• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tryckgjutning av aluminium

Resultat för

Tryckgjutning av aluminium - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag startade 1954. Från början tillverkade vi beslag av kokillgjuten aluminium. Sedan 80-talet har vi också ägnat oss åt pressgjutning av zink. Några år senare utvidgade vi verksamheten till att även omfatta pressgjutning av aluminium. Receptet för en framgångsrik utveckling har hela tiden bestått av lika delar tradition och framåtanda. Idag förser vi våra kvalitetsmedvetna kunder från områden som industri- och maskinteknik, maskinkonstruktion, bil-, bygg- och möbelindustri i hela Europa med produkter av pressgjuten aluminium, pressgjuten zink och kokillgjuten aluminium. Med vår kärnkompetens inom pressgjuten aluminium och zink samt kokillgjuten aluminium hjälper vi varje dag våra uppdragsgivare med tillverkningen och leveransen av monteringsfärdiga gjutna komponenter.

 3. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget METAL TECHNOLOGY GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Stålgjuteri, tryckgjutning av aluminium, Sfäroidiskt grafitgjutjärn, centrifuggjutning, gråjärngjutgods, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 4. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 1985 tillverkar G.M.S. gjutna delar av aluminium och varmstansade delar av mässing, enligt kundens ritningar, för att få produkter som är klara att använda. Vi förfogar över ett stort nät av underleverantörer från mekanisk bearbetning till ytbehandling, exempelvis blankpolering, blästring och galvanisering. Vår produktion är omfattande både vad gäller aluminiumgjutning och varmstansning av mässing.

 5. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo, med över 50 års erfarenhet inom branschen, utför underleverantörsarbeten inom formsprutning med aluminiumlegeringar, zinklegeringar och korrosionsbeständiga speciallegeringar. Företaget, som drivs direkt av ägarna och har nära kontakt med produktionsverksamheten, har under åren ökat och förbättrat både kvaliteten på sina produkter och storleken på sin personal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA FASSI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, gjuterier tryckgjutning, aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, och tryckgjutning zink aluminium. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, strängsprutning, aluminium, stöpning av aluminium, och Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA SPADA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Formar pressgjutning, gjuteri, tryckgjutning av aluminium, Precizna mehanika, aluminiumlegeringar, Formar pressgjutning, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 4. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom konstruktion av formar, gjuterier tryckgjutning, smältning av aluminium, strängsprutning, tryckgjutning av aluminium, konstruktion formar, och formar för strängsprutning. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 5. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elgeneratorer. Företaget är även verksamt inom Stativ för fotografi och film, Elgeneratorgrupper, Stativ för fotografi och film, strömgeneratorer, Elgeneratorgrupper, tryckgjutning av aluminium, rotorer, och reduceringslåda. Företagets huvudkontor finns i Gemmingen, Tyskland.

 1. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget G.A. RÖDERS GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obdelava plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom strängsprutning, ultraljudsvetsning, konstruktion redskap, tryckvetsning av zink, utbildning, och tryckgjutning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Soltau, Tyskland.

 2. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech är en ledande tillhandahållare av tjänster för kundanpassad plastformsprutning, gjutning samt tillverkning av metalldelar exempelvis aluminumgjutning, extrudering, prägling, dekor och montering. Vi fokuserar på människor, ingenjörskonst, teknik och tjänster för att kunna tillhandahålla en helhetslösning. Vår ingenjörsservice med fallstudier, DFM, CPK och vetenskaplig utformning hjälper dig att minska totalkostnaden, öka produktkvaliteten, underlättar tillverkningsprocessen och ledtiderna från prototyp till saluföring, försök i små serier samt massproduktion.

 1. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 2. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Tillhandahåller professionell tryckgjutning, sandgjutning och smide. Erbjuder stansade detaljer, bearbetade och färdigtillverkade produkter av olika slags material, framförallt i metall.

 3. ABF LT

  Litauen

  Företaget ABF LT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, och sätthärdning av metall. Företagets huvudkontor finns i Mazeikiai, Litauen.

 4. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkiet

  Företaget SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom smältning av aluminium, bearbetning av aluminium och järn, tryckgjutning av aluminium, och gjutning i sand och kokill. Företagets huvudkontor finns i Gebze / Kocaeli, Turkiet.

 5. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Indien

  Företaget KAPIL COREPACKS PVT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elmotorer och delar. Företaget är även verksamt inom rotorer, och tryckgjutning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Gurgaon, Indien.

 6. SANDER DRUCKGUSS

  Tyskland

  Företaget SANDER DRUCKGUSS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom strängsprutning, tryckgjutning av aluminium, och gjuteri. Företagets huvudkontor finns i Nordrhein-Westfalen-Ennepetal, Tyskland.

 7. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  Kina

  Företaget SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriprototyper. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, prototyper i aluminium, gjuterier tryckgjutning, och tryckgjutningsdelar. Företagets huvudkontor finns i Ningbo, Kina.

 8. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Tyskland

  Företaget AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Tekniska artiklar för industribruk. Företaget är även verksamt inom Gummiprofiler, Gummiformdelar, Undercut parts, och tryckgjutning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Tönisvorst, Tyskland.

 1. AB FONDERIE ITALIA

  Italien

  Företaget AB FONDERIE ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, kokillgjutning, gjutningar cire perdue, och smältning av sfäroidiskt gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 2. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - bearbetning, tryckgjutning av aluminium, CNC milling, och konstruktion av formar. Företagets huvudkontor finns i Nový Bor, Tjeckiska republiken.

 3. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, och cnc-fräsning. Företagets huvudkontor finns i Eggolsheim, Tyskland.

 4. LOMOPRESS S.R.L.

  Italien

  Företaget LOMOPRESS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, och gjuterier tryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Monticelli Brusati, Italien.

 5. PRESTIJ METAL

  Turkiet

  Företaget PRESTIJ METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Düzce, Turkiet.

 6. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Tyskland

  Företaget TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, tryckvetsning av zink, och Precisionsstansningsdelar. Företagets huvudkontor finns i Gräfelfing, Tyskland.

 7. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrike

  Företaget DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom gjuterier för lätta legeringar, tryckgjutning av aluminium, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Vayrac, Frankrike.

 8. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkiet

  Företaget OKIMA OTOMOTIV LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, och konstruktion tryckgjutningsformar. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 9. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  Kina

  Företaget EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plast - Hushållsartiklar. Företaget är även verksamt inom Plastinsprutning, och tryckgjutning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Guangdong, Kina.

 10. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italien

  Företaget OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom tryckgjutning av aluminium, smältning av aluminium, och tryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Erba, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis