• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tortellini

Resultat för

Tortellini - Import och export

 1. PASTA BERRUTO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Pasta Berruto har sitt säte på Via Sommariva 139, i Carmagnola (TO), och är verksamt med tillverkning av pasta med stor passion sedan 1881. Familjen Berruto har hundra års erfarenhet på marknaden för spannmål och tillverkning av pasta. På den italienska marknaden verkar företaget genom de stora detaljisterna, både under sina egna märken och sina kunders, och samarbetar med de största nationella kedjorna.

 2. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italien

  Företaget FOOD VALLEY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, färsk pasta med pumpafyllning, och tortelli. Företagets huvudkontor finns i Collecchio, Italien.

 3. PASTIFICIO DAVENA SRL

  Italien

  Företaget PASTIFICIO DAVENA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom färsk fylld pasta, och tortellini. Företagets huvudkontor finns i Brusaporto, Italien.

 4. MOSNA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MOSNA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Pasta, Tortellini, Pasta, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 5. IL BUON TORTELLINO

  Italien

  Företaget IL BUON TORTELLINO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom tortellini, och färsk pasta. Företagets huvudkontor finns i Valeggio Sul Mincio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Sommacampagna, Italien.

 2. PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L.

  Italien

  Företaget PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Vinci, Italien.

 3. LAPORTA GROUP S.R.L.

  Italien

  Företaget LAPORTA GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Botricello, Italien.

 4. TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C

  Italien

  Företaget TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Anghiari, Italien.

 5. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Italien

  Företaget ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 1. AICHNER MARTIN

  Italien

  Företaget AICHNER MARTIN, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Castelrotto, Italien.

 2. IL PASTAIO S.R.L.

  Italien

  Företaget IL PASTAIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Rodengo Saiano, Italien.

 1. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO ZANINI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 2. PASTA IRIS S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA IRIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 3. SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L.

  Italien

  Företaget SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Verghereto, Italien.

 4. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Osimo, Italien.

 5. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Italien

  Företaget MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Casciana Terme Lari, Italien.

 6. PASTA NARDI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA NARDI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Montirone, Italien.

 7. PASTA GIOIOSA

  Italien

  Företaget PASTA GIOIOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Rodigo, Italien.

 8. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Italien

  Företaget OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Sori, Italien.

 1. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Pietragalla, Italien.

 2. CASA DEL TORTELLINO S.R.L.

  Italien

  Företaget CASA DEL TORTELLINO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Castelfranco Piandisco', Italien.

 3. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italien

  Företaget F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i MUGGIO', Italien.

 4. LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI

  Italien

  Företaget LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Firenze, Italien.

 5. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Rufina, Italien.

 6. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Italien

  Företaget LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Fabriano, Italien.

 7. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Italien

  Företaget JOLLY SGAMBARO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Castello Di Godego, Italien.

 8. STEMARPAST S.R.L.

  Italien

  Företaget STEMARPAST S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 9. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italien

  Företaget INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Mussolente, Italien.

 10. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Italien

  Företaget ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Villafranca Di Verona, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis