• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tråddragning - järnhaltig metall

Resultat för

Tråddragning - järnhaltig metall - Import och export

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOLDENRIEDER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bergkirchen/munich, Tyskland.

 2. RESTRADE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget RESTRADE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Breitenbach, Schweiz.

 3. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Tyskland

  Företaget C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Schwerte, Tyskland.

 4. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraina

  Företaget UNIVERSAL CENTER LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 5. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Företaget SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dorsten, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ombränd tråd. Företagets huvudkontor finns i Campia Turzii, Rumänien.

 2. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Tyskland

  Företaget ROTHSTEIN DRAHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Gummersbach, Tyskland.

 3. METALURGIA SA

  Polen

  Företaget METALURGIA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ombränd tråd, spik, galvaniserade inhägnader och paneler, och glansig tråd. Företagets huvudkontor finns i Radomsko, Polen.

 4. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgien

  Företaget A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Valstråd - järnhaltig metall, Runda armeringsjärn för betong, dragning av stål, Valstråd - järnhaltig metall, och Blankstål. Företagets huvudkontor finns i Beveren-waas, Belgien.

 5. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italien

  Företaget TRAFILERIE GALLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom blänkande förkromningsbar tråd, och förzinkad tråd. Företagets huvudkontor finns i Torre De' Picenardi, Italien.

 1. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Turkiet

  Företaget BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ståltråd, Galvaniserad tråd, Galvaniserad ståltråd med låg kolhalt, och hot-dip galvanising treatment. Företagets huvudkontor finns i Hatay, Turkiet.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Turkiet

  Företaget DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ståltråd, och dragen tråd av järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 1. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Företaget METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dragning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, och Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Ledro, Italien.

 2. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrike

  Företaget FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, Tråddragning - järnhaltig metall, galler, och staket. Företagets huvudkontor finns i Berthelming, Frankrike.

 3. METIZ PLANT

  Ukraina

  Företaget METIZ PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Kamenskoe, Ukraina.

 4. BROWN EUROPE

  Frankrike

  Företaget BROWN EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom tråddragning, ståltråd, dragen tråd, och tråddragning av metall. Företagets huvudkontor finns i Laval-de-cère, Frankrike.

 5. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WEBSTER AND HORSFALL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, ståltråd, ståltråd till fjädrar, tråd för fjädrar, och Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 6. SVISHCH V.B.

  Ukraina

  Företaget SVISHCH V.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom målarfärg i form av värmehärdande pulver. Företagets huvudkontor finns i Uman, Ukraina.

 7. TAS

  Ukraina

  Företaget TAS, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stålsandblästring, material, spik, och Stålsandblästring, material. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 8. ROIG MAPREM S.L.

  Spanien

  Företaget ROIG MAPREM S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ståltråd för kallprägling. Företagets huvudkontor finns i Silla-Valencia-España, Spanien.

 1. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Frankrike

  Företaget CONFLANDEY INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom skruvjärn för tråddragning. Företagets huvudkontor finns i Port Sur Saône, Frankrike.

 2. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italien

  Företaget FRIGERIO & DURONI SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom kalldragen metallkabel. Företagets huvudkontor finns i Meda, Italien.

 3. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spanien

  Företaget DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom ståltråd, och järntrådsvalsning. Företagets huvudkontor finns i NAVARRETE(LA RIOJA), Spanien.

 4. DESIMETAL

  Portugal

  Företaget DESIMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom artiklar av metalltråd, och nyttomönster och prydnadsmönster. Företagets huvudkontor finns i Mem Martins, Portugal.

 5. TRAFILERIE DI SAN GIOVANNI S.P.A.

  Italien

  Företaget TRAFILERIE DI SAN GIOVANNI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dragning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, och Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Lecco, Italien.

 6. SUPERTEK GMBH

  Tyskland

  Företaget SUPERTEK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom inrullare, och fyllnignsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Emden, Tyskland.

 7. SEN GROSSHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget SEN GROSSHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. REDCOPPER SYSTEM DESIGN LLP

  Ukraina

  Företaget REDCOPPER SYSTEM DESIGN LLP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tråddragning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom köper kopparskrot. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 9. TRAFILERIA LARIANA S.P.A.

  Italien

  Företaget TRAFILERIA LARIANA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dragning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, fyrkantstänger av metall, och Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Barzago, Italien.

 10. TRAFILTECNO S.P.A.

  Italien

  Företaget TRAFILTECNO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dragning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, tråddragning av metall, och Tråddragning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tråddragning - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 495 Företag