• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • trådfjädrar

Resultat för

Trådfjädrar - Import och export

 1. TEVEMA

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  TEVEMA grundades 1936 och har tveklöst etablerat sig som den obestridliga myndigheten i fråga om tekniska fjädrar, vare sig det gäller standardprodukter eller anpassade lösningar. De erbjuder ett brett och diversifierat sortiment av produkter världen över, som svarar på en mångfald av industriers behov. TEVEMAs erbjudande är inte bara heltäckande men också väldigt flexibelt, med en unik kombination standardfjädrar och möjligheten att tillverka specifikt anpassade fjädrar för att svara på varje kunds individuella behov. Denna produktionssmidighet och anpassningsförmåga gör TEVEMA till en ofrånkomlig partner för projekt som fordrar specifika och anpassade lösningar i fråga om tekniska fjädrar. Vårt företag är förankrat i tradition och erfarenhet, samtidigt som det är lyhört för sina kunders moderna krav. Det är så vi blivit synonyma med kvalitet och tillförlitlighet på marknaden för tekniska fjädrar. Valet är således enkelt: för alla era behov av tekniska fjädrar är TEVEMA en tillförlitlig partner. TEVEMA-produkternas mångsidighet och robusthet är nu tillgängliga. Upptäck idag potentialen av TEVEMAs fjädrar och uppskatta den höga kvalitén och fackkunskapen som kännetecknar vårt företag sedan 1936.

 2. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år har Monninger kompetensen med stort K när det kommer till fjädrar av stål och rostfritt stål. Erfarenhet, kundrelationer och kvalitetsmedvetande har alltid varit grunden till framgången. Redan 1994 kunde vårt företag ISO 9001-certifieras för första gången. År 2012 trädde vi med certifieringen enligt ISO TS 16949 in i en ny era som präglar vår sammanlagda handel. Sedan länge har det stabila företaget utvecklats till att bli ett varumärke som har gjort sig ett namn både hos kunder och i fackkretsar. Vårt goda rykte har vi att tacka för våra stabila hörnstenar – från grundandet 1945 till idag: Precision. Dynamik. Ingenjörsanda. Enabling dynamics. Nu är det dags att ägna oss intensivare åt våra kärnkompetenser, rikta in oss strategiskt mot framtiden och visa för omvärlden vad företaget har att erbjuda. I nära samarbete med marknadsrådgivaren solldesign har Monninger fått till stånd en märkesåterlansering som skapar en identitet och sätter tydliga riktmärken.

 3. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 4. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familjeföretaget Wilh. Kämper är specialister på trådformning och har ända sedan starten 1888 legat i tyska Lüdenscheid. Wilh. Kämper löser dina tekniska problem. Från utveckling till prototyptillverkning, från små serier till serietillverkning löser vi dina tekniska utmaningar på trådområdet. Vår tekniska kapacitet: - bockning i 3 nivåer - prägling - fasning - knurling - trådgängning - reducering - gängskärning - svetsning - rundning - stansning - plätering - pressning Vi bearbetar alla slags formbara material (t.ex. ståltråd, fjäderstrål, rostfri tråd, NE-metalltråd) i diametrar från 1, 5 mm till 10 mm och förser dem med ytbeläggning enligt dina önskemål

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av fjädrar kräver högsta precision för att uppfylla alla krav på avancerade strukturer och funktioner. Till följd av ökade kvalitetskrav vidareutvecklas material och produkter ständigt hos oss. Funktionen garanteras genom löpande kvalitetskontroller. Testresultaten får ni givetvis ta del av om så önskas. I vår tillverkning av fjädrar och bockade tråddetaljer garanterar vi att artiklarna håller vad de lovar. Målet är att tillhandahålla våra kunder produkter med högsta driftsäkerhet och så lite underhåll som möjligt. Detta uppnår med hjälp av vårt databaserade lagerhållningssystem – både på lagret för råmaterial och lagret för färdiga delar. Tack vare smidiga strukturer och processer har vi möjlighet att behandla era logistikförfrågningar med kort varsel.

 2. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 3. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

 4. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Bünde, Tyskland.

 5. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådfjädrar, Plastkedjor, Kedjor - tillbehör, Trådbockningsdetaljer, kedjor i rostfritt stål, kedjor svetsade, och Schacklar. Företagets huvudkontor finns i Monheim, Tyskland.

 2. PEHA-METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PEHA-METALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Rietberg, Tyskland.

 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, precisionsfjädrar, industriella fjädrar, trådfjädrar, och fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 2. LK MECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LK MECHANIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Heuchelheim, Tyskland.

 3. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen/ybbs, Österrike.

 4. MOLLIFICIO SO.MI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO SO.MI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar, torsionsfjädrar, tryckfjädrar, dragfjädrar, bandfjädrar, fjädrar för jordbruk, fjädertillverkare, mikrofjädrar, och bladfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Montecarotto, Italien.

 5. CALIFIL

  Frankrike

  Koncernen Califil är specialiserad på utformning och tillverkning av artiklar i rostfri metalltråd. Ytbehandlingarna är helt integrerade: förkromning, förzinkning, elpolering och epoxymålning. Deras två industrifilialer Caliste Marquis och Aplifil arbetar främst inom följande ekonomiska sektorer: jordbrukslivsmedel (förvaring/lagring för kylrum, installation/underhåll av slakthus, upphängning av kött och livsmedelsberedning), hushållsmaskiner, läkemedelsindustrin (hyllor utformade för förvaring/lagring i renrum), biltillverkning (OEM-företag) och mer allmänt industrin. Med sin industriella erfarenhet har koncernen Califil utvecklat sin verksamhet samtidigt som de bevarat sina värden: noggrannhet, krav på kvalitet, omsorg för miljön, ihärdighet och nyfikenhet. Med en omfattande maskinpark tillverkar koncernen Califil sina standard- och måttbeställda artiklar i små, medelstora eller stora serier.

 6. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS har lång erfarenhet av att tillverka fjädrar och har alltid prioriterar alltid den tekniska utvecklingen på området. Våra främsta konkurrensfördelar är vårt breda produktsortiment, vår höga kvalitet och vår service. Vårt utbud av fjädrar har en unik bredd och är känt för sin hållbarhet, anpassbarhet och variationsmöjligheter. Våra fjädrar används inom snart sagt alla industrisektorer, exempelvis kraftproduktion, papper- och massaindustri, men även inom offshore, automation och infrastruktur. Vår verksamhet är fokuserad på tillverkning, lagring och distribution av fjädrar. Vi lagerför och distribuerar alla slags fjädrar enligt kundernas önskemål. Lesjöfors har över 10 000 standardprodukter i lager för direktleverans.

 7. PRESSIRESSORT

  Frankrike

  Analys, utformning, tillverkning och försäljning av alla typer av fjädrar för industrin, flygkonstruktion, kärnkraft, transportmekanik, fjädrar för skeppsreparation, petrokemi, jordbruk och livsmedel, sjukvård. PRESSIRESSORT arbetar också på vattenkraftsdammar. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning av fjädrar och datorstödd utformning. Kalibrering av fjädrar. Tillverkning av nålar, metallsprintar, låsringar, spiralfjädrar, fjädrar i metall eller i tråd, samt formade stålband. Material: stål, rostfritt stål, Inconel, fosforbrons, koppar, beryllium och annat. Vi skapar lösningar med olika fjädrar med hög teknisk precision med beräkning av prototyper eller delar i små och stora serier. Våra köpare är tekniker eller ingenjörer vid ritkontor som drar nytta av vårt specifika kunnande i fråga om produktutveckling och nyskapande lösningar. : Från enstaka enheter till stora serier med tråd mellan 0, 2 och 50 mm.

 8. RPK SDAD COOP

  Spanien

  RPK koncernen kan erbjuda lösningar för olika branscher inom bilindustrin, elbranschen, läkemedelsindustrin eller allmän industri. RPK försöker ständigt utveckla nya produkter för att uppfylla kundernas behov.

 1. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Österrike

  Hutter & Schrantz Stahlfedern utvecklar och tillverkar kvalitetsfjädrar och trådbockningsdelar för industri och företag. De främsta företagen inom många branscher förlitar sig på våra marknadsledande produkter. Våra produkter: bilfjädrar, böjfjädrar, blad-, platt- och formfjädrar, tråddelar för tekniska ändamål, tryckfjädrar, tekniska fjädrar, koniska fjädrar, spiralfjädrar, skruvfjädrar, specialfjädrar, torsionsfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar, stansade tråddelar med mera.

 2. SAM HWA STEEL S.A.

  Luxemburg

  Företaget SAM HWA STEEL S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i stål. Företaget är även verksamt inom Trådfjädrar, och Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Bettembourg, Luxemburg.

 3. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Tyskland

  Företaget HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Blaustein, Tyskland.

 4. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget SEEMANN GESTELLBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 5. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

  Företaget SPRING GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Trådfjädrar, Spiralfjädrar, Bladfjädrar, Trådfjädrar, Spiralfjädrar, och Bladfjädrar. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 6. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Österrike

  Företaget MÖSSLER DRAHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Treffen, Österrike.

 7. KRUGINKA

  Vitryssland

  Företaget KRUGINKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Leveranser av sängbottnar och madrasser. Företaget är även verksamt inom madrassresår, trådfjädrar, spiralformade tryckfjädrar, och resårmadrasser. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 8. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget MERTYAY SPRING INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Trådfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädertillverkare, Trådfjädrar, och fjäderstål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 9. RESSORTS HUON DUBOIS

  Frankrike

  Företaget RESSORTS HUON DUBOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvfjädrar, Skruvfjädrar, tryckfjädrar, torsionsfjädrar, och trådfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Conflans Ste Honorine, Frankrike.

 10. FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH

  Tyskland

  Företaget FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Bladfjädrar, Trådfjädrar, tryckfjädrar, Bladfjädrar, Trådfjädrar, och beläggningar epoxy polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Grevenbroich, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis