• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torv och mylla

Resultat för

Torv och mylla - Import och export

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Schönsee, Tyskland.

 3. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore, i Nandrin, sträcker sig över 1 800 m2 dedikerade åt trädgårdsodling, plantor, era djur, dekoration inomhus och utomhus. Vi är passionerade av grillning och erbjuder också ett brett utbud gasdrivna, koleldade utomhusgrillar, plancha, fyrfat, eldstäder med eko-etanol. Från mars till oktober har vi ett brett utbud möbler för terrasser, parasoll och skuggande artiklar utställda. F.o.m. november kom och besök vår fantastiska julmarknad!

 4. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPES UAB levererar torv och bereder olika torvblandningar. Företaget är endast intresserat av att samarbeta med grossister. Vårt företag bereder torvblandningar på beställning. Våra huvudprodukter: organisk torvmossa, torvmossa för trädgårdsland, torvmossa för fruktträdgårdar, blomsubstrat.

 5. TURBAS DEL PRADO

  Spanien

  Torv, matjord, substrat för spannmål, täckning för utsäde, organiskt gödningsmedel, ekologiskt gödningsmedel, prydnadssten, organiskt gödningsmedel, ekologiskt gödningsmedel, jord för trädgården, humus, torv för vinodling, svamp, akvarium, sanering, humus ...

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INSENERIBÜROO STEIGER OÜ

  Estland

  Ingenjörskontoret STEIGER erbjuder ett brett spektrum konsulttjänster för gruvindustrin. Vi har övertagit marknaden under våra 11 års verksamhet och förvärvat erfarenhet vid anläggningar i Främre Orienten och Europa. Grundläggande miljöstudier, organiserar miljöövervakning, utför miljöövervakning, gruvmätning, kartgeodesisk undersökning, konsulttjänster, riskanalys

 2. ELVA E.P.T. AS

  Estland

  Elva E.P.T. Ltd. grundades 1991. Produktionen av torv startades dock redan 1962, då föregångaren till företaget Elva E.P.T Ltd. började använda 30 hektar av torvmark för odling i Sangla-området. Numera har produktionsområdet utökats till 620 hektar. År 992 öppnades en torvpackningsbutik i Tartumaa, Sangla, där torv packas i balar i olika storlekar (250 liter och 300 liter). Våren 2000 utökades produktionen till att packa stora balar om 6000 liter. Idag har Elva E.P.T 45 anställda.

 3. EESTI TURBALIIT

  Estland

  Det totala antalet torvmossar är 9836 med en sammanlagd areal på 1009 ha med 1, 8 miljarder bränsletorv och 365 miljoner ton långsamt nedbruten vitmossetorv. Huvudparten, 8238, av de inventerade torvmossarna är mycket små, under 10 ha, med ett mycket tunt torvlager. Det mesta av våra torvresurser finns därför i de återstående 1598 torvmossarna, med en sammanlagd areal på 901 hektar.

 4. SIA GPK

  Lettland

  Företaget SIA GPK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom gödning, och torv. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 5. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

  Företaget INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Gödsel och produkter för jordförbättring, och organiska jordförbättringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 1. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Givare. Företaget är även verksamt inom Torv och mylla, parking system, automatiska parkeringar, och Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Zabrze, Polen.

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Tyskland

  Företaget ERDENWERKE WILHELM BUSS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Saterland, Tyskland.

 1. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Turkiet

  Företaget ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

 2. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Tyskland

  Företaget KAWO - KARL WOLPERS KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Hildesheim, Tyskland.

 3. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Tyskland

  Företaget HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Hümmerich, Tyskland.

 4. AM ECO PRO LTD.

  Estland

  Företaget AM ECO PRO LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 5. SRIMATHI EXPORTS

  Indien

  Företaget SRIMATHI EXPORTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Coimbatore , Tamil Nadu., Indien.

 6. SIA GLOBAL PEAT

  Lettland

  Företaget SIA GLOBAL PEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom torv. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 7. MIKSKAAR AS

  Estland

  Företaget MIKSKAAR AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 8. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italien

  Företaget CASTELLANA GREEN EXPERT, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom parasitbekämpningsmedel för djur. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 1. VERDE AMBIENTE SRL

  Italien

  Företaget VERDE AMBIENTE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom asbestsanering och rivning av asbestkonstruktioner, miljösanering, insamling och bortskaffning av avfall, och förvaltning avfall. Företagets huvudkontor finns i Cavallino Treporti, Italien.

 2. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukraina

  Företaget LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Lopatyn, Ukraina.

 3. DURPETA, UAB

  Litauen

  Företaget DURPETA, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom torv, Zemlje in substrati, kompost, och biomassa. Företagets huvudkontor finns i Sepeta, Kupiskis, Litauen.

 4. GREENTERRA LTD.

  Lettland

  Företaget GREENTERRA LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom torv, och torvprodukter. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 5. ZEOCEL LDA

  Portugal

  Företaget ZEOCEL LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Vattenbehandling - Produkter, Torv och mylla, Vattenbehandling - Produkter, och Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Ameal, Portugal.

 6. ETS CUILLERIER

  Frankrike

  Företaget ETS CUILLERIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Romorantin Lanthenay, Frankrike.

 7. VERMISOL NATUREL TARIM

  Turkiet

  Företaget VERMISOL NATUREL TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Atasehir, Turkiet.

 8. FALIENOR TERREAUX DE FRANCE

  Frankrike

  Företaget FALIENOR TERREAUX DE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom mull, och substrat. Företagets huvudkontor finns i Vivy, Frankrike.

 9. ZHITOMIRTORF LLC

  Ukraina

  Företaget ZHITOMIRTORF LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företagets huvudkontor finns i Zhytomyr, Ukraina.

 10. BALTIC PEAT SIA

  Lettland

  Företaget BALTIC PEAT SIA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom torv, bark för marktäckning, och träfiber. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis