• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • trädgårdsutrustning

Resultat för

Trädgårdsutrustning - Import och export

 1. SARTEX S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SARTEX S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom krattor, och spadar. Företagets huvudkontor finns i Merone, Italien.

 2. LORDAVENUE.COM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LORDAVENUE.COM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor för reparation av fordon. Företaget är även verksamt inom Kompressorer, Trädgårdsutrustning, Kompressorer, cirkelsåg, borrmaskiner, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. RIBIMEX

  Frankrike

  Ribimex är ett företag som tillverkar, distribuerar och handlar med trädgårdsredskap, byggmateriel, bevattningsutrustning. Vi erbjuder olika märken som Ribiland och Ribitech för att kunna uppfylla era behov, grundläggande eller specifika, små eller stora verktyg inom snickeri, trädgårdsarbete eller bevattning. På vår webbplats hittar ni alla våra produkter.

 4. TORRDASS

  Sverige

  Vi tillverkar moduluppbyggda utedass/torrdass samt trädgårdskjul med egen design.

 5. ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD.

  Kina

  Företaget ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Yongkang, Kina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VERDEMAX

  Italien

  Företaget VERDEMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, trädgårdstillbehör, Trädgårdsutrustning, bevattning av trädgårdar, och skottkärror. Företagets huvudkontor finns i Boretto, Italien.

 2. WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR

  Tyskland

  Företaget WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Bramsche, Tyskland.

 3. ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE

  Indonesien

  Företaget ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom slåttermaskiner, klippmaskiner för jordbruk, reparation klippmaskiner, och Klingor för verktyg med motor. Företagets huvudkontor finns i Denpasar, Indonesien.

 4. DELLA NOCE RENATO SNC

  Italien

  Företaget DELLA NOCE RENATO SNC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom röjsågar, gräsklippare, jordfräsar för trädgårdsarbeten, och häcksax. Företagets huvudkontor finns i Crema, Italien.

 5. YAVUZTAR COMPANY

  Turkiet

  Företaget YAVUZTAR COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom jordfräsar för trädgårdsarbeten, och export. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. IMPEX ONE UG

  Tyskland

  Företaget IMPEX ONE UG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom verktyg, och artiklar för trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Rutesheim, Tyskland.

 2. YARBO INC.

  Förenta Staterna

  Företaget YARBO INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom stänger, snöplogar och verktyg för eliminering av snö, gräsklippare för trädgård, och grönteknik. Företagets huvudkontor finns i New York, Förenta Staterna.

 1. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italien

  Företaget CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, maskiner och utrustningar för jordbruk, verktyg och tillbehör för jordbruket, Trädgårdsutrustning, och artiklar för trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Briga Novarese, Italien.

 2. FOX MOTORI

  Italien

  Företaget FOX MOTORI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom maskiner de trädgårdsarbete, och sprejapparater - sprejflaskor. Företagets huvudkontor finns i Poviglio, Italien.

 3. KOPERSPOREN

  Nederländerna

  Företaget KOPERSPOREN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Assen, Nederländerna.

 4. SCHNEEADE

  Tyskland

  Företaget SCHNEEADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, snöplogar, snöplogar och verktyg för eliminering av snö, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 5. SCEMAC SAS

  Frankrike

  Företaget SCEMAC SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nyttofordon. Företaget är även verksamt inom Industriell rengöring - Maskiner, Industriell rengöring - Maskiner, bevattning av trädgårdar, trädgårdsutrustning, och AGV automatic guided vehicles. Företagets huvudkontor finns i Fontenay-Le-Fleury, Frankrike.

 6. MX WHOLESALE

  Förenade kungariket

  Företaget MX WHOLESALE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av förlagsprodukter. Företaget är även verksamt inom Toalettillbehör, Camping - Produkter, Trädgårdsutrustning, Toalettillbehör, rengöringsprodukter, Camping - Produkter, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Southampton, Förenade kungariket.

 7. METALLURGICA BUZZI S.R.L.

  Italien

  Företaget METALLURGICA BUZZI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom växthus för blomsterodling och trädgårdsarbeten, blomlådor, vaspiedestal, och vindflöjlar. Företagets huvudkontor finns i Sirone, Italien.

 8. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finland

  Företaget RAISIO BONSAI AND GARDEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom kastruller, och trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Raisio, Finland.

 1. MOTTEZ

  Frankrike

  Företaget MOTTEZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg med motor - fritidssnickare. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, Trädgårdsutrustning, Halvrör, järnrör, och krympta rör. Företagets huvudkontor finns i Erquinghem-Lys, Frankrike.

 2. TRANSFILCO

  Belgien

  Företaget TRANSFILCO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, Handverktyg utan motor för fritidssnickare, Trädgårdsutrustning, campingtillbehör, och Handverktyg utan motor för fritidssnickare. Företagets huvudkontor finns i Fosses-La-Ville, Belgien.

 3. GARTEN ZISTERNEN DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget GARTEN ZISTERNEN DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Gera, Tyskland.

 4. AGROCOR

  Spanien

  Företaget AGROCOR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Córdoba, Spanien.

 5. VAN MELLAERT

  Belgien

  Företaget VAN MELLAERT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Traktorer för hortikultur. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, gräsklippare, kvistkvarnar, Trädgårdsutrustning, och traktorer för trädgården. Företagets huvudkontor finns i Jodoigne, Belgien.

 6. HUBO BELGIE

  Belgien

  Företaget HUBO BELGIE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, Hushållsbelysning och tillbehör, Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar, Trädgårdsutrustning, byggnadsmaterial, Hushållsbelysning och tillbehör, och Uppvärmning av hushåll - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 7. SARL SCATAIR

  Frankrike

  Företaget SARL SCATAIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Marseille Cedex, Frankrike.

 8. MICHELINI MOTORS

  Rumänien

  Företaget MICHELINI MOTORS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Caransebes, Rumänien.

 9. BIEFFE - AGRI E GARDEN

  Italien

  Företaget BIEFFE - AGRI E GARDEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom maskiner de trädgårdsarbete, verktyg för jordbruk, verktyg för trädgårdsarbeten, och begagnade jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 10. OASE

  Belgien

  Företaget OASE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom fontäner, pumpar för sjöar, och filtrerande pumpar. Företagets huvudkontor finns i Merchtem, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis