• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tortellini

Resultat för

Tortellini - Import och export

 1. PASTA BERRUTO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Pasta Berruto har sitt säte på Via Sommariva 139, i Carmagnola (TO), och är verksamt med tillverkning av pasta med stor passion sedan 1881. Familjen Berruto har hundra års erfarenhet på marknaden för spannmål och tillverkning av pasta. På den italienska marknaden verkar företaget genom de stora detaljisterna, både under sina egna märken och sina kunders, och samarbetar med de största nationella kedjorna.

 2. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italien

  Företaget FOOD VALLEY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, färsk pasta med pumpafyllning, och tortelli. Företagets huvudkontor finns i Collecchio, Italien.

 3. MOSNA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MOSNA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Pasta, Tortellini, Pasta, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 4. PASTIFICIO DAVENA SRL

  Italien

  Företaget PASTIFICIO DAVENA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom färsk fylld pasta, och tortellini. Företagets huvudkontor finns i Brusaporto, Italien.

 5. TORTILLERIAS BENELUX

  Belgien

  Företaget TORTILLERIAS BENELUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Hoeilaart, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IL BUON TORTELLINO

  Italien

  Företaget IL BUON TORTELLINO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom tortellini, och färsk pasta. Företagets huvudkontor finns i Valeggio Sul Mincio, Italien.

 2. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italien

  Företaget INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Mussolente, Italien.

 3. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Italien

  Företaget JOLLY SGAMBARO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Castello Di Godego, Italien.

 4. PASTIFICIO AVESANI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO AVESANI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Bussolengo, Italien.

 5. PASTIFICIO NOVELLA

  Italien

  Företaget PASTIFICIO NOVELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Sori, Italien.

 1. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO OROBICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i San Paolo D'argon, Italien.

 2. IL PASTAIO S.R.L.

  Italien

  Företaget IL PASTAIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Rodengo Saiano, Italien.

 1. LA LASAGNETTA

  Italien

  Företaget LA LASAGNETTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 2. GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C.

  Italien

  Företaget GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Civitanova Marche, Italien.

 3. MILONE GIUSEPPE

  Italien

  Företaget MILONE GIUSEPPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Trecastagni, Italien.

 4. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Italien

  Företaget PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Cagliari, Italien.

 5. NONNA ANGELA S.R.L.

  Italien

  Företaget NONNA ANGELA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Cassola, Italien.

 6. PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L.

  Italien

  Företaget PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Vinci, Italien.

 7. PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C.

  Italien

  Företaget PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Tivoli, Italien.

 8. PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Malesco, Italien.

 1. LA LANTERNA S.R.L.

  Italien

  Företaget LA LANTERNA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 2. PASTA IRIS S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA IRIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 3. STEMARPAST S.R.L.

  Italien

  Företaget STEMARPAST S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 4. PINTON S.R.L.

  Italien

  Företaget PINTON S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Costabissara, Italien.

 5. PASTA FRESCA DEL TITANO

  San Marino

  Företaget PASTA FRESCA DEL TITANO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Repubblica Di San Marino, San Marino.

 6. PASTA FRESCA 3G DI GALANTI PATRIZIO C. S.N.C.

  Italien

  Företaget PASTA FRESCA 3G DI GALANTI PATRIZIO C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Misano Adriatico, Italien.

 7. PIZZERIA AI FORTI

  Italien

  Företaget PIZZERIA AI FORTI, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Pornassio, Italien.

 8. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italien

  Företaget F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i MUGGIO', Italien.

 9. PASTA NARDI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA NARDI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Montirone, Italien.

 10. MARROCCO LUIGI

  Italien

  Företaget MARROCCO LUIGI, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Cursi, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis