• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • trdi gradbeni materiali

Resultat för

Trdi gradbeni materiali - Import och export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KAYADERELI CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Trdi gradbeni materiali, Pipelines, Industrirörläggning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Tillsatser för cement och murbruk, Torkad frukt, frukt färsk, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, byggnadsmaterial, material och verk för byggnadsarbete, Gradbeni materiali, och väggbeläggningar. Företagets huvudkontor finns i Alfonsine, Italien.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget M.E.C. DI SENSINI S.R.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom material och verk för byggnadsarbete, och cement. Företagets huvudkontor finns i Narni, Italien.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Tyskland

  Företaget DACH UND WAND ZEVEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Zeven, Tyskland.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Italien

  Företaget RES FRATELLI SOLDI, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, sanitetsporslin, väggbeklädnad, Trdi gradbeni materiali, och material och verk för byggnadsarbete. Företagets huvudkontor finns i San Vincenzo, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italien

  Företaget SABBIE SATAF S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom sand, sand, grus och sten för vägbeläggning, grus, och sten. Företagets huvudkontor finns i Pavia, Italien.

 2. POMA S.R.L.

  Italien

  Företaget POMA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom grävningar. Företagets huvudkontor finns i Marzabotto, Italien.

 3. GRAPHENE UKR

  Ukraina

  Företaget GRAPHENE UKR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Aktiva elektroniska komponenter, Aktiva elektroniska komponenter, cleaning nano products, och elektriska ledare. Företagets huvudkontor finns i Bucha, Ukraina.

 4. EUROCALCIO, SA

  Portugal

  Företaget EUROCALCIO, SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Murbruk för byggnadsindustri, kalciumkarbonat, asfalt, och Murbruk för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Vale De Ourem, Portugal.

 5. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Irland

  Företaget CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Affärsinformation, Industriell byggnadskonstruktion, Poslovna inteligenca, Affärsinformation, kommersiella undersökningar och upplysningar, Industriell byggnadskonstruktion, och Poslovna inteligenca. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 1. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CRUSHING AND SCREENING LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom stenkross, och anläggningar för selektering inerta material från stenbrott. Företagets huvudkontor finns i York, North Yorkshire. Uk, Förenade kungariket.

 2. VATAN CABLE COMPANY

  Turkiet

  Företaget VATAN CABLE COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom hamnexperter. Företagets huvudkontor finns i Corlu / Tekirdag, Turkiet.

 1. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget SILK PLASTER DEUTSCHLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. DENAYER

  Belgien

  Företaget DENAYER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Sågat och behandlat trä, Sand och grus, Grundstommar, Värmeisolering - Material, Sågat och behandlat trä, Sand och grus, Grundstommar, och Värmeisolering - Material. Företagets huvudkontor finns i Halle, Belgien.

 3. SAP CERAMICHE

  Italien

  Företaget SAP CERAMICHE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom keramik, och termohydralik. Företagets huvudkontor finns i Colleferro, Italien.

 4. BIGMAT

  Belgien

  Företaget BIGMAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Golvplattor, golv - Företag. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, Lagring och magasinering - Utrustning och System, Träbehandlingsprodukter, Trdi gradbeni materiali, Lagring och magasinering - Utrustning och System, natursten, och Träbehandlingsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Marche-En-Famenne, Belgien.

 5. ACCESSBAT

  Frankrike

  Företaget ACCESSBAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom lyftanordningar. Företagets huvudkontor finns i Wasquehal, Frankrike.

 6. HOLZSCHEUNE GMBH

  Tyskland

  Företaget HOLZSCHEUNE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Sågat och behandlat trä, Träpaneler, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Järnvaror, Sågat och behandlat trä, Träpaneler, och Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Dülmen, Tyskland.

 7. BATIDAL

  Belgien

  Företaget BATIDAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, Betong färdig för användning, Marmor och naturliga stenar, Trdi gradbeni materiali, Betong färdig för användning, plattläggning, och Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Battice, Belgien.

 8. BIGMAT LEPOT

  Belgien

  Företaget BIGMAT LEPOT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Byggnadsövertäckningar - Arbeten, Järnvaror, isolering, Byggnadsövertäckningar - Arbeten, snickeriartiklar, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Bassenge, Belgien.

 1. VANDENBROECK

  Belgien

  Företaget VANDENBROECK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Sågat och behandlat trä, material för byggbranschen i parti, Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, och Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Lier, Belgien.

 2. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgien

  Företaget BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, byggnadsmaterial, Trdi gradbeni materiali, och Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 3. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Italien

  Företaget ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom levererar inerta material, transport av inerta material, vit sten, och Krysshamrad sten. Företagets huvudkontor finns i Lettomanoppello, Italien.

 4. CULTURA

  Luxemburg

  Företaget CULTURA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Gips. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 5. LLC ULTRA-TRADE

  Ukraina

  Företaget LLC ULTRA-TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Cement och tillsatser, behandling av aska, cement för byggnation, Cement och tillsatser, och Kovine. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 6. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgien

  Företaget BOURGONDISCH KRUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom dekoration och inredning, Inredning och ombyggnad, och designkontor. Företagets huvudkontor finns i Bavikhove, Belgien.

 7. DPM GMBH ISO-STROH

  Österrike

  Företaget DPM GMBH ISO-STROH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Kasten, Österrike.

 8. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Italien

  Företaget FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Pagani, Italien.

 9. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Företaget LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Malching, Tyskland.

 10. SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Ballynahinch, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis