultat för

Tryckgjutning av aluminium - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by Europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

  Webbplats Open In New icon
 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vårt företag startade 1954. Från början tillverkade vi beslag av kokillgjuten aluminium. Sedan 80-talet har vi också ägnat oss åt pressgjutning av zink. Några år senare utvidgade vi verksamheten till att även omfatta pressgjutning av aluminium. Receptet för en framgångsrik utveckling har hela tiden bestått av lika delar tradition och framåtanda. Idag förser vi våra kvalitetsmedvetna kunder från områden som industri- och maskinteknik, maskinkonstruktion, bil-, bygg- och möbelindustri i hela Europa med produkter av pressgjuten aluminium, pressgjuten zink och kokillgjuten aluminium. Med vår kärnkompetens inom pressgjuten aluminium och zink samt kokillgjuten aluminium hjälper vi varje dag våra uppdragsgivare med tillverkningen och leveransen av monteringsfärdiga gjutna komponenter.

  Webbplats Open In New icon
 3. G.M.S.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Sedan 1985 tillverkar G.M.S. gjutna delar av aluminium och varmstansade delar av mässing, enligt kundens ritningar, för att få produkter som är klara att använda. Vi förfogar över ett stort nät av underleverantörer från mekanisk bearbetning till ytbehandling, exempelvis blankpolering, blästring och galvanisering. Vår produktion är omfattande både vad gäller aluminiumgjutning och varmstansning av mässing.

  Webbplats Open In New icon
 4. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech är en ledande tillhandahållare av tjänster för kundanpassad plastformsprutning, gjutning samt tillverkning av metalldelar exempelvis aluminumgjutning, extrudering, prägling, dekor och montering. Vi fokuserar på människor, ingenjörskonst, teknik och tjänster för att kunna tillhandahålla en helhetslösning. Vår ingenjörsservice med fallstudier, DFM, CPK och vetenskaplig utformning hjälper dig att minska totalkostnaden, öka produktkvaliteten, underlättar tillverkningsprocessen och ledtiderna från prototyp till saluföring, försök i små serier samt massproduktion.

 4. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 5. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Tillhandahåller professionell tryckgjutning, sandgjutning och smide. Erbjuder stansade detaljer, bearbetade och färdigtillverkade produkter av olika slags material, framförallt i metall.

 1. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkiet

 2. ABF LT

  Litauen

 3. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Indien

 4. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  Kina

 5. AB FONDERIE ITALIA

  Italien

 6. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkiet

 7. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrike

 8. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

 9. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Tyskland

 10. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. LOMOPRESS S.R.L.

  Italien

 3. PRESTIJ METAL

  Turkiet

 4. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italien

 5. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  Kina

 6. STUDIO DSM

  Italien

 7. ZHEJIANG SHENGCHENG INDUSTRY&TRADING CO.,LTD.

  Kina

 8. METALFOND S.R.L.

  Italien

 9. CNIC

  Kina

 10. S.C.S. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  40 års erfarenhet av utveckling och produktion av gjutningsformar för metalllegeringar och sprutformar för plastmaterial, kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga tider och priser har tillåtit S.C.S. Srl att bli en referenspunkt på den europeiska marknaden: utveckling, användning av tekniska maskiner, användning av högkvalitativt stål och certifierade värmebehandlingar. Tillverkar formar i alla storlekar upp till en maxvikt på 55 ton. Certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

  Webbplats Open In New icon