• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • trädgårdsodling och skogsbruk

Resultat för

Trädgårdsodling och skogsbruk - Import och export

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Nederländerna

  Företaget GROWGROUP IFS B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Barendecht, Nederländerna.

 2. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Nederländerna

  Företaget T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Ruinerwold, Nederländerna.

 3. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Spanien

  Företaget GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom trädgårdsarbete, skogstjänster och förknippade aktiviteter, skogsskötsel, och skydd mot skogsbränder. Företagets huvudkontor finns i Hornachuelos, Spanien.

 4. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugal

  Företaget ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Pedrógão Grande, Portugal.

 5. GINKEL GROEP

  Nederländerna

  Företaget GINKEL GROEP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom konstruktion av offentliga lokaler, och utformning av hängande trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Veenendaal, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DE PLANTENMEESTER

  Nederländerna

  Företaget DE PLANTENMEESTER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Hengelo, Nederländerna.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgien

  Företaget BRAEKEN EDDY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsodling och skogsbruk, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Dekoration av trädgårdar, Trädgårdsodling och skogsbruk, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Dekoration av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Overpelt, Belgien.

 3. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgien

  Företaget BOOMKWEKERIJ WILLAERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Trädgårdsodling och skogsbruk, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, trädgårdsprydnader, Trädgårdsodling och skogsbruk, och Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 4. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italien

  Företaget ALMA SEGES SOC. COOP., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Trädgårdsodling och skogsbruk, Frukt, Trädgårdsodling och skogsbruk, grönsallad, och vattenmelon. Företagets huvudkontor finns i Eboli, Italien.

 5. ONINK TUINEN

  Nederländerna

  Företaget ONINK TUINEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom periodiskt underhåll av trädgårdar, och golvbeläggningar klinker. Företagets huvudkontor finns i Zeewolde, Nederländerna.

 1. FLORALIS D.O.O.

  Kroatien

  Företaget FLORALIS D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Dubrava, Kroatien.

 2. LOCOVERDE

  Belgien

  Företaget LOCOVERDE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Vägar - Konstruktion, rutor för stenläggning, landskapsarkitektur, och Vägar - Konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Bilzen, Belgien.

 1. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MIDLANDS LUBRICANTS LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom raffinerade industrifetter, och biologiskt nedbrytbara smörjmedel. Företagets huvudkontor finns i Redditch, Förenade kungariket.

 2. CARSKO DRVO D.O.O.

  Serbien

  Företaget CARSKO DRVO D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Kruševac, Serbien.

 3. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Turkiet

  Företaget MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom blomkrukor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Nederländerna

  Företaget PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom golvbeläggningar klinker, inredning för trädgårdar, och konsulter, landskapsarkitekter. Företagets huvudkontor finns i Burgerbrug, Nederländerna.

 5. WOBC S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget WOBC S.R.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Trädgårdsodling och skogsbruk, EKOLOGISKT JORDBRUK, och Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Praha 4-Braník, Tjeckiska republiken.

 6. MUSCHKUNSTGRAS

  Nederländerna

  Företaget MUSCHKUNSTGRAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Apeldoorn, Nederländerna.

 7. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Polen

  Företaget WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Sosnowiec, Polen.

 8. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Tyskland

  Företaget BAUMPFLEGE ZIELINSKI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Rosengarten, Tyskland.

 1. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom industriell ogräsbekämpning, och muskelrehabilitering och syre/ozonterapi. Företagets huvudkontor finns i Kirkmuirhill, Förenade kungariket.

 2. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Frankrike

  Företaget ARC EN CIEL PAYSAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom trädfällning, anläggning av parker, trädgårdar och terrasser, blomlådor av trä, och staket. Företagets huvudkontor finns i St Maur Des Fosses, Frankrike.

 3. ALPHA DELTA MACHINERY

  Förenade kungariket

  Företaget ALPHA DELTA MACHINERY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom vedklyv, och stamkapare. Företagets huvudkontor finns i Chapelton, Förenade kungariket.

 4. ROYAL FLOWERS

  Ukraina

  Företaget ROYAL FLOWERS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Dnepr, Ukraina.

 5. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i İstanbul, Turkiet.

 6. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Nederländerna

  Företaget MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom syntetiska örter. Företagets huvudkontor finns i Apeldoorn, Nederländerna.

 7. BRONDEL BOOMVERZORGING

  Belgien

  Företaget BRONDEL BOOMVERZORGING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsodling och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom träd. Företagets huvudkontor finns i 's Gravenwezel, Belgien.

 8. COOPERATIVA AGRICOLA ORTOFRUTTICOLA VILLASOR

  Italien

  Företaget COOPERATIVA AGRICOLA ORTOFRUTTICOLA VILLASOR, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsodling och skogsbruk, Torkade baljväxter, Trädgårdsodling och skogsbruk, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Villasor, Italien.

 9. ORTOFRUTTICOLA LA TIEFFE S.R.L.

  Italien

  Företaget ORTOFRUTTICOLA LA TIEFFE S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Trädgårdsodling och skogsbruk, Frukt, och Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Castagnaro, Italien.

 10. DREAM FRUITS S.R.L.

  Italien

  Företaget DREAM FRUITS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Trädgårdsodling och skogsbruk, Frukt, och Trädgårdsodling och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Campi Bisenzio, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Trädgårdsodling och skogsbruk - Import och export

Antal resultat

15 432 Företag