• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tryck

Resultat för

Tryck - Import och export

 1. SEKIL OFSET A.S

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan grundandet 1998 har Şekil Ofset varit en tillverkare av förstklassiga pappersförpackningar och offsettryck i Turkiet, med över 25 års industrierfarenhet. Vårt obevekliga fokus ligger på att leverera den högsta nivån av produktskydd, att använda toppmoderna tekniker som flerfärgstryck, hyllfärdig paketering samt högresistenta lösningar utformade för förpackningar till läkemedel, kosmetika och livsmedel. Şekil Ofset har ett mångfaldigt produktsortiment med allt från kataloger, magasin, och presentationsfoldrar till shoppingkassar. Våra färdigheter sträcker sig över flera industrier, bland annat de som hanterar livsmedel, läkemedel, kosmetika och textilier. Vi villl alltid överstiga industristandarderna och analyserar noga våra kunders förväntningar för att leverera tryck och designer som ger "perfektion" en ny betydelse. Vi har en effektiv verksamhet med allt under samma tak, med en maskinpark för allt från skärning till värmeprägling av folie. Şekil Ofset strömlinjeformar lösningar, som en heltäckande tillverkare av pappersförpackningar. Våra erfarna konsulter använder sin kunskap och expertis för att sammanställa de mest passande produkterna genom målriktad forskning och utvecking, så att de passar perfekt till dina specifika behov. Ge dig ut på en resa av innovation, precision och ojämförbar kundnöjdhet med Şekil Ofset. För oss är perfektion inte bara ett mål - det är en obeveklig hängivenhet att möta dina behov med högkvalitativa tjänster och produkter, som lämnar ett bestående intryck på marknaden.

 2. METPACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Met Pack är beläget i Istanbul och är en ledande tillverkare av PE-belagd kartong i Turkiet sedan 2016. Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter, tack vare användning av den allra senaste teknologin och ett uppmärksamt öga på utvecklingar och tekniska innovationer inom papperssektorn globalt. Vi vill utforma produkter som överensstämmer med våra kunders behov. Vi tillverkar steril papp för livsmedelsförpackningar i enighet med internationella standarder - den är utformad för direkt kontakt med mat. Alla våra produkter, inklusive pappmuggar för engångsbruk, soppbehållare, nudelförpackningar, glasslådor, popcornkartonger osv, är tillverkade av papper med polyetenbeläggning (låg densitet). Våra produkter finns i många storlekar och tyngder, utefter våra kunders efterfrågningar. Vårt mål är att kombinera en beläggning som passar för mat med papper. Vi vill fortsätta investera i våra toppmoderna produktionslokaler och samtidigt lyfta vår tradition av innovation och oslagbar kundservice på en global nivå, för att ge våra kunder den bästa servicen som går. Vi letar efter nya samarbetspartners, med målet att expandera vår verksamhet över hela världen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarderna ISO 9001 och ISO 2200. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Hur du än förpackar dina produkter - flaskor, burkar, lådor, flexibel förpackning - - så har Accraply den industriella etiketteringsmaskinen för dig. Vi är ett företag inom Barry-Wehmiller som tillhandahåller utrustning för etikettering och anpassning av krymphylsor. Vi är specialierade på tryckkänsliga etiketter, rullmatade etiketteringssystem och teknik för fastsättning av krymphylseetiketter. Våra betrodda märken av etiketteringsmaskiner - Accraply, Harland, Trine och Graham & Sleevit - används inom en mängd olika industrier, bland annat mat och dryck, läkemedel, hushålls- och konsumentvaror samt hälsovård och skönhet. Vår krymphylseanpassare Stanford ger oss möjligheten att säkert guida kunden genom alla aspekter av kryphylseetiketteringsteknologin. Accraplys lösningar är utformade för att bemöta olika marknaders specifika behov, med egenskaper som enighet med URS, serialiseringskapacitet, validering/dokumentation, enighet med CFR21 samt spårbarhet.

 4. COSMOS COPY PAPERS SA

  Grekland

  Verified by europages badge

  KARTEMPORIKI KOSMOS KOPY SA grundades 1991 i Attiki, som ligger 30 km från centrala Aten. Vårt företag är specialiserat på autografpapper (självkopierande papper) och termopapper - handel, bearbetning och paketering, med fokus på bearbetning (skärning). Vi har haft en stadig tillväxt de senaste 16 åren, med en stark närvaro på den lokala marknaden. Fabriken omfattar 3 000 kvadratmeter, och är en väsentlig aspekt av vår verksamhet. Vi har ca 500-600MT på lager av alla våra pappersprodukter. Vår personalstyrka är högst medvetna om våra målsättningar och vårt ansvar gentemot kunderna, och strävar ständigt efter självförbättring. Tilliten våra kunder har till våra produkter och tjänster har varit och kommer alltid att vara den främsta motivationen för oss att fortsätta arbeta hårt, med målet att uppfylla deras behov så bra som det bara går. Det är viktigt för oss att göra kunderna nöjda i varje steg, så att vi kan uppnå långsiktiga samarbeten. Vi bibehåller ett nära samarbete med våra arbetsgivare, så att vi kan uppnå bästa möjliga produktivitet. Vi svarar alltid inför våra kunder, våra leverantörer och oss själva. Hemligheten till vår ständiga framgång är: DIREKTLEVERANS AV SPECIALSTORLEKAR, FRÅN EN ENSKILD RULLE TILL EN HEL LASTBIL.

 5. NX PRINT & PACKAGING

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Vi är ett tryckeri baserat i nordöstra Rumänien. Vi specialiserar oss på offsettryck, däribland marknadsföringsmaterial och etiketter, samt tillverkning av en mängd olika kartonger (för läkemedels-, livsmedels- och dryckesindustrin). Under de senaste 30 åren har vårt företag levererat alla möjliga typer av produkter till kunder i både Rumänien och över hela Europa, och våra TÜV Management Services-certifieringar garanterar våra produkters höga kvalitet. Vår produktion sker in-house och omfattar många högkvalitativa ytbehandlingar som värmefoliering, selektiv UV-lackering, upphöjd eller nedsänkt prägling samt brailleskrift. Enligt våra kunders utlåtanden har vi även snabba leveranstider.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PIA BOX

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Piabox, en tillverkare av premiumkartonger och skräddarsydda förpackningslösningar från Turkiet. Vi har över 12 års erfarenhet inom tryckbranschen. Vår hängivenhet till perfektion syns tydligt i våra originella designer, det förstklassiga hantverket och den prompta servicen. Hos Piabox har vi ett lösningsorienterat teamwork som nyttjar ett strikt system för att säkerställa fullkomlig knudnöjdhet. Vi omfamnar tekniska lösningar som optimerar våra processer och gör att vi kan tillhandahålla ojämförlig service. Utforsska vårt breda utbud av förpackningslösningar på vår hemsida. Det innefattar bland annat produktförpackningar, papplådor, lådor med magneter, målarlådor, wellpappkartonger, marknadsföringsförpackningar, presentförpackningar, utställningslådor, svamplådor, parfymlådor, fönsterlådor, chokladaskar, lådor för påsar, pappkassar, cylinderlådor med mera. Vår omfattande serviceresa börjar på utformningsstadiet och fortsätter genom tryck, tillverkning och strikt kvalitetskontroll. Vi fokuserar på efterfrågsdriven produktion och tar hänsyn till kundens preferenser utan att tumma på kvaliteten. Piabox garanterar att produkterna är expertmässigt förpackade och levererade till kunderna inom den satta tidsramen. Hos Piabox tillverkar vi inte bara lådor; vi skapar upplevelser. Samarbetspartners kommer upptäcka innovativa lösningar som omdefinierar förpackningsstandarderna genom att förena kreativitet, effektivitet och pålitlighet i varenda låda vi skapar.

 2. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  SINANGIN Incc grundades 1955 och är ett familjeföretag som numera har blivit en ledande tryck- och förpackningstillverkare i Türkiye, belägen i Istanbul. Vår resa började med att trycka visitkort och bröllopsinbjudningar, varefter vi har utvidgat verksamheten genom åren och generationerna till där vi är nu. Den senaste tekniken, de bästa märkesmaskinerna och skicklig personal, tillsammans med välkända klienter/samarbetspartners som referenser, är grunden till vår plats i branschen. Vi tillhandahåller flera kända läkemedelsmärken med hopvikbara lådor och pamfletter. Det understryker vår kvalitet och exakthet, i och med att det är svårt att leva upp till läkemedelsföretagens höga standarder. Vi tillhandahåller hopvukbara lådor, styva lådor och pamfletter för sektorer som kosmetika, läkemedel, industri, livsmedel och dryck. - Hopvikbara kartonglådor -Pamfletter -Styva/hårda lådor -Avskiljare/inlägg/foder -Metalliserade lådor -Häftande lappar -Reklam med hådra pärmar -Skrivbordsuppsättningar -Fönsterlappar -Varmlaminering -Cellofanlaminering -Delvis UV -Glittrande effekt -Mjuk effekt -Matt/glänsande spridning -Fernissa eller UV** Reklamartiklar av kartong och papper fungerar för en mångfald av kreativa idéer, och skapar de bästa förutsättningarna för återvinningsbara gåvor i din marknadsföring. **Alla certifikat och relevanta ISO: s finns här och på vår hemsida. Sinangin co är certifierat med SEDEX och FSC.

 4. DEKORTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DIGITRAN® by DekorTech GmbH står för förstklassiga produkter och lösningar genom kombinationen av digitaltryck och värmetransfer. Vårt erbjudande sträcker sig från textiltryck och kosmetika till reklamprodukter och industriapplikationer. Oavsett om det gäller transfers, industriskrivare, transferpressar, råmaterial eller trycktjänster har vi den rätta lösningen på alla produktionsnivåer. Som internationellt familjeföretag med över två decenniers erfarenhet av transfertryck, utvecklar vi moderna produkter till konkurrenskraftiga priser. Tack vare vårt breda utbud kan vi utveckla och erbjuda individuella lösningar för både startups och storföretag. Från små till stora serier, från enskilda produkter till helhetslösningar. Allt från en och samma leverantör. Kvaliteten och tillförlitligheten hos våra produkter är av högsta vikt för oss. Och för att säkerställa detta använder vi själva våra produkter. För oss är den enastående tryckkvaliteten lika viktig som ofarliga råmaterial samt enkel och säker användning. Korta leveranstider, flexibla lösningar och ett kompetent team säkerställer att du lyckas med våra produkter. Applikationer med våra lösningar: T-hirts | hoodies | väskor | kosmetikatuber | pumpförpackningar | mascara | flaskor | kulspetspennor | blyertspennor | träleksaker | anteckningsblock | transportboxar | och mycket mer

 5. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

 1. PRIMA IP D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Vi är en enskild butik för alla dina behov av trycksaker. Vi är specialiserade på omfattande tryck- och grafiklösningar. Från större nationella kampanjer till små, skräddarsydda engångsevenemang använder vi konventionella och digitala tryck för att kunna erbjuda en enda plats för alla dina tryckbehov. Vi investerar i toppmodern teknologi och våra anställdas kunskap för att garantera en högkvalitativ produkt och bästa möjliga kundupplevelse. Vi tillhandahåller kommersiellt tryck (tryckeritjänster som uppfyller alla dina företags- och märkesbehov), grafisk design (vi designar alla sorters trycksaker, företagsmärken, förpackningslösningar och märkeslösningar), marknadsföringsprodukter (vi erbjuder ett brett utbud av marknadsföringsgåvor och textilier av olika kvalitet och pris med möjligheten till logga eller andra motiv) och skräddarsydda ekologiska papperskassar, som görs av återvunnet papper och är certifierade med FSC och/eller PEFC.

 2. PATRAS BAGS

  Grekland

  Verified by europages badge

  Patras Bags grundades 1991 i Patras, med verksamhetsmålet att tillverka: handgjorda lyxpåsar av papper, ekologiska påsar, plastpåsar, papplådor med fibertyg, postorderpåsar, visitkort, mattor med logga och texiletiketter. Vi arbetar med integrerade produktionsanläggningar och använder maskinteknik med all lämplig utrustning och kapacitet. Vi täcker alla behov på marknaden, genom alla steg i produktionen. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge
 2. PLDB CREATION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PLDB CREATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grafisk design och produktion. Företaget är även verksamt inom Tryck, Anslag, reklamartiklar, visuell komunikation, Tryck, broschyrer, och Anslag, reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Franconville, Frankrike.

 3. JOKERZ DESIGN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget JOKERZ DESIGN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Digitaltryck. Företaget är även verksamt inom Information och kampanjer på webbsidor, Tryck, Kommunikation, självhäftande, visitkort individualiserade, reklamgrafik, artiklar produkter av papper, tryckta kuvert, och reklamfoldrar. Företagets huvudkontor finns i Haversin, Belgien.

 4. ONE2ID B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget ONE2ID B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Alphen Aan Den Rijn, Nederländerna.

 5. ORNAMIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ORNAMIN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Minden, Tyskland.

 6. HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERRMANN DRUCK+MEDIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Sonnenbühl, Tyskland.

 7. EUROPE PRINT SHOP

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget EUROPE PRINT SHOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Digitaltryck. Företaget är även verksamt inom Screentryck på papper och kartong, Tryck, Tryck - offset, prospekt, tryckta underlag för reklam och marknadsföring, visitkort, artiklar och föremål för reklam och marknadsföring, kuvert individualiserade, och offsettryck. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. DIE PHARMADRUCKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIE PHARMADRUCKER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Melsungen, Tyskland.

 1. DONICO DONIAT MARKETING UND MUSTER SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DONICO DONIAT MARKETING UND MUSTER SERVICE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Weselberg, Tyskland.

 2. DRUPAFLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRUPAFLEX GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Gronau, Tyskland.

 3. JEGAB DISPLAY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JEGAB DISPLAY GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Bergheim, Tyskland.

 4. BRUNNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRUNNER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Altdorf, Tyskland.

 5. PRESORT EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRESORT EG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 6. BIETLOT SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget BIETLOT SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företaget är även verksamt inom Tryck - offset, plano-tryck, tidningstryck, tryck för utgivning, tryckning av reklam, tryckning av katalog, tryckning av leaflets, Tryck - offset, och broschyrtryck. Företagets huvudkontor finns i Gilly, Belgien.

 7. GIESE GEF GEFAHRZETTEL, ETIKETTEN & FORMULARE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GIESE GEF GEFAHRZETTEL, ETIKETTEN & FORMULARE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Offenbach, Tyskland.

 8. LABELS24.DE INH. FRANK PLECHSCHMIDT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LABELS24.DE INH. FRANK PLECHSCHMIDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Marktredwitz, Tyskland.

 9. CARDCON SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARDCON SYSTEMS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Pohlheim, Tyskland.

 10. FABRIKSTORES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FABRIKSTORES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företagets huvudkontor finns i Gerlingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tryck - Import och export

Antal resultat

60 455 Företag