• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tryckgjutning av aluminium

Resultat för

Tryckgjutning av aluminium - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Vårt företag startade 1954. Från början tillverkade vi beslag av kokillgjuten aluminium. Sedan 80-talet har vi också ägnat oss åt pressgjutning av zink. Några år senare utvidgade vi verksamheten till att även omfatta pressgjutning av aluminium. Receptet för en framgångsrik utveckling har hela tiden bestått av lika delar tradition och framåtanda. Idag förser vi våra kvalitetsmedvetna kunder från områden som industri- och maskinteknik, maskinkonstruktion, bil-, bygg- och möbelindustri i hela Europa med produkter av pressgjuten aluminium, pressgjuten zink och kokillgjuten aluminium. Med vår kärnkompetens inom pressgjuten aluminium och zink samt kokillgjuten aluminium hjälper vi varje dag våra uppdragsgivare med tillverkningen och leveransen av monteringsfärdiga gjutna komponenter.

 3. G.M.S.

  Italien

  Sedan 1985 tillverkar G.M.S. gjutna delar av aluminium och varmstansade delar av mässing, enligt kundens ritningar, för att få produkter som är klara att använda. Vi förfogar över ett stort nät av underleverantörer från mekanisk bearbetning till ytbehandling, exempelvis blankpolering, blästring och galvanisering. Vår produktion är omfattande både vad gäller aluminiumgjutning och varmstansning av mässing.

 4. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Tyskland

 5. FONDERIA FASSI

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 3. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italien

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Tyskland

 5. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech är en ledande tillhandahållare av tjänster för kundanpassad plastformsprutning, gjutning samt tillverkning av metalldelar exempelvis aluminumgjutning, extrudering, prägling, dekor och montering. Vi fokuserar på människor, ingenjörskonst, teknik och tjänster för att kunna tillhandahålla en helhetslösning. Vår ingenjörsservice med fallstudier, DFM, CPK och vetenskaplig utformning hjälper dig att minska totalkostnaden, öka produktkvaliteten, underlättar tillverkningsprocessen och ledtiderna från prototyp till saluföring, försök i små serier samt massproduktion.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Tillhandahåller professionell tryckgjutning, sandgjutning och smide. Erbjuder stansade detaljer, bearbetade och färdigtillverkade produkter av olika slags material, framförallt i metall.

 2. ABF LT

  Litauen

 3. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkiet

 4. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Indien

 5. AB FONDERIE ITALIA

  Italien

 6. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrike

 7. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Tyskland

 8. PRESTIJ METAL

  Turkiet

 1. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkiet

 2. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 3. LOMOPRESS S.R.L.

  Italien

 4. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

 6. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italien

 7. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  Kina

 8. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  Kina

 9. CNIC

  Kina

 10. STUDIO DSM

  Italien