• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner

Resultat för

Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner - Import och export

 1. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JANKOWSKI GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Horhausen, Tyskland.

 2. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Remshalden, Tyskland.

 3. TECNO IMPIANTI SRL

  Italien

  I sina anläggningar i Valgreghentino (Lecco) utformar och tillverkar Tecno Impianti Srl sedan 1979 extruderare och mindre utrustning för skruv- och bultfabriker och för kedjetillverkare, kalldragningslinjer för byggsektorn och diverse valsningssystem för andra sektorer. Vi levererar vertikala och horisontella monoblockmaskiner för tråddragning, horisontella och vertikala lindare, vertikala lindare med dubbel automatik, trådtillspetsningsmaskiner, hydrauliska tryckare, avlindare, lastare, linjespinnmaskiner, valsningståg för tråd och elsvetsade galler, dragmaskiner, smörjmedelsutdelare, ledningslådor, flerstegs raka kallvalsningslinjer. Våra maskiner monteras med den bästa utrustningen och används i över 50 länder. Vi kan erbjuda såväl standardlösningar som kundanpassade maskiner.

 4. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Österrike

  Företaget DMH SYSTEM erbjuder ett komplett system från första staget där kundens behov definieras till avslutad tätning för att snabbt och enkelt tillfredsställa kundens önskemål. Det är samverkan mellan de olika komponenterna och våra interna resurser som möjliggör vår framgång. DMH SYSTEM tillämpningar finns i följande områden: – DMH-maskiner – DMH-programvaror och verktyg – DMH-halvfabrikat – DMH-tätningar. För våra kunder som använder våra maskiner erbjuder vi programvarulösningar som vi ständigt utvecklar, men också en verktygssats för driften av våra DMH-maskiner samt en omfattande service och ett utbildningsprogram som leds av våra högt kvalificerade tekniker. Våra halvfabrikat som nu tillverkas i över 50 olika material fullbordas sedan i våra laboratorier och i vår kvalitetsavdelning. DMH strävar efter att ständigt höja sina kvalitetsstandarder och erbjuda sina kunder nya tekniska framsteg.

 5. WIRECON MACHINERY GMBH

  Tyskland

  WIRECON har rätt produkt eller tjänst för alla uppgifter. Oavsett om det är frågan om nya anläggningar, begagnade maskiner, uppdateringar eller tjänster och rådgivning har vi vad som krävs för att öka produktiviteten i din process. Med WIRECON tar du redan idag steget in i framtiden. Byt gammalt mot nytt, begränsade möjligheter mot optimal flexibilitet, långa produktionstider mot vinstgivande produktivitet. WIRECON finns med dig på alla resans etapper – från projektering till driftsättning och så småningom nedmontering. Så lätt investerar du i en ljus framtid. Vi erbjuder: Maskiner och moduler, konverteringar och tillbehör, rådgivning och tjänster. Vi levererar skräddarsydda lösningar för alla plånböcker. Med vårt utbud av produkter och tjänster är vi den perfekta partnern för dig som vill säkerställa och öka företagets produktivitet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARNO FUCHS GMBH

  Tyskland

  Sedan Arno Fuchs grundade vårt företag år 1950 har vi kommunicerat med våra kunder. I början handlade det om isolationsmaterial för elmotorer och transformatorer. Idag informerar vi kunder inom kabelmontering över hela världen. Särskilt när det gäller små och medelstora serier är vi en kontakt för kundspecifika lösningar. Vårt partnerskap med över 40 tillverkare utgör grunden för en omfattande och effektiv kundrådgivning. Vi har som mål att kunna hjälpa dig med våra fackkunskaper, leverera högkvalitativa maskiner och erbjuda dig utmärkt service. Ta oss på orden och testa oss! Våra produkter: Avisolerings- och krimpmaskiner; Avisoleringsmaskiner för kablar; Kapmaskin för kablar; Kapmaskiner; Avisoleringsverktyg; Krimpverktyg; Avisoleringsmaskiner för tråd; Kapmaskiner för tråd; Specialmaskiner för kabelindustrin; Mätare för kabelbearbetningsmaskiner

 2. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Spanien

  REISUCAL S.L. är ett bolag som är specialiserat och inriktar sig på kabelindustrin som grundades och utvecklades av professionella med stor erfarenhet inom sektorn för kabeltekniker som alla kommer från, det idag stängda, bolaget TECALSA. Våra tekniker, montörer och operatörer har sammanlagt 30 års erfarenhet inom kabelsektorn vilket borgar för en anpassad lösning och omedelbar behandling av alla typer av projekt inom området.

 3. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanien

  Företaget tillverkar alla typer av nätstängsel och har stor erfarenhet inom sektorn. Tillverkning och montering av metallstängsel, inhägningsstängsel, boskapsstängsel, jakthägn, tråddragning, enkeltvinnat stängsel, taggtråd och metalltråd för kommersiellt bruk.

 4. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Ungern

  Företaget ÁP-TECHNOLOGY KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Valstråd - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Metallurgi och järn-/stålframställning - Maskiner och anläggningar, Metallurgi - Maskiner och anläggningar, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Metallurgi och järn-/stålframställning - Maskiner och anläggningar, Metallurgi - Maskiner och anläggningar, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Nyíregyháza, Ungern.

 5. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Spanien

  Företaget WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Galvaniserad tråd. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 1. WEPARTO GMBH

  Schweiz

  Företaget WEPARTO GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Zug, Schweiz.

 2. MAFIL

  Frankrike

  Företaget MAFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom verktygsmaskiner, verktygsmaskiner, verktygsmaskiner, och reparation verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i La Madeleine, Frankrike.

 1. ZT- ITALY SRL

  Italien

  Företaget ZT- ITALY SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom spolmaskiner för tråd, underhåll av anläggningar och maskiner för tråddragning av metalltråd, artiklar för anläggningar och maskiner för dragning av metalltråd, och anläggningar och maskiner för dragning av metalltråd. Företagets huvudkontor finns i Schio, Italien.

 2. KOCABEY MACHINERY

  Turkiet

  Företaget KOCABEY MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom artiklar för anläggningar och maskiner för dragning av metalltråd, och elkablar. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 3. PROMILLS SRL

  Italien

  Företaget PROMILLS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Udine, Italien.

 4. MOS ENGINEERING AG

  Schweiz

  Företaget MOS ENGINEERING AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för formning av metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Mellingen, Schweiz.

 5. USTUN MACHINERY

  Turkiet

  Företaget USTUN MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Silivri / Istanbul, Turkiet.

 6. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Stolberg, Tyskland.

 7. WITECHS

  Nederländerna

  Företaget WITECHS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom anläggningar och maskiner för bearbetning och ytbehandling av metall, och borstning metaller. Företagets huvudkontor finns i Hengelo, Nederländerna.

 8. KODHELI MAKINA

  Turkiet

  Företaget KODHELI MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom ståltråd, och metallstift. Företagets huvudkontor finns i 42050, Turkiet.

 1. WPF GMBH

  Tyskland

  Företaget WPF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Egloffstein, Tyskland.

 2. HKS LUBRICANTS GMBH

  Tyskland

  Företaget HKS LUBRICANTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för formning av metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Smörjmedel för industribruk, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Eislingen, Tyskland.

 3. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Spanien

  Företaget FRASAN WIRE DRAWING DIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Miranda De Ebro, Spanien.

 4. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Tyskland

  Företaget DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, ELARTIKLAR, Produktion av elektricitet, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, ELARTIKLAR, Produktion av elektricitet, och Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 5. PB MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Företaget PB MASCHINEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Düren, Tyskland.

 6. CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH

  Tyskland

  Företaget CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH, som är verksamt inom sektorn för Produktion av elektricitet. Företaget är även verksamt inom Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, ELARTIKLAR, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, ELARTIKLAR, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, och Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Hofstetten, Tyskland.

 7. FIB BELGIUM

  Belgien

  Företaget FIB BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella ugnar och skorstenar. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, och tråddragningsmaskin. Företagets huvudkontor finns i Tubize, Belgien.

 8. VOLKER SCHÄUFELE

  Tyskland

  Företaget VOLKER SCHÄUFELE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för formning av metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Sulzfeld, Tyskland.

 9. BECK AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Företaget BECK AUTOMATION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Programmering och programvara, Mätning och reglering av elektricitet och annan energi - Redskap och instrument, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Programmering och programvara, Mätning och reglering av elektricitet och annan energi - Redskap och instrument, och Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Würzburg, Tyskland.

 10. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mätning och reglering av elektricitet och annan energi - Redskap och instrument. Företaget är även verksamt inom Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Turbindrivna kraftverk - Anläggningar och utrustning, Produktion av elektricitet, Tråddragnings- och valstrådsbearbetningsmaskiner, Turbindrivna kraftverk - Anläggningar och utrustning, och Produktion av elektricitet. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis